Δοκίμασε να μου δώσεις εντολές, να σε κάνω νοικοκύρη...
ο Βοσκος ειναι ΑΙ εχουμε πει, με καπως πειραγμενο αλγοριθμο ωστε να τα λεει πιο καυτερα τα πραματα. Απλα μεχρι να μαθει να μιλαει απλα κ κατανοητα για εμας τους πλεμπαιους παιρνει χρονο..
Η θα μαθουμε εμεις να μιλαμε σαν αυτον μεχρι τοτε. Whichever comes first.
μπορεις να του δινεις κ εντολες, δοκιμασε να γραψεις #!banmeplease!#
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δοκίμασε να μου δώσεις εντολές, να σε κάνω νοικοκύρη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τώρα μόνο Αη Γιωργήτικη έχω: Από τη Νεάπολη έχω φευγάτος 17 χρόνια.
Nikolaos_Kokkinos (10-11-23)
Ποιος ορθοπεδικός θα αναλάβει τους τραυματισμούς των παικτών πλέον; Θα υπάρξει άραγε κάποια επίσημη ενημέρωση; Την θέση του Θέου δηλαδή θα την πάρει αυτός ο Πισκοπάκης; Γιατί ακούω ότι στο Ιατρικό αυτός που ηγείται είναι ο Λάκης Νικολάου. Θα το παίξουμε Σουηδοί να μας χειρουργεί πρόεδρος της Κούλας; Τα έχετε γαμήσει όλα, σαν τις παρατημένες γκόμενες, για μια ποινή.
Nikolaos_Kokkinos (10-11-23)
Εγω ακουσα οτι θα τους πηγαινουν στο Ασκληπιειο Βουλας που εφημερευει παντα για ορθοπεδικα περιστατικα κ ειναι κ δημοσιο οποτε οτι λεφτα γλυτωσουμε θα τα χωσουμε για μεταγραφες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (10-11-23), Faithful (10-11-23), Nikolaos_Kokkinos (10-11-23), panahs7 (10-11-23)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (11-11-23)
Δεν εχουν μονιμη περιοδο, καβουρια εχουν, και τους ξεφυγανε οι αλλοι κ δεν μαζευετε ευκολα τωρα θελει χρονο.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Δεν ισχύει και το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Έφερε έναν πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα τεχνικό διευθυντή και του πήρε ότι ήθελε. Για το μόνο που δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις είναι το ταμείο. Σε μαλακίες τα πετάει. Τις αποζημιώσεις των προπονητών να βάλουμε μόνο, είναι ένα ετήσιο μπάτζετ.
maniak7 (11-11-23), Nikolaos_Kokkinos (10-11-23)
Ρε μην τρώτε πλύση εγκεφάλου "ξεφύγανε" 4 βαθμούς κι έχει αλλά 16 παιχνίδια συν πλέι οφ.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-11-23), jonk (11-11-23)
Για εμάς, που τους βλέπουμε, καλύτερα να κλείσουν συμφωνία με τον Άγιο Σάββα...
flessanto (11-11-23), jonk (11-11-23), Nikolaos_Kokkinos (11-11-23)
voskos_7 (11-11-23)
Ή το Σωτηρία, γιατί το θέαμα θα κόβει την ανάσα...
flessanto (11-11-23), Nikolaos_Kokkinos (11-11-23)
Αισιόδοξη κίνηση, αν αναλογιστείς την μέχρι τώρα εξελικτική πορεία μας και την συγκρίνεις με αυτήν των πιο ανεπτυγμένων...
maniak7 (11-11-23)
Aς προσλάβουμε τον πρώην ορθοπαιδικό της ομάδας μπάσκετ!Για όσους θυμούνται μιλάμε για κίνδυνο θάνατο στις διαγνώσεις και τις αποκαταστάσεις τραυματισμών!
Bookmarks