Αν κι εκνευρίστηκα που δε πήρε ακριβούς παίκτες κατόπιν προκρίσεως στους ομίλους, από την άλλη είναι η πρώτη χρονιά που δε πουλάει βασικούς. Αυτό το χάρηκα πολύ, γιατί οι μεγάλες ομάδες πρέπει να κρατάνε κορμό για να βελτιώνονται.
Για να λέμε και αλήθειες έχει ανεβάσει πολύ το επίπεδο από πέρσι. Απλά περιμένω με ανησυχία πότε θα λακίσει και θα αρχίσει πάλι να ξηλώνει.
Δεν ξέρω αν όντως πλέον δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης από προθεσμίες αλλά αν όχι είμαι ανέλπιστα ευχαριστημένος.
Δεν πουλήθηκε ο Καμαρά που τον είχα σίγουρο και τον πιστεύω πολύ, έχει τεράστια περιθώρια εξέλιξης.
Ακόμα και ο Σισέ που είναι σκερπάνι είναι δυνατή κίνηση που έμεινε γιατί ισχύει ότι και παραπάνω.
Γενικά είναι η πρώτη χρονιά νομίζω εδώ και πάρα πολλές που δεν πωλείται παίκτης σημαντικός με θέση στο ρόστερ.
Υ.Γ. Και μην ξεχνάμε, δεν πωλήθηκε και ο αρχηγός.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (02-09-19)
estai (02-09-19), flessanto (02-09-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-19), Oberon (03-09-19)
Πάντως πιστεύω πως αυτή είναι η καλύτερη ομάδα που έχει φτιάξει ο Μαρινάκης.
Είμαι αισιόδοξος πως ίσως να είναι και ο καλύτερος Ολυμπιακός από όλες τις ομάδες που έχω δει, μαζί με την ομάδα του 98-99.
Εκείνη η ομαδαρα είχε παίχτες με αρχιδια που ξυριζαν το χορτάρι. Αυτοί εδώ πήγαν 9 ντέρμπι σερί χωρίς νίκη μέχρι που νίκησαν την Αεκ πέρσι. Πολύ καλή ομάδα ναι, η καλύτερη θα το δούμε.
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-19), Oberon (03-09-19)
Συμφωνώ. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε. Αλλά υπάρχει ένα κοινό με εκείνη την ομάδαρα. Δεν πουλήθηκε κάνεις βασικός. Ενώ έμεινε για δεύτερη σεζόν ο προπονητής και πήρε οποίους ήθελε. Για να δούμε...
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
differance (02-09-19), drizzt (02-09-19), maniakos7 (02-09-19)
Ακομα και στα χρονια του Μαρινακη, η καλυτερη ομαδα μεχρι στιγμης ηταν την τελευταια σεζον του Βαλβερδε κατα τη γνωμη μου. Πιο πανω και απο την ομαδα του Μιτσελ, που εφτασε μια ανασα απο τους οχτω του τσου λου.
Μακαρι να την φτασει και να την περασει φετος, αλλα ριχνοντας μια ματια στα ροστερ προχειρα, θεωρω πως εκεινο ηταν λιγο καλυτερο. Πολυ κοντα το ενα με το αλλο ομως.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
flessanto (02-09-19), giovanni#10 (02-09-19), maniakos7 (05-09-19)
flessanto (05-09-19), giovanni#10 (03-09-19), The Dude (03-09-19)
Ε, βρώμαγε εκείνη η ανάσα, τύπε...
There is a Dude in town
flessanto (05-09-19)
flessanto (05-09-19)
flessanto (05-09-19), giovanni#10 (03-09-19)
flessanto (05-09-19)
flessanto (05-09-19)
Πάλι λεφτά θα βγάλει φέτος από την ομάδα ο γαμημένος.
Δε ξέρω τι είναι χειρότερο.
Ο Σωκράτης που πιστόλιαζε ή ο χοντρομαλάκας που βγάζει το κατιτίς του?
Δεν την παλεύεις κάστανο ε, τύπε; Λίγα μπάνια; Πολλή ζέστα; Καθόλου χούτσι χούτσι;;;
There is a Dude in town
Μέχρι το δεν έβαλε από την τσέπη του πάει η δουλειά, το να περιμένει ο χοντρός να βγάλει λεφτά από τον ολυμπιακό είναι ανέκδοτο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks