flessanto (29-06-21)
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο μπολιασμένοι μέσα, τύποιβ¦ θα σκάσουν οι αγωγές σα τη βροχή. Θα υπάρχει και η επιλογή ο μη μπολιασμένος να κάνει καποιο τεστ. Αλλιώς μιλάμε για κατάφορη διάκριση πολιτών. Θα βγάλουμε λεφτά από την ΠΑΕ! Όνειρο ζωήςβ¦
There is a Dude in town
flessanto (29-06-21)
flessanto (29-06-21)
Προς αποκατασταση της αληθειας, αυτο ισχυει μεχρι στιγμης:
Απο 'κει και περα, αναλογα με το τι οδηγιες θα δωθουν ή νομοι θα ψηφιστουν απο την κυβερνηση, ο Ολυμπιακος ειναι υποχρεωμενος να τους ακολουθησει.Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού
«Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από τις Αρχές η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ από φιλάθλους που ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
-Πλήρως εμβολιασμένοι
-Όσοι έχουν νοσήσει του τελευταίους 6 μήνες και είχαν αρνητικό τεστ τουλάχιστον 14 μέρες πριν την είσοδό τους στο γήπεδο.
Πηγή: iefimerida.gr - [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
υ.γ. Το αν υπαρχει κορονοιος, αν τα εμβολια ειναι επικινδυνα, αν εμενα η θεια μου και ο παππους ενος φιλου πεθαναν απο κορονοιο, αν θελουν να μας "σφραγισουν" ή οτιδηποτε πιστευει ο καθενας, δεν νομιζω, ουτε πως βοηθανε το παρον θεμα, ουτε εχουν καμια σχεση με την υπαρξη του θεματος. Υπαρχουν ενα σωρο σελιδες στο facebook πιο καταλληλες γι'αυτες τις συζητησεις. That's my two cents που λενε και στο χωριο μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το θέμα είναι να πάρει ο χοντρός κανένα μπακ γιατί αλλιώς τί τα πάρουμε τα διαρκείας τί όχι..
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (29-06-21)
Σωστό κι αυτό. Για μένα με τα ζόρια που τραβάει να πουλήσει τον Καμαρά 20 εκατομμύρια αφού ήδη πήρε αντικαταστάτη με 3. Με τα 10 του Σα μπορεί να σου κάτσει και ο Βάτσλικ στο τζάμπα. Αν πουλήσεις και τον Σεμέδο με κανά 10ρι έχεις ήδη Σωκράτη αντικαταστάτη , οπότε δε θα λείψει. Καλή κίνηση θα είναι να πουλήσουν και τον Σισέ ή τον Μπα ή και τους δύο και να προωθήσεις Καλογερόπουλο και Μάρκοβιτς. Ο Ρέαμπτσιουκ με προετοιμασία θα πετάει φωτιές όπως και ο Λάλά. Γενικά πρέπει να πουλήσουμε παίκτες να το χαρούμε.
panahs7 (27-06-21)
flessanto (29-06-21)
Πήγε φιλικό μου προσωπο να κάνει rapid test, ώστε να πετάξει από Γερμανία για Ελλάδα. Εκλεισε ραντεβού για το δωρεαν τεστ, το έκανε αλλά το πιστοποιητικό που της έδωσαν δεν έγραφε τον αριθμό ταυτότητας. Οι αεροπορικές δηλώνουν ότι είναι απαραίτητη πληροφορία.
Όταν πήγε να ρωτήσει, της είπαν ότι πρέπει να πληρωσει 30 ευρώ και να ξανακάνει τεστ, ώστε να πάρει το σωστό χαρτί. Το ίδιο τεστ δεύτερη φορα! Και η μόνη ουσιαστική διαφορά στο αποδεικτικό που της εδωσαν, ηταν ότι εγραφε τον αριθμό ταυτότητας.
Ολες οι καταστάσεις γίνονται μπιζνα, αντικείμενο εκμετάλλευσης. Είτε είσαι ψεκασμενος, είτε πρόβατο, είτε ευσυνειδητος πολιτης, αυτή είναι μια αδιαπραγματευτη αλήθεια.
flessanto (29-06-21)
flessanto (29-06-21)
Άσε φίλε. Γίνεται χαμός. Ειδικά εμείς οι νέοι μακριά παιδιά αν θέλετε την συμβουλή μου. Συμφωνώ το γήπεδο είναι το τελευταίο αλλά παραδοσιακά το ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός ήταν πάντα καταφύγιο. Για αυτό εκνευρίστηκα. Η απάντηση της θύρας 7 ήταν μια ελπίδα!
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (29-06-21)
Θα πάρεις κανά εξτρέμ και κανά μπακ ρε μάστορα; Μελισσανίδης την έχεις δει;
Oberon (22-07-21)
Ο γεωργακοπουλος ελεγε μετα την νεφτσι παιρνουμε αριστερο μπακλογικα μετα την επομενη φαση θα ερθει ενας χαφ και 32 αυγουστου θα ερθει ο καλος ο χαφ
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πρόπερσι όταν εξασφαλίσαμε την είσοδο τσλ πήρε τον Μπενζιά και πέρσι τον Μπρούμα.
Πάρε παίκτες χοντρέ!
Και δεν τρολάρω.![]()
Oberon (22-07-21)
Bookmarks