Ρουθουνι δε θα ανοιξει. Οπως και με τα στημενα που αναφερει η ανακοινωση και το καλοκαιρι εγιναν γαργαρα κακην κακως.
Τα μισα παραρτηματα τους θα επρεπε να πεσουν αυτανδρα.
Πεσαμε απο τα συννεφα με το ποθεν εσχες....
Ρουθουνι δε θα ανοιξει. Οπως και με τα στημενα που αναφερει η ανακοινωση και το καλοκαιρι εγιναν γαργαρα κακην κακως.
Τα μισα παραρτηματα τους θα επρεπε να πεσουν αυτανδρα.
estai (06-12-23), jonk (06-12-23), Nikolaos_Kokkinos (06-12-23)
Το θέμα είναι ότι κανένας δεν ασχολείται, γιατί κανένας δεν μας γουστάρει. Όλοι απέναντι είναι και μας λένε ότι δεν αντέχουμε το 50/50. Ας ψαχτούν με πιο αποτελεσματικούς τρόπους γιατί αυτά που κάνουν, μόνο αρνητικά για την ομάδα είναι. Επιμένω ότι έπρεπε να δεχτούμε το 0-3 και το -1 και να το πάμε πιο υποτονικά, χωρίς CAS και απειλές. Σήμερα μπορεί να ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα και δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Εγω θα διαφωνησω φιλικα με τον νουμερο 1 φιλο μου τον Παναγη, πρεπει να παει σε καταμετωπο επιθεση κ να τους γαμησει το ταμ τιριρι γιατι: Εχουν μυρισει αιμα τα τσογλανια οι κομπλεξικοι κ μας την εχουν πεσει ολοι μαζι σανε τι υαινες δηθεν για το 50 50 (ενω μολις τους αφησουμε λιγο σκοτωνονται κ μεταξυ τους μετα κ ξεχνανε τις συμμαχιες).
Οσο παμε υποτονικα τοσο θα μας καβαλανε, γτ ετσι λειτουργουν οι κομπλεξικοι κ ανασφαλεις, πρεπει να τους κοψει τα αρχιδια μια κ εξω.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (06-12-23)
Γιατί πότε πήγε υποτονικά η ΠΑΕ; Συνεχώς στην κόντρα είναι και είδαμε τι έχει πετύχει. Και δεν είναι και λίγα, οι πούτσες στο δικαστικό και επικοινωνιακό έχουν ξεκινήσει από την υπόθεση συνιδιοκτησίας Μπαοκ-Ξάνθης, που υποτίθεται είχαν αδιάσειστα στοιχεία όταν θα πήγαιναν στο CAS και γέλασε και το ποικιλόχρωμο ερίφιο τελικά.
jonk (06-12-23)
Έχει αποφασίσει να διώξει Μαρτίνεθ, έχει συμφωνήσει να πάρει τον καρβαλαλ αλλά τελικά πάει με Μαρτίνεθ στον Βόλο όπου γίνεται η σφαγή του αιώνα και επεισόδια.
Δεν πιστεύω στην τύχη...
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
voskos_7 (06-12-23)
flessanto (07-12-23)
Αν πάντως δούμε ψύχραιμα το θέμα, είναι ξεκάθαρο ότι η δυναμική και η επιρροή Βαγγέλη εντός Ελλάδας έχει περιοριστεί πολύ.
Οι γραφικότητες και οι χυδαιολογιες χειροτερεύουν απλά τη κατάσταση αφού πρόκειται αφενός για νοοτροπίες του 80, αφετέρου δεν περνάνε.
Πχ ο Μπεος αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει μεγαλύτερη δύναμη. Βρίζει, προσβάλει, λέει ότι θέλει, δεν εμπλέκεται κανείς εισαγγελέας. Δε θέλει πολύ σκέψη για να αντιληφθούμε ότι το bad boy μας δεν έχει τη παλιά του δυναμική.
Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η αποτυχία του σχεδιασμού, το οποίο προφανώς δεν αναμενόταν.
Ο Ολυμπιακός επί Μαρινάκη, σε αντίθεση με τις εποχές Κόκκαλη, φτιάχνει έναν κορμό, για 2 χρόνια πάει πολύ καλά και μετά τον ξεπουλαει όλο. Τώρα δε του έκατσε.
Χωρίς να χρειαστεί να το πάω σε παλαιότερα έτη θα αναφερθώ μόνο στα περσινά.
Ποιοι ήταν οι καλύτεροι πέρσι;
Ο Μακαμπου, ο Χουάνγκ, ο Έμβιλα, ο Κανός και ο Φορτουνης και Ροντινει στο τέλος.
Το χαρακτηριστικό των πρώτων είναι ότι έφυγαν όλοι.
Ε πώς στο διατανο να φτιάξεις κορμό όταν οι καλύτεροι σου φεύγουν;
Έκανες αμάν να βρεις αντικαταστάτη του Ομάρ, του Αραμπι δεν έχεις βρει ακόμα, του Σεμεδο δε βρήκες ποτέ (οκ προσπάθησες με Παπασταθόπουλο και Μανωλά αλλά δε βγήκε), του Τσιμικα προσπαθείς τώρα με έναν Αργεντινό που θέλει το χρόνο του.
Ο Κόκκαλης θα είχε σκάσει κάνα 20ρικο και θα χε φέρει αυτους που ήθελε ο Κορδον στην αρχή (τον Νταρνερ και τον Καμπρέρα) που προφανώς λόγω οικονομικού δεν ήρθαν. Βέβαια άλλες εποχές τότε, ο Κόκκαλης λειτουργούσε διαφορετικά.
Έχει αποδειχθεί όμως ότι όλοι οι παίχτες έρχονται παντού αν τα πάρουν.
Ε τωρα ΑΝ αυτοί που θα φέρει ο νέος προπονητής αξίζουν, πρέπει να κρατήσεις Καμαρά, Εσέ, Ροντινει, τον Αργεντινό στα αριστερά και βέβαια Φορτουνη. Θα έχεις έναν κορμό για του χρόνου αφού φέτος δύσκολα τα πράγματα.
Μας ασκήθηκε και δίωξη ωραία
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Paneas (07-12-23)
Μετά το εμφατικό 5-0 από την Φούλαμ, οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ, στρέφουν τα βέλη τους προς τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρακτηρίζοντας τον ξενερωμενο και όχι πλέον καυλωμένο με τον αγγλικό σύλλογο, κυρίως μετά το ενδιαφέρον που έχει δείξει για την αγορά της Ρίο Άβε και ζητούν άμεσα, να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να αποχωρήσει από την ομάδα!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (07-12-23)
Πηγή;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (07-12-23)
εγω διαβασα οτι ενας οπαδος της Νοτιγχαμ φευγοντας απο το γηπεδο βρηκε σε ενα θαμνο το διαπιστευτηριο του Μαρινακη.υπαρχει και φωτο.
το ειχε πετάξει νευριασμενος ο χοντρος φευγοντας απο το γηπεδο οταν η φουλαμ εκανε το 4-0.
Να ψαξουμε τους θαμνους γυρω απο το καραισκακη ολο και κατι του χοντρου θα βρουμε.
Υ.Γ Το μονο που θα αξιζε θα ηταν το πορτοφολι του.
hang your demons
Πουθενα. Απλως δεν ειδα καπου αυτο περι ξενερας για τον Μαρινακη. Το πιστευω βεβαια. Εδω την αγορα της Ριο Αβε καποιοι την ειδαν ως θετικο. επενδυει ο προεδρος, επεκτεινεται κλπ. Εκει το ειδαν αλλιως. αυτος αγοραζει ομαδες και τις αφηνει στο ελεος τους μετα.
hang your demons
jonk (07-12-23)
Τρολια είναι αδερφέ. Ποιο σάιτ θα έγραφε "καυλωμένος"; εγώ το εγραψα
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Bookmarks