Σελίδα 317 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 17117217267277287297307313314315316317318319320321327337347357367417517617 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.321 έως 6.340 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας μην επαιζαν το πουλι τους ολοι (προεδρος προποντητης και παικτες) να επαιρναν το πρωταθλημα

να μην μιλουσε κανεις.τωρα δινουν δικαιωματα.
    Καποια στιγμη θα γινοταν κι αυτο. Ειναι αφυσικο να εισαι εσαει ο καλυτερος. Μονο σε κατι Λουξεμβουργα συμβαινουν αυτα. Για του λογου το αληθες, πολλες ομαδες πανευρωπαικα με 6-7 σερι τιτλους, εχασαν τον τιλο περυσι ή φετος δεν πανε καλα.

Σημασια εχει απο'δω και περα να φτιαξουμε ομαδα. Αρκει ο χοντρος να αλλαξει μυαλα. Δε θελει ή δεν μπορει να φερει Γκαλετηδες και τζιοβανηδες, ας φτιαξει μια ορθολογικη ομαδα χωρις επιρροη απο μανατζερ. Πρωτο βημα να μεινει ο προπονητης για αρκετο διαστημα και να μεινει ο κορμος αθικτος.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Εγιναν καμια 20ρια μεταγραφες το καλοκαιρι. Καποιες ηταν πολυ καλες, αλλες απλα καλουτσικες και αλλες κακες. Θα ηταν παραλογο να εβγαιναν ολες. Προφανως αυτες στη θεση του φορ δεν εχουν βγει.

Συνοπτικα κατα τη γνωμη μου:

Καλοι:
    Γκιγιερμε
    Νατχο
    Τοροσιδης
    Ποντενσε
    Καμαρα
    Τσιμικας
    Λαζαρος
    Σα

Μετριοι:
    Μερια
    Μπουχαλακης
    Βουκοβιτς
    Γκερερο
    Γιαννιωτης
    Μανος

Κακοι:
    Ναουελ
    Τουρε
    Χασαν
    Μιραντα
    Φετφατζιδης
    Μασουρας
    Το θεμα ειναι να πατησουμε στις φετινες καλες κινησεις που εγιναν και χωρις να τους διωξουμε παλι ολους, να κινηθουμε περισσοτερο στοχευμενα στις θεσεις του σεντερ μπακ, του εξτρεμ και του φορ.

Θα ειναι τεραστια αναβαθμιση, αν τρεις παιχτες που εχουμε αυτη τη στιγμη αναντικαταστατους, του χρονου να ερχονται απο τον παγκο (Βουκοβιτς, Λαζαρος, Γκερερο).

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-11-18)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Μετά και απο τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη δημαρχεία του Πειραιά ειναι οφθαλμοφανές οτι το μέλλον της ομάδας είναι εξαιρετικά δυσοίωνο.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

τι εγινε μενελαε;
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Εγώ πιστεύω θα το πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα. Δυο νίκες παραπάνω από παοκ θες.
    Βασικά είμαι τόσο σίγουρος πως θα το πάρουμε όσο σίγουρο είναι πως ο Ντίφερανς θέλει να με μπανάρει.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πιστεύω θα το πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα. Δυο νίκες παραπάνω από παοκ θες.
    Βασικά είμαι τόσο σίγουρος πως θα το πάρουμε όσο σίγουρο είναι πως ο Ντίφερανς θέλει να με μπανάρει.
    H μια νικη στη Τ(ρ)ουμπα. Σοβαρα πιστευω και εγω οτι μπορουμε να τους νικησουμε εκει μεσα. Αλλα για πρωταθλημα δυσκολα. Δεν εμπνεει η ομαδα εμπιστοσυνη, οτι θα παρει ολα τα ματς που πρεπει.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    H μια νικη στη Τ(ρ)ουμπα. Σοβαρα πιστευω και εγω οτι μπορουμε να τους νικησουμε εκει μεσα. Αλλα για πρωταθλημα δυσκολα. Δεν εμπνεει η ομαδα εμπιστοσυνη, οτι θα παρει ολα τα ματς που πρεπει.
    Τύπε, ούτε και ο ποακ είναι σοβαρή ομάδα, που τον έκανε πουτάνα μια βίντι.
    Στην Ελλάδα πλέον πήρε το παρασκήνιο από εμάς αλλά παρόλα αυτά εμείς πάντα είχαμε παικταράδες. Ο παοκ ποιους έχει?? Θα αρχίσουν οι γκέλες και γι' αυτούς μην αγχώνεσαι.
    Τον δικό μας φοβάμαι μη τιλτάρει πάλι αν αρχίσει η ομάδα να ρολάρει και τα κάνει πάλι πουτάνα.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Και κάτι εξ'ίσου βασικό επειδή παρουσιάζουμε το Μαρινάκη σα να μπήκε απρόσκλητος σε ένα πολιτικό παιχνίδι: Δεν άσκησε μόνος του, στον εαυτό του δίωξη για χρηματοδότηση πλοίου που μετέφερε ναρκωτικά (αφού δεν κατάφερε να τεκμηριωθεί καμία ιδιοκτησιακή σχέση), ούτε προσπάθησε να χρησιμοποιήσει κάθε θεσμικό και μη μέσο για να αποσπάσει ψευδή μαρτυρία για να τεκμηριωθεί η εμπλοκή του.
    Στον αντίποδα, για το πλοίο της ΣΕΚΑΠ (πριν μεταβιβαστεί στη νέα ιδιοκτησία του) με το λαθραίο φορτίο, που... προσάραξε στην Κρήτη δεν επεδείχθη η ανάλογη σπουδή και ο δέον ζήλος...
    Η σχέση με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σαφώς και υφίσταται και αυτό ήταν εξ αρχής το πρόβλημα και έγινε κάθε προσπάθεια να καταδειχτεί και να επιδεχθεί "οριστικής λύσης", ανεξαρτήτου πραγματικής, νομικής και ηθικής βάσης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 13-11-18 στις 09:34
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

10. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (13-11-18), chainsaw (13-11-18), flessanto (13-11-18), The Dude (12-11-18)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Πολλή μίρλα ρε μάγκες. Προτιμώ τελικά τον τύπο να λέει ότι τους σπρώχνει ο Βαγγέλης

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (13-11-18)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολλή μίρλα ρε μάγκες. Προτιμώ τελικά τον τύπο να λέει ότι τους σπρώχνει ο Βαγγέλης

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    O Bραζηλίας είχε πει σε ανύποπτο χρόνο πως ο μόνος που παίζει με γκομενάκια είσαι εσύ.
    Είναι αλήθεια??
    Είσαι κράμα Μπράιαν Πιτ??

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (14-11-18)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Θα πρέπει να καταλάβουμε οτι ο Ολυμπιακός των τελευταίων 20 ετών μας τελείωσε και υπεύθυνος είναι ο Μαρινακης
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sk12072 (14-11-18)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μεριά Μιραντα Μπουχαλακης Ναουελ Ποντενσε Καμαρα Χασαν Γκερερο

Είναι μεταγραφές από τους γυφτους. Από αυτούς τους 8 φαίνεται να βγαίνει με προοπτικές 1 μόνο. Ο Καμαρα.

Έγιναν 2 μεταγραφές στόπερ για να παίζουμε με Σισέ και τον περσινό κομμένο. Τέτοια επιτυχία.

Έδιωξαν παιχταρα Ιράν για να φέρουν 2 σαπιους. Τέτοια επιτυχία.

Εξτρέμ υπάρχει 1 όλο κι όλο που δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακο. Για πάγκο δε θα με χάλαγε ο κοντός.

Καλές μεταγραφές ήταν ο Λάζαρος με τον Νάτχο. Ο Μάνος οκ με τόσα γκολ καλώς ήρθε. Κι ο Γκιγιερμε αν και φαίνεται μετριος είναι ένας παίχτης από καλή ομάδα και καλό πρωτάθλημα. Αυτά.

Να μην πούμε το τι θα παιχτηκε με Σελουκ κι εμείς πανηγύριζαμε...

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Το κατανοώ πως έχεις παράπονα, αλλά οφείλω να σου θέσω κάποια ερωτήματα.
    Ποια ομάδα θεωρείς πως έχει καλύτερους παίκτες από εμάς??
    Πιστεύεις πως έκανε λάθος το καλοκαίρι με την πρόσληψη Μαρτινς ο πρόεδρος κι έπρεπε να πάρει τον Τεννέ ή τον Λουτσέσκου??
    Σου αρέσει το σανσετ??
    Πραγματικά πείτε μου εσείς που κλαίτε ποιους παικταράδες ζηλεύετε από τους συνδιεκδικητές να το συζητήσουμε.

18. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

drizzt (14-11-18), voskos_7 (14-11-18)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Εμενα μου αρεσουν μονο Πριγιοβιτς, Ματος και Λιβαγια. Αλλα να πανε να γαμηθουν κι αυτοι. Τον Λιβαγια θα τον βγαζαμε χασογκολη (που ψιλοειναι), ο Ματος γλιτωνει 3-4 κοκκινες σε καθε ματς γιατι ειναι πολυ βρωμικος ~~~~~~~ κι ο Σερβος τα παστελωνει αλλα τα μισα ειναι με πεναλτι, κι απ' αυτα, επισης τα μισα ειναι και ανυπαρκτα.

Επομενως, εχουμε-δεν εχουμε καλυτερους, να πανε να γαμηθουν κι αυτοι. Γαμω και τον Πριγιοβιτς και τον Λιβαγια και τις δικεφαλες κοτες και ειμαστε και σε φορουμ του Ολυμπιακου και ο,τι γουσταρουμε λεμε και, δεν ξερω αν σας ειπα, τους γαμαω κιολας.

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον giovanni#10 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-11-18), flessanto (14-11-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Δε θα συγκριθώ με την κατάντια της κουλας ουτε με το παοκακι που δεν υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Απλώς το παοκακι κράτησε κορμό , έφερε καποιους καλούς παίχτες, πήρε και σφυρίγματα και ειναι εκει που ειναι.

Το θεμα του Ολυμπιακό ποτέ δεν ηταν τι κάνουν οι άλλοι. Και ουτε τωρα μ αφορά το ρόστερ του μπαοκ. Αυτο που μ αφορά ειναι οτι ο Μαρινακης έχει αλλάξει 20 προπονητές και έχει κάνει την ομάδα σούπερ μάρκετ με 30 μεταγραφές κάθε χρόνο απο σαπάκια έως λίγους καλούς οι οποίοι καλοι αμέσως πωλούνται.

Ο Μαρινακης έπαιρνε πρωταθλήματα τα τελευταία χρονια εντελώς κόντρα στη λογική και με άθλια μπάλα επειδή οι άλλοι ηταν ανύπαρκτοι. Η κουλά στη γ εθνική, ο ζελας χωρίς λεφτά κι ο μπαοκ να ψάχνεται.

Μόλις ανέβηκαν οι σαββιδης Μελισσανίδης γαμησαν τον Μαρινάκη εξωαγωνιστικά και τον κράτησαν και μακριά απο τίτλους.
    Που να είχε και ο ζελας αφεντικό.

Μπράβο του για τα όσα €€€ έχει βάλει και για τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε αλλα δεν το παει ΚΑΘΟΛΟΥ καλα, με την ομάδα να έχει χάσει το DNA της και τον ίδιο να τον γλεντάνε παρασκηνιακά.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (14-11-18)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Κανείς δε ζμπρώχνει το Βαγγέλιο... ο Βαγγέλιος ζμπρώχνει τόσο ηδονικά που και μόνον να το βλέπεις, χύνεις τρεις ταμουτζάνες κρέμα.
    Πρέπει να γίνει λιγάκι κατανοητό πως ΟΛΕΣ οι ομάδες ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ εξαίρεση, περνάνε και χρονιές κάμψης. Μπορεί να είναι μιά, δύο, μπορεί πέντε και δέκα. Τεράστια κλούμπια, η Μιλανέζα, τον πίνει ασάλιωτο χρόνια τώρα, η Μάντσεστα ή ακόμη και η Λίβερπουλ, εδώ φέτος η Μπάγιερνα μερικές χρονιές τον καταπίνουν... και χωρίς να έχουν τους συριζαίους των χωρών τους να τους κυνηγούν... βλέπεις εκεί δεν είναι μπανανίες, είναι σοβαρά κράτη.

Εμείς πόσο ειλικρινά αχόρταγοι, αχάριστοι και πομπώδεις έχουμε γίνει που μια χρονιά να μην πάμε καλά, τα ισοπεδώνουμε όλα. Η ομάδα θέλει ΣΤΗΡΙΞΗ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και θα επανέλθει.

Αν και κάτι μου λέει πως το φετινό πρωτάθλημα ΔΕΝ έχει τελειώσει.
    There is a Dude in town

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (14-11-18), flessanto (14-11-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Ρε συ Τύπε κάπου το χάνουμε στην επικοινωνία. Αναφέρομαι στην απώλεια ενός τίτλου μονο?

Η απώλεια του τίτλου φαινόταν εδώ και καιρό οτι θα ρθει καθώς εδώ και καιρό δεν υπάρχει ομάδα. Και εκει ειναι το ζουμί.

Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Συνήθως τίτλο χάνεις αμα δεν έχεις καλή ομάδα... δεν ξέρω άλλον τρόπο. Δεν μπορείς να έχεις σούπερ ομάδα και... να χάσεις τον τίτλο. Να χάσεις μάτσια, ναι, έτσι είναι η μπάλα, το πρωτάθλημα δύσκολο. (Βέβαια, εξαίρεση αποτελεί η Ελλάδα που φέτος έχουν πιαστεί και τα γρασίδια για να το πάρει η μπαουγκάρα και αν το χάει, θα αποτελεί ταιράστια επιτυχία του Ολυμπιακού.)

Φέτος έχουμε καλή ομάδα, πιστεύω στην ομάδα αυτή, αλλά την έχει πάει πίσω η γκαντεμιά και η έλλειψη συνοχής.
    Ο μπάουγκς που παίζει τη διαστημική μπάλα, διασύρθηκε στο Καραϊσκάκη. Ούτε ο ίδιος κατάλαβε πως έφυγε με νίκη σε ένα μάτσι που έπρεπε να μαζέψει 5-6 γκόλια. Κι αυτή η ομάδα πάει και κάνει πλάκα σε όλους τους άλλους που όλως τυχαίως... παθαίνουν κάτι με την πάρτη του..
    Καλως ήλθατε στην χρυσή εποχή των μανατζαράδων.
    Και μια που επεκτείνομαι, να πω δυο λογάκια που έχω ξαναπεί αλλά περνάνε στο ντούκου. Ο,τι κάνει ο Ολυμπιακός, τα κάνει μέσα στα όρια του ΦΦΠ. Τόσα βγάζεις, τόσα βάζεις. Δεν είναι Σίτι ή Παρί να λαδώνει τους πάντες για να μην του επιβληθεί αποκλεισμός, αν χτυπήσει κόκκινο, χαίρεται. Με λίγα λόγια, Ζιοβάνι σήμερα και με Σώκο και Μαρινάκη και με το Θεό τον ίδιο ΔΕΝ ερχόταν. Πόσο μάλλον, μαζί με Ζάχοβιτς και να δίνει ο Ολυμπιακός κοντά στα 30 μύρια σημερινά λεφτά για δύο παίκτες. Τα έσοδα από τα εισιτήρια έχουν πέσει γιατί συνεχώς μειώνονται οι τιμές και είναι πολλά τα διαρκείας. Απόφαση του Μαρινάκη είναι αυτό, να μπορεί ο φίλαθλος να βλέπει την ομάδα του οικονομικά, αφού με ένα 200άρι πχ τα περίπου 20 παιχνίδια (περισσότερα είναι αλλά λέμε...) βγαίνει ένα 10άρικο το παιχνίδι. Με 20 χιλιάδες διαρκείας, τα υπόλοιπα είναι 13 χιλιάδες περίπου... άρα έχουμε μεγάλη μείωση εσόδων από κει και με μειωμένες τιμές επαναλαμβάνω τα τελευταία χρόνια σχεδόν συνολικά 50%. Εμπορικές εκμεταλλεύσεις και λοιπά είναι φραγκοδίφραγκα.

Επομένως, μόνη λογική κίνηση είναι η σωστή πώληση παικτών σε σωστές τιμές. Αυτό προύποθέτει μανατζαραίους τοπ για είσοδο σε τοπ πρωταθλήματα και σούπερ μεταγραφές. Είναι αναπόφευκτο κακό. Αλλιώς το καράβι δεν...

Και η φορολογία, τύποι... η φορολογία αυτή τη στιγμή είναι δυσβάσταχτη. 45%. Δίνεις μύριο για παίκτη και πλερώ στον Τσιπρα 450 χιλιάρικα γιατί είναι μελαμψό αγόρι... σύνολο σχεδόν 1,5 το 1... μιλάμε για εξωπφρενικά νούμερα.
    Ολα αυτά λοιπόν, ξέρω, δεν αρέσουν, δεν είναι μέινστριμ και δε γουστάρει ο μέσος οπαδός να τα βλέπει. Υπάρχουν όμως και μια σοβαρή διοίκηση πρέπει να τα κουμαντάρει. Και ο Βαγγέλιος έχει αποδειχτεί απίστευτα καλός καπετάνιος.
    Και ταυτόχρονα έχει βοηθήσει τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό να είναι για χρόνια κυρίαρχος σε όλα σχεδόν τα αθλήματα ενώ έχει κάνει και προσωπικό έργο στον Πειραιά με δωρεές και φιλανθρωπίες.
    Εγώ προσωπικά έναν τέτοιο πρόεδρο θέλω στην ομάδα μου, γκαβλιάρη και κιμπάρη και... τον έχω.
    Τα άλλα θα τα φτιάξουμε. Υποσχέθηκε 20 πρωταθλήματα. Και θα τα φέρει.
    There is a Dude in town

27. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

Airness (14-11-18), BrazHlias (14-11-18), dimace (14-11-18), flessanto (14-11-18), sabar77 (14-11-18), voskos_7 (14-11-18)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Μόνο ο Μαρινάκης ξέρει αν έχει μπει μέσα από την ομάδα.Εγώ αν μου λέγανε να στοιχηματίσω θα επέλεγα πως δε μπήκε μέσα. Χωρίς αυτό να είναι κακό, εννοείται.
    Κέρδισε κι έναν δήμο βέβαια, μη το ξεχνάμε αυτό με ό,τι συνεπάγεται...
    Επίσης κέρδισε και τον Τύπο με ό,τι συνεπάγεται και για εμάς που λαμβάνουμε αγαποκύματα..

Αυτοί οι τύποι, Τύποι με τα πολλά λεφτά δεν είναι καθυστερημένοι σαν εμάς να αγαπάνε ομάδες.Γι'αυτό έχουν και λεφτά και συνεχίζουν να έχουν. Χρήματα παραπάνω θέλουν και δόξα και ματαιοδοξία και να φέρουν το επιχειρηματικό παιχνίδι με τους ανταγωνιστές τους στον αθλητισμό. Γενικότερα λέρες είναι, όλοι τους.

Σας αρέσει το σανσετ??

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (14-11-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Επίσης κέρδισε και τον Τύπο με ό,τι συνεπάγεται και για εμάς που λαμβάνουμε αγαποκύματα..
    Κανένας δεν κερδίζει τον Τύπο. Ο τύπος κρίνει κι έχει την μεγάλη... καρδιά να αποδίδει εύσημα σε τύπους που κάνουν καλό στην ομάδα του. Γιατί είναι το μόνο που έχει ο τύπος. Την ομάδα του...

Αυτοί οι τύποι, Τύποι με τα πολλά λεφτά δεν είναι καθυστερημένοι σαν εμάς να αγαπάνε ομάδες.Γι'αυτό έχουν και λεφτά και συνεχίζουν να έχουν.
    Σίγουρα δε γράφουν σε φορουμια ομάδων γιατί τους έχω δει, έχουν μπεμβε όλοι τους...
    There is a Dude in town

31. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

estai (14-11-18), flessanto (14-11-18)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Τύπε κάπου το χάνουμε στην επικοινωνία. Αναφέρομαι στην απώλεια ενός τίτλου μονο?

Η απώλεια του τίτλου φαινόταν εδώ και καιρό οτι θα ρθει καθώς εδώ και καιρό δεν υπάρχει ομάδα. Και εκει ειναι το ζουμί.

Σου αρέσει το σανσετ??
    Συγνώμη απλά έχει καιρό να με βρίσει γυναίκα. Η τύπισσα ενδείκνυται.
    Την τελευταία φορά ήταν στο πανεπιστήμιο επειδή αντέγραφα. Α και μια φορά στον δρόμο κόντεψα να πατήσω μια θείτσα.

Σελίδα 317 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 17117217267277287297307313314315316317318319320321327337347357367417517617 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές