Αυτοί που τσοντάρουν στην κούλα, τώρα που ο Τίγρης προβάρει την καινούργια ριγέ κολεξιόν - όχι αυτή που έραψε η Capelli...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο οπαδός του Ολυμπιακού και κυρίως εγώ, δεν προσκυνά κανέναν παρά μόνον το σήμα της ομάδας.
Ολοι οι άλλοι είναι υπό.
There is a Dude in town
Και γαμώ τα ντιλ !!!!!!!Σε μια νέα εταιρεία, η οποία θα εισαχθεί στον NYSE, εισφέρει τον στόλο των δεξαμενοπλοίων της η Capital Product Partners (CPLP) του Έλληνα εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές συμφωνίες των τελευταίων ετών, αξίας 1,65 δισ. δολαρίων.
Η εισηγμένη στο Nasdaq ναυτιλιακή εταιρεία Capital Product Partners L.P., συμφερόντων του κ. Μαρινάκη, ανακοίνωσε ότι συγχωνεύει τον στόλο των δεξαμενόπλοιων της με τη Diamond S Shipping, η οποία ανήκει σε ένα fund που είχε ιδρύσει ο Γουίλμπουρ Ρος, υπουργός Εμπορίου των [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] ο οποίος όμως μετά την υπουργοποίηση του διαχώρισε τη θέση του από το fund.
Η συγχώνευση αξίας 1,65 δισ. δολαρίων δημιουργεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες δεξαμενοπλοίων στον κόσμο.
Όπως ανακοίνωσε η Capital Product Partners L.P., θα διαθέσει 25 δεξαμενόπλοια, και η Diamond S Shipping Inc, 43 δεξαμενόπλοια, δημιουργώντας έτσι από κοινού έναν στόλο από 68 δεξαμενόπλοια.
H Capital product Partners θα επικεντρωθεί στον υπόλοιπο στόλο της που αποτελείται από δέκα containerships και ένα Capesize bulk carrier.
Η νέα -μετά την συγχώνευση- Diamond S Shipping Inc.’s θα έχει επταμελές διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο εκτός των άλλων θα συμμετέχουν και δυο μέλη από την Capital και συγκεκριμένα οι κ.κ. Jerry Kalogiratos και Gerry Ventouris. Μετά την ολοκληρωση της συναλλαγής το fund WL Ross & Co. LLC, και η First Reserve,θα ελέγχουν το 24% και 20% αντίστοιχα της νέας εταιρείας και η Capital Maritime & Trading Corp., σπόνσορ της CPLP (εταιρεία του κ. Μαρινάκη) το 5%.
Οι μέτοχοι της CPLP θα λάβουν premium περίπου 11% της καθαρής αξίας του στόλου. Με την εξέλιξη αυτή η DSS βρίσκει διέξοδο προς το χρηματιστήριο που το έψαχνε καιρό τώρα, ενώ οι μέτοχοι της CPLP γίνονται μέτοχοι σε ένα μεγαλύτερο και πιο αποδοτικό σχήμα.
Πηγή:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
5%
Θέλαμε περισσότερα;
There is a Dude in town
chainsaw (28-11-18)
There is a Dude in town
Εμένα Μητσο εντελώς στα αρχίδια μου. Με αφηνει παγερά αδιάφορο η φάση.
Εσας βλέπω που λέτε για το ντιλ και κάνετε λες και θα τα βάλετε εσείς στη τσέπη.
Τελικά από οτι φαίνεται όμως ίσως και να μην είναι αυτό που νομίζετε.
Στον Ολυμπιακό θα πάει τίποτα? Αν πάει καλώς, αν όχι στην καραπουτσακλαρα μου και ο Μαρινακης και ο Αμερικανος και τα καράβια τους και οι βάρκες τους. Για πολύ στα αρχίδια μου όμως.
Κοίτα, τύπε πρόεδρε... ο τι ο Βαγγέλιος τους ζμπρώχνει με χαρά όλους, είναι ένα αξίωμα. Μην μπαίνουμε μονίμως σε περίεργες θεωρίες... ο Βαγγέλιος ζμπρώχνει, οι άλλοι ανάλογα τη διάμετρο πονάνε λίο, πολύ ή καθόλου...
There is a Dude in town
celticfrost (28-11-18)
Σε 8 χρόνια έχει 7 πρωταθλήματα. Στα αντίστοιχα 8 πρώτα χρόνια, ο Κόκκαλης είχε 3. Και χωρίς να είναι αυτά τα χρόνια μέσα στην κρίση.
Οπότε, ναι... εχει κερδίσει το δικαίωμα να ζμπρώχνει. Μια φυσιολογική κάμψη ενός-δύο ετών δε μου λέει κάτι. Εδώ βλέπεις ΟΛΕΣ τις ομάδες παγκοσμίως μετά από μεγάλα σεριά να έχουν μια κάμψη, είναι φυσιολογικότατο, αυτό, τυπε.
Εγώ κρίνω τον πρόεδρο ως... πρόεδρο. Ως διοίκηση. Είναι επιτυχημένος. Κρατάει την ομάδα αφρό, οικονομικά υγιέστατη και με πολλούς εχθρούς να βαράνε αλύπητα.
Ζμπρώχνει κάργα.
There is a Dude in town
Επέτρεψε μου, εμένα να μου λεει.
Και ξέρεις Μητσο αυτό που κάνεις πως λέγετε? Προσωπολατρία. Λυπάμαι που στο λέω αλλά έτσι είναι.
Δεν σε νοιάζει που ο Μαρινακης έχει βάλει την ομάδα απέναντι απο την κυβέρνηση, το δικαιολογείς βρίζοντας την κυβέρνηση.
Ναι η κυβέρνηση είναι ένα μπουρδέλο και μισό, αλλά ξέρεις ποιο είναι το χρέος του εκάστοτε προέδρου της ομάδας Μητσο?
Να προστατεύει την ομάδα, να μην έχει ομοκληρο το σύστημα απέναντί της, να μην εξυπηρετεί προσωπικά συμφέροντα μέσω της ομάδας (ή αν το κάνει- που όλοι το κάνουν- να το κάνει με το λγιοτερο δυνατό κόστος για τον Ολυμπιακό).
Τίποτα απο αυτά δεν κάνει ο μεγάλος βαγγελιος (κατά πως τον λες).
Το πάει το κόλπο με κρητικοσκατοτσαμπουκαδες του κώλου λες και πάτησαν στο χωράφι του τα πρόβατα του γείτονα.
Οχι ρε φιλε δεν πάει έτσι.
Ο Ολυμπιακος πρέπει να είναι πάνω από όλα και απο τη στιγμή που ο βαγγελιος εχει βάλει πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα πάνω απο τον Ολυμπιακό και αυτο αποτυπώνεται εδώ και δυο χρονια και στην απόδοση της ομάδας αλλά και στον βαθμολογικό πινάκα, τοτε αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για πρόεδρος του Ολυμπιακού και να σηκωθεί να φύγει.
ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΡΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΙΣΟ[ΑΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ?????? ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ?
κΑΙ ΑΚΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ ΓΑΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΣΕ?
Πωωωωωω ρε πουστη μου, φόρτωσα ασχημα.
estai (28-11-18)
Δεν εβαλε ο Βαγγελας την ομαδα απεναντι στην κυβερνηση, η κυβερνηση μπηκε με το ζορι απεναντι στην ομαδα και τον Βαγγελα, για να ωφεληθει πολιτικα και να κανει χατηρια σε Μελ/Ιβαν.
Απλα δεν εχουμε συνειδητοποιησει οτι ειμαστε σε ενα πολεμο που ομοιος του δεν εχει υπαρξει στα χρονικα του ελληνικου ποδοσφαιρου και αθλητισμου γενικοτερα.
Έλα τώρα που ξύπνησε μια μέρα ο Τσιπρας και ειπε "τι θα κάνω σήμερα? Δεν ξεκινάω να γαμήσω τον Ολυμπιακο?", έλεος, μην τα λέτε αυτά γιατί μας διαβάζουν και μας κοροιδευουν.......έλεος ρε πούστη μου.
Δεν έχω εγώ κουμπαριές με την Ντορα φιλε μου.
Ουτε είμαι εγώ αυτός που ενω η ομάδα ήταν πρώτη, έδιωξα τον προπονητή και όταν μετά απο δυο μήνες η ομάδα είχε πάρει την κάτω βόλτα έβγαλα πανό να λεει " Τσιπρα Καμενε Κοντονη κυβέρνηση βγαζει ο Ολυμπιακος". Ενω παράλληλα οι φυλλάδες μου, έγραφαν για το πόσο αδικούν και κυνηγάνε τον Ολυμπιακο .... Δηλαδή πέρυσι όταν είχαμε τον Λεμονη και ήμασταν πρώτοι δεν μας κυνηγούσαν?
Βάλτε τη λογική σας κάτω ρε παιδιά λιγο.
Τα πράγματα είναι απλά, τα συμφέροντα του Μαρινακη συμβαδίζουν με αυτά της ΝΔ και της κουμπάρας του της Ντορας και χρησιμοποιούν τον Ολυμπιακό για να κάνουν αντιπολίτευση.
Μου αρέσει που γράφεις οτι η κυβέρνηση το κανει για να ωφεληθεί πολιτικά κιόλας!!!!! Αν ήθελαν να ωφεληθούν πολιτικά ρε φίλε δεν θα ηταν απέναντι στον Ολυμπιακο ..... Ξαναλέω, βαλτε τη λογικη σας κατω.
thelastbaron (28-11-18)
Και στη τελική αποφασίστε.
Σας φταίει η κυβέρνηση που κυνηγάει την ομάδα ή χρειαζόμαστε επιθετικό για να μετουσιώσει σε γκολ τις παμπολες ευκαιρίες που κάνει η ομάδα κατά πως λέτε.
Ένα από τα δυο ισχύει , και τα δυο ταυτόχρονα, δεν.
Paneas (29-11-18)
Bookmarks