jonk (20-07-23), Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
Εποχές Ντάτολο, φευγάτος είναι ο χοντρός (λέω γω...)
jonk (20-07-23), Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
Oberon (20-07-23)
Ακομα και εκείνη τη χρονιά είχε έρθει και ένας Μέλμπεργκ στην άμυνα.
Tοτε ρε αδερφε να δεχτουμε και το παραμυθι της αεκουλας που για να δικαιολογησει την αφανεια της και την τριτη θεση στην Ελλαδα πιπιλαει μια καραμελα που λεει Η ΑΕΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ
Οχι φιλαρακι μου λοιπον
Μεγαλη ομαδα σε κανουν και οι ισολογισμοι και η οργανωση και οι τιτλοι και ολα αυτα μαζι
Oberon (21-07-23)
Η οργάνωση σου φέρνει τον τίτλο και οι ισολογισμοί τους επόμενους. Η αρχική φλόγα για να υπάρξουν όλα αυτά, είναι η... ιδέα που λέμε, γιατί αν ήταν τόσο απλό, τόσα χρόνια θα είχαμε διεκδικητή τίτλου τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος και λεφτά έχει, σαν διοίκηση και καλή οργάνωση, αλλά δεν έχει κόσμο για να σηκώσει και να κρατήσει το εγχείρημα.
Εγώ αυτό που διεκδικώ είναι πιο ειλικρινή σχέση των ομάδων με τον κόσμο, γιατί αυτό το κουκλοθέατρο που ζούμε, δεν μας αξίζει ολωνών.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
κ να πηγαινε και καλα στους ισολογισμους να πω ενταξει , 3 αμκ εχει κανει , αυτη ειναι οργανωση ?
Δυστυχώς η ομαδα κινειται σε μνημονιακα επίπεδα και η φετινή χρόνια θα είναι επίσης χαμένη.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
mankap (21-07-23), Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
Ακριβώς.
Το πιο σημαντικό είναι βέβαια αν υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ, που το πάει ο Βαγγέλης αν το πάει και τι θα γίνει μετά
Σε αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ομάδα το μόνο που θέλω να καθαρίσει, επειδή η γελοιότητα έχει χτυπήσει κόκκινα, είναι οι ακαδημίες που δεν βγάζουν ούτε κώνους να είναι κατάλληλοι για το γήπεδο της πρώτης ομάδας...
Αυτό, δεν έχει να κάνει μόνο με τους Έλληνες παίκτες που βγάζει η ομάδα, αλλά και με τους μικρής ηλικίας παίκτες που φέρνει σαν... επένδυση στο μέλλον...
Τα υπόλοιπα, μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι θεσμικά και πρέπει να λυθούν σε άλλο επίπεδο, στο οποίο εμείς, λίγα μπορούμε να κάνουμε για την υλοποίηση και πολλά μπορούμε να κάνουμε για να μην αντιδρούμε σαν τριτοκοσμικοί.
flessanto (22-07-23)
voskos_7 (21-07-23)
Γίνεσαι προσβλητικός για το ποδόσφαιρο: Σύμπασα η πολιτεία μας, ως κράτος, είναι δομημένη έτσι, επομένως αν ακολουθήσουμε την συνήθη πολιτική μας λογική.
jonk (21-07-23)
flessanto (22-07-23), giovanni#10 (21-07-23)
Εντάξει - οι περισσότεροι εντός Ελλάδας ζούνε με αυτόν τον μύθο επειδή υπάρχουμε εμείς και συγκρούονται οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις τους με την πραγματικότητα, κυρίως επειδή οι παράγοντες τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια και δεν τα καταφέρνουν επειδή υπάρχει κάτι αντικειμενικά ισχυρότερο και πιο αποτελεσματικό από αυτούς.
Για πότε μπορείς να κάνεις και τον Ολυμπιακό κούλα, βάζοντας κάτι ευρωπαϊκούς στόχους, επειδή η Ελλάδα δεν σε χωράει, τετραπλασιάζοντας για τρία χρόνια τα μπάτζετ και φτάνοντας τον σύλλογο σε πέντε χρόνια στη χρεωκοπία, αφού θα πουλάς την ομάδα, χαμπάρι δεν μπορείς να πάρεις...
jonk (21-07-23)
Μου θελει κ 2 ομαδες..δεν κοιταει που δν μπορει να κανει ζαφτι ουτε τον Αρουλη
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (21-07-23)
Ελα μου ντε, Βρε δε πα να παρει και την Μιλαν, πριν το Βοδι το σχοινι που λενε κ στο Λος Αντζελες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
redbaron (22-07-23)
Χοντρε με το μπατζετ που διαθετεις ως τωρα σε βλεπω να κλαιγεσαι περισσοτερο για τον Μπαλτακο φετος.
Εδω για περσι που δεν αξιζαμε τιποτα με το μπουρδελο που ειχες φτιαξει ξεστομισες οτι το χασαμε απο την Διαιτησια.
hang your demons
Oberon (22-07-23)
χοντρε φτιαξε αλλα 10 co2 πλοια και γαμα τον γαβρο , βρες καποιον σοβαρο ανθρωπο και δωστον
Oberon (22-07-23)
Θα μου απαντήσει κάποιος πόσο είναι το μπάτζετ, ρε παιδιά; Ή με την φόρα και τα νεύρα που έχω από εχθές θα αρχίσω να σβήνω ό,τι βρω εδώ και δεν έχει καμία τεκμηρίωση;
Bookmarks