Ουτε του χρονου βλεπω να γινονται με κοσμο τα παιχνιδια.
Παντως οντως πολυ κριμα, διοτι πρωτη φορα ομαδα με τοσο κοντρα απο ολους κερδισε τοσο εμφατικα το πρωταθλημα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μεχρι το τελος της χρονιας σιγουρα οχι...Τωρα απ'την νεα, ενας Θεος ξερει....Χανει παντως πολυ και το ιδιο το προϊον απο την απουσια του κοσμου...Περα απο την οικονομικη ζημια της εκαστοτε ομαδας, και εσυ που θα βελεπεις εναν αγωνα απο την τηλεοραση θα ξενερωνεις...Σε τιμωρουν ξερω'γω με 1-2 αγωνες κεκλεισμενων και λες πω πω μ@λ@κ@ ποσο ξενερωτο, φαντασου τωρα να το βλεπεις καθε εβδομαδα αυτο μεχρι τουλαχιστον το τελος της χρονιας και ισως και κατι απο την επομενη; ισως και παραπανω;;;
Κατι που περασε στα ψιλα, ειναι πως στα συμβολαια των παιχτων του Ολυμπιακου θα γινουν μειωσεις μονο για οσων τα συμβολαια ειναι ανω των 500 χιλιαδων ανα ετος. Ακομα και σε αυτα, οι μειωσεις θα ειναι συμβολικες, ενω μπορει και να μην γινουν καθολου, αν η ομαδα πετυχει τους στοχους της.
Αυτα συμβαινουν οταν κανεις σωστα κουμαντα, αποφευγεις τις σπαταλες κλπ κλπ. Σε οργανισμους επιπεδου Ολυμπιακου οφειλεις να εχεις παντα μια ταμειακη επαρκεια, ρευστοτητα και μια ανεση τελος παντων. Να μην εισαι αυτο που λενε μεροδουλι μεροφαϊ.
Να μπορεις να πεις μεσα σε ενα βραδυ: "Δεν γουσταρω χορηγο τον ΟΠΑΠ, βαζω τη Unisef και δινω και δυο εκατομμυρια για φιλανθρωπικους σκοπους". Ή "δινω 300 χιλιαρικα για να χτιστει ενα σχολειο στη Ζακυνθο", που επαθε ζημιες εξαιτιας του σεισμου. Ή "βοηθαω τους πλημμυροπαθείς στην Μαγουλα".
Αλλοι παρακαλανε να μπει παυλα στο πρωταθλημα, για να γλιτωσουν το 30% των συμβολαιων που πρεπει να πληρωσουν. Εμεις ανανεωσαμε με αυξημενες αποδοχες τον Μαρτινς, ανανεωσαμε ενα απο τα μεγαλυτερα συμβολαια παιχτων (Βαλμπουενα) και συνεχιζουμε.
Δεν λεω πως πρεπει να παιρνεις κακους παιχτες. Το να σκορπας λεφτα, δεν σε κανει καλυτερη ομαδα ομως, ουτε φερνει απαραιτητα καλυτερους παιχτες.
- Διαβασα μια ειδηση εχθες, η οποια περασε σαν "κυκλοι του Ολυμπιακου". Δεν ειχε καμια υπογραφη, αλλα δεν επρεπε να βγει προς τα εξω και αφου βγηκε επρεπε να διαψευστει, να ζητηθει συγνωμη ή να βγει αυτος που εκανε τη δηλωση και να πει: "Ηταν δικη μου αποψη και δεν εξεφρασα αποψη του συλλογου."
- Γραφτηκε πως ο Ολυμπιακος δεν ειναι κεντρο αποκαταστασης ποδοσφαιριστων και ως εκ τουτου, δεν θα ερθει ο Μιραλας.
- Ο παικτης δεν κανει πλεον για Ολυμπιακο, δεν το συζηταμε, ομως ειναι ακομψο, ατοπο, προσβλητικο και ανουσιο να κανεις τετοια δηλωση για πρωην παιχτη σου ο οποιος δεν εχει πει ποτε κακη κουβεντα για την ομαδα.
- Λες ενα "δεν ενδιαφερομαστε για τον παικτη" και τελειωνει εκει η υποθεση. Κατα τη γνωμη μου σε λαθος ηθικα πλαισια, τοσο η ειδηση, οσο και η μη διορθωση της δηλωσης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
όποιος πάει αγγλία, μετά είναι σαν να σβήνει
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
BrazHlias (27-05-20)
Για να φεύγει από εκεί, σίγουρα κάτι δεν έχει πάει καλά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Χρόνια πολλά στον προεδρα για την πρώτη απόλυτα επιτυχημένη δεκαετία,πάντα να χει όραμα για την ομάδα και να την κρατάει υγιέστατη όπως και τώρα!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ευχαριστουμε προεδρε για αυτο που βλεπουμε!!!
... Δεσε Καμαρα, Ελ αραμπι.![]()
Από το μηδέν έφτιαξε ξανά ομάδα-οδοστρωτηρα...!!!! Μεγάλος μάγκας πάντως...!!!
Ευτυχώς που κάποιοι το πιστεύαμε αυτό, τον στηρίξαμε, όταν άλλοι τον έβριζαν και του ζητούσαν να πουλήσει και να φύγει γιατί παντελονιάζει και κοιτάει μόνον ισολογισμούς. Ευτυχώς που η αγάπη του για την ομάδα υπερίσχυσε...
There is a Dude in town
Rena (25-06-20)
Το επομενο μεγαλο στοιχημα ειναι να διατηρησει αυτη την ομαδαρα. Τον ευχαριστουμε για οσα βλεπουμε, αλλα δε γινεται να ξεχασουμε το καρκινωμα του Χασι. Μακαρι να εμαθε απο τα λαθη του.
Faithful (25-06-20)
Rena (25-06-20)
Πρόεδρε αυτήν την στιγμή έχεις το πιο ομαδικά δουλεμένο ροστερ όλων των εποχών. Με δύο προσθήκες στην δεξιά πλευρά η ομάδα φέτος μπορεί να δείξει πανέμορφα πράγματα. Μια χρονιά είναι. Κάνε την υπέρβαση και να σαι σίγουρος θα μείνεις στην ιστορία. Και πουλάς του χρόνου διπλά.
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (25-06-20)
Πρόεδρε κανε ότι γουστάρεις. Είμαστε εδώ εγώ με τον τυπο να καλύπτουμε τα νότα σου.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ναι ναι... έτσι, πικ εν ρολ με χετζ άοτ θα τους πάμε όλους...
There is a Dude in town
BrazHlias (25-06-20)
drizzt (26-06-20)
Δε γίνεται να μην φύγουν δύο δυνατές μεταγραφές... αυτή τη στιγμή ο Καμαρά δείχνει πολύ δελεαστικό πράμα. Ο Φορτούνης πέρσι ήταν άλλο πράμα, Ελληνας, γέννημα θρέμμα Ολυμπιακός πονάει διαφορετικά την ομάδα. Ο μαυρούκος είναι επαγγελαμτίας και σε τέλειο τάιμινγκ για πολλά μύρια. Δείτε Ποντένσε. Κάτι ανάλογο πιστεύω πως θα γίνει με Σεμέδο ή Μπα. Ο βασικός κορμός όμως θα παραμείνει αναλλοίωτος.
There is a Dude in town
chainsaw (26-06-20)
Ο Ομαρ θα μείνει.
There is a Dude in town
Bookmarks