flessanto (09-11-23)
Τέλος και επίσημα ο Θέος.Και κάτι παρασκηνιακό.Ο Μαρινάκης χωρίς να αναφερέται το όνομα του έσκασε 10 χαρτιά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Ίντραλοτ!Τα βρήκαν με τον Σωκράτη.
Aπό mononews:
''Τα υπόλοιπα 9,8 εκατ. ευρώ αποδίδονται στη συμμετοχή πειραιώτη εφοπλιστή και ιδιοκτήτη λαοφιλούς ποδοσφαιρικής ομάδας, που με τον τρόπο αυτό φέρεται να απέκτησε επενδυτική θέση της τάξεως του 2,8% στην Intralot. Έχοντας προφανέστατα γεφυρώσει το «χάσμα» που υπήρχε πρό ετών στις σχέσεις με τον Σωκράτη Κόκκαλη.''
flessanto (09-11-23)
Μιας και το ανέφερες.
Αφού τα βρήκαν δεν τρέχουν λίγο το θέμα του γηπέδου που αν θυμάμαι είχαν σκοτωθεί και το άφησαν στον αέρα;
Όχι ότι αλλάζει κάτι μιας και θα το έχουμε ακόμα και όταν εγώ θα έχω πεθάνει από γεράματα αλλά στα δικά μου μάτια ήταν πάντα θέμα γοήτρου να περάσει το γήπεδο στην ΠΑΕ μια και καλή.
flessanto (09-11-23)
Να παίρνει περισσότερα λεφτά στο Μετροπόλιταν ο Θέος αποκλείεται, λογικά θα προτιμούσε να μείνει στην ομάδα. Αν πόνταρα κάπου, θα ήταν στο ότι ήταν παρών στις εξετάσεις του Χουάνκαρ και δεν τις αμφισβήτησε επίσημα, κάτι που είναι τεράστιο εμπόδιο στην υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ.
Μας περνάει από το μυαλό να τα έκανε όλα σωστά ο θεος και ο χουανκαρ όντως να είχε σοβαρό τραυματισμό;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (09-11-23)
Δεν τα έσπασαν για το γήπεδο.Η αφορμή ήταν το οικόπεδο στο οποίο βρισκόταν γήπεδο των ακαδημιών και που η Παε νοίκιαζε από την Ιντρακατ.Ξαφνικά το 2019 ο Κόκκαλης έστειλε εξώδικο στην Παε με το οποίο διέκοπτε την μίσθωση.Να τονίσουμε πως το επίμαχο οικόπεδο ανήκε στην Παε και ο Κόκκαλης λίγο πριν φύγει το μεταβίβασε στον εαυτό του όπως έπραξε και με άλλα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.
Η αιτία ήταν η συμμαχία Κόκκαλη-φρίσκις και το προξενιό με τον Θωμά.Το ζήτημα του γηπέδου κολλάει στο κατησχημένο ποσοστό του Λαυρεντιάδη από τις τράπεζες οι οποίες έχουν απορρίψει 3 προτάσεις του Μαρινάκη για ρύθμιση των δανείων του Λαυρεντιάδη και αποπληρωμή από τον ίδιο τον Μαρινάκη.
Καλά σοβαρό δεν είχε, αλλά να μη μπορούσε να παίξει δεν αποκλείεται. Άλλωστε φάνηκε και στην έφεση από τις μαλακίες των δικηγόρων, που έφτασαν σε σημείο να λένε τι τον εμπόδιζε να παίξει αν δεν άκουγε. Ντροπή για την ιστορία του συλλόγου αυτά, κατά τ' άλλα στην ανακοίνωση λένε ότι πληρώναμε νοσηλεία πολιτών. Το επικοινωνιακό τσίρκο καλά κρατεί.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (09-11-23)
Οι ομάδες δεν πληρώνουν καλά, εκτός από το ότι ανά πάσα στιγμή, όπως τώρα όχι και τόσο καλή ώρα, μπορείς να βρεθείς ξεκρέμαστος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (09-11-23)
Τι σχέση έχει ότι είναι ορθοπεδικός; Ήταν παρών στις εξετάσεις ως γιατρός και επίσημος εκπρόσωπος του συλλόγου. Ας έστελναν κάποιον άλλον τότε. Ο βάζελος το έχει κάνει σημαία στην υπερασπιστική γραμμή του ότι δεν αμφισβήτησε τις εξετάσεις.
Πόσα μπορεί να παίρνει δηλαδή στο Μετροπόλιταν, για να βγάλουμε και το 1/10 να δούμε τι παίρνει στον Ολυμπιακό. Πες νούμερα.
Τι λέτε ρε παιδιά τώρα; Μιλάμε για ομάδα που το μικρότερο συμβόλαιο παίκτη είναι 200 χιλιάρικα ξέρω γω, δεν θα είναι καλοπληρωμένος ο γιατρός της ομάδας με 12 χρόνια θητεία; Νούμερα πείτε, έτσι στο γενικό ξέρω κι εγώ.
Δεν είναι παίκτες οι διοικητικοί υπάλληλοι να παίρνουν συμβόλαια παικτών - αν δεν ξέρεις ρώτα. Αν δεν έχεις σταθερή, καλά αμοιβόμενη δουλειά, ο αθλητισμός, μόνο για κράχτης κάνει, μέχρι να βρεις. Δεν παρατάς δουλειά όπως το Θέου για να τρέχεις με ΠΑΕ...
Ο Θέος δεν πληρωνοταν απο τον Ολυμπιακο.
flessanto (09-11-23), giovanni#10 (09-11-23)
Δεν είμαστε εφορία να ξέρουμε νούμερα, ούτε αυτοί λένε πόσα παίρνουν ειδικά στην εφορία, δουλεύουν - δεν δουλεύουν σε ομάδα.
Το έχουν πει αυτοί, όταν έφευγαν, όπως και σε άλλα πόστα (υπεύθυνοι τύπου, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων) και οι παίκτες ακόμα, αν δεν είχαν άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό, θα σου έλεγα πόσα θα έπαιρναν...
flessanto (09-11-23)
Bookmarks