Ποιοί είναι οι 4;
Ποιοί είναι οι 4;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Υποθέτω Καμπι, Γκαρσία, Ρετσος, Μασούρας;
Κάμπιας και Ρέτσος νομίζω ήταν ορθοπεδικό, ο Γκαρσία ήταν στην αρχή και δεν νομίζω και μυικό να ήταν να οφείλεται στην εκγύμναση στον Ολυμπιακό και Μασούρας αν έβγαλε τώρα μυικό, είναι για πρόστιμο αυτός...
Ρωτάω συγκεκριμένα γιατί 4 μυικοί με βάσει αυτά που ξέρω δεν βγαίνουν...
Καμπιας τραυματισμό μεγάλο δάχτυλο ποδιού δε νομίζω ότι παθαίνεις θλάση εκεί πάντως. Ο Σταμενιτς είχε ενόχληση που την έβγαλε στο ζεσταμα, στον τετρακέφαλο. Ο Ρετσος κάκωση στο γόνατο από χτύπημα στο παιχνίδι με το Βόλο, δεν ξέρω που βγαίνουν οι τέσσερις θλασεις
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μέχρι στιγμής Γκαρσία και Μασούρας είναι και σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν μπορείς να χρεώσεις την εκγύμναση.
Ούτε για τον Στάμενιτς υπάρχει αντικειμενική ευθύνη του γυμναστή: Ούτε μία εβδομάδα σε προπονήσεις δεν είχαν κλείσει και αυτός και ο Γκαρσία.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σ' έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές. Τους κάλεσε να μην επαναπαύονται και να αλλάξουν άμεσα εικόνα και απόδοση.
"Σταματήστε να μιλάτε μόνο για τα συμβόλαιά σας και να παίξετε ποδόσφαιρο. Να μην επαναπαύεστε στις δάφνες του ευρωπαϊκού τροπαίου που πήρατε. Κάθε σεζόν ξεκινάει από το μηδέν. Κάθε παιχνίδι είναι μία μάχη και πρέπει να τα δίνετε όλα για τη νίκη. Αλλάξτε γρήγορα εικόνα και απόδοση" ανέφερε συγκεκριμένα.
Μέσα σε λίγες λέξεις, είπε αυτά που έκανε πρώτος από όλους...
jonk (16-09-24), Nikolaos_Kokkinos (15-09-24)
Παλι καλα που δν ειπε το καθιερωμενο "μερικοι δεν εχουν κατσλαβει που εχουν ερθει" που ελεγε ο τιγρης και μου ερχοταν εμετος οποτε το ακουγα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
κοροιδευαμε τον βενγκα βενγκα και ο χοντρος εκανε τα ιδια και το καλυτερο φταιει αυτος για αυτο το χαλι
redbaron (16-09-24)
πως γινεται να φταινε παντα οι αλλοι και ο μαρινακης ποτε....
ουτε μια ευθυνη δεν εριξε στους ανικανους που εβαλε για τον μεταγραφικο σχεδιασμο.
Ειχανε ολο το καλοκαιρι με ηρεμια διχως υποχρεωσεις να μπουσταρουν την ομαδα και να την ανεβασουν και αλλο επιπεδο και την κανανε χειροτερη απο περσι.
μονο ο χοντρος τετοια μεγαλα κατορθωματα(οχι μονο τα ευσημα για κοφερενς).
Ο θειος ειναι μαλακας εντελει και δεν ηθελε καλυτερη ομαδα με καλυτερους παικτες. ηθελε να πριονισει την καρεκλα του. αυτοι του εδιναν παικταραδες και εκεινος ηθελε μπιρολα, ολιβειρα σταμενιτς γιαρεμτσουκ Γουιλιαν και λοιπους. θεωρω οτι του εφεραν τους τελευταιους στην λιστα οποτε κ κεινος αναγκαστηκε να πει "οκ αφου αυτους μπορεσατε να φερετε".
οταν σου δινουν μια λιστα με παικτες και σου λενε θα προσπαθησουμε για τους πρωτους και μετα σου λενε δεν τα καταφεραμε παρε τους τελευταιους τοτε δεν παραιτεισαι απο καινουργιο συμβολαιο. απλως καταλαβαινεις οτι δυσκολευει πολυ η δουλεια σου.(ευκολα το λεμε θειο παραιτησου αν δεν σου φερανε αυτους που ηθελες).
Σιγουρα ομως ως διοικηση απολυεις Νταρκο και λοιπους.
*Ακομα και ο Γουιλιαν ηταν σταντ μπαι γιατι κυνηγουσαν κατι αλλο για εξτρεμ.
hang your demons
Για αυτό ξεκινάμε ότι για όλα όσα γίνονται στο μαγαζί φταίει το αφεντικό - και από αυτό δεν μετακινούμαστε κατά περίπτωση. Στον υπάλληλο, το πολύ - πολύ, να του χρεώσουμε ότι κάθεται και εκτίθεται γιατί δουλεύει σε συνθήκες που τον εκθέτουν και αυτόν επαγγελματικά.
Όταν λέγαμε με τον jonk από τον Ιούλιο ότι όλος ο Ολυμπιακός διοικητικά το έριξε στο πανηγύρι, εσείς καταλάβατε ότι είχαμε πρόβλημα με την περιφορά της κούπας.
Όταν λέγαμε ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού εκτός από επιτυχία, είναι μία παγίδα που σε υποχρεώνει να ανέβεις οικονομικά επίπεδο αν θέλεις να κρατήσεις τον συγκεκριμένο κορμό, ή να τον αντικαταστήσεις επάξια, εσείς βλέπατε σχέδιο με τους παίκτες σύμμαχους για να γλιτώσουμε κανένα εκατομμύριο από τον καθέναν και έπρεπε απλά να περιμένουμε να γίνουν τα πράγματα έστω και την τελευταία στιγμή. Σταθήκαμε αρκετά τυχεροί και ο προπονητής της Πόρτο δεν χρησιμοποίησε τον Κάρμο σε τόσα παιχνίδια και δεν αφήσαμε κενό και εκεί, γιατί κύριος οίδε τί θα βλέπαμε...
Και εχθές, με κάθε επισημότητα, διαβάσατε από τα πλέον επίσημα χείλη, ότι αυτά τα δύο που γράφαμε εμείς οι ανυπόμονοι ότι κάνει η διοίκηση και πολλοί μας την πέφτατε, τελικά τα κάνουν οι παίκτες - που τουλάχιστον εχθές, εγώ, κάτι τέτοιο, δεν είδα...
Κάθε επιτυχία είναι σημαντική και οπωσδήποτε πιστώνεται σε όποιον ήταν εκεί, αλλά πρέπει να καταλάβουμε πως είτε στα καλά, είτε στα άσχημα, η ζωή συνεχίζεται και κάθε προσπάθεια έχει συνέχεια, με την έννοιά της προσπάθειας και όχι υποχρεωτικά της επιτυχίας.
Δεν ζήτησε κανείς να δώσεις 5 χαρτιά στον Ποντένσε, ούτε 4 στον Φορτούνη και αν το έκανε κάποιος, δεν ασχολούμαστε με τέτοιους: Έπρεπε όμως να ξέρεις από πριν πού μπορεί να βρεις τους επόμενους.
Κ αντε κ τους βρηκες, θα ηταν τσαμπα αυτοι οι παικτες που κανουν τετοια πραγματα? Αναλωθηκαμε μισο καλοκαιρι να αποχαιρεταμε το Φορτουνη κ ουτε κουβεντα για αντικαταστατη, και αλλο μισο καλοκαιρι να ερθει ο κοντος.
"Και κουβεντα για τις πευκοβελονες" που λεγε ο βλασης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Από το πόσο κάνουν, μέχρι το να φέρνεις ό,τι βρεις που αγωνιστικά δεν έχει καμία σχέση σαν χαρακτηριστικά με αυτούς που αντικαθιστά, υπάρχει μία απόσταση και αυτήν την απόσταση την παρατηρούμε από τότε που αντικαταστήσαμε τον Βαλβέρδε με τον Ζαρντίμ, όταν και η τρέλα που μας πούλαγαν άρχισε να πηγαίνει σύννεφο - και συνεχίζει να πάει.
Από εκεί και κάτω, η απάντηση στην έλλειψη ταλέντου, είναι η δουλειά στην τακτική και μεταξύ μας, ούτε αυτή φαίνεται, έστω και ακόμα. Κράτημα μπάλας και των γονέων βλέπω εξ ου και η πολλή σέντρα και ακόμα περισσότερο εξ' ου και ότι οι περισσότερες έβρισκαν κώλο, ή πόδι και χέρι αντιπάλου.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι είχαν κανέναν έτοιμο - ακόμα και αυτούς που έκλεισαν στο τέλος, από καθαρή σύμπτωση τους βρήκαν εύκαιρους και δεν είχαν εξετάσει απολύτως τίποτα - για αυτό τελικά δεν είχαμε και ρεπορτάζ και όχι επειδή λειτουργούσαν τα στεγανά. Μόνο ο Γιάρεμτσουκ ήρθε ξαφνικός.
jonk (16-09-24), Nikolaos_Kokkinos (16-09-24)
Άσε και τίποτα να πέσει κάτω. Εδώ δεν βγάζουμε άκρη από τους επίσημους, παρά μόνο έμμεσα και πολύ μετά και περιμένεις να γράψουμε εδώ κάτι που ισχύει στο ακέραιο; Ας είχαν το κουράγιο όχι να εξηγήσουν τί έγινε, αλλά αν τους πείραζε αυτό που έγινε, να αλλάζαν τακτική.
Bookmarks