Ο στόχος πρέπει να είναι η μεταμόρφωση του μπουρδέλου σε ομάδα με αρχή και τέλος για φέτος
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Σχεδιασμός ομάδας με βάση... πορεία, σε μια διοργάνωση που δεν απέχει πολύ πλέον σε δυσκολία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Και μάλιστα αποτυχία αν δεν πάμε ημιτελικό. Κατά τ' άλλα δεν είμαστε των άκρων, όχι βρε.
Aν βαλεις τετοιο υψηλο στοχο οσο και μακρινο και δυσκολο αν φαινεται θα σε βοηθησει να φτιαξεις αυτο που θες γιατι θα εχεις ξεκαθαρο σχεδιασμο. Και βεβαια ειναι δυσκολο το Γιουροπα. Αλλα ρε παιδια καποτε παιζαμε τσαμπιονσς λιγκ και περνουσαμε τους ομιλους.και βαζαμε στοχο να παιξουμε στους 16.
Θελω να πω πρεπει να επανελθει ενα ευρωπαικο οραμα λιγο στην ομαδα.
αν καθε χρονο ξεκιναμε κουτσα κουτσα και οπου βγει χωρις προσανατολισμο τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου.
hang your demons
Θα πω κάτι που μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις φορές που παίξαμε Φεβρουάριο τελευταία τις οφείλουμε στο ότι για διαφόρους λόγους, δύο χρονιές στους ομίλους δεν είχαμε αντίπαλο. Βγήκαμε τρίτοι σε όμιλο με 3 και με 4 βαθμούς, κάτι το οποίο, δεν είναι και το πιο σύνηθες.
Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι βασικότερο είναι να υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος θα επιβλέπει την λειτουργία του τμήματος σε σύγχρονα πρότυπα και αγωνιστικά. Όποιος φτιάχνει ομάδες που παίζουν τα παιχνίδια τους με τον όποιον τρόπο, κάτι καλό του έχει και η Ευρώπη και μη σου πω ότι κάτι καλύτερο από τις ομάδες ειδικού σκοπού.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (25-05-23)
Μαζί σου, αλλά να έχουμε και μια επαφή λίγο με τις διοργανώσεις. Τις παρακολουθείτε καθόλου; Αυτή η συζήτηση τύπου "με Κόκκαλη ξέρω γω κάναμε αυτό στο ΤΣΛ" είναι εντελώς καφενείο. Η απόσταση όσο πάει και ανοίγει και δυσκολεύει πάρα πολύ, για οποιαδήποτε έκπληξη. Και με το μπουρδελοσύστημα που άλλαξε η Uefa, που δε μετράει τη δυναμική των ομάδων με βάση αποκλειστικά το ranking, έχει γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση, μπαίνουν μεγαθήρια μέχρι και στο 3ο γκρουπ και κατεβαίνουν στο Europa ως 3οι, γιατί ήθελε να αυξήσει την αίγλη και των από κάτω.
ας φτιαξει μια ομαδα για αρχη να ειναι ανταγωνιστικη και βλεπουμε.Europa μια 8αδα ειναι σαν να πας 16 τσου.λου. Με αυτα που εχουμε δει τα τελευταια χρονια ουτε για ομιλους δεν μπορουμε να περασουμε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν υπάρχουν τέτοιοι στόχοι παιδιά. Τι 4αδες και 8αδες; Ομάδα σε σωστή βάση να παίζει μπάλα θέλουμε κι ας αποκλειστεί και στα προκριματικά που λέει ο λόγος, πάλι τα ίδια θα αρχίσουμε; Δεν φτιάχνονται όλα σε μια νύχτα. Και αν είναι να πάμε 4αδα δηλαδή γιατί να μην πάμε και τελικό; Και αν πάμε τελικό γιατί να μη το σηκώσουμε κιόλας; Δεν υπάρχουν αυτά, ούτε μπορείς να μετρήσεις με κάποια μονάδα την δυσκολία του να φτάσεις μέχρι εκεί, για να πεις θέλω αυτό κι αυτό να το πετύχω.
Και άμα το σηκώσουμε, γιατί να μην το ξανασηκώσουμε;;;
Να κάνει η μάνα
panahs7 (26-05-23)
Αν δεν πάμε τελικό είμαστε μία αποτυχία...
Θα μας πιασει αποκλεισμος με κοντομανικα και βερμουδες ακομα.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εσύ από πού είσαι τόσο σίγουρος ότι θα τα φορέσεις φέτος;;;
Καταιγίδα, ξαφνική, στο μυαλό μου, στην καρδιά και στην ψυχή...
iakov7 (27-05-23), Nikolaos_Kokkinos (26-05-23)
Καλωσόρισες, καλά ποστ.
Επειδή οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν σε καμία περίπτωση τις επόμενες, εγώ θέλω να δω ποιόν προπονητή θα φέρει και ποιούς παίκτες αυτός θα κρατήσει. Τότε θα έχουμε μία καλή ένδειξη για το πού πάει το έργο.
ποσες φορες εχουμε αποκλεισει στα καλα μας 2 ομαδες σερι στα προκριματικα οποιασδηποτε διοργανωσης ? 2 νομιζω?
Βοσκε αμα ειναι να βαζεις σκουπα οποτε γραφω να παιρνεις κ τις γωνιες οχι μονο οσα βλεπει η πεθερα, χοχοχο
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αυτό που προηγήθηκε, μεταφορική ήταν - να τα ξεχωρίζετε...
Nikolaos_Kokkinos (26-05-23)
Bookmarks