Σελίδα 321 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 21121221271281291301311317318319320321322323324325331341351361371421521621 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.401 έως 6.420 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Thanks
    1.750
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 576 φορές σε 292 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήθελαν να ωφεληθούν πολιτικά ρε φίλε δεν θα ηταν απέναντι στον Ολυμπιακο ..... Ξαναλέω, βαλτε τη λογικη σας κατω.

Δηλαδη, για να το αντιστρεψω λιγο, πισω απο ολον αυτον τον πολεμο που δεχεται καθε τι Ολυμπιακο αυτη τη στιγμη, κρυβεται η νουδου και ο Βαγγελας? Η κυβερνηση θελει να στηριξει τον Ολυμπιακο για να εχει πολιτικο οφελος, αλλα ο βαγγελας πολεμαει το βαγγελα για να ριξει το συριζα? Ή δεν υπαρχει πολεμος εναντιον καθε τι Ολυμπιακου?

Επισης, δεν εμπλεξα πουθενα την αγωνιστικη εικονα της ομαδας με τον πολεμο που δεχεται η ομαδα. Οι παπαριες που καναμε σαν ομαδα θα πληρωθουν!! Συν τη φυσιολογικη κοιλια που κανουν ολες ανεξαιρετως οι ομαδες που πρωταγωνιστουν στα πρωταθληματα τους.

Εγω βλεπω οτι εχουν βαλει στοχο οτιδηποτε Ολυμπιακο.

Εδω, κατι που μου εκανε τρομερη εντυπωση, βγηκαν βουλευτες, ευρωβουλευτες, αρεοπαγιτες και ολοκληρος πρωθυπουργος και ασχοληθηκαν με κατι που ειπε καποιος Τσουκαλας σε καποια οπαδικη εκπομπη. Ολοκληρος πρωθυπουργος ασχοληθηκε με τον Τσουκαλα. Ελεος!!!

Ενας αλλος ο βλακας κοπανησε ενα βαζελο στο καραισκακη σε ματς της εθνικης και ασχοληθηκαν υπουργοι, εισαγγελεις, ο πιτσιρικας μετα απο 12 ωρες ηταν δεμενος, στο δικαστηριο με κατηγορια για ληστεια (κακουργημα), αποφασισαν να παρουν την εθνικη απο το καραισκακης κτλ... Και μετα βλεπεις τον τελικο του βολου, 2 ωρες ξυλο και μαχαιρωματα και ηταν και ικανοποιημενοι οτι ολα πηγαν καλα!!!

Στον τελικο στο οακα το ιδιο.

Φτασανε να ριχνουν μολοτοφ σε ματς τσουλου, αλλα δεν τρεχει, ηταν απλα Τριτη.

Στο βολευ τιμωρηθηκαμε για επεισοδια 3 χιλιομετρα μακρια απο καποιο γηπεδο στο οποιο δεν επαιζε καν ο Ολυμπιακος. Το καταλαβαινεις αυτο? Μπορει να το συλλαβει νους?
    Και μου λες οτι δεν ειναι πολεμος εναντιον καθε τι Ολυμπιακου?

Και αναφερω απλα μικροπραγματα.

2. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pf7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-11-18), SOAD37 (09-12-18), voskos_7 (29-11-18)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Σου απαντώ σε κάθε απόσπασμα της απάντησή σου...
    Και ξέρεις Μητσο αυτό που κάνεις πως λέγετε? Προσωπολατρία. Λυπάμαι που στο λέω αλλά έτσι είναι.
    Εχεις απόλυτο δίκιο, τύπε. Λατρεύω το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά δεν έχεις καταλάβει πως λατρεύω τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως λατρεύω τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους ΠΑΙΚΤΕΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον ΚΟΣΜΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που στηρίζει την ομάδα. Δε με ενδιφέρει πως τον λένε, αν είναι χοντρός, κοντός, μαύρος, δεξιός, κουκουές, γκαβός ή άπλυτος. Υπηρετεί τον Ολυμπιακό. Λατρεύω. Εξω από το μαντρί, θα τον κρίνω ως επιχειρηματία, ηθικό, ψηλό ή στρέιτ. Μέσα στον Ολυμπιακό υπάρχει ευλάβεια, λατρεία... έτσι είμαι γω.

Δεν σε νοιάζει που ο Μαρινακης έχει βάλει την ομάδα απέναντι απο την κυβέρνηση, το δικαιολογείς βρίζοντας την κυβέρνηση.
    Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό ότι διαχρονικά ο Ολυμπιακός ήταν απέναντι σε κυβερνήσεις; Απέναντι στη χούντα, απέναντι στο πασοκ, απέναντι στον Καραμανλή, απέναντι στους συριζανέλους τώρα. Δεν είναι θέμα προέδρου, είναι θέμα δύναμης της ομάδας που πάντα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι κυβερνώντες κι αμα βρίσκουν αντίσταση, τσινάνε. Δεν μπήκε ο Ολυμπιακός απέναντι στη κυβέρνηση, η κυβέρνηση με καθοδηγούς τα τσιράκια της Ιβαν και Μελισσανίδη κήρυξε πόλεμο στον Ολυμπιακό για τρεις λόγους. Ο πρώτος για να πάρουν αυτοί πρωτάθλημα, ο δεύτερος γιατί υπήρχε προσωπική κόντρα με τον Καμμένο και ο τρίτος γιατί η συγκεκριμένη πολιτική ήθελε να κηρύξει πόλεμο σε όποιον δεν συμφωνούσε και δεν... χρηματοδοτούσε.
    Ναι η κυβέρνηση είναι ένα μπουρδέλο και μισό, αλλά ξέρεις ποιο είναι το χρέος του εκάστοτε προέδρου της ομάδας Μητσο?
    Να προστατεύει την ομάδα, να μην έχει ομοκληρο το σύστημα απέναντί της, να μην εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα μέσω της ομάδας (ή αν το κάνει- που όλοι το κάνουν- να το κάνει με το λγιοτερο δυνατό κόστος για τον Ολυμπιακό).
    Τίποτα απο αυτά δεν κάνει ο μεγάλος βαγγελιος (κατά πως τον λες).
    Ποιό είναι το συμφέρον που εξυπηρέτησε ο μαρινάκης μέσω του Ολυμπιακού; Οι επιχειρήσεις του είναι στο εξωτερικό, δουλειές με δημόσιο δεν έχει, γιατί να κάτσι να σκάσει; Και χαίρομαι που τελικά παραδέχεσαι πως έχει το σύστημα απέναντι. Και μέσα σε αυτό τον πόλεμο, κρατάει την ομάδα σε πολύ καλό επίπεδο.

Ο Ολυμπιακος πρέπει να είναι πάνω από όλα και απο τη στιγμή που ο βαγγελιος εχει βάλει πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα πάνω απο τον Ολυμπιακό και αυτο αποτυπώνεται εδώ και δυο χρονια και στην απόδοση της ομάδας αλλά και στον βαθμολογικό πινάκα, τοτε αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για πρόεδρος του Ολυμπιακού και να σηκωθεί να φύγει.
    Τα πολιτικά συμφέροντα του Μαρινάκη αποτυπώνονται στον βαθμολογικό πίνακα; Επειδή δεν είναι πρώτος; Τα επιχειρηματικά του συμφέροντα αποτυπώνονται στον πίνακα; Δηλαδή όποια ομάδα δεν πάει καλά στο γήπεδο, φταίει ο πρόεδρος και το αν θα πάρει πλοία ή όχι; Η δουλειά της διοίκησης είναι να έχει οικονομικά υγιή την ομάδα, να πληρώνει, να έχει καλούς παίκτες για τον καλό προπονητή και να εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες δουλειάς για παίκτες και φιλάθλους. Τωρα αν ο παίκτης αστοχεί σε ένα πέναλτι, ή ο άλλος βάζει αυτογκολ ή έχεις ατυχία σε ένα μάτσι, λυπάμαι αλλά δε φταίει πουθενά καμία διοίκηση.

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΙΣΟ[ΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ?????? ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
    κΑΙ ΑΚΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΓΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΣΕ?
    Το αποτέλεσμα αυτό δεν άρεσε σε κανέναν Ολυμπιακό αλλά θα γίνει τόσο ανεκτό όσο οι συνεχείς ήττες από την Αεκ επι Μπάγιεβιτς, όσο το Παπουτσέλιο πέναλτι, όσο οι ισοπαλίες με Απόλλωνα Αθηνών, με Ελευσίνα, οι συνεχόμενες ήττες στη Βέροια, οι ήττες στον Αστέρα, οι ήττες από Παοκ στο Καραϊσκάκη, και τόσα και τόσα άλλα όλα αυτά τα χρόνια, και σου μιλάω μόνο για το 96 και μετά. Μπάλα είναι, δεν είναι μαθηματικά ούτε σύγκριση μπάτζετ. Να σου φέρω άπειρα παραδείγματα καλής διοίκησης ομάδων πανευρωπαίκά που όμως δεν τραβάνε αγωνιστικά; Δεν είναι λίγα... Οπότε κατάρες και αφορισμοί δεν μας κάνουν καλό. Τώρα το να θες να φύγει ο πρόεδρος, είναι δικαίωμά σου. Δε βλέπω όμως να προτείνεις κάποιο πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει, μια βιώσιμη λύση.

Πωωωωωω ρε πουστη μου, φόρτωσα ασχημα.
    Αυτό συμβαίνει όταν δε κρίνεις με τη ψυχρή λογική αλλά με κυρίως πολιτικά κριτήρια. Γιατί είμαι σίγουρος πως αν ο Βαγγέλιος δεν ήταν κουμπάρος της Ντόρας (που χέστηκα προσωπικά), αλλά κάποιο μεγαλοστέλεχος του Κόμματος, αυτός ο ίδιος άνθρωπος, με τις ίδιες επιχειρήσεις, με το ίδιο πάχος, με τους ίδιους εχθρούς, θα σου ήταν πολύ πιο αγαπητός.

Με λίγα λόγια, γιατί πολύ ασχοληθήκαμε... μπορεί να αρέσει, μπορεί όχι ο Βαγγέλιος. Αυτή τη στιγμή είναι ο στρατηγός της ομάδας. Ο μαέστρος. Ο καπετάνιος. Ο άλφα ντογκ. Και οφείλουμε αν αγαπούμε το σήμα, την ομάδα, το κόκκινο και άσπρο, να τον στηρίξουμε, αυτό και τέλος από μένα.
    Ούτε θα ξαναπολογηθώ ούτε θα προσπερνώ οποιονδήποτε ειρωνεύεται (και δεν πάει σε σένα αυτό, αλοίμονο...) την δεδομένη στήριξή μου στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν. Ουφ, τέλος. Φόρτωσα όμορφα. Ποτό....
    There is a Dude in town

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (29-11-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Και στη τελική αποφασίστε.
    Σας φταίει η κυβέρνηση που κυνηγάει την ομάδα ή χρειαζόμαστε επιθετικό για να μετουσιώσει σε γκολ τις παμπολες ευκαιρίες που κάνει η ομάδα κατά πως λέτε.
    Ένα από τα δυο ισχύει , και τα δυο ταυτόχρονα, δεν.
    Και τα δύο συμβαίνουν, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να συμβαίνει το ένα χωρίς το άλλο...
    There is a Dude in town

6. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (28-11-18), voskos_7 (29-11-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Δουλειές δεν έχει στο Ελλάντα αλλά κανάλι ήθελε και δήμο Πειραιά.
    Του ζήτησαν λεφτά οι συριζαίοι και δε τα έδωσε και του κάνουν πόλεμο??lolol
    Bασικά είτε τον στηρίξω εγώ ή ο Ντιουντ η ο Σέλτικφροστ χέστηκε ο χοντρός. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να γουστάρει τον Μαρινάκη.
    Μαλάκες δεν άντεξα την κάνω πάλι. Σογκνόμμιιι.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ αυτό που νιώθω για τον Πρόεδρο είναι πως θα είναι ΕΚΕΙ, όταν κάποιοι άλλοι θα έχουν φύγει νύχτα. (εκεί σημαίνει σε μας, δίπλα στην ομάδα) Δεν θα κάνει δλδ ποτέ αυτό που έκανε ο Γιαννάκης στον Βάζελο. Αυτό φυσικά είναι μια αίσθηση και όχι βεβαιότητα, αφού δεν μπορεί να είμαι βέβαιος για κάποιον που δεν ξέρω.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.405 φορές σε 4.024 μηνύματα
    Ignore User

Και στη τελική αποφασίστε.
    Σας φταίει η κυβέρνηση που κυνηγάει την ομάδα ή χρειαζόμαστε επιθετικό για να μετουσιώσει σε γκολ τις παμπολες ευκαιρίες που κάνει η ομάδα κατά πως λέτε.
    Ένα από τα δυο ισχύει , και τα δυο ταυτόχρονα, δεν.
    Κ όμως... Η ομάδα θέλει τον Τσίπρα σέντερ φορ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Η αλήθεια είναι ότι στην κυβέρνηση εκλαμβάνουν το επιχειρηματικό πρότυπο με τον τρόπο που αυτό απεικονίζεται στο πρόσωπο του Μελισσανίδη, του Καλογρίτσα, ή του ξαδέρφου Τσίπρα, ενώ στον κυβερνητικό εταίρο έχουν μία εικόνα του επιχειρηματία όπως αυτή του Σαββίδη.
    Καμία από τις δύο πλευρές δε δείχνει σημάδια ότι επιζητά εναγωνίως τη συναλλαγή, όντως...
    Βέβαια, τώρα που ο Βαγγέλης με αυτή την κίνηση τους έκατσε στο κεφάλι, αφού είναι εταίρος του αφεντικού τους, έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα αντιδράσουν, αν προλάβουν - ήδη πρώτοι οι οπαδοί του προτύπου "Ιβάν" (Μαυρίδης - στο Φιλελεύθερο), αγωνιούν για την εξέλιξη και διατυπώνουν λίγο ανοιχτά τις επιφυλάξεις τους, σε ό,τι αφορά την τήρηση των... συμφωνηθέντων ( ποιών συμφωνηθέντων, άραγε και πού ξέρει ο Μαυρίδης τί έχει συμφωνηθεί για το πρωτάθλημα; )...
    Επιπλέον, για όποιον έχει (κακώς) κάποιες αμφιβολίες για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Μαρινάκη, ας δει τον προγραμματικό λόγο του υποψηφίου που πήρε το χρίσμα (ίσως και πρώτος πανελληνίως) για τον Δήμο Πειραιά. Το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος και δεν μπήκε στον κόπο καν να βρει κάτι ακόμα στον προγραμματικό λόγο του.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (29-11-18), The Dude (29-11-18)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Να πώ κι εγώ την άποψή μου, με βάση όσα διαβάζω εδώ και στα αθλητικά sites, χωρίς να ξερω τι παίζει στα πολιτικά. Η κυβέρνηση όντως δείχνει επιθετική συμπεριφορά στον Ολυμπιακό, με άκυρες τιμωρίες και λοιπά , με αποκορύφωμα την επίθεση στον τσουκαλά, που είναι απλά ένας οπαδός και όχι διοικητικό στέλεχος. Αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και όχι ολους τους Ολυμπιακούς, ανεξάρτητα αν κάποιοι τον συμπαθούν ή συμφωνούν με αυτόν.

Οπότε ναι, μας πολεμά κυβέρνηση. Υπάρχει επίσης η διαιτητητική παράγκα που σφυρίζει αλλιώς σε εμάς, αλλιώς στους άλλους. Απο την άλλη ομως, ο Μαρινάκης άφησε αδύναμη την ομάδα. Είναι τόσα χρόνια πρόεδρος, ξεκίνησε με υποσχέσεις για ομάδα σε ευρωπαικά πρότυπα, μέχρι και τα αποδυτήρια έφτιαξε και τελικά καταλήξαμε μετά απο τόσα χρόνια να ξεκινάμε πάλι με νέα ομάδα, που ό,τι και να κάνει, ακόμα και να χάνει απο φάντασμα μπαοκ ή αναπηρο βαζελο, δικαιολογείται επειδή είναι καινούργια. Γιατί όμως, να έχουμε κάθε χρόνο καινούργια ομάδα;; Γιατί να μην υπάρχουν παίκτες βασικοί σε καίριες θέσεις, στους οποίους να στηρίζεται η ομάδα; Ναι, είναι καλά οικονομικά ο Ολυμπιακός με τις αγοραπωλησίες, αλλά δεν έχει ψυχή Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, πια.

Ναι μεν γίνεται πόλεμος, αλλά και ο πρόεδρός μας δε δίνει όπλα στην ομάδα να πολεμήσει. Αλλά διώχνει σημαντικούς παίκτες και τους αντικαθιστά ή με χειρότερους ή με ψοφιμια.
    Σίγουρα, ο Ολυμπιακός δεν πολέμα,ιδίως τα τελευταία χρόνια. Ίσως περιμένει αλλαγή κυβέρνησης. ΄Ισως να ήμαστε ατυχοι στις μεταγρφές. Ίσως φέτος να δούμε κάτι καλό,( πχ Νατχο, Καμαρα είναι καλοί και είναι καλό να μείνουν) και ίσως να μη δούμε να φεύγουν ολοι το καλοκαίρι και του χρόνου να λέμε "Ε νέα ομάδα έχουμε, φυσικά και θα χάσουμε απο τα 10 χρονα της αεξ."

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

dimace (29-11-18)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό συμβαίνει όταν δε κρίνεις με τη ψυχρή λογική αλλά με κυρίως πολιτικά κριτήρια. Γιατί είμαι σίγουρος πως αν ο Βαγγέλιος δεν ήταν κουμπάρος της Ντόρας (που χέστηκα προσωπικά), αλλά κάποιο μεγαλοστέλεχος του Κόμματος, αυτός ο ίδιος άνθρωπος, με τις ίδιες επιχειρήσεις, με το ίδιο πάχος, με τους ίδιους εχθρούς, θα σου ήταν πολύ πιο αγαπητός.

Νόμιζα οτι είχες τις βασικές γνώσεις.
    Ντροπή σου.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Βασικές γνώσεις... σε τί και... ντροπή μου για τί;
    There is a Dude in town

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να πώ κι εγώ την άποψή μου, με βάση όσα διαβάζω εδώ και στα αθλητικά sites, χωρίς να ξερω τι παίζει στα πολιτικά. Η κυβέρνηση όντως δείχνει επιθετική συμπεριφορά στον Ολυμπιακό, με άκυρες τιμωρίες και λοιπά , με αποκορύφωμα την επίθεση στον τσουκαλά, που είναι απλά ένας οπαδός και όχι διοικητικό στέλεχος. Αντιπροσωπεύει τον εαυτό του και όχι ολους τους Ολυμπιακούς, ανεξάρτητα αν κάποιοι τον συμπαθούν ή συμφωνούν με αυτόν.

Οπότε ναι, μας πολεμά κυβέρνηση. Υπάρχει επίσης η διαιτητητική παράγκα που σφυρίζει αλλιώς σε εμάς, αλλιώς στους άλλους. Απο την άλλη ομως, ο Μαρινάκης άφησε αδύναμη την ομάδα. Είναι τόσα χρόνια πρόεδρος, ξεκίνησε με υποσχέσεις για ομάδα σε ευρωπαικά πρότυπα, μέχρι και τα αποδυτήρια έφτιαξε και τελικά καταλήξαμε μετά απο τόσα χρόνια να ξεκινάμε πάλι με νέα ομάδα, που ό,τι και να κάνει, ακόμα και να χάνει απο φάντασμα μπαοκ ή αναπηρο βαζελο, δικαιολογείται επειδή είναι καινούργια. Γιατί όμως, να έχουμε κάθε χρόνο καινούργια ομάδα;; Γιατί να μην υπάρχουν παίκτες βασικοί σε καίριες θέσεις, στους οποίους να στηρίζεται η ομάδα; Ναι, είναι καλά οικονομικά ο Ολυμπιακός με τις αγοραπωλησίες, αλλά δεν έχει ψυχή Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, πια.

Ναι μεν γίνεται πόλεμος, αλλά και ο πρόεδρός μας δε δίνει όπλα στην ομάδα να πολεμήσει. Αλλά διώχνει σημαντικούς παίκτες και τους αντικαθιστά ή με χειρότερους ή με ψοφιμια.
    Σίγουρα, ο Ολυμπιακός δεν πολέμα,ιδίως τα τελευταία χρόνια. Ίσως περιμένει αλλαγή κυβέρνησης. ΄Ισως να ήμαστε ατυχοι στις μεταγρφές. Ίσως φέτος να δούμε κάτι καλό,( πχ Νατχο, Καμαρα είναι καλοί και είναι καλό να μείνουν) και ίσως να μη δούμε να φεύγουν ολοι το καλοκαίρι και του χρόνου να λέμε "Ε νέα ομάδα έχουμε, φυσικά και θα χάσουμε απο τα 10 χρονα της αεξ."
    Εντάξει ήταν (γενικά) οι μεταγραφές Ρενάκι. Απλά ΔΕΝ πήραμε καλό φορ και φορτωθήκαμε (παραδοσιακά) κάποια σαπάκια που ΔΕΝ πρόκειται να βοηθήσουν (και ήδη προσπαθούμε να τα ξεφορτωθούμε) Α! Και ο Τουρέ δεν ήταν αναγκαία κίνηση. Το είπα εξ' αρχής. Τέτοιοι παίκτες ΣΠΑΝΙΑ θα (καταδεχθούν) παίξουν σε τόσο κατώτερο πρωτάθλημα.

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Βασικές γνώσεις... σε τί και... ντροπή μου για τί;
    Δεν ξέρεις τα βασικά γιατι τα στελέχη του Κομματος δεν έχουν κουμπαριές με τύπους σαν τον Βαγγελιο.
    Και θα έπρεπε να ντρέπεσαι γιατί δεν χρησιμοποιούν τέτοιου είδους επιχειρήματα σε συζήτηση. Δεν στο εξηγώ περαιτέρω, αν δεν μπορείς να το καταλάβεις απο μόνος σου, μάθε τους κανόνες συζήτησης.
    Αναφορικά με τις κουμπαριές των στελεχών του Κόμματος, επειδή γνωρίζω απο τώρα τι θα απαντήσεις, σου συνιστώ (χωρίς καμία δόση απειλής ή ειρωνείας) να το σκεφτείς 2 και 3 φορές αυτό που θα γράψεις γιατι διαφορετικά θα εκτεθείς.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Τα μαλθατε τα νέα ή έχω την τιμή να σας τα λέω γω;!
    Πουτσο πάλι τους κέρασε όλους ο Μαρινάκης.
    Αναίρεση του βουλεύματος παραπομπής σε δίκη του προέδρου μας.
    Επιστρέφει σε συμβούλιο εφετών. Μιλάμε για ό,τι είχε απομείνει, τα απαλλακτικά ούτως ή άλλως ήταν αμετάκλητα. Πρακτικά και ουσιαστικά... τέλος, τύποι. Τους έζμπρωξε τόσο καλά ο Βαγγέλιος που θα βγάλουν γάλα απο τις μασχάλες....
    There is a Dude in town

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-12-18), voskos_7 (08-12-18)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Τα μαλθατε τα νέα ή έχω την τιμή να σας τα λέω γω;!
    Πουτσο πάλι τους κέρασε όλους ο Μαρινάκης.
    Αναίρεση του βουλεύματος παραπομπής σε δίκη του προέδρου μας.
    Επιστρέφει σε συμβούλιο εφετών. Μιλάμε για ό,τι είχε απομείνει, τα απαλλακτικά ούτως ή άλλως ήταν αμετάκλητα. Πρακτικά και ουσιαστικά... τέλος, τύποι. Τους έζμπρωξε τόσο καλά ο Βαγγέλιος που θα βγάλουν γάλα απο τις μασχάλες....
    Χαχαχαχα δεν παιζεσαι ρε μλκ...

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Αφού δε μπόρεσε να συνεννοηθεί με τους υπηρέτες, είπε να απευθυνθεί στο αφεντικό...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    08/12/2018 12:33
    Τέσσερα χρόνια μπούρδες...

Τέσσερα χρόνια μπούρδες...

Κοιτούσα το πρωί τα πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου. Σε ούτε ένα από αυτά δεν αναφέρεται κάτι για την αίτηση αναίρεσης του βουλεύματος για τους είκοσι οκτώ κατηγορούμενους στην υπόθεση της κάποτε Εγκληματικής Οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, που έκανε χθες ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Η αίτηση αυτή έγινε την τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας κι αυτό λέει πολλά. Σημαίνει ότι ο αντιεισαγγελέας όλο αυτό τον καιρό μελέτησε και το βούλευμα και τις ενστάσεις που κατατέθηκαν κι αφού εξάντλησε το χρόνο έκρινε ότι οι ενστάσεις των κατηγορούμενων είναι δίκαιες. Για αυτούς η είδηση είναι σαφώς καλή. Η υπόθεση πάει ολοένα και πιο πίσω, ο φάκελος επιστρέφει στο Συμβούλιο Εφετών και από την κρίση του μπορεί για τους κατηγορούμενους να υπάρχει μόνο κέρδος. Ο εισαγγελέας ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες για τη σύσταση συμμορίας (και όλα τα υπόλοιπα…) δεν είναι επαρκώς τεκμηριωμένες και μένει να δούμε αν το Συμβούλιο θα τις διαγράψει (και μαζί και τα εναπομείναντα αδικήματα) ή θα τις δεχτεί και θα τους στείλει όλους σε δίκη. Πότε θα γίνει γνωστό; Θα πάρει πολύ καιρό, αλλά οι κατηγορούμενοι έχουν τις πιθανότητες πλέον μαζί τους καθώς είναι η δεύτερη φορά που ο Αρειος Πάγος κρίνει ότι η στοιχειοθέτηση των κατηγοριών είναι ελλιπής: την πρώτη φορά, όπως θα θυμόσαστε, διέγραψε και τις μισές από αυτές. Αν το θέμα αφορούσε απλά είκοσι οκτώ ανθρώπους που εδώ και κάτι χρόνια στοχοποιήθηκαν, θα έλεγα ότι ορθώς δεν γίνεται αναφορά και σωστά στην πράξη του αντιεισαγγελέα δεν υπάρχει προβολή – είναι μια δικαστική περιπέτεια χωρίς μάλιστα κάτι το δραματικό. Αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς: η υπόθεση αυτή αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο – κανείς από τους κατηγορούμενους δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα αν δεν είχε συμμετοχή στα δρώμενά του. Εχω μια μεγάλη περιέργεια για το τι θα λένε και τι θα κάνουν όλοι αυτοί που είχαν πάρει εργολαβία την προβολή και την εξήγηση της υπόθεσης για χρόνια. Ειδικά αν η υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, δεν φτάσει ποτέ στο ακροατήριο.

Τα παραμύθια της Χαλιμάς

Τώρα που το πράγμα έτσι κι αλλιώς πάει προς το τέλος του θα θελα να θυμηθούμε ψύχραιμα πόσα παραμύθια της Χαλιμάς έχουν γραφτεί για αυτή την ιστορία. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πρόσφατα. Σαν χθες γραφόταν δεξιά κι αριστερά ότι το βούλευμα είναι αμετάκλητο, ότι δεν επιδέχεται αίτηση αναίρεσης, ότι η προσβολή του από τους κατηγορούμενους δεν έχει καμία σημασία κτλ κτλ. Σαν χθες διαβάζαμε εκτιμήσεις για το πότε θα ξεκινήσει η δίκη και άλλα τέτοια ωραία: εγώ δεν λέω ότι δίκη δεν θα γίνει – θα το αποφασίσει η δικαιοσύνη. Επισημαίνω απλά ότι όποιος εξέφραζε την βεβαιότητα του έκανε απλά την επιθυμία του είδηση. Ακριβώς όπως συνέβη από την αρχή αυτής της ιστορίας: αυτό έκαναν όχι μόνο δημοσιογράφοι, αλλά και πολιτικοί και παράγοντες κι άλλοι πολλοί.

Θέλετε να σας θυμίσω κι άλλα ωραία που έχουμε διαβάσει; Σύμφωνα πάντα με τα ενημερωμένα ρεπορτάζ με την παραπομπή του Ολυμπιακού θα ξεκινούσε και νέα δίκη – αθλητική αυτή τη φορά. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε ποινή υποβιβασμού (από την Επιτροπή Ηθικής, Δεοντολογίας και δεν θυμάμαι πια άλλη…) κι όχι μόνο: μπορεί να του παίρνανε πίσω και κάποια πρωταθλήματα – πέντε, έξι, δέκα, ανάλογα με όσα ήθελε ο καθένας. Εχουμε επίσης διαβάσει ότι είναι σίγουρη η ευρωπαϊκή του τιμωρία – αυτό το είχε πιστέψει κι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος που είχε μάλιστα πάει στο Cas και την είχε ζητήσει. Κανείς δεν θυμάται ότι τότε το Cas, όπως τώρα ο αντιεισαγγελέας, είχε αποφανθεί ότι στοιχεία πραγματικά δεν υπήρχαν: κι εκείνη του όμως η απόφαση είχε πνιγεί από κραυγές και ψέματα. Ελπίζω επίσης να θυμόσαστε την διακίνηση πληροφοριών για «καταθέσεις – φωτιά» κάποιων μαρτύρων, τις φοβερές αποκαλύψεις (τάχα μου…) κάποιων που με στοιχεία στήριζαν τα πορίσματα (αξέχαστη έχει μείνει εκείνη η φίλη του Αρβανιτίδη, που τα είχε δει όλα…), τις τρομερές συνομιλίες που υπήρχαν στα cd της ΕΥΠ και που δεν είχαν αρχικά χρησιμοποιηθεί γιατί δεν τις είχαν απομαγνητοφωνήσει σωστά – τι να πρωτοθυμηθεί κανείς! Σήμερα υπάρχει μόνο σιωπή: κανείς από όλους αυτούς τους Κλουζό και τους διακινητές νομικών πορισμάτων (τρομάρα τους…) δεν μπαίνει στον κόπο να μας εξηγήσει τι είναι η αίτηση αναίρεσης, γιατί ασκήθηκε, γιατί η τάχα μου κάποτε «δεμένη υπόθεση» βάλτωσε, γιατί δεν πείθονται για την βαρύτητα και την στοιχειοθέτηση των κατηγοριών οι εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, πριν καν αυτή φτάσει στο ακροατήριο. Η υποψία που έχω είναι ότι δεν μιλάει κανείς γιατί εξ αρχής όλοι γνώριζαν αυτό που καιρό τώρα σας έχω γράψει: η έρευνα που έγινε σε αυτή την υπόθεση ήταν τόσο κακή κι αστεία, που δεν υπήρχε ποτέ τίποτα το τεκμηριωμένο – τα πορίσματα και τα βουλεύματα έγιναν με μια συρραφή άσχετων περιστατικών στα οποία οι ανακριτές έδιναν ερμηνείες παίρνοντας στα σοβαρά παράγοντες και δημοσιογράφους με τους οποίους μιλούσαν. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Όπως δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ακούγαμε για τέσσερα χρόνια μόνο μπούρδες.

Όταν εξασφαλίστηκαν οι συνθήκες

Η ιστορία αυτή θα αποδειχτεί στο τέλος μια γιγάντια διαδικασία συκοφάντησης διάφορων ανθρώπων που στοχοποιήθηκαν γιατί ο Ολυμπιακός κέρδιζε το πρωτάθλημα: για κανένα απολύτως άλλο λόγο. Όταν εξασφαλίστηκαν συνθήκες, που επιτρέπουν σε άλλους να κερδίζουν τίτλους, οι διώξεις πάγωσαν: όπως οι επιτυχίες του Ολυμπιακού έγιναν λόγος για να σέρνονται άνθρωποι στους ανακριτές, έτσι και οι αποτυχίες του θα έχουν ως αποτέλεσμα την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων – το θέμα ήταν πάντα ο Ολυμπιακός. Θα πρέπει κάποιος να παραδεχτεί ότι όλη αυτή η ιστορία, ακόμα κι αν στο τέλος αποδειχτεί ένα γιγάντιο φιάσκο, είχε ένα σημαντικό αποτέλεσμα: έβαλε τον Ολυμπιακό σε θέση άμυνας. Η δικαστική ομηρεία του μεγαλομετόχου του, είναι δεδομένο ότι του δημιούργησε προβλήματα – δεν είναι ποτέ απλό για ένα σύλλογο ο μεγαλομέτοχός του να έχει απαγόρευση εμπλοκής στην διοικητική του καθημερινότητα και να μην μπορεί να βγει ο ίδιος μπροστά. Άλλος θα το είχε βάλει στα πόδια: άλλωστε έχω πλέον την βεβαιότητα ότι όλο αυτό το πανηγύρι των διώξεων και των αποκαλύψεων για αυτό έγινε. Για να μείνει ο Ολυμπιακός ακέφαλος και χωρίς διοίκηση.

Σιγά σιγά ολοκληρώνεται μια ιστορία που για όποιον απλά μελέτησε το «πόρισμα Κορέα» ήταν αστήρικτη από την πρώτη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν είχες διαβάσει όσα το πόρισμα εμπεριέχει καταλάβαινες την έλλειψη τεκμηρίωσης από το πόσο γρήγορα μειωνόταν ο αριθμός των υπόπτων: οι αρχικοί 70 γίνανε 40, οι 40 γίνανε 36, οι 36 έμειναν 28 – κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δικαστεί στο τέλος κανείς. Όλα έγιναν για να γράφονται αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, για να στήνονται σόου με πρωταγωνιστές ανακριτές, για να τρομοκρατούν τον κόσμο του Ολυμπιακού με τάχα μου αποκαλύψεις ωθώντας τον σε μια βίαιη αντίδραση: ευτυχώς για το ίδιο μας το ποδόσφαιρο ο κόσμος αυτός δεν τσίμπησε, διότι ανάμεσα σε δεκάδες που τον βομβάρδιζαν με καταστροφικές εκτιμήσεις, υπήρχαν και κάποιοι λίγοι που απλά έκαναν την δουλειά τους γράφοντας την αλήθεια.

Ωραία είναι τα παραμύθια: η διακίνησή τους καμιά φορά φτιάχνει καριέρες – κάποιοι γίνανε βουλευτές, υπουργοί, εκδότες κτλ. Αλλά στο τέλος μιλά η δικαιοσύνη κι αυτή παραμύθια δεν διακινεί. Η αίτηση αναίρεσης του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δείχνει ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν ένα κατασκεύασμα και μάλιστα κακοφτιαγμένο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται μια έρευνα για να καθαρίσει πραγματικά το ποδόσφαιρο. Φυσικά και χρειάζεται. Και κάτι μου λέει πως θα γίνει και σύντομα…

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

flessanto (08-12-18), The Dude (08-12-18)

Thanks
    30.140
    Ignore User

Δεύτερη κολλητή ξεφτίλα για τον Αλεξάκη

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Μια ζωη τα ιδια προβληματα. Μια ζωη ΟΛΟΙ απεναντι στον Ολυμπιακο κ οποιον τον διοικουσε.

Απο τη στιγμη που υπαρχουν τα πολιτικα μπουρδελα και λυμαινουν την χωρα θα ηταν αφυσικο
    να μη παρουν στο περασμα τους τον Αθλητισμο γενικα αλλα και τη μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα...

Σαπιο συστημα εδω και χρονια απο ΟΛΕΣ τις μεριες..
    Το θετικο ειναι οτι ο κοσμος που αγαπαει την ομαδα κλεινει τ'ατια του κ στηριζει ακομη κι αν δε παιρνει πρωταθλημα.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (09-12-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεύτερη κολλητή ξεφτίλα για τον Αλεξάκη

Δεν ειναι ακριβως ξεφτιλα. Ηξεραν τι παιζει, εδω σχεδον το ξεραμε κι εμεις που δεν ειμαστε "στα κολπα".

Η ζημια εχει γινει ομως και μια χαρα τους εχει βγει μεχρι στιγμης.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Χοντρε, φτιαξε ομαδα της προκοπης και μετα μιλα για διαιτησιες. Και που'σαι, δεν σου φταινε οι προπονητες.

Σελίδα 321 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 21121221271281291301311317318319320321322323324325331341351361371421521621 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές