μεγάλος μάγκας ο αλαφούζος. Από τον Ιούλιο τους έκανε να πιστέψουν ότι πήραν το πρωτάθλημα χωρίς ομάδα
μεγάλος μάγκας ο αλαφούζος. Από τον Ιούλιο τους έκανε να πιστέψουν ότι πήραν το πρωτάθλημα χωρίς ομάδα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (03-09-22)
Έκανε την πιο σοβαρή προσπάθεια να φτιάξει την ομάδα από όταν ανέλαβε.
Ακόμη και να πάει στραβά το πράμα φέτος θα έχει την μικρότερη ευθύνη.
Έχει δουλειά να κάνει στη στελέχωση και κυρίως στις ακαδημίες, όπου το ψωλοβρόντηγμα πάει σύννεφο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (03-09-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-09-22)
Πάντως άλλαξε σε πολλούς Ολυμπιακούς γνώμη. Μας βούλωσε με λίγα λόγια φέτο. Ωραίος, συνέχισε έτσι..
Εντάξει - ούτε Θεός είναι, ούτε ρούκουνας.
Το βασικό είναι εδώ να κρίνεται για τη μπάλα και όχι για τα παρατρεχάμενα, τα οποία είναι και άλλη συζήτηση.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καμία ανακοίνωση για τα εξτρέμ που μας φέρατε (για ακόμη μια χρονια) θα βγάλετε η μόνο για την διαιτησία ;
voskos_7 (12-09-22)
Το ότι δεν πήραμε εξτρεμ της προκοπής δεν δικαιολογεί τον κάθε Φωτιά να έρχεται να σφυρίζει ότι να ναι,ο Ολυμπιακός οφείλει να τους κυνηγήσει τους Φωτιαδες και τους Σιδηροπουλους και κάθε τέτοιο αρχιδι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
οκ κακη η διαιτησια μακαρι να μην ξανασφυριξουν πουθενα ελληνες διαιτητες αλλα η ομαδα φετος ειναι τραγικη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (11-09-22)
Δεν είδα όλο το ματς. Τι έκανε ο Φωτιάς;
Εγώ πέναλτι δεν είδα. Καθυστερήσεις άφηνε και δεν κιτρίνισε παίκτες του Βόλου. Τους άφησε να μας κόβουν το ρυθμό πολύ συχνά.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
chainsaw (12-09-22)
Δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά πρώτη φορά διαιτητής δεν βγάζει εκτός γηπέδου τον τραυματία και να ξαναμπει μετά όπως ορίζουν οι κανονισμοί. Αυτό έγινε τουλάχιστον 5 φορές, έμπαινε μέσα ο γιατρός, περίμενε να σηκωθεί ο παίκτης και τον άφηνε να συνεχίσει κανονικά.
Διέκοπτε το παιχνίδι ακόμα και σε κράμπες, ενώ πλέον υπάρχει οδηγία να διακόπτεται μόνο σε χτύπημα στο κεφάλι. Ο τέρμας τους έκανε συνεχώς καθυστερήσεις στην επαναφορά κι έβγαλε το παιχνίδι χωρίς κίτρινη. 4 κάρτες σε ομάδα που είχε 67% κατοχή και 1 στους άλλους με 7 λεπτά καθυστερήσεις, που δηλώνουν την παραδοχή του ίδιου ότι έγιναν.
με αφορμη την ειδηση οτι παμε για κασαμι να πω οτι φετος η διοικηση πεγαλοδρομει. τα χει χαμενα.δεν υπηρχε κανενα πλανο εξαρχης και ουτε υπαρχει. οταν ειδαν οτι ο κοσμος εκραζε στο καραισκακη εκαναν 2 μεταγραφες μαρσελο και μπιελ για να καλυψουν και επικοινωνιακα αυτο που διεβλεπε ολος ο κοσμος.
Τρικυμια εν κρανιω μου θυμιζει η ολη η φαση. Παιρνουμε παικτες με το κιλο.αυτο ειναι το πλανο.
Ο μαρινακης με την παρουσιαση Μαρσελο κερδισε χρονο και καλυψε εν μερει την στοχοποιηση του ως τον αποκλειστικο υπευθυνο.
Και με τον προπονητη που εφεραν ακομα και καλος να ειναι δεν θα του δωσουν χρονο να το αποδειξει. ουτε ο κοσμος ουτε αυτοι.
καμμενο χαρτι παιξανε λογω οτι σε καθε λαθος θα θυμομαστε ποσο απειρος και ασημος είναι.
hang your demons
Η μεταγραφή ενός παίκτη δεν είναι click & collect, πρώτα υπάρχουν επαφές που μετά γίνονται συζητήσεις και στο τέλος έρχεται η συμφωνία ή όχι. Με τον Μπιέλ γινόταν συζητήσεις για εβδομάδες πριν καν μαθευτεί το όνομά του (μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και από τις δηλώσεις της Κοπεγχάγης) και τον Μαρσέλο, και τον κάθε παίκτη τύπου Μαρσέλο, μπορείς να τον κλείσεις μόνα στα τελειώματα της μεταγραφικής περιόδου.
Σου λεω πως λειτουργησε επικοινωνιακα η μεταγραφη μαρσελο. προφανως θελουν χρονο και τροπο τετοιες μεταγραφες.
Ομως π.χ πηρανε τον μαρσελο ξεροντας οτι δεν θα ειναι ετοιμος και παιζουμε σε ολα τα ματς μεχρι και την διακοπη με ρεαμπτσιουκ. οταν θα επανελθει 100% ο μαρσελο θα εχει κριθει ο ευρωπαικος στοχος και θα ειμαστε πολυ πισω στο πρωταθλημα. και πηραν δηθεν αριστερο μπακ τον Λαιτνερ ο οποιος και δεν τον πιστεψανε και δεν μπορουσε να παιξει. αυτο μονο σωστος προγραμματισμος δεν λεγεται.
hang your demons
Δεν έγραψα πως υπάρχει σωστός προγραμματισμός, δεν γίνεται άλλωστε όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και πριν ουσιαστικά ξεκινήσεις τις μεταγραφές. Εσύ μετράς ως επικοινωνιακό σανό για πρόβατα την μεταγραφή του Μαρσέλο γιατί δεν γουστάρεις Μαρινάκη, εγώ την μετράω επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού γιατί για 3 μέρες το όνομα του Ολυμπιακού έπαιζε σε όλο τον πλανήτη.
Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση στο «οταν ειδαν οτι ο κοσμος εκραζε στο καραισκακη εκαναν 2 μεταγραφες μαρσελο και μπιελ για να καλυψουν και επικοινωνιακα αυτο που διεβλεπε ολος ο κοσμος»
[QUOTE=Αερικό7;1388563]Δεν έγραψα πως υπάρχει σωστός προγραμματισμός, δεν γίνεται άλλωστε όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και πριν ουσιαστικά ξεκινήσεις τις μεταγραφές. Εσύ μετράς ως επικοινωνιακό σανό για πρόβατα την μεταγραφή του Μαρσέλο γιατί δεν γουστάρεις Μαρινάκη, εγώ την μετράω επικοινωνιακή νίκη του Ολυμπιακού γιατί για 3 μέρες το όνομα του Ολυμπιακού έπαιζε σε όλο τον πλανήτη.
Αυτό που έγραψα ήταν απάντηση στο «οταν ειδαν οτι ο κοσμος εκραζε στο καραισκακη εκαναν 2 μεταγραφες μαρσελο και μπιελ για να καλυψουν και επικοινωνιακα αυτο που διεβλεπε ολος ο κοσμος»
Ναι δεν το διατυπωσα σωστά.Δεν τις εκαναν γιατι εκραξε ο κοσμος αλλα ως ενα βαθμο τις κυνηγησαν παραπανω γιατι κατι επρεπε να κανουν.
η μεταγραφη μαρσελο λιετουργησε επικοινωνιακα υπερ του Μαρινακη τη δεδομενη χρονικη στιγμη.Δεν την εκανε γι αυτο το λογο αλλα του εκατσε καλα.
Ειμαι υπερ της μεταγραφης. θα ημουν ακομα πιο υπερ αν τωρα δεν αναγκαζομασταν να εχουμε παιξει ολα τα σημαντικα παιχνιδια ευρωπης και τα πρωτα του πρωταθληματος με βασικο και αναντικαταστατο τον Ρεαμπτσιουκ. με μοναδικο 6αρι τον Εμβιλα και με βασικο τον μπουχαλακη .
hang your demons
Έμαθα πως ψάχνουμε για διευθύνων σύμβουλο στο εξωτερικό. Φέρνεις την παρακάτω κυρία και αν θες φέρνεις και τον τελευταίο προπονητή που αυτή προσέλαβε. Εντάξει, γράφω και καμία λακαμία για να περάσει η ώρα.
![]()
Αναφέρω με ποιους συνομίλησε ο Μαρινάκης για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Πρώτος ο Ιταλός ντε Σάνκτις (πήγε Σαλερνιτάνα), δεύτερος ο συμπατριώτης του Σαμπατίνι (παραμένει άνεργος), τρίτος ο Ισπανός Πλάνες (πήγε Χετάφε) και τέταρτος ο Γάλλος Φουρνιέ (που πήγε στην Πάρμα της Β' Ιταλίας).
Με βάση τις ομάδες που κατέληξαν εγώ θα πω καλύτερα που δε συμφώνησε με κάποιον από αυτούς και ότι είμαι βέβαιος ότι θα έρθει κάτι καλύτερο.
Bookmarks