Δύσκολα χρόνια, για εμάς, μπορεί - αυτοί, όμως, δεν είναι από εμάς, κυρίως γιατί ο ίδιος ο Βαγγέλης, δεν ζει από την Ελλάδα. Εκτός αν έχει κάνει κάτι σε επιχειρηματικό επίπεδο και δεν τον σηκώνει το κλίμα αν μαθευτεί...
Ψευτης να βγω αλλα πολυ φοβαμαι οτι μπορει να πεσει θεμα για φυγη μαρινακη φετος απο τον ιδιο τον Μαρινακη
Ερχονται δυσκολα χρονια
Αν και ειναι λιγο δυσκολο να αφησει το λιμανι για αλλους λογους αλλα ποτε δεν ξερεις με αυτ που ερχονται
Δύσκολα χρόνια, για εμάς, μπορεί - αυτοί, όμως, δεν είναι από εμάς, κυρίως γιατί ο ίδιος ο Βαγγέλης, δεν ζει από την Ελλάδα. Εκτός αν έχει κάνει κάτι σε επιχειρηματικό επίπεδο και δεν τον σηκώνει το κλίμα αν μαθευτεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (22-08-23)
Γενικά ό,τι και να γραφτεί το ακούω, αν έχει μία στοιχειώδη τεκμηρίωση σαν σκεπτικό, μόνο που στο συγκεκριμένο θέμα οι περισσότεροι έχουμε μέχρι τώρα μία εικόνα μετόχου ο οποίος δεν δείχνει σημάδια διάθεσης για εγκατάλειψη, όπως στο μΠαοκ, καλή ώρα...
pirateeeeeee (01-09-23)
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κλήρωση των ερυθρολεύκων στο Europa League ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η κλήρωση των Πειραιωτών είναι δύσκολη, ευχήθηκε να πάνε καλά όλες οι ομάδες και ότι θα ήταν ακόμα καλύτερα αν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είχαν προκριθεί στους ομίλους του Champions League.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην COSMOTE TV:
Για την κλήρωση: "Πολύ δύσκολη κλήρωση. Παίζουμε με δύο ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Το περιμέναμε, μέχρι σήμερα οι κληρώσεις μας τις περισσότερες φορές είναι δύσκολες. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα. Βλέπουμε κάτι καλύτερο φέτος και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν η ομάδα στηθεί ακόμα καλύτερα, γιατί έχει νέους παίκτες που χρειάζονται προσαρμογή θα τα πάμε καλύτερα και είμαστε αισιόδοξοι".
Για το πώς αντιμετωπίζουν την Ελλάδα οι συνάδελφοι σας μετά την πρόκριση τεσσάρων ελληνικών ομάδων σε ομίλους: "Καιρός ήταν. Αισθανόμασταν μια μοναξιά να είμαστε μόνοι μας και να εκπροσωπούμε τη χώρα. Είμαι χαρούμενος που βλέπω τέσσερις ομάδες σε ομίλους, οι τρεις στο Europa League. Ακόμα καλύτερα αν είχαν πάει οι ομάδες μας στο Champions League. Όταν βλέπουμε τους αντιπάλους να προοδεύουν, προοδεύουμε και εμείς. Έχει έρθει η ώρα οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν και στην Ευρώπη. Εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να περάσουν και να αποδείξουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να κάνει μεγάλη πρόοδο".
Για το τι περιμένει από τον Ολυμπιακό: "Σίγουρα η περσινή μας πορεία δεν ήταν καλή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που βοήθησαν σε αυτό. Θεωρούμε ότι φέτος θα πάμε καλύτερα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, στον προπονητικό και το τεχνικό τιμ. Είμαστε όλοι πάνω από την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος".
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
drizzt (02-09-23), flessanto (01-09-23), Gtakis (01-09-23), Nikolaos_Kokkinos (01-09-23), pirateeeeeee (01-09-23)
Αισθανόμασταν μια μοναξιά να είμαστε μόνοι μας και να εκπροσωπούμε τη χώρα...
Ας το παραδεχτούμε: Κανένας από εμάς δεν θα κρατιόταν να μην το πει...
Ειλικρινά; ούτε εγώ δεν θα τα έλεγα καλύτερα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να κρατήθηκε πολύ για να μην κράξει περισσότερο...
Είσαι μεγάλο τρολ ρε χοντρέ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (02-09-23)
Προτελευταία αγωνιστική σώθηκε. Να δούμε φέτος τι θα κάνει. Πάντως και πέρυσι και φέτος τους λεει για γήπεδο και σου λεν οι φίλαθλοι ότι ούτε τα σπασμένα τζάμια δεν αλλάζει. Εγώ τα φράγκα του στον Ολυμπιακό δεν τα βλέπω, μόνο στην κονόμα είναι. Με το κολυμβητήριο και καλά που θα έκανε ο ...λεφτάς τι έγινε? δυό χρόνια τώρα του έχει δώσει η κυβέρνηση τον χώρο κι αυτός κάνει το παγώνι. Δεν είναι επ' άπειρο αυτές οι δωρεές, αν δεν κάνεις κάτι θα στο πάρουν
Du3lisT (04-09-23)
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Άξιζε να περιμένουμε να ξανανέβει ο server...
giovanni#10 (04-09-23), voskos_7 (04-09-23)
Ξέρεις όμως και πώς να το παζαρέψεις...
panahs7 (04-09-23)
Εμένα δεν με ενδιαφέρει για την Νότιγχαμ, στα παπάρια μου. Τι είμαι?? Demimarinakisexual??
voskos_7 (04-09-23)
Bookmarks