Κάτι άσχετο. Μην λυπάστε τη διοίκηση που δεν έχει λεφτά για μεταγραφές. Αυτοί τα σπατάλησαν σε Μαρσέλο, Χαμες και τα σαπακια των μάνατζερ. Οπότε καμία ανοχή. Να δεχτούμε ότι έτσι είναι η κατάσταση, αλλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι αυτοί το προκάλεσαν. Είμαστε η πιο εύρωστη ομάδα της χώρας και με τις μαλακίες τους μείναμε πισω
Επειδή δε δίνουμε 10 χαρτιά στη Γουλβς και 5 το χρόνο στον κοντό υποθέτω. Κι επειδή δεν πληρώσαμε τη ρήτρα που οι έγκριτοι ρεπόρτερ ισχυρίζονται πως υπήρχε για τον Ορτα.
Και μη μας πεις πάλι για ffp, δεν υπάρχει ffp, ηθοποιοί είναι.
Υ.Γ. προφανώς ο φίλος ο αλυσοπρίονος έχει δίκιο για τις σπατάλες, άλλο αυτό
Υ.Γ.2 Του Χαμες δεν τα θεωρώ σπατάλη προσωπικά τουλάχιστον όχι στο βαθμό του Μαρσέλο, ο Χαμες έβαλε το λιθαράκι του.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
επειδη εχεις παρει 4 μιρια απο πωλησεις εδωσες 9 για αγορες , αρα 5 συνολο , αν αυτα ειναι ποσα για ολυμπιακο , να τον χαιρομαστε τον χοντρο
chainsaw (31-08-24)
Kαι προφανως επειδη ο Μαρινακης αναγκαστηκε να βαλει 30 μυρια στην ΑΜΚ. Μιλαμε για τρελο ποσο. Μαλλον το ανοιγμα ηταν πολυ μεγαλο και τωρα θελουν να προσεξουν λιγο.
chainsaw (31-08-24)
Άμα έβλεπαν τί κινήσεις κάναμε, θα μας είχαν απαγορέψει τις μεταγραφές από πρόπερσι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (31-08-24)
Αν ισχύει
Πάρτα! ( Τεράστια μουντζα)
hang your demons
Πως καταφέρατε μετά από ευρωπαϊκό, έτοιμοι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του συλλόγου, να μας ξενερωσετε έτσι?
Ο ερασιτέχνης έκανε μεταγραφαρες, η καε έδωσε ρέστα, εσείς???
Ρε ειναι δυνατον ο Ολυμπιακός να μην έχει το καλύτερο ροστερ του πρωταθλήματος? Να κάνει ο Αλαφούζος καλές κινήσεις κ εσύ να φέρνεις παλαιμαχους?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πως καταφέρατε μετά από ευρωπαϊκό, έτοιμοι να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια του συλλόγου, να μας ξενερωσετε έτσι?
Ο ερασιτέχνης έκανε μεταγραφαρες, η καε έδωσε ρέστα, εσείς???
Ρε ειναι δυνατον ο Ολυμπιακός να μην έχει το καλύτερο ροστερ του πρωταθλήματος? Να κάνει ο Αλαφούζος καλές κινήσεις κ εσύ να φέρνεις παλαιμαχους?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κι εγώ ξενέρωσα τραγικά που ήρθε ξανά ο Κάρμο και ήρθαν Βέλντε και Γουίλιαν.
Ο ερασιτέχνης λογικά τις μεταγραφές τις έκανε μόνος του.![]()
Ευτυχως ο προεδρος στηριζει εμπρακτα τον ερασιτεχνη με πολλους τροπους και εχουν ερθει μεγαλες επιτυχιες και θα ακολουθησουν και αλλες. Εδω το καπελο στην τιμη του εισιτηριου του τελικου Κονφερενς κατεληξε στον ερασιτεχνη και φυσικα ηταν ενα πολυ μεγαλο ποσο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
drizzt (04-09-24)
Α και επειδή το ξέχασα...
ΣΥΓΝΏΜΗ ΚΎΡΙΕ ΒΑΓΓΈΛΗ ΜΟΥ
Ξέρει κανείς αν αλλάξαμε φέτος γυμναστές;
Bookmarks