Η Χαλάστρα έχει και Μένιο - η Μαδρίτη τί έχει;
Μαλακα ποσο γαμαει η καταληξη as everybody knows....
Ρε μηπως ειναι fake o λογαριασμος??
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η Χαλάστρα έχει και Μένιο - η Μαδρίτη τί έχει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εμεις πηραμε οφισιαλ θεση σαν διοικηση? Που θελουμε να παιζουμε? Εγω λεω να ζητησουμε να μπουμε στο MLS τουλαχιστον να παιζουμε κ σε κανα LA να ξεβλαχεψουμε, να παει και ο καραπαπας στα βραβεια Οσκαρ μαζι με Μπεκ επιτιμοι καλεσμενοι , σιχτιρι πια με τα κωλοχωρια που μας τρεχουν καθε τρεις κ λιγο. Να μαρκαρει ο Ρετσος το Μεσι κ αλλα ωραια. Think ou of the box.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Κανονική είναι η σελίδα - τί διοίκηση νομίζεις έχουν; Αντίστοιχη σε ύφος είχε κάποτε και ο Πανσερραϊκός.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
voskos_7 (23-12-23)
Οχι - μόνο οι αναφορές σε ό,τι μετριέται σε εκατοστά τον ενοχλούν.
Γενικά, το άνοιγμα των οριζόντων των θεατών και οι παραστάσεις από το εξωτερικό, δεν έκαναν μόνο καλό...
Να ζήσεις, να είσαι γερός και να δεις, μέσα και έξω από το γήπεδο, καλύτερα από τα προηγούμενα, όσο δύσκολο και αν έχει γίνει τώρα...
Οι υπόλοιποι καταλαβαίνετε τώρα ότι δεν είμαστε όλοι κολλητάρια εδώ μέσα και προσέχουμε πώς απαντάμε;
drizzt (23-12-23)
Δεν υπάρχουν μεγαλύτεροι μλακες από τους οργανωμένους του Ηρακλή. Εχουν διώξει όποιον πήγε με λεφτά, αυτόν που ανέβασε το μπάσκετ Α1 όταν πήγε να πάρει το ποδόσφαιρο τον κυνήγησαν και συναίνεσαν να πάρει την ομάδα ο Μονεμβασιώτης, που λέγονται τα μύρια όσα για τις δουλειές του
Και αν το δεις και ο Άρης και ο Ηρακλής, από τους οργανωμένους τράβηξαν όσα τράβηξαν... Απλά, του Άρη, ήταν πιο επαγγελματίες και κοιτούσαν να πάρουν το ταμείο της ΠΑΕ... Οι γριές, με την ιδέα μόνο φτάσανε εκεί που φτάσανε...
Αλλά για να τα λέμε και όλα: Μόνο αυτοί, στην κατάσταση που είναι τώρα, θα μπορούσαν να μαζέψουν 200.000 € σε μία μέρα από τον κόσμο.
Αν τα κάνει κανένας άλλος αυτά, από αυτούς που καμαρώνουν για την λαϊκή τους βάση, μπορεί τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά...
Αυτό είναι μπάσκετ...
Ο Ηρακλεας παντως παντα ηταν η ομαδα που την πληρωνε για λογαριασμο αλλων ομαδων.
Το έφαγαν και αυτοί το κεφάλι τους μόνοι τους: Συνηθίζανε να πηγαίνουν ξεβράκωτοι στα αγγούρια, αλλά όταν πέρασε και ο Τζέφρυ από το Καστελόριζο, τότε έμειναν τελείως ξεκρέμαστοι και δεν παίρνανε χαμπάρι... Όπως στην περίπτωση με τις ενημερότητες.
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Η επιστροφή ΦΠΑ από τον Ερασιτέχνη...
maniak7 (25-12-23)
Ενας Ράντκλιφ για τον φουκαρά τον Θρύλο ρε γαμώτο....
Bookmarks