chainsaw (27-06-23)
ΑΜΚ που καλύπτει εξ ολοκλήρου ο Πρόεδρος.
Η Κούλα είχε κάνει 25 εκατομμύρια για το γήπεδο και το μεγαλύτερο ποσό το κάλυψε η περιφέρεια αττικής.
Για να καταλάβουν τα μπουρδέλα ποια ειναι η διαφορά μας.
chainsaw (27-06-23)
Νομιζω οτι ο Κορδονης κινειται με ταχυτητες ταινιας του Αγγελοπουλου ή του Γκας βαν Σαντ.
Εκανε 1 μηνα σχεδον να βρει προπονητη και ακομα να κλεισει τον πρωτο παικτη.
Νομιζω οτι εχουμε αργησει.ξεσκαρταρισμα.νεες μεταγραφες. εκτος αν ο μαρτινεθ πιστευει οτι θα εχει ετοιμη την ομαδα τοσο συντομα.πασο
hang your demons
Μάλλον το ελέγχει ακόμα, γιατί μονοκοπανιά, όλο αυτό, δεν βλέπεται - θέλει μεγάλα διαλείμματα από παιχνίδι σε παιχνίδι... Εμείς, ένα τα βλέπαμε τη φορά και κάναμε τρεις μέρες να συνέλθουμε, άλλο που ορισμένοι και εδώ μέσα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τί έχουν δει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (27-06-23), flessanto (30-06-23), Nikolaos_Kokkinos (27-06-23)
Ε ενταξει, θελει χρονο ολο αυτο το συφερτο που μαζεψαμε, που να προλαβει ο ανθρωπος, μεχρι προχτες ητανε για μπανια ολοι, και επισης θα εχει και την δυσπιστια του τυπου "Αποκλειεται ναναι τοσο μαλακες, ας μη βιαστω να τους κατακρινω, κατσε να τους ξαναδω αλλη μια" , και αυτη η λουπα παιρνει χρονο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
voskos_7 (27-06-23)
Όταν έχεις τόση εμπειρία και βλέπεις αυτό το ρόστερ, δεν έχεις αμφιβολίες: Είναι τόσο μαλάκες...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (27-06-23)
Δεν μπορεί τώρα ο Ντε, είναι διεθνής και έχει ειδική άδεια.
αρχισε τις μαλακιες ο χοντρος. ειχε διπλα του τον τεχνικο διευθυντη και τον νεο προπονητη και ειπε οτι αν ειχαμε 50-50 διαιτησια θα ειχαμε παρει πρωταθλημα.
ο κορδον θα σκεφτηκε: να αυτα να μην ελεγες χοντρουλη
hang your demons
Λίγο πιο πριν είπε ότι περιμένει κι από άλλους ματσωμένους Ολυμπιακούς να έρθουν να βάλουν πλάτη κι ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και να μη τα περιμένουν όλοι από 2-3 άτομα. Οπότε αρχίζει σιγά-σιγά να στρώνει τη διάδοχη κατάσταση. Αυτό δεν θέλατε; Ε ορίστε. Για να δούμε τώρα λοιπόν ποιος θα ενδιαφερθεί για ένα πραγματικό μαγαζί-γωνία, με τον σύλλογο να βρίσκεται στο πιο υγιές σημείο της ιστορίας του οικονομικά.
chainsaw (27-06-23), Nikolaos_Kokkinos (27-06-23)
τελικα τι εφταιξε η σοβαρη ομαδα που δεν μπορεσε να φτιαξει ή η διαιτησια που δεν ηταν 50-50?
hang your demons
Στο δεύτερο πιο υγειές γιατί από του χρόνου αρχίζει πάλι το ενοίκιο για το γήπεδο... να υπενθυμίσω.
Δεν το είπε επειδή ψάχνεται να φύγει, πάντως - για να προλάβει μία κατάσταση με φημολογούμενα ενδιαφέροντα, όπως αυτό των Κινέζων ξέρω 'γω...
Bookmarks