panahs7 (30-05-22)
Χιχι:
To ensure the integrity of the UEFA club competitions (i.e. UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League), the following criteria apply:
- No club participating in a UEFA club competition may, either directly or indirectly:
- hold or deal in the securities or shares of any other club participating in a UEFA club competition;
- be a member of any other club participating in a UEFA club competition;
- be involved in any capacity whatsoever in the management, administration and/or sporting performance of any other club participating in a UEFA club competition; or
- have any power whatsoever in the management, administration and/or sporting performance of any other club participating in a UEFA club competition.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
panahs7 (30-05-22)
Όντως, γελάει το σύμπαν...
Κάτι μου λέει ότι η Νόττιγχαμ δεν ανήκει στην ίδια επιχείρηση με τον Ολυμπιακό και από τις δύο ομάδες θα έχουν πάρει τα μέτρα τους να μην συμμετέχουν σε ενέργειες που θα υπονοήσουν έλεγχο της μίας ομάδας από την άλλη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (30-05-22), Faithful (30-05-22), panahs7 (30-05-22), pirateeeeeee (30-05-22)
κοιτούσα τις προάλλες να δω ποιοι είναι οι πρόεδροι της EPL. Την Τότεναμ την έχει η ενικ της παλιάς ΑΕΚ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Και όταν είχε την κούλα, πάλι ήταν στη διοίκηση της Τόττεναμ και παράλληλα είχε την πλειοψηφία στη Βιτσέντζα, την Σλάβια Πράγας, τη Βασιλεία και καλό ποσοστό στη Ρέιντζερς...
drizzt (30-05-22)
κάποιος Χ άνθρωπος φτιάχνει ένα επιχειρηματικό πλάνο και καταφέρνει να επιτύχει σε ένα πολύ δύσκολο αλλά κανονικό πρωτάθλημα 24 ομάδων, υψηλού επιπέδου, μεγάλων κεφαλαίων που κρίνεται σε πολύ μικρές λεπτομέρειες
να δω τι θα λένε από εδώ και πέρα οι γνωστές αλογοτροφές
drizzt (30-05-22)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-22), panahs7 (30-05-22), pirateeeeeee (30-05-22)
Προφανώς και δεν θα ασχοληθεί με Ολυμπιακό. Γιατί να το κάνει άλλωστε; Μήπως ήταν γκάμπρο από μικρός με αφίσες στο δωμάτιο;;
drizzt (30-05-22)
Κι αυτός μισθοφόρος είναι, τσέπωσε τα λεφτά από τους ομίλους και πήρε τη Νότιγχαμ για να τσεπώσει τώρα τα λεφτά της Πρέμιερ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
john syggel (30-05-22), panahs7 (30-05-22)
Μαζευτείτε: Σε βάθος τριετίας θα τα πάρει τα λεφτά, ποιός σας είπε ότι θα μας δώσει τις χορηγίες τον Ιούλιο;;;
panahs7 (30-05-22)
voskos_7 (30-05-22)
Και σε μας τη βγαζει με δανεικους πουλαφυγε
chainsaw (30-05-22), drizzt (30-05-22), Faithful (30-05-22), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-05-22), panahs7 (30-05-22)
Θα θελα να δω βόλτα μαγκιάς στο Άνφιλντ ή στο Ολντ Tράφορντ.![]()
maniakos7 (31-05-22), pirateeeeeee (30-05-22)
Άνετα γίνεται... Το ενδιαφέρον είναι να βρεθούν αναγνώστες του SDna να κάνουν τους προσβεβλημένους Άγγλους που έχουν προκληθεί από την εκεί παρουσία του.
drizzt (30-05-22)
drizzt (30-05-22), john syggel (30-05-22)
Οι δηλώσεις του Μαρινάκη στο BBC ότι θα επενδυθούν από τον ίδιο πολύ περισσότερα λεφτά από τα έσοδα που θα έχει η Νότιγχαμ δεν είναι καλές για μας
Faithful (31-05-22)
και εγώ το ίδιο πιστεύω.
από την άλλη για εμάς θα είναι μια χαρά
Θα ήταν χειρότερες αν δεν ανέβαινε και κυρίως αν δεν είχε σκοπό να τους κάνει καινούργιο γήπεδο...
200M δωσε 5 και παρε τον ονιεκουρου στην Αγγλια να σου κανουμε εικονισμα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δηλαδη στα σοβαρα καποιοι περιμενουν οτι θα παντελονιασει τα 200 μυρια,θα κανει μεταγραφαρες σε μας και θ'αφησει τη νοτιγχαμ στη μοιρα της,να την κατασπαραξουν οι αλλες ομαδες της Πρεμιερ;Προφανως και θα ριξει περισσοτερο χρημα εκει παρα εδω.Εδω το παιρνει για πλακα,εκει ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.
Faithful (31-05-22)
Bookmarks