Εμάς, γιατί μας νοιάζει όλο αυτό;;;
Εμάς, γιατί μας νοιάζει όλο αυτό;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (25-03-21)
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
panahs7 (26-03-21)
Που μας κατάντησες χοντρέ, λευκή πετσέτα. Πουλά, φύγε!
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-03-21), panahs7 (26-03-21)
Mη μου αγχώνετε τον πρόεδρο. Μπορεί να έχει κάνα καράβι σφηνωμένο στη διώρυγα του Σουέζ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-03-21), Rena (26-03-21)
Ρε παιδιά, το ότι έχει όραμα δε σημαίνει ότι δεν ξέρει το πόσο δύσκολο είναι. Να το πάρεις είναι αδύνατο αλλά γιατί να μην πας στους 4?
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
Εκεί ακριβώς είναι η αντίρρησή μου: Μη λες ή μην αφήνεις, διαφόρους από τη διοίκηση, να λένε ότι θες να το πάρεις.
Άφησέ το, όπως πάει... Άσε που δε θυμάμαι κανείς να το ζήτησε και επιτακτικά.
drizzt (26-03-21)
Καλά, γενικά η διοίκηση είναι τσακωμενη με το επικοινωνιακό.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-03-21), panahs7 (26-03-21), Rena (27-03-21)
τα λεφτα που εριξε να αγορασει και ριχνει στην νοτιγχαμ να τα εριχνε στον ολυμπιακο να παιρναμε κανα europa![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Oberon (28-03-21)
Αν έφευγε ο Μαρινάκης σήμερα, τι προσδοκίες υπάρχουν για το ποιός θα έπαιρνε την ομάδα και πόσα λεφτά θα έβαζε;
Υπάρχει κανένας μεγιστάνας που ψάχνεται να χάσει μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια αυτή τη στιγμή;
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Oberon (28-03-21)
giovanni#10 (27-03-21), panahs7 (27-03-21)
Εγώ δεν θέλω παίχτες, θέλω να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με το γήπεδο και να περάσει η, έστω προσωρινή, ιδιοκτησία στα χέρια της ΠΑΕ.
Αντιλαμβάνεσαι ότι αν δε λυθεί η μοίρα των περιουσιακών στοιχείων του Λαυρεντιάδη, καμία ΠΑΕ και κανένας Μαρινάκης δε μπορούν να λάβουν μονομερώς πρωτοβουλίες...
To έχω καταλάβει εδώ και χρόνια και το παρακολουθώ το ζήτημα. Στο σχόλιο που έκανα δεν υπάρχει απαίτηση για εδώ και τώρα λύση του θέματος, ούτε παραίτηση από το αγαπημένο άθλημα (το μεταγραφικό) των οπαδών, αλλά η δική μου ιεράρχηση των πραγμάτων για τα οποία θα κρίνω την διοίκηση του Ολυμπιακού όταν-αν φτάσει η στιγμή να γίνει η τελική σούμα. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι σε τι κατάσταση παραδίδει κάποιος τον σύλλογο, και με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα αλλά και τα λόγια του Μαρινάκη όταν ανέλαβε περί αυτάρκη Ολυμπιακού, θεωρώ πως είμαστε στο σωστό δρόμο.
Δεν είναι ότι λες κάτι τραβηγμένο, αλλά δε λες και κάτι που αποκλείεται να απασχόλησε τη διοίκηση ή να μη θέλουν να λυθεί. Όσο και να θέλει να το παραβλέπψει κανείς, η παρούσα κατάσταση δημιουργεί διαρκώς προβλήματα και ανά πάσα στιγμή, μπορεί να βρεθείς και άστεγος (far fetched scenario που λένε και στον Παλαμά Καρδίτσας, αλλά όχι και απίθανο).
Bookmarks