Τωρα θελω να πω οτι μαλλον το εχετε παρατησει το αθλημα εκει στην ΠΑΕ αλλα σκεφτομαι οτι μπορει και να μην ηθελε να ερθει καποιος σοβαρος προπονητης και στην Ελλαδα και στον Ολυμπιακο γενικοτερα που ειναι ωρολογιακη βομβα.
αν ειχε μεινει ο εμμονικος θα παιζαμε με τσιγκεναγκετ και καμαραδες. αγκιμπου και αμπουμπακαρ. στο καλο και να μας γραφει
hang your demons
Τωρα θελω να πω οτι μαλλον το εχετε παρατησει το αθλημα εκει στην ΠΑΕ αλλα σκεφτομαι οτι μπορει και να μην ηθελε να ερθει καποιος σοβαρος προπονητης και στην Ελλαδα και στον Ολυμπιακο γενικοτερα που ειναι ωρολογιακη βομβα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (20-09-22)
δηλαδη κανανε οτι κανανε με πριμπεραν υποτιθεται. πηραν καποιον επειδη δεν ερχεται κανεις αλλος.αν θελουμε το πιστευουμε αυτο.
hang your demons
Η διοίκηση έχει χάσει τη μπάλα. Ποδοσφαιρικά μιλώντας.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Επειδή παίζει και μουντιάλ πάμε μέχρι τέλη κανονικής διάρκειας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
και δεν τον παιρνατε αντι του τρομπεραν απο το καλοκαιρι...τι κανετε γτχςς
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (20-09-22), redbaron (20-09-22)
Είχε ομάδα...
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-09-22)
Eλάτε έρχεται προπονητής. Ο Χοσε της καρδιάς μας επιστρέφει. Ο ομορφάντρας μας.
Στα θετικά οτι το Μαρινάκι θα ειναι μέσα στα χαμόγελα.
Στα θετικά οτι έφυγε άδικα όταν έφυγε, διοτι εργο ειχε κάνει. Αναμφισβητητα τεράστια προσωπικότητα.
Στα αρνητικά οτι δεν υπάρχει προπονητικά απο τότε.
Το διαβάσατε όλοι το πρώτο επίρρημα, ε;;;
αθλητικος διευθυντης ο Σεγουρα στον ολυμπιακο απ'οτι λενε. και θα ειναι αθλητικος διευθυντης και στην Νοτιγχαμ
hang your demons
Τους έχω πει όταν μαζεύονται στα γραφεία και πίνουν να παίρνουν πολλά από νωρίς, γιατί μετά τους τελειώνουν και τα ανακατεύουν...
Πού τον θυμήθηκαν τώρα τον Σεγούρα; Ξεμείναμε από παλαίμαχους;;;
(Η μόνη σωστή κίνηση)
Η μπάλα στην Ελλάδα, για πόστα στελεχών κυρίως, αλλά και παικτών στις χαμηλές κατηγορίες είναι μία αξιοπρεπής (οικονομικά μόνο - όχι πάντα ηθικά και επαγγελματικά) δεύτερη δουλειά...
Αναβαθμίζεται ο Ανιγκό, μετά από τρεις μήνες στη θέση του Μοντεστό: Λογικά πρέπει να πήρε το μάτι του Κομινάκη το όνομά του στο οργανόγραμμα και να τον θυμήθηκε.
Oberon (20-09-22)
Πως τα κάνατε έτσι σκατα; πραγματικά πως;
Ήθελε τιτάνια προσπάθεια για να το πετύχεις αυτό χοντρέ, μπράβο.
Τουλάχιστον φέρτε έναν κανονικό ΤΔ
Τί φάση; Στέλνεις γράμμα στον Άη Βασίλη, τα Θεοφάνια; Και πιάνει;;;
redbaron (20-09-22)
Όλοι έχετε πάει σε Δημόσιες Υπηρεσίες και πίσω απ' το γκισέ ήταν αυτή η "γλυκιά" κυρία που τρώει μανταρίνι και σε κοιτάζει αντιπαθητικά που της χαλάς την ησυχία. Η ίδια κυρία έκανε τον φετινό σχεδιασμό του Ολυμπιακού.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-22)
Πλησιάζεις: Ο σχεδιασμός ήρθε με ΠΟΛ από το Υπουργείο και αυτή η κυρία είναι ο Καραπαπάς, που σου τη λέει όταν του κάνεις πέσιμο για τον σχεδιασμό, αλλά όταν της ζητάς να σου δώσει διευκρινήσεις για την εφαρμογή του σχεδίου σου λέει ότι λείπει ο προϊστάμενος σε αναρρωτική άδεια και μόλις γυρίσει θα σας τα εξηγήσει όλα.
redbaron (20-09-22)
Διωξαμε τον μαρτινς λογο κακης εικονας και της 4αρας και φεραμε εναν τυχαιο Κομπρεσερ για να "περασει" η ομαδα τα προκριματικα , damage control, να ισορροπησει να περναγε λεει λιγο ο καιρος να μη χαθει η χρονια.. Και αφου αυτος ο παντελως ασχετος και παγκοσμιως αγνωστος απογαμησε οτι ειχε μεινει οριθιο, παλι με γνωμονα του να "ηρεμησει η ομαδα και να πει παρακατω μεχρι να δουμε τι θα γινει" φεραμε το Μιτσελ.
Τον οποιο αμα ηταν ετσι γιατι δεν τον φερναμε εξαρχης?
Και βασικα το Ερωτημα ειναι, αμα ηταν ετσι, γιατι επρεπε να γαμησουμε την ομαδα εξαρχης και δεν αφηνανε τον προρτογαλο μεσα με τις οποιες μεταγραφες? θα χανε γλυτωσει και 2 αποζημιωσεις, οχι?
Ελα παραδεχτειτε το εκει στα γραφεια: Δεν κανει κουμαντο ο Ευαγγελος ετσι ? ς, καποια υποχρεωση πρεπει να χρωσταει και εχει δωσει τα κλειδια σε καποιο 6-χρονο ανηψι του, με σιδερακια , που ειναι Ολυμπιακος και του αρεσει το μανατζερακι.
Καμμια αλλα εξηγηση δεν μπορει να σταθει σε αυτο το Συμπαν.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Με αυτό που ρωτάς, κυρίως μου έρχεται να σε ρωτήσω εσύ ποιόν έβαζες να βλέπει Ολυμπιακό τρία χρόνια τώρα...
![]()
Bookmarks