chainsaw (31-10-22)
Ώπα - ποιός μίλησε για πρόκριση από προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ για αυτούς τους δύο;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (31-10-22)
Ποιο καλοκαίρι μεσολαβεί, μετά από 1 μήνα ξεκινάς προκριματικά πλέον, δεν αλλάζει δραματικά μια ομάδα σε τόσο μικρό διάστημα. Δεν είναι το όνομα του αντιπάλου, όσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν η Μακάμπι βγει 2η δεν θα ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημά της τη σεζόν που πέρασε, απλό είναι. Αυτό με το μονοπάτι των πρωταθλητών είναι ότι πιο άκυρο έχει γίνει ποτέ, ακόμα και στον 2ο προκριματικό παίζεις με πρωταθλητή χώρας. Είναι σαν να κληρώνουν τα 2 πρώτα γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους να παίζουν μεταξύ τους.
Φαίνεται λίγο ανεξήγητο, αλλά με αυτόν τον τρόπο διεξαγωγής των προκριματικών ενισχύουν έμμεσα το Κόνφερενς και δίνουν μία έξτρα πιθανότητα σε ομάδες μικρότερης δυναμικής να συμμετέχουν στο γιουρόπα.
Καρεμπέ: "Να πάμε τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκό τελικό, πάντα το λέω ακόμη κι αν γελάνε"
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξή του στο France 3 μίλησε για το πρότζεκτ των ερυθρόλευκων, όσο και για τη δυναμική του συλλόγου.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
flessanto (03-11-22)
εχει καταντησει μητσοτακης με ραστα. "Γιατι γελάτε κυριοι;" μονο δεν εχει πει.
Γελανε Καρεμπε μου. μετρα τα παιχνιδια χωρις νικη στην ευρωπη και θα καταλαβεις γιατι.
hang your demons
Εν τω μεταξύ σήμερα παίζουμε με τη ναντ;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (03-11-22), john syggel (03-11-22)
Δηλαδης ο Αβρααμ εχει λογο στις μεταγραφες;;;;;
Κι αυτο το "ολοι αναρωτιομαστε τι κανει ο καθενας", τι φαση;;;;;;;;
chainsaw (03-11-22), drizzt (03-11-22), flessanto (03-11-22), john syggel (03-11-22)
Καλά κάνεις.
Μια ομορφιά η διοίκηση και οι μεταγραφές φέτος,μια ομορφιά!!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (03-11-22)
Ο Ανιγκό, περισσότερο προπονητής είναι παρά σκάουτερ...
Όσο παρόμοια και αν είναι τα αντικείμενα, είναι πολύ διαφορετικά.
Ο Αβράαμ, εκτός από το να παίρνει κάρτες στο πάγκο, δεν ξέρω τί δουλειά μπορεί να κάνει.
chainsaw (03-11-22), Nikolaos_Kokkinos (03-11-22)
flessanto (03-11-22)
Πότε πήρε κάρτα ο Ανιγκό;;;
Στείλ' τε τους κανένα σχολείο, είτε προπονητών, είτε διοικητικών στελεχών και σταματήστε να τους χώνετε όπου να 'ναι.
Ελπίζω να ψάχνουν ήδη κανονικό προπονητή για του χρόνου. Το ιδανικό θα ήταν να έρθει κάποιος με το που τελειώσουν οι ουσιαστικές ελπίδες για τίτλο.
Bookmarks