estai (19-10-22), Faithful (19-10-22), panahs7 (19-10-22), pirateeeeeee (19-10-22)
τον φαγατε τον βαγγελα καργιοληδες , μολις εβγαλε εκτακτο ανακοινωθεν στο ινστα οτι κολλησε ξανα γκλαμπατσα
chainsaw (19-10-22)
κατι τρεχει με Μπιελ γραφουν τα ΑΡΔ του Μαρινακη στον πρωταθλητη. και γραφουν για αντιστοιχο κακο ξεκινημα με την κοπεγχαγη.
θα σας πω εγω τι τρεχει με Μπιελ.ειστε για τον πουτσο ολοι εσεις στην διοικηση και ο ζιγκολο που φερατε. αυτο τρεχει. και θα τρεχει ολη την χρονια.
hang your demons
Nikolaos_Kokkinos (21-10-22), Oberon (22-10-22)
Ειπαμε... στη διοικηση ατη την περιοδο ειναι σιγουρα ο Ρατατουης, αποκλειεται να ειναι ανθρωπος στο τιμονι as we speak
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oberon (22-10-22)
Διώξτε και το Μαρτίνς και φέρτε ένα νέο Όσκαρ Γκαρθία τώρα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αυτό, δεν το έκανε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αφερέγγυοι απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο. αν δεν ετρωγαν σανο οι οπαδοι ενα ωραιο συνθηματακι θα ηταν στην επομενη μεγαλη ηττα στο ποδοσφαιρο ή στην επομενη μεγαλη νικη στο μπασκετ να φωναξουνε "οοο εεε αδερφια αγγελοπουλοι παρτε την Παε". να νιωσει λιγο σαλιακι στην μαπα του ο χοντρος. ετσι για να μην νομιζει οτι ειναι ο Καισαρας.
hang your demons
Ε κάνε την άρχη εσύ, άνοιξε τα μάτια στους τυφλούς για να δούμε την ανταπόκριση. Φύσικα όμως πρέπει και να εύχεσαι μεγάλη ήττα του Ολυμπιακού, έτσι ώστε τα ευήκοα ώτα να είναι πιο πολλά. Τι αξία έχει άλλωστε μία μεγάλη ήττα του Ολυμπιακού μπροστά σε μία, υποτιθέμενη, μεγάλη ήττα του Μαρινάκη; Τα λέω καλά; πρώτα αντιμαρινακικέ και μετά φίλαθλε του Ολυμπιακού που μιλάς και για σανό των οπαδών.
sabar77 (22-10-22)
Ναι είναι μπουκωμένη απ το χρήμα η 7 γι αυτό φώναξε πρώτη το αλλιώς ονειρευομαστε τον Ολυμπιακό την Δευτέρα.
Δεν έχετε πατήσει καν σε γήπεδο ορισμένοι και βγάζετε συμπεράσματα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
john syggel (22-10-22), panahs7 (22-10-22)
Του φαίνεται περίεργο. είναι δυνατόν να υπάρχουν ολυμπιακοί που δεν γουστάρουν τον Μαρινάκη; μα πώς γίνονται αυτά τα πράγματα. Καταρχήν να σου πω ότι έχω σηκώσει παλαιστινιακή σημαία σε παιχνίδι Πανσερραϊκός Ολυμπιακός 0-1 και έχω επηρεάσει όλη την κερκίδα και φωνάζουμε συνθήματα για την Παλαιστίνη σε μία εποχή που πήγαινα και στα εκτός και στα εντός. Σε μία εποχή που σηκώναμε ότι πανό θέλαμε στο Καραϊσκάκης χωρίς να έρθουνε μπράβοι του προέδρου να μας τραμπουκισουν.Οπότε πριν μου πεις για κερκίδες ρωτά πρώτα. Όλοι οι πρόεδροι θα είναι πάντα λαμόγια και μεγαλοκαρχαρίες αυτό το ξέρουμε. τις διαφορές μεταξύ Κόκκαλη και Μαρινάκη τις έχω ξαναπεί και βαριέμαι να τις ξαναπώ. Με τον Μαρινάκη θα πορευτούμε το ξέρουμε αυτο.δεν μπορούμε να αλλάξουμε Πρόεδρο. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Αλλά έστω μια κριτική σε ένα φορουμ μπορούμε να του ασκήσουμε. Ειδικά φέτος που τα έκανε σκατα σε όλα.
hang your demons
Oberon (22-10-22)
Ρε αρχηγε μου,εσυ δεν κανεις μια κριτικη,μονο για τον Μαρινακη γραφεις συνεχεια.Μεχρι και στο μπασκετ χτες παλι για τον Μαρινακη εγραψες.Πιστευεις δηλαδη οτι οι υπολοιποι δεν κατανοουμε τις ευθυνες του Μαρινακη?Τις ειπαμε μια,τις ειπαμε δυο,ε φτανει.
Και στο γηπεδο οτι θες φωναζεις,κανενας μπραβος δεν ερχεται,πρεπει να σου θυμησω τι εχει ακουστει κατα καιρους απ την 7?
Το πεταλο,ο χωρος της 7 χωραει 7000-8000 κοσμο,πιστευετε οτι ολοι πανε σε μια γραμμη σαν τα προβατα και μιλατε για σανο και για χρημα?
Πρεπει να γινει το γηπεδο μπουρδελο εντελως επειδη καποιοι δεν πατε τον Μαρινακη?Εγιναν λαθη φετος,ολοι τα ξερουν,απο κει και περα προχωραμε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Καλά τα λέτε, αλλά με τον Ρέαμπτσιουκ, τί θα γίνει;;;
Κακό πράγμα να μην μπορείς σαν άνθρωπος να χαρείς κάτι και να μιζεριάζεις πάντα για κάτι άλλο. Πρώτα απ' όλα κρίμα για το ίδιο το άτομο. Από εκεί και πέρα, έγιναν γαμάτοι οι Αγγελόπουλοι τώρα και πρέπει να πάρουν την ΠΑΕ, πριν λίγα χρόνια "ευτυχώς που έχουμε και το ποδόσφαιρο" γιατί ήταν "οι φλώροι που τους γαμάει ο Τράκης και δεν μιλάνε, μας έχουν διαλύσει, αδιαφορούν και μέχρι και στη Β' μας έριξαν".
Du3lisT (24-10-22), john syggel (22-10-22)
Για αυτό είμαστε και Ολυμπιακοί: Για να έχουμε προέδρους να συγκρίνουμε, ακόμα και στην ίδια χρονική περίοδο, σε διαφορετικά αθλήματα...
Bookmarks