Ερυθρόλευκος Γαμπρός (19-10-22)
Ένα θα πω. Έχω αρχίσει να συμφωνώ με απόψεις του βοθροσαιτ, για το πως διοικεις την ομαδα...
Και οχι, δεν είμαι ούτε εγκάθετος, ούτε αντιολυμπιακος, ούτε γραφικός που κράζει σε κάθε ευκαιρία.
Ερυθρόλευκος Γαμπρός (19-10-22)
Δεν σας λυπάμαι καθόλου εκεί στην ΠΑΕ. Αυτή η τιμωρία σας αξίζει, να σας βρίζουν οι ίδιοι για τους οποίους διαλύσατε ένα πολύ καλό τεχνικό τιμ, αντί να πάρετε παίκτες και να το βοηθήσετε να επαναλάβει αυτό που πέτυχε. Μέχρι και τον Καστίγιο φέρατε πίσω για να κοπιάρετε τον Κόκκαλη, ώστε να γίνετε αρεστοί στα μάτια του γαύρου και σας φτύνει μέσα στη μούρη, ΜΑΛΑΚΕΣ. Τουλάχιστον αφήστε την ομάδα στην ησυχία της να βγάλει νορμάλ τη χρονιά, γελοίοι.
chainsaw (18-10-22), jonk (18-10-22), Nikolaos_Kokkinos (18-10-22), pirateeeeeee (18-10-22)
H διοίκηση δε θέλει μόνο καταρτισμενο τεχνικό τιμ. Θέλει κάποιον που να κάνει και τις μεταγραφές , γιατί αυτοί είναι ανίκανοι να τις κάνουν. Να μη γκρινιάζει όταν δεν καλύπτονται οι ανάγκες του και ενίοτε να παίρνει χαρτάκι. Ο Μαρτινς προσπάθησε να γίνει όλα αυτά, αλλά φυσικά απέτυχε. Κανείς δεν θα μπορούσε να πετύχει άλλωστε.
Από κει και πέρα, ο γαυρος είχε κουραστεί μετά από 4 σεζόν Μαρτινς. Πόσο ακόμα να συζητησει στο καφενείο για τον Μπουχαλακη, τον Μαρτινς, το 3-5-2 κλπ.
Ήθελε αίμα. Φρέσκα πρόσωπα και γεγονότα, για να περνάει η ώρα του.
Faithful (18-10-22)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αυτό που λες λέγεται Γενικός Διευθυντής και τον έχουν όλες οι σοβαρές εταιρείες αθλητικές και μη.
Δεν γίνεται ο προπονητής να κάνει μεταγραφές και να χειρίζεται τέτοια μεγάλα κεφάλαια
Το ξέρουν αλλά για ποιον λόγο γίνεται τέτοια τεράστια πτώση (γιατί και με αυτόματο πιλότο δεν πας τόσο χαμηλά) είναι κάτι που θα το δούμε στα επόμενα χρόνια
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (18-10-22)
δεν μπορω να σας βλεπω να κανετε οτι πεφτετε απο τα συννεφα μερικοι , δυστυχως οτι προβλεψαμε απο το μαιο , αυτο γινετε και ηταν αναμενομενο και δυστυχως το προβλημα της ομαδας ειναι η διοιηκηση
αυτη μαζεψε 80 παιχτες , αυτη βαζει στοχους και οταν αυτη βλεπει οτι η ομαδα ειναι σε κριση και τα ριχνει στο μπαλτακο , μην περιμενουμε ασπρη μερα
ολοι εσεις που θελατε τζολακη στο τερμα , ελπιζω να τον χαρηκατε
αυτο που βγηκε ο νερι και βριζει τους νοτιοκορεατες οτι ειναι ασχετοι ενω εχουν καλυτερη εθνικη απο εμας πχ και οτι το προβλημα δεν ειναι ο προεδρος ειναι σαν να ζουμε σε ενα ματριξ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (18-10-22), pirateeeeeee (18-10-22)
Διαβάσαμε και μερικούς διθυράμβους εδώ οπότε ας το πάρουμε χαλαρά.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (18-10-22)
Θυμάμαι που έγραφαν πως μας έκανε τον δύσκολο στις αρχές, επειδή ήθελε λέει να παίξει με Νότιγχαμ στην πρέμιερ ο κριαροχουάνγκ.
βρακι δεν εχει ο κωλος μας στολιδια θελει ο ψωλος μας ειναι ο χουαγνκ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καθε ανθρωπος με φραγκα και δυναμη δεν μπορει να αντιληφθει την γλιτσα , αντιθετα εθιζετε σε αυτη
Δεν νομίζω να μην μπορεί να την αναγνωρίσει: Απλά, δεν γουστάρει να ακούει κριτική από ανθρώπους που θεωρεί, στην καλύτερη περίπτωση, λιγότερο επιτυχημένους από αυτόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (18-10-22), Nikolaos_Kokkinos (18-10-22)
Ο Χουάνγκ??Υπάρχουν εκατομμύρια καλύτεροι παίκτες από αυτόν και χιλιάδες πιο πλούσιοι. Μη τρελαθούμε...
flessanto (20-10-22)
jonk (18-10-22)
ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.........
........
Ο ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΩς ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Ετσι εξηγουνται ολα..
Η μαλλον, με κανενα αλλο τροπο δεν μπορει να εξηγηθει παρα μονο ετσι το θεατρο που βλεπουμε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
giovanni#10 (18-10-22), john syggel (18-10-22)
Μην ανησυχείτε σύγγαυροι. Θα τα διορθώσει όλα ο πρόεδρος. Θα επιστρέψει όλους τους δανεικούς μετά το Μουντιάλ. Θα πουλήσει τους άμπαλους Σισε, Μπα, Μπαρμπασταθόπουλο, Βρσαλικο, Όλεγκ, Γκάρι, Αγκιμπού, Μασούρα, Φορτούνη, Ινμπομ, Μπιελ, Ελ Αραμπί. Θα δανείσει Χάμες στη Φόρεστ μπας και παραμείνει κατηγορία και μας φέρει άλλους δανεικούς του χρόνου. Και τέλος θα φέρει 4-6 ΟΝΟΜΑΤΑ.
Bookmarks