flessanto (06-11-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-22), john syggel (07-11-22), kouzoulo (09-11-22), SOAD37 (07-11-22)
Το ξέρω είμαι μαλάκας αλλά προσωπικά ένα πράγμα θα γουσταρα, να πατήσει πόδι να στήσει το σύμπαν και να τους πάρει πρωτάθλημα με ψεύτικα πέναλτι σε ΚΑΘΕ παιχνίδι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (06-11-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-11-22), john syggel (07-11-22), kouzoulo (09-11-22), SOAD37 (07-11-22)
ειναι γνωστο οτι εδω και καποιο καιρο τα εχει σπασει με τη Ν.Δ. επιβεβαιωθηκε με τις δηλωσεις βρεντζου.
ειναι φανερο επισης οτι στις δηλωσεις του παει να καλυψει τα διοικητικα λαθη και να υπερτονισει τους παικταραδες που πηρε που πρεπει να συγκεντρωθουν για να παιξουν. ενταξει γελασα.
Εκανα κ γω λαθη αλλα σημερα δειξαμε ποιος ειναι ο ολυμπιακος θα ηταν μια αντρικια δηλωση που ποτε δεν θα δουμε.
αυριο δεν νομιζω οτι θα κανει κατι συνταρακτικο.
hang your demons
flessanto (06-11-22)
ε ναι υπερβαλλει οπως παντα. εκτιθεται για αλλη μια φορα ενω θα μπορουσε να το διαχειριστει πιο εξυπνα. ο μαρινακης δεν εχει την υπομονη της κουκουβαγιας. αντιδραει παντα σαν ταυρος και τα κανει πουτανα συνηθως.ετσι εχει μαθει. θα σας γαμησω ρεεε. ααα ουρκ. με κλεβετε... κλπ κλπ.
hang your demons
flessanto (06-11-22)
Σήμερα, τουλάχιστον καταλάβατε ότι ακόμα και έτσι, δεν υπάρχει καλύτερος από εμάς.
Στους άλλους, ακόμα κάνουν, ή και όταν δεν κάνουν δίνουν πέναλτι για να σκοράρουν.
Οι άλλοι, έχουν ένα παιχνίδι την εβδομάδα και χάνουν έναν παίκτη σε κάθε ματς από μυικό τραυματισμό.
Όταν βρεθεί διαιτητής να μη σφυρίζει πολύ, σκάνε από το 35 πλέον...
Για αυτό πρέπει να καταλάβετε ότι κριτική κάνουμε για αυτά που βλέπουμε στη δική μας ομάδα και μιλάμε καθαρά ποδοσφαιρικά.
Το ότι θα ζήσουμε μέρες '17 το είπαμε από τον Ιούλιο, γιατί φώναζε το πράγμα. Το ότι θα βάζαμε τον Τζολάκη τέρμα με το μΠαοκ, όμως και θα είχαμε έναν Άβιλα και ένα Ρέαμπτσιουκ για βασικά μπακ, δεν μας φταίει κανείς και αν μας φταίει, καλύτερα να μην αποδειχτεί το "πώς", απλά, να πάρει δρόμο και αυτός."Έλληνικό εφοπλιστικό κεφάλαιο" λέγεται. Μην περιμένεις και κάποια ιδιαίτερη καλλιέργεια...
Ο πατέρας του και κάποιοι άλλοι, μπορεί να ήταν λίγο πιο πολιτισμένοι, γιατί υπήρχε και άλλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα ακόμα , στην κοινωνία, στην εκπαίδευση. Τα τελευταία χρόνια, ο πνευματικός κόσμος έχει απομονωθεί έχοντας φτιάξει μία δική του ελίτ που δεν επικοινωνεί με τον κόσμο και δημοσιεύει μπαρούφες για να ψαρώνουν οι αδαείς και να αγοράζουν βιβλία από τα οποία δεν είναι δυνατόν να μάθουν οτιδήποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 07-11-22 στις 14:59
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δεν διαφωνω οτι ειμαστε καλυτεροι.και με λιγη σοβαροτητα θα ηταν αλλιως τα πραγματα τωρα.
αλλα ποιος να παρει δρομο που εφερε αβιλα και ρεαμπτσιουκ? βλεπεις εσυ καποιο ιχνος αυτοκριτικης? καποιο ψηγμα?
Λουκουμι του ηρθε του Μαρινακη απο την μια να βγει και να πει τι παικταραδες που εχουμε και οτι στην ουσια μας στερει η διαιτησια το πρωταθλημα.
hang your demons
Ναι - δεν μου απάντησες (όχι εσύ - ο Βρέντζος, για παράδειγμα) ποιός κρατάει τον Τζολάκη, (ή τον Γιαννιώτη παλαιότερα) και τον βάζει στα ντέρμπι...
Και η επιλογή του Γιαννιώτη, άντε να πω ότι ήταν μέχρι να πάρει ρυθμό ο Σα... Για τον Τζολάκη και μετά το σερί των εμφανίσεων του, σε διαφορετικές περιόδους, δεν υπάρχει εξήγηση... τουλάχιστον πειστική.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μλκ αν κάνεις καμιά μλκια και αποχωρήσεις από το πρωτάθλημα, θα σέρνεις τη ρετσινιά της καταστροφής της ομάδας σε όλη της την ιστορία.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα πολιτικα σοσιαλ παντως βλεπω πολλους να λενε οτι η κυβερνηση κινδυνευει να πεσει απο το σημερινο παιχνιδι. Λογω Μαρινακη. Τραβηγμενο? δεν ξερω αλλα μακαρι.
Να θυμισω οτι ο Μαρινακης ειχε χρηματοδοτησει προεκλογικα την Ν.Δ και την ημερα των εκλογων ειχε προβει σε ανοιχτη δηλωση στηριξης της Ν.Δ προς τους παντες.
Τα συμφεροντα βεβαια αλλαζουν απο μερα σε μερα. και λογω μεγεθους του Μαρινακη (οχι κοιλιας) η αλλαγη συμφεροντων αυτη ειναι ικανη να αλλαξει τις ισορροπιες.
hang your demons
Αν ειναι να πεσει απο το πεναλτι που εδωσε και οχι απο τα αισχη σκανδαλων διαχειρισης και παρακολουθησεων ειναι γενικα γελοιο αλλα μακαρι εστω και ετσι εννοουσα. Δεν πεφτεις ευκολα οταν εχεις δικτατορια των ΜΜΕ.
hang your demons
flessanto (07-11-22)
Ο Μαρινάκης δεν είναι στη λίστα παρακολουθήσεων; Ε, θα τον ρίξει.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Αντιλαμβανομαι οτι εχουμε θεμα με την ΕΠΟ κλπ και λογικο ειναι με οσα ακουγονται, οποτε νομιζω αυτος ειναι και ο λογος που φωναζουμε τοσο πολυ απο ψες. Δηλαδη δεν θεωρω οτι ειχαμε καποια στημενη διατησια ή οτιδηποτε αλλο, απλα εχουμε θεμα ως ομαδα με την ΕΠΟ και τωρω δοθηκε η ευκαιρια και παλι για να ξεκινησουμε την διαμαχη.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (07-11-22)
Μαλακίες τα περί αποχώρησης από το πρωτάθλημα και επικίνδυνο το μπουρδούκλωμα με τα πολιτικά. Συγκεντρωθείτε εκεί στην ΠΑΕ, κάντε τις κινήσεις που θα πει ο προπονητής τον Ιανουάριο και μην κάνετε ώπα την ομάδα τώρα που στρώνει.
chainsaw (07-11-22), flessanto (07-11-22), john syggel (07-11-22), Oberon (07-11-22)
Να σας πω τι ακούγεται στην ναυτιλιακή πιάτσα. Ο χοντρός έκανε μεγάλη επένδυση σε πλοία LNG πιστεύοντας ότι θα πάρει περίπου μονοπώλιο την μεταφορά του στα Ελληνικά λιμάνια αλλά είδε όχι μόνο Αλαφούζο αλλά και πολλούς άλλους να ναυπηγούν τέτοια πλοία και να παίρνουν μερίδιο κι έχει παραφρονησει
1 φορά επιτέλους την φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Ολυμπιακός που γουστάρουμε. Καυλώσαμε και ήμασταν χαρούμενοι για τη συνέχεια και μας μαυρίσατε την ψυχή πάλι με τις παπαριές σας. Ο ένας λέει να φύγουμε (ενώ δεν θα γίνει), ο άλλος ασχολείται με τον Κούλη και όλα τα μπάσταρδα αρδ έχουν βόθρους για πρωτοσέλιδα, παρόμοιους με αυτούς που φτύνουμε και παραπέμπουν σε άλλες εποχές.
Ρε άντε γαμηθείτε, αφήστε τον Ολυμπιακό ήσυχο. ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΓΤΧΣ και πάτε την Κυριακή να γαμήσετε την Κούλα. Δεν μας νοιάζει τι έγινε Βαγγέλα, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Κανένας κόσμος δεν σου έστειλε μήνυμα και ζητάει να αποχωρήσουμε, o λαός του Θρύλου είναι ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ για χθες! Ακύρωσε το ΔΣ και τις μαλακίες και άσε την ομάδα ήσυχη!
flessanto (07-11-22)
Εντάξει ρε Πάνο όλα αυτά έγιναν χάριν εντυπώσεων τίποτα δεν θα γίνει στην πραγματικότητα,ίσως βέβαια σφίξουν λίγο οι κώλοι μετά από αυτό το ξέσπασμα όσο λαικίστικο κι αν ήταν αυτό... συμφωνώ κι εγώ μαζί σου ότι πρέπει να απαντάει η ομάδα στο γήπεδο αλλά κακά τα ψέματα πρέπει να υπάρχει και λίγο φόβος εξωγηπεδικα....
Send from my S20+ using Tapatalk
Faithful (07-11-22)
Τα σιχαίνομαι φίλε όλα αυτά. Σου αρέσουν εσένα τα σημερινά πρωτοσέλιδα; Σου αρέσει που έχει αυτόν τον βλάκα τον Σπάθα και τον βάζει να κλαίει και να ξεφτιλίζει την ομάδα; Δεν μας αντιπροσωπεύουν όλα αυτά, ο Ολυμπιακός ΠΑΝΤΑ απαντούσε στο γήπεδο. Άλλο να σε φοβούνται, άλλο να λες γραφικές παπαριές εποχής Κόκκαλη. Όλη η Ελλάδα είδε χθες τι έγινε, δεν χρειάζεται να το υπερτονίσεις, πας την άλλη Κυριακή με την Κούλα και απαντάς εκεί, όπως χθες. Τι καλύτερο;
Προφανως και γκρινιαζουν για να μην επαναληφθουν τετοια στο μελλον. Ειναι χρεος καθε διοικησης να το κανει. Ουτε εγω συμφωνω με τα καραγκιοζιλικια, αλλα αφου πιστεουν οτι ετσι θα προστατευσουν την ομαδα, δικο τους θεμα.
Αναφερομαι στις δηλωσεις και αυτα, οχι στην προπαγανδα του μεγκα. Δνε εχω παρακολουθησει αθλητικα στο μεγκα ουτε 5 λεπτα συνολικα.
Τωρα δεν μας ποναει η αδικια, επειδη ημασταν ηδη πισω, εχουν γινει πολλα λαθη κτλ. Αν χασουμε πρωταθλημα απο τετοια σφυριγματα ομως, μια χαρα θα μας πειραξει. Ο καλος ολυμπιακος δνε εχει να φοβαται κανενα, ΑΛΛΑ αν τυχει να εχει και ο αντιπαλος πραγματικα καλη ομαδα ή φουλ αβαντα, τοτε δεν εχεις την πολυτελεια να σε σφαζουν. Βλεπεις τι μπουρδελο ειναι το πρωταθλημα. Ο Παο περναει αερα απο το Βολο, ανοιγουν ολοι τα ποδια. Που μπορει να χασει βαθμους; Μονο στα ντερμπι εναντιον μας. Ακομα και φουλ σοβαροι να ημασταν αγωνιστικα και να μην χαναμε τοσους βαθμους, παλι δευτεροι θα ημασταν λογικα. Το εχετε παρει χαμπαρι;
Bookmarks