ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-12-20), Nikosgus (15-12-20), panahs7 (02-12-20), sabar77 (02-12-20)
Καρπετ χρειάζεται.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-12-20), Nikosgus (15-12-20), panahs7 (02-12-20), sabar77 (02-12-20)
drizzt (02-12-20), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-12-20)
Αλλά δε θέλει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Διάβαζα ποστ από το καλοκαιρι. Ειναι πολυ ασχημη η μοναξια του να εχεις παντα δικιο.
Τι θα λέγατε για Λάκη Γαβαλά???
Είναι μία σοβαρή λύση...
estai (04-12-20)
Βινάγκρε, Μπρουμά,Χολέβας,Ραφινια,Εμβιλά,Ντραγκρεισερ,Τιάγκο .
Ποντένσε,Τσιμικας,Ομάρ,Γκιγέρμε.
![]()
Έκανε ό,τι μπορούσε: Έδωσε 1 χαρτί πριμ για κάθε νίκη... Αυτός φταίει που οι άλλοι είναι χομπίστες και υπεράνω χρημάτων;;;
estai (10-12-20)
estai (10-12-20)
Διαβασα τους ισολογισμους. Γυρω στα 5εκ χαθηκαν απο εισιτηρια αν δε γινουν αγωνες εως τελος. Δεν ειναι και καταστροφη. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι τα 7 εκ για υπαλληλους ετησιως, αλλα και τα λοιπα εξοδα που ειναι 25 εκ. Φουσκωμενα μου φαινονται. Παντως για το 2020 θελει μαεστρια για να εμφανισουν μειον.
Αφήστε τις επικοινωνιακές μαλακίες πάλι που θα σέρνονται για μήνες για να ασχολούμαστε με αυτά και κάντε καμιά μεταγραφή. Άντε μη γαμήσω τίποτα. Τα στοιχεία στον εισαγγελέα αν υπάρχει κάτι και τέλειωσε το σόου, να μας ξαναπείτε όταν θα βγουν αποφάσεις. Στα δικά μας τώρα...
Aνακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν ξέσπασε το σκάνδαλο πολυιδιοκτησίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, μιλούσε για σκευωρίες, χώριζε την Ελλάδα στα δύο και σκόρπιζε ύβρεις και απειλές χωρίς να απαντά επί της ουσίας.
Τώρα, που ένα νέο σκάνδαλο κακουργηματικής δωροδοκίας πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι ξεσπά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πάλι μιλά για σκευωρίες επιλέγοντας την υστερία και τον αποπροσανατολισμό του φίλαθλου κόσμου με λάσπη στον ανεμιστήρα.
Για μια ακόμα φορά αποφεύγει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος και για τους ανθρώπους από το περιβάλλον της που μετέφεραν τεράστια ποσά σε σακούλες με σκοπό να δωροδοκήσουν και να εκφοβίσουν ποδοσφαιριστή (ή ποδοσφαιριστές) του Άρη.
Αντί αυτού η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιλέγει να επιτίθεται με τρόπο χυδαίο, στον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], στα στελέχη του, στους συγγενείς τους, ακόμα και σε ομάδες εκτός Ελλάδος.
Για την κακουργηματική δωροδοκία που συνταράσσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως δεν έχει πει απολύτως τίποτα.
Οι καταγγελίες έχουν ονόματα και διευθύνσεις, τόπους και ώρες. Και πλέον όλα είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης.
Καλούμε τους συμμετέχοντες στην έρευνα να αντιληφθούν τη σοβαρότητα των στιγμών και περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να ξεκινήσουν άμεσα έρευνα για το πως ενώ το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης κατέθετε στην Διεύθυνση Καταπολέμησης της Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης ενώπιον του προϊσταμένου της κ. Κώστα Χρυσόπουλου, υπήρχε LIVE αναμετάδοση στην εκπομπή «Δίκη στο Open», σε κανάλι που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παραβιάζοντας έτσι ευθέως το απόρρητο της εν λόγω κατάθεσης και διαδικασίας.
Με σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και μαζί με όλο τον φίλαθλο κόσμο περιμένουμε να βγουν όλα στο φως, από ανθρώπους με «καθαρά» χέρια που θα τιμωρήσουν τους ενόχους και θα τους αποβάλλουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δηλαδή τώρα πλέον μπήκε επίσημα ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι, με πολύ σκληρότερη γλώσσα σε σχέση με την ανακοίνωση του Κάρυ. Η ανακοίνωσή μας, αναφέρει ως γεγονός την απόπειρα δωροδοκίας, όχι ως ενδεχόμενο. Τώρα απάντησαν και τα Ορκ.
Ή θα τους διαλύσουμε λοιπόν ή που μπορεί και να είναι το τέλος του Μαρινάκη, αν η εμπλοκή μας γυρίσει μπούμερανγκ.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Σας φαίνεται περίεργο, αλλά και όλες οι καταγγελίες σε βάρος μας για τα ύποπτα παιχνίδια, μόνο από τις εμπλεκόμενες ομάδες δε προήλθαν...
Άλλος μίλαγε για τη Βέροια (Μελισσανίδης)
Άλλος πήγε να μας την κάνει για τον Ατρόμητο (Αλαφούζος)
Άλλος για τον Πλατανιά (μΠαοκ)
Μη κάνετε τώρα και τους υπεράνω, του στυλ "τί δουλειά έχουμε εμείς;" και "γιατί δε μίλησε ο Άρης πρώτος...".
Σόρι που διακόπτω...μεταγραφές όμως.Μη ξεχαστούμε.
panahs7 (15-12-20)
Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί στοιχεία μπορεί να έχουν - και ότι δεν έχω, είναι καλό, επειδή συνήθως όποιος κάνει δουλειές στο πόδι βγάζει στη φόρα τα μόνα στοιχεία που έχει (δηλαδή τους μάρτυρες που "...κάτι άκουσα...") και με τόση προπόνηση που έχουν κάνει τα τελευταία 5 χρόνια, το θεωρώ σχεδόν αδιανόητο να προχωρήσαν σε τέτοια υπόθεση με "είδα" και "μου είπανε", ή "κατάλαβα εγώ, ότι.." και "όλος ο κόσμος, όταν γίνεται κάτι τέτοιο, λέει ότι...".
drizzt (15-12-20)
Bookmarks