captain-cook (08-11-22)
Μετακομίζουμε στο πρωτάθλημα της Κύπρου λέει ο Νικοβλάκας από τη νέα σεζόν. Μια χαρά λέει, θα μαζεύουμε και τους βαθμούς του Κυπριακού που είναι και πάνω απ' το Ελληνικό.
ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ? ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ? ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
captain-cook (08-11-22)
Που το ειδες μωρε αυτο;
Εδώ για να μην τους φάμε θέση στην Ευρωλίγκα και για να μην ξοδεύονται στα αεροπλάνα δεν μας δέχτηκαν στην Αδριατική Λίγκα και θα μας δεχτούν οι Κύπριοι? Ελπίζω να είναι μλκια του Νικολακο γιατί αν στην διοίκηση τα έχουν χάσει τελείως την βάψαμε
Έλα ούτε αυτός δεν το πιστεύει.
Απλά είπε μια μαλάκια ο Βρέντζος και την τραβάνε από τα Μάλια.
"Τρολάρει" τελικά ο ηλίθιος, το είπε αρκετά αργότερα.
(δεν το είχα ακούσει αυτό).
Νικοβλακόπουλε τράβα γαμήσου ρε που θες και χιούμορ.
Faithful (08-11-22)
Και να επεφτε οντως τετοια προταση στο τραπεζι, δε θα ειχε πολλες πιθανοτητες να πραγματοποιηθει.
john syggel (08-11-22)
Μια χαρα, παντα εψαχνα μια αφορμη να ξαναεπισκεφτω το νησι απ'πταν απολυθηκα απο ΕΛΔΥΚ, ευκαιρια!
δεν ξερω αν και καταποσον θα μπορεσει να προσαρμοτει ο Μαρσελο στο Αγγλικο συστημα οδηγησης βεβαια..
+ Ο Μποουλερ θα νιωθει σαν το σπιτι του![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το ότι βρισκόσαστε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής σας, μεγαλώσατε με ρεπορτάζ Νικολακόπουλου και δεν έχετε καταλάβει πότε κάνει χαβαλέ, δεν είναι δικό του πρόβλημα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (08-11-22), giovanni#10 (08-11-22), Protassov (09-11-22)
Εγώ λέω να αφήσουν τις αρχιδιές και να φτιάξουν μία ομάδα με γρήγορους παίκτες, η οποία να τρέχει 90 λεπτά, να μη περιμένει να σκοράρει στις στημένες φάσεις και μόλις βρει κενό χώρο να τον εκμεταλλεύεται φεύγοντας μπροστά. Όλα τα υπόλοιπα είναι καραγκιοζιλίκια.
mankap (08-11-22), panahs7 (08-11-22), pirateeeeeee (08-11-22), Protassov (09-11-22)
Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες...
Protassov (09-11-22)
Μαλακα μου, το πιστεψαν!! Εχει κυκλοφορησει οτι παμε Κυπρο σε αεκτζηδικα φορουμ!!!
Δε γλενταει μονο εμας οΝικολακοπουλος αλλα και τους αλλους!!
Εμείς από αυτούς ζούμε...
giovanni#10 (08-11-22)
Αυτο το ΔΣ εγινε οντως η απλα μαζευτηκαν και τσακισαν καμμια 50-αρια πιτσες?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν πρέπει να είναι το δυνατό σου θέμα, σε αυτό το φόρουμ...
![]()
john syggel (08-11-22)
Bookmarks