ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-04-21)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-04-21)
Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σε άλλη πραγματικότητα, τραβιούνται με τις ίδιες συζητήσεις, πάνω - κάτω...
Ο Τζέιμς Παλότα έχει αποχωρήσει από τη Ρόμα αλλά εξακολουθεί να έχει κόντρα με τον κόσμο, όπως έδειξε και η απάντησή του σε έναν οπαδό.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (28-03-21)
Και καλά κάνει, αυτό σου υποσχέθηκε, αυτό έκανε. Όταν έβαζε 30εκ για ΑΜΚ (x2 φορές), ή όταν τους έδιωχνε ΟΛΟΥΣ για να στήσει ομάδα επιπέδου ΤΣΛ από την αρχή, χωρίς καμία εγγύηση και με όλους κόντρα, ήταν καλά; Εκτός αν εσύ επενδύεις σε μια επιχείρηση και όταν γίνει κερδοφόρα λες "ελάτε μάγκες να την πάρετε άλλοι τώρα που είναι όλα τέλεια". Ρε τι τραβάμε ρε...
15:32
Ότι είπε το έκανε πράξη και σε πολύ λιγότερο από 10 χρόνια. Για να τελειώνουμε επιτέλους με το τι είχε υποσχεθεί και τις φανταστικές απαιτήσεις του καθενός. Και πλέον έχοντας οικονομική σταθερότητα ο σύλλογος, έχει μπει σε τροχιά για μεγαλύτερα πράγματα. Ας κάνει κάποια στιγμή μια ενημερωτική συνέντευξη να μας πει τι σκοπεύει να κάνει απο εδώ και πέρα, να σταματήσει αυτό το πράγμα με το παντελώνιασμα, γιατί έχει κουράσει.[...] για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ένα μακροχρόνιο πλάνο. Γνωρίζετε ότι η εποχή μας, της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης, δεν προσφέρεται για μεγάλα ανοίγματα. Είναι μια εποχή που αν δεν κινηθεί κάποιος ρεαλιστικά, μπορεί να αντιμετωπίσει μεγάλους κινδύνους. (λέγε με Μπάοκ). Παίρνω προσωπικά το ρίσκο να συνεισφέρω πολλά χρήματα, για να βγει ο Ολυμπιακός από μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά και αγωνιστικά, συγκυρία. [...] Σήμερα, θέλω να σας δώσω το στίγμα της επόμενης μέρας. Το πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινηθούμε.
Στο νέο ξεκίνημα, χρειάζεται ρεαλισμός. Στόχος μου είναι μακροπρόθεσμα, να γίνουμε οικονομικά αυτοδύναμοι. Όραμά μου είναι η μετεξέλιξη του Ολυμπιακού, σε έναν αυτάρκη σύλλογο, που θα λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και θα στηρίζεται στον κόσμο του. Φιλοδοξώ και το εννοώ αυτό, να είμαι ο τελευταίος μέτοχος του Ολυμπιακού που κάνει μια τόσο μεγάλη οικονομική θυσία για την ομάδα. [...] Η συνεισφορά μου με τόσα σημαντικά κεφάλαια, αποσκοπεί στο να τεθούν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός οικονομικά ισχυρού και αυτάρκη συλλόγου.
Όμως θέλω να ξέρετε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για πέταμα, προκειμένου να δημιουργηθούν πρόσκαιρες εντυπώσεις. (λέγε με Ιβάν). [...] Έχω ένα όραμα για τον Ολυμπιακό και ο ορίζοντάς μου είναι μακροχρόνιος. Δεν θα βιαστώ, δεν θα πιεστώ και δεν θα θυσιάσω μακροχρόνιο σχεδιασμό μου για την επίτευξη πρόσκαιρων εντυπώσεων. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
voskos_7 (02-04-21)
Πρεπει να βρουμε στιχους για νεο τραγουδι. Κανω την αρχη.
Εκει που πιτογυρα ονειρευομουν βλεποντας τον λοπεζ
εξαρα επεριμενα με πενταρα κοπηκαν οι λορδες.
Αχ Καριμ λεβεντη μου στην αεξ σε εστειλαν
μπας και σωσεις την ομαδα τους απ'την ξεφτιλα.
η αεκ καθε χρονο νικαει στο ηθικό
μολις χτιστει η αγια σοφια θα ξορκισει το κακο.
Βλακεια αλλά δίνω σε σκυτάλη σε ποιητές στυλ Βραζηλία.....
drizzt (04-04-21), giovanni#10 (04-04-21)
εδωσες πονο και σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Moνόστιχο τραγουδάκι, καλό, #not bad![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (04-04-21)
Μία φορά έγινε αυτό το λάθος, με αποκορύφωμα το καλοκαίρι του 17 και εν μέρει ήταν και λίγο αναμενόμενο: Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι αγωνιστικά και όχι να κρατάμε τα κεκτημένα.
Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και κάθε ένας που φεύγει για οποιονδήποτε λόγο να αντικαθίσταται από καλύτερο, αν γίνεται.
drizzt (04-04-21), pirateeeeeee (05-04-21)
αλλη μια αυτοκρατορια ξεκιναει.Αυτη τη φορα θα παρουμε 8σερι αντι για 7.Τοτε ισως τους ξαναφησει να παρουν ενα δωρο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (13-04-21)
Παλι αποθεωνετε την προεδραρα εδω μέσα. Τωρα που θα φαμε στην μαπα 38αρηδες βαλμπουενα και χολεμπας , μπελχαντα,ολσον, ανδρουτσο βασικο και κανα νεο μπρουμα που θα τον παρουσιασουν ως την νεα εξτρεμαρα θα σας δω.
Ο Μαρινακης εχει νοικοκυρεψει την ομαδα αναμφισβητητα,και εχει βρει τον τροπο που του ταιριαζει με τον μαρτινς. φαινεται σουπερ ηρωας μπροστα στους αλλους, αλλα οτι καλο εχει ο ολυμπιακος ειναι κυριως αποτελεσμα μαρτινς. Ο μαρινακης δεν θα διωξει ποτε αυτο τον προπονητη γιατι του κανει την δουλεια που θελει αψογα. Του φτιαχνει ομαδα με το μπατζετ και τους παικτες που του διαθετει και παιζει και καλο ποδοσφαιρο. Ο μαρινακης δεν κοβεται για κάποιο ιδιαίτερο οραμα για την ομαδα περα απο το να κραταει τα κεκτημενα.δηλαδη να παιρνει πρωταθλημα με τους κουλους, να τσιμπαει το χρημα απο τους ομιλους. το αν θα κανει το βημα το παραπανω στην Ευρωπη ειναι θεμα συγκυριών, οχι οραματος η σχεδιου. Χωρις να μαι σιγουρος ...αλλα ετσι το βλεπω εγω. Αν δηλαδη καποια χρονια μας θελει η μπαλα και πιασουμε σουπερ αποδοση με μια καλη ομαδα που θα εχουμε ετσι και αλλιως λογω μαρτινς και εχουμε καλη κληρωση τοτε ναι θα παμε ενα βημα παραπανω.
Τωρα σε καμια περιπτωση δεν θα πουλουσε την ομαδα ο Χοντρος γιατι οι ΠΑΕ τετοιου μεγεθους είναι ενα ωραιο τεραστιο πλυντηριακι χρηματων για διαπλεκομενους σαν τον Μαρινακη και κάθε Μαρινάκη, ποσο μάλλον τώρα που ο Μαρινακης ειναι στ απάνω του και στην ουσία ο πάνω απο τον πρωθυπουργο στην μπανανια μας.
Εχει πισω του τοσο φιλαθλο κόσμο να τον επαινει και πολλους απο αυτους να τους χειραγωγει ωστε να εξυπηρετει επιχειρηματικα η άλλα συμφεροντα του. Βλεπε Δημο Πειραια, θυρα 7 ελεγχομενη,Ν.Δ, ΜΜΕ και ο Ολυμπιακος αποτελει μια ισχυρη ασπίδα του κακα τα ψεμματα.
Ωστοσο και σε ακραίο σενάριο αν την πουλούσε θα την έδινε σε καποιον πραγματικα ισχυρό, οπως εκανε και ο Σωκρατες. οχι τυπου Αλαφουζο.
ο Ολυμπιακός δεν θα χαθεί οτι και να γίνει. Ειναι πιο μεγάλο σωματείο απο όλα τα υπόλοιπα.
hang your demons
london7 (14-04-21)
giovanni#10 (14-04-21)
Simfwnww apolita me osa anafereis. Kseroume polu kala poios einai o xontros kai poia einai ta "oneira" tou gia thn omada.
Egw proswpika tha protimousa na poulouse thn omada me oso risko auto emperiexei. Kserw oti den tha dw pote eurwpaiko teliko me thn politiki pou akolouthei.
Για να δείτε σε ευρωπαϊκό τελικό, ελληνική ομάδα (λέμε τώρα), πρέπει να γίνουν ακόμα μεγαλύτερα πλυντήρια οι σύλλογοι και να έχουν έσοδα εκτός πώλησης παικτών. Υπάρχει κανείς να στήσει τέτοια φάμπρικα, με χορηγίες, τηλεοπτικά έσοδα και δικαιώματα σήματος σε άλλες αγορές;;; Στην Ελλάδα, μέχρι στιγμής, μόνο στον Ολυμπιακό μπορεί να γίνει και ίσως στο βάζελο.
Οι άλλοι είναι πολύ πανηγυρτζήδες για να τους λογίσεις για πελατεία...
Πόσο συντονισμένα και με πρόγραμμα γίνονται οι επισκέψεις όμως, εντυπωσιακό. Πέρασαν οι μέρες από τις χαρές, μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει δράση, καιρός να επισκεφτούμε τον άλλο πλανήτη να πούμε το ποίημα μας.
Airness (14-04-21), captain-cook (14-04-21), giovanni#10 (14-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-04-21), sabar77 (23-04-21), somekindofgrinder (14-04-21)
Έχουμε την κασέτα μωρέ. Ολυμπιακός + Αριστερός = Ο Χοντρός είναι Καμόρα και ο Scarface. Δεν κοιτάμε που η ομάδα ζει τις καλύτερες στιγμές της ιστορίας μας και να μακαριζουμε την τύχη μας που μετά από Κόκκαλη πήγαμε σε Μαρινάκη.
Όποιος θέλει άλλον πρόεδρο, ας βρει κάποιον να αγοράσει την ομάδα. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Καλό είναι κι εμείς να αφήνουμε το πολιτικό κομμάτι εκτός. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν είναι αριστερός, άλλωστε ούτε εγώ είμαι δεξιός. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά ο Ολυμπιακός, το τι κάνει έξω απ' αυτό, όσο κι αν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο (που συμφωνώ σε πολλά ότι όλοι οι παράγοντες δεν είναι αθώες περιστερές), μόνο το αγωνιστικό πρέπει να μας απασχολεί. Τα κοινωνικοπολιτικά έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν εδώ μέσα, γιατί από εκεί που είμαστε μαζί σε ένα πράγμα, γινόμαστε αντίπαλοι, οπότε χάνεται το νόημα. Ούτε πρέπει να κατακρίνεται κάποιος που επισημαίνει τα λάθη, ένα σωρό μαλακίες έχουν κάνει στα μεταγραφικά, δεν αμφιβάλλει κανείς. Αλλά όποιος δεν βλέπει αυτό που λες, ότι η ομάδα ζει μια απ' τις καλύτερες περιόδους της και έχει μεγαλώσει αποδεδειγμένα στην Ευρώπη όσο ποτέ άλλοτε, ε τότε είτε ζει στον κόσμο του, είτε έρχεται με συγκεκριμένο σκοπό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-04-21), somekindofgrinder (14-04-21)
Airness (14-04-21), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-04-21), panahs7 (14-04-21)
Εγώ σε αυτού του είδους τα σχόλια έχω μια βασική ένσταση: Είναι δεδομένο ότι οι συντάκτες των σχολίων αυτών επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος της ομάδας είναι φαύλος. Όχι απατεώνας, αλλά ένας ζάπλουτος που εφαρμόζει (στον επιχειρηματικό του βίο) πρακτικές που είναι ηθικά κολάσιμες. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όσοι τον υποστηρίζουν και τον εκτιμούν είναι το ίδιο "φαύλοι". Γι' αυτό είναι καλό, όπως είπες, να μένουμε στο αθλητικό, όσο το μη αθλητικό δεν επηρεάζει την ομάδα.
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
panahs7 (14-04-21)
Bookmarks