jonk (13-11-23)
Δεν έχεις άδικο ως έναν βαθμό αλλά επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κάποια πράγματα σε σχέση με τον Μαρινάκη στο ζήτημα της μπάλας δεν παίζει συνεννόηση μεταξύ των ελεφάντων και εξαπάτηση ημών.
Τελευταία φορά που προσπάθησε να συνεννοηθεί και την πάτησε όπως πάντα ήταν το 2018 όταν συναντήθηκαν με τον Σαμπίντι στο Σοφιτελ.Τα ίδια παθαίνει και τώρα με τον Αλασκούζο.
Δεν μαθαίνει από τα λάθη του.Και πληρώνει το γεγονός πως είναι φουλ συγκρουσιακός χαρακτήρας.
jonk (13-11-23)
![]()
Ποιός μίλησε για συμφωνία; Αναγκασμένοι είναι να πάρουν αυτό τον ρόλο που έχει ο καθένας... Μόνο το σύνταγμα επαφίεται στον πατριωτισμό των υποκειμένων των προβλέψεών του και αυτό πάλι, θεωρητικά.
Σε συγχαίρω πάντως, που ακόμα και εκτός δουλειάς έχεις τόσο επαγγελματισμό στην άρθρωση του λόγου. Και μόνο που τους έχεις ικανούς, όλους αυτούς να κάνουν μία συμφωνία και να την τηρήσουν κιόλας, επειδή έδωσαν τον λόγο τους, βεβαίως - βεβαίως... Και αυτοί, από κοινού και μεμονωμένα θα το εκτιμούσαν που υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας που πιστεύουν κάτι τέτοιο για αυτούς, αν μας διάβαζαν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (13-11-23)
Τους εμποδίζει το απύθμενο εγώ τους που στην ουσία είναι έκφανση των συμπλεγμάτων κατωτερότητας που τους διακατέχουν.
voskos_7 (13-11-23)
Είναι και το αντικείμενο ενασχόλησής τους, που τους έχει μάθει να συμπεριφέρονται σαν μοναχικοί καουμπόηδες, γιατί και τα αλάνια τα οποία έχουν συνηθίσει να τους περιτριγυρίζουν, δεν νιώθουν από αστική παιδεία και από ηθικές αξίες. Αν δεν φοβούνται για το τομάρι τους από εσένα, τα δικαστήρια δεν μπορούν να τους αγγίξουν και πολύ...
αδιστακτα λαμογια χωρις ιχνος ηθικης , καταδικασμενοι λαθρεμποροι , αυτοδημιουργητος ρωσσος ολιγαρχης , ποιο εγω ? μιλαμε για κατακαθια
και απο την αλλη εχεις καποιον που μεγαλωσε σε αποστειρωμενο περιβαλλον δεν δεχεται αντιλογο κ εχει μαζεψει διπλα του οτι γλιτσα υπαρχει
Ρίο Μάρε
παρε στοπερ χοντρε μας τα πρηξες με τις μπιζνες
Oberon (19-11-23)
Όλο αυτό με ψήνει μόνο για να δω κανέναν τώρα, να γράφει ότι έβλεπε Ρίο Άβε πολύ πριν τον Μαρινάκη...
(Σας λέω ότι να καθίσω να δω Πορτογαλικό δεν γίνεται, γιατί ναι μεν κάπου εκεί στο βάθος, υπάρχει ένα ταλέντο, αλλά το βαριέμαι θανατερά να δω τυχαίο παιχνίδι στα τυφλά)
Στα παπάρια μας οι μπίζνες - να πάρει κανονικό στόπερ και να δει τη φόρμα του τα τελευταία τρία χρόνια, για να μην τραβάμε αυτά που τραβάμε τώρα. Και πάρε αμυντικό, γαμώ το μπιλντ-απ και το μουνί της Χάιδως, που δεν μπορούμε να κάνουμε τα στοιχειώδη και μας καίει να βρούμε δεκάρια στην πίσω γραμμή, να κάνουν τους πλέυ μέικερ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 20-11-23 στις 12:43
η καριερα πολλων παικτων θα ειναι με την εξης σειρά Ριο Αβε - Ολυμπιακος - Νοτιγχαμ οταν προκειται για ταλεντακι
και Νοτιγχαμ - Ολυμπιακος - Ριο Αβε οταν προκειται για σαπακι.
hang your demons
Αν δεν είναι ποδοσφαιριστής, θα περνάει και από εδώ...
flessanto (19-11-23)
Δεν είναι τέτοιος ο Τελευταιοσβαρόνος ρε...
Bρες διάδοχη κατάσταση το καλοκαίρι και ξεκουμπίσου από τον σύλλογο!Η μεγαλομανία είναι κακός σύμβουλος!
Αυτός να βρει; Έχεις δει πολλούς να το κάνουν;
Όποιος θέλει, εδώ είναι το μαγαζί και περιμένει και θα περιμένει για πολύ... Ούτε για αστείο δεν ακούγεται ενδιαφερόμενος...
FanisJK7 (19-11-23)
Αυτός έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και αυτός πρέπει να βρεί τον επόμενο η' τουλάχιστον να προκαλέσει το ενδιαφέρον πιθανών επενδυτών.Είναι προφανές πως θα αποκτήσει το πλειοψηφικό η' μειοψηφικό πακέτο και άλλων ομάδων πέραν των 3 και κάποια μπορεί να είναι μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Ολυμπιακό.Θα είναι άλλες οι προτεραιότητές του όπως ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα.
Πλοιοκτήτης που οι επιχειρήσεις του εδρεύουν σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη είναι.Κανένα όφελος δεν έχει όπως έχει ήδη δείξει η ιστορία.Ούτε κλήση μέχρι το 2010 και με το που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό 3 κακουργηματικές διώξεις και δεκαδές πλημμεληματικές με βασικότερη την σκευωρία του νοορ για την οποία είναι αιχμάλωτος δικαστικά εδώ και έξι χρόνια!Στα λέω από πρώτο χέρι γιατί γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις στον χώρο.Η μεγαλομανία του ευθύνεται και τίποτε άλλο.Και κάτι άλλο.Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά καθώς δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλλω αλλά αν είσαι 40 ετών και άνω τότε σίγουρα γνωρίζεις πως είναι άρρωστος Ολυμπιακός αλλά αυτό πλέον δεν αρκεί.Αν είσαι μικρότερης ηλικίας τότε δικαιολογείσαι.
Σοβαρό παιδί είσαι: Έχεις δει εσύ ποτέ κανέναν να κάνει ανοιχτή πρόσκληση για να προσέλθουν οι ενδιαφερόμενοι; Στην μόνη κατάσταση που έρχονται οι ενδιαφερόμενοι μετά είναι όταν οι μετοχές είναι παρκαρισμένες στο πρωτοδικείο.
Δεν μπορούμε να μιλάμε με θεωρίες, γιατί αυτά τα θέματα τα έχει λύσει η πράξη και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: Πωλητήριο, στα καλά καθούμενα, σε ομάδα, δεν έχει μπει, ούτε πρόκειται να μπει και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό. Δεν έχει νόημα να επαναλαμβάνουμε συζητήσεις σε θεωρητικό επίπεδο όταν οι πράξεις έχουν μιλήσει.
Ολυμπιακό είχαμε...
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks