Και να παίξουμε τώρα στα βόλια μου
Γιατί; Περιμένεις να παίξουμε μπάλα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και να παίξουμε τώρα στα βόλια μου
Άρα από το να παίξουν και να μην δώσει κανένας σημασία, που δεν θα παίξουμε, ούτε θα δώσουμε σημασία, ας τους να γκαρίζουν...
σημερα αυτο με τον τσεφεριν και τους ελιτ ηταν μια τεραστια ηττα του βαγγελα , ηθελα να ξερα ολους τους ηλιθιους που τον συμβουλευουν με οντισιον τους μαζεψε?
αν θελει να βολεψει τιποτα βαφτιστηρια , κοληταρια κτλ ας τους βαλει μουτσους σε κανενα γκαζαδικο
Δηλαδή, τώρα, εσύ, θέλεις ελίτ διατηταίους, για αυτές τις τρεις αγωνιστικές;;;
Το λέω γιατί από όλα όσα είδα, δεν βρήκα να ψήνεται και κανένας πλέον...
Μέχρι τότενες έχουμε: Τώρα, δεν τους θέλει κανείς και αυτό μετράει.
Αν και δεν είναι διοικητικό το θέμα, θέλω πολύ να νικήσουμε τον Βαζελο τη Κυριακή έστω και με μισό μηδέν.
Δε με απασχολεί ποιος απ' τους 2 τους θα πάρει πρωτάθλημα αλλά εφόσον εξαρτάται τόσο από εμάς, δε θέλω σε καμία περίπτωση να υπάρχει έστω και ως υπόνοια ότι προτιμούσαμε τον βαζελο απ' την αεκ.
Ασχετα με τον προπονητη για να στρώσει η ομαδα θα πρεπει ο προεδρος να αλλαξει τροπο σκέψης....Να διώξει το περίγυρο σε πρωτη φαση και να αρχίσει να ακούει αλλους που ξερουν τη δουλεια αποδεδειγμένα ....
Απο κει και περα ολα θα ερθουν....Δεν ειναι ομως τοσο ευκολο...Αν ο Μελισσανίδης αποχωρήσει τελικα το καλοκαιρι ο διάδοχος εχει ολόκληρο συστημα έτοιμο και δε θα πεσει ετσι [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] στο αρθρο εδω ρίξτε μια ματια πως γινονται όμορφα οι δουλειες και η διοικηση μας δεν παιρνει χαμπαρι.
Όλοι ξέρουν τί συμβαίνει - μην τους κλαις.
Το σύστημα Τίγρη, δεν ανήκει στον Τίγρη, αυτοπροσώπως και φυσικά, δεν σημαίνει ότι ο αγοραστής θα πάρει και όλο το υπόλοιπο και θα ξέρει τί να το κάνει...
Ό,τι τους πει αυτός που τους παραχώρησε θα κάνουν.
Φυσικά, δεν πρόκειται να αλλάξουν στρατόπεδο με τις επικρατούσες συνθήκες...
Eddiedimitris (12-05-23)
Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους 4 προπονητές, και τους 40 παίκτες για τη φετινή παραγωγή.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (14-05-23), Faithful (14-05-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-05-23), Nikolaos_Kokkinos (14-05-23), panahs7 (14-05-23)
Συμπαραγωγη ηταν, επαιζε κ ο Λιβανεζος, δεν το καταλαβες?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
panahs7 (14-05-23)
Μην ξεχνιόμαστε επίσης δικαιώθηκαν όλοι εκείνοι που ήταν σίγουροι όλη τη χρονιά πως ο Βαγγέλας έδωσε το φετινό στον Αλαφούζο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (16-05-23)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ούτε του παπά μη το πούμε έτσι σκατά που τα κάναμε φέτος. Άντε να σας δω τώρα. Εισιτήριο λουκουμάκι με όλο το χρόνο μπροστά μας. Μηδέν δικαιολογίες.
Στοχος πρεπει να ειναι η 4αδα του Γιουροπα. με αυτο τον στοχο πρεπει να γινει ο σχεδιασμος της ομαδας. τιποτα λιγοτερο. και αρκει για να παρουμε και το πρωταθλημα.Χοντρε καλως εφερες τεχνικο διευθυντη τωρα σπρωχτα. τεελειωσαν τα συγχωροχαρτια και τα ψεμματα.
Βλεπω μονο ανταγωνιστη του χρονου την ΑΕΚ. κανεναν αλλον.
hang your demons
Αν δεν εννοείς το Κονφερενς, δεν έχεις προσέξει μάλλον τί μαζεύεται τελευταία εκεί...
Αντικειμενικά, θέλω να δω μία ομάδα να ξέρει τί άθλημα παίζει, για αρχή και σε συγκεκριμένους στόχους εκτός των συνόρων, πιστεύω ότι θα τα βρούμε...
Bookmarks