pirateeeeeee (12-12-23)
ο ρουμπετης ειχε το ψευδωνυμο "Ραμπο" στην 7. μαζι με τον Μιχαλη κουντουρη και αλλα καλοπαιδα της 7 εμπλεκονται στην δολοφονια του Φιλοπουλου στην Παιανια.
πολλοι λεγανε οτι ο ρουμπετης τον εφαγε γιατι ειχε προιστορια στα μαχαιρωματα. αυτοι ήταν οι αρχηγοι του στρατου. Δεν ξερω αν ηταν ολης της 7 αρχηγοι αλλα σιγουρα κανανε κουμαντο σε μεγαλο τμημα. οχι τυχαιο οτι ο κουντουρης εχει την θεση που εχει σημερα(Επι μαρινακη). Μου εχει πει το ποιον του ατομο πολυ χωμενο στην 13.
Σε κατι τετοιους δινει χρισμα ο Χοντρος. και σε κατι φασισταρια να σπανε απεργιες ναυτεργατων στα λιμανια.
Αγιοποιείστε οσο θέλετε εσεις τον Μαρινακη.
Μην πεταχτειτε για πηγες. το ειχανε γραψει διαφορα μεσα. και το Βημα μεσα σε αυτα. και για ρουμπετη και κουντουρη.
hang your demons
Το ότι ξέρετε ότι τα αφεντικά λερώνουν τα χέρια τους, πάντως, δείχνει ότι δεν ξέρετε... Μην σας διακόπτω, πάντως, συνεχίστε..
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι, θα φας με τα χέρια σου θεριό, για να σε έχουν στο χέρι.. αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι τόσο απλό...
Παράγινε δυνατός ο Μαρινάκης και μπήκε στη μύτη πολλών. Δοκίμασαν να τον φάνε εξωγηπεδικά, δεν τα κατάφεραν. Τώρα του την πέφτουν μέσω του Ολυμπιακού, που αγγίζει εκατομμύρια πολίτες. Ο Πρόεδρος του σωματείου που διαπράττει εγκλήματα! τους ακούω να λένε... Έτσι φάγανε και τον Γιώργο (αυτό για τους παλιούς) για να ρίξουν τον Ολυμπιακό στη Β Εθνική και να τον κάνουν Ιωνικό. Απατεώνας ο Γιώργος, ναρκέμπορας ο Βαγγέλης, καπετάνιος ο Γιώργος, αναμορφωτής και σωτήρας της ΑΕΚ ο Τίγρης. Αν πιστεύουμε τέτοια πράγματα, καλά κάνουν και μας κυνηγούν σαν τα σκυλιά. Δίνει ο άλλος 10 δις για καράβια αλλά κάνει μπάζα με την άσπρη! Ούτε σε καθυστερημένους δεν λένε τέτοια παραμύθια.
maniak7 (12-12-23), Nikolaos_Kokkinos (13-12-23), The Dude (13-12-23), voskos_7 (13-12-23)
Για τον Ψωμιάδη το λέγαμε, αλλά απόδειξη καμία, φυσικά...
Αν εχεις στοιχεια για το αντιθετο μπορεις να πας σε εισαγγελεα
Αν δεν εχεις τοτε μπορω να πω κ εγω οτι θελω για σενα κ τον καθενα μονο με ενδειξεις
Επισης γιατι ρε μεγαλε ενας εφοπλιστης που ανεβοκατεβαζει κυβερνησεις με ενα σωρο δις για εσοδα και τανκερ στην αμερικη να κανει ντιλ με ναρκεμπορους
Εξηγησε το και σε εμας για να καταλαβουμε δηλαδη
Το να κανανε χρηση το καραβι του χωρις να ξερει τιποτα δεν απιζει δηλαδη και μετα το καρτελ να τους εστειλε αδιαβαστους?
Αλλα και παλι ξαναρωταω
Γιατι ενω ειναι εφοπλιστης να ασχολειται με κοκα?
dimitris67 (12-12-23)
Να ήταν και το καράβι δικό του (που αυτό και αν δεν θα γινόταν)...
Είναι από τα παραμύθια που σου λένε, εσένα, που ψωμοζείς, για να είσαι λίγο πιο άνετος με τον εαυτό σου, ότι δεν έκανες λεφτά επειδή είσαι νομοταγής (λες και σε υποχρέωσε κανείς να τους φτάσεις και να το έχεις βάρος που δεν τα κατάφερες)...
Αλλά είμαστε και εμείς, από την άλλη, που δεν μας νοιάζει ούτε πόσα λεφτά έχει κάποιος, ούτε πώς τα έκανε, για αυτό και έχουμε κάπου κατά νου ότι δύσκολα όταν φτάσεις κάπου εκεί και παίζεις σε τέτοια μεγέθη, όπως του Βαρδινογιάννη, κάποιος θα μπορούσε να ρισκάρει να βρεθεί το όνομά του εκτεθειμένο σε τέτοιες περιπέτειες και να τον ρίξουν οι ανταγωνιστές του στα σκυλιά.
Φυσικά και το παραπάνω δεν σημαίνει ότι σε αυτούς τους χώρους βασιλεύει η νομιμοφροσύνη και η αγιότητα και οι από κάτω είναι οι φθονεροί (που είναι, αλλά δεν απαγορεύεται από κάπου), αλλά οι τρόποι για να ανελιχθείς και να καθιερωθείς είναι λίγο διαφορετικοί από το να δραστηριοποιείσαι σε εξόφθαλμα έκνομες ενέργειες. Συνήθως οι δραστηριότητές σου, ακόμα δεν απαγορεύονται από τον νόμο, ή στην πιο ακραία περίπτωση, πρέπει να ψάξει κανείς πολύ στην πηγή του εισοδήματός σου για να βρει την νομική παρατυπία αν δεν είναι αμειγώς φορολογική απάτη ή κίνηση φοροαποφυγής...
Δεν βάζουμε καν στη συζήτηση ότι σε αυτά τα γήπεδα, τα δικαστήρια είναι για να δικαιολογούνται έξοδα και εντυπώσεις: Ο πραγματικός νόμος για αυτούς είναι να τους ξεβράζει με διαφόρους τρόπους η αγορά. Οι φυλακές είναι για εμάς που δεν έχουμε και τίποτα να μας πάρουν.
δεν νομιζω οτι ειναι αγιος ο μαρινακης,τωρα το κατα ποσο ισχυουν οσα του καταλογιζουν ή ποσα γνωριζουμε ή τι παιζει παρασκηνιακα με ολους μεταξυ τους ειναι αλλο θεμα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε μαλακες, σταματηστε να τρωγεστε μεταξυ σας ναουμε και φατε κανα μελομακαρονο, αμα μπαγιατεψουν δεν τρωγονται
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Γίνονται καριόκες.
Nikolaos_Kokkinos (13-12-23)
Bookmarks