Θα με κάνετε να τα ψάξω πάλι και θα χουν κανα 5χίλιαρο απ τη μεζόν Μαργιέλα αυτές οι πιτζάμες.
Ο πρόεδρος θέλει σίγουρα έναν ενδυματολόγο. Ο Λάκης θα ήταν μια καλή λύση. Είναι και Ολυμπιακός, νομίζω.
Ο Γαβαλάς; Kαλή φάση και αν διώξουν πάλι προπονητή να δοκιμαστεί και σε αυτό το πόστο.
Το ακόμα μεγαλύτερο twist είναι να σε διαβάσει και να βάλει τον Νίκο Γαβαλά.
Ακόμα και η κρίση για την καταλληλότητα ή την ποιότητα της εμφάνισης, έχει ταξικό πρόσημο: Ο εφοπλιστής με την εισηγμένη, φοράει ό,τι θέλει και τουμπεκιάζουν όλοι από γύρο, γιατί τα λεφτά του θέλουν. Ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο είναι για αυτόν, αυτά που έβαλε να μοιάζουν σαν αγορές από τους ρωσοπόντιους, αλλά να κοστίζουν 2 χήνες το κομμάτι και ακόμα καλύτερο για αυτόν, είναι να τα έχει ψωνίσει όντως από λαϊκή, αλλά οι υπόλοιποι να μην ξανοίγονται για να μην τους πει ότι κάνουν όσο είπα πιο πριν...
Εσείς, προσέχετε τί βάζετε και τί χρώματα συνδυάζετε ακόμα και για να πάτε και στο περίπτερο, γιατί εμείς, κάτι παραπάνω από την εικόνα μας, δεν έχουμε είναι αλήθεια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά Πρόεδρε.
maniak7 (28-03-24)
Μιά και σε έφερε η κουβέντα στην Βουλή, με την Κυριακάτικη δημοσίευση και μάθαμε ότι πήρες και την Ελευθεροτυπία, για πες, μας, ποιός πούστης σου κάνει για Πρωθυπουργός επί τέλους, γιατί έχουμε βρεθεί αντιπολίτευση κόντρα σε όλο το φάσμα;
Ο Ολυμπιακός δεν παθαίνει οτιδήποτε, αρκεί να μην είναι τόσο ηλίθιος να έχει εμπλακεί προσωπικά σε κάτι που θα επιφέρει ποινές στην ομάδα... Και μέχρι τώρα, δεν έχει δώσει σημάδια απροσεξίας...
Από τα γύρω που ακούμε, εγώ θέλω να βγάλει κανέναν λαγό της διοίκησης ενεργά μπλεγμένο στους οργανωμένους, για να αρχίσει να καθαρίζει η κόπρος του Αυγείου από τους αυθόρμητους, που πηδάνε τα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και κάνουν τις κατέδες στα Ευρωπαϊκά...
Συνεχίζεις και λες βλακείες!Η μόνη εταιρεία στην οποία είναι μικρομέτοχος εκτός των ναυτιλιακών,Shopflix,Courier Center,Alter Ego και μία νεοσύστατη catering είναι η Τέρνα Ενεργειακή.Αυτές τις παπαριες για τα δήθεν εργοστάσια διαχείρισης απορριμάτων τα ανακάλυψαν τα συριζοψοφίμια και οι Βαρδινογιανναίοι που τελικά πήραν την δουλειά.
Είσαι απλά εκτός τόπου και χρόνου.Στα επόμενα χρόνια θα είναι ο κορυφαίος ναυτιλιακός επιχειρηματίας στον κόσμο και εσύ ακόμα θα αραδιάζεις τις κοτσάνες σου.Να μην τον γουστάρεις όπως εγώ σεβαστό και δεκτό.
Το να γράφεις ανακρίβειες όμως είναι εμμονικά γελοίο!
Στη Διοίκηση Ζαιος, στο Off-topic, η φωνή του Γεωργιάδη... Μένει να γίνει στο μπάσκετ Κουτσούμπας και στα ερασιτεχνικά Νατσιός...
Αν δεν κάνω λάθος, μόνο στην δουλειά με το lng στην Αλεξανδρούπολη είχε μείνει στην απ' έξω...
Oberon (28-03-24)
Η ιστορία με τα απορρίμματα, είναι τετραετίας και πίσω και πέρα από την Εφημερίδα των Συντακτών, δεν είχε κάποιος άλλος το συγκεκριμένο θέμα - δεν νομίζω να περίμενε ο Μαρινάκης τόσο καιρό για να αγοράσει την Ελευθεροτυπία, με ό,τι αυτό τακτικά σημαίνει και να ξαναβγάλει στην επιφάνεια το θέμα με τις πιθανώς μονταρισμένες συνομιλίες των μηχανοδηγών...
Σε αυτά τα επίπεδα, δεν κάνεις την καμήλα, ξέρω εγώ και περιμένεις δύο - τρία χρόνια να κινηθείς... Άλλο είναι το αντικείμενο και μην ασχολείστε με αυτά που ξέρετε ήδη, αν τα ξέρετε, από όπου και αν τα διαβάσατε - στον επιχειρηματικό κόσμο, το εξάμηνο πίσω είναι "πολύ παλιά" και "πού το θυμήθηκες".
chainsaw (28-03-24)
Εγώ βλέπω ότι με όλους κόντρα βρίσκεται στο τέλος: Μήπως δεν πάει κάτι καλά με τους συνεργάτες του στην τελική και χαλάνε διάφορα στην πορεία, και τις ευθύνες τις φορτώνονται άλλοι;
Πρεπει να μπουμε ολοι ασπιδα γυρω απο το συλλογο και τον προεδρο... (ενταξει για το 2ο θα χρειαστουμε λιγο περισσοτεροι αλλα αδυνατισε λιγο)
Πρεπει να γαμηθουνε ολοι οι υπολοιποι, τα βρωμερα καθιζηματα του ποδοσφαιρου, λαγοι και κουλες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (28-03-24)
Όποιος είναι εχθρός μας θα γαμηθεί
maniak7 (28-03-24), Nikolaos_Kokkinos (28-03-24)
Bookmarks