Σελίδα 316 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 16116216266276286296306312313314315316317318319320326336346356366416516616 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.301 έως 6.320 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.405 φορές σε 4.024 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευχαριστω πολυ για την κατανοηση
    Πάει χάλασε το φόρουμ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον flessanto για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (12-11-18), voskos_7 (12-11-18)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι κανένα πρόβλημα;;; Δεν θα φύγει κανείς αυτήν την εβδομάδα; Με τον Ολυμπιακό θα ασχολούμαστε;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

λεω να φυγω μπας και παρω κανα audi
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ξερω αν το εδειξε η τηλεοραση, οταν εγινε η διακοπη για τον τραυματισμο του διουδη, κατεβηκε στο γηπεδο και φωναζε στους παιχτες να βγουν μπροστα για να βαλουν γκολ. Σε φαση "παμε να τους γαμησουμε".

Οι κινησεις του φετος στο ποδοσφαιρικο κομματι ειναι σωστες και δεν πρεπει να χαλασει η φετινη προσπαθεια, αλλα να την στηριξει παιρνοντας παιχτες εκει που ποναμε. Πληρωνουμε τα λαθη του προσφατου παρελθοντος και δυστυχως θα δυσκολευτουμε μεχρι να ξαναφτασουμε στο ιδιο επιπεδο.

Πηραμε ενα καλο προπονητη, εχουμε βαθος στο ροστερ, αρκετους ποιοτικους παιχτες, αλλα και καποια κενα που χρειαζονται παιχτες για βασικοι. Μην διωξετε παλι κανεναν προπονητη και τρεχουμε.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Μεριά Μιραντα Μπουχαλακης Ναουελ Ποντενσε Καμαρα Χασαν Γκερερο

Είναι μεταγραφές από τους γυφτους. Από αυτούς τους 8 φαίνεται να βγαίνει με προοπτικές 1 μόνο. Ο Καμαρα.

Έγιναν 2 μεταγραφές στόπερ για να παίζουμε με Σισέ και τον περσινό κομμένο. Τέτοια επιτυχία.

Έδιωξαν παιχταρα Ιράν για να φέρουν 2 σαπιους. Τέτοια επιτυχία.

Εξτρέμ υπάρχει 1 όλο κι όλο που δεν είναι για βασικός στον Ολυμπιακο. Για πάγκο δε θα με χάλαγε ο κοντός.

Καλές μεταγραφές ήταν ο Λάζαρος με τον Νάτχο. Ο Μάνος οκ με τόσα γκολ καλώς ήρθε. Κι ο Γκιγιερμε αν και φαίνεται μετριος είναι ένας παίχτης από καλή ομάδα και καλό πρωτάθλημα. Αυτά.

Να μην πούμε το τι θα παιχτηκε με Σελουκ κι εμείς πανηγύριζαμε...

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

8. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18), Oberon (12-11-18)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν το εδειξε η τηλεοραση, οταν εγινε η διακοπη για τον τραυματισμο του διουδη, κατεβηκε στο γηπεδο και φωναζε στους παιχτες να βγουν μπροστα για να βαλουν γκολ. Σε φαση "παμε να τους γαμησουμε".

Οι κινησεις του φετος στο ποδοσφαιρικο κομματι ειναι σωστες και δεν πρεπει να χαλασει η φετινη προσπαθεια, αλλα να την στηριξει παιρνοντας παιχτες εκει που ποναμε. Πληρωνουμε τα λαθη του προσφατου παρελθοντος και δυστυχως θα δυσκολευτουμε μεχρι να ξαναφτασουμε στο ιδιο επιπεδο.

Πηραμε ενα καλο προπονητη, εχουμε βαθος στο ροστερ, αρκετους ποιοτικους παιχτες, αλλα και καποια κενα που χρειαζονται παιχτες για βασικοι. Μην διωξετε παλι κανεναν προπονητη και τρεχουμε.

what the fuck πραγματικα....
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Δεν είσαι ιν, τύπε...
    There is a Dude in town

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    what the fuck πραγματικα....
    Ομαρ, Τοροσιδης, Σισε, Κουτρης, Καμαρα, Γκιγιερμε, Νατχο, Φορτουνης, Λαζαρος, Ποντενσε. Αλλοι πολυ καλοι παιχτες ηδη και αλλοι ανερχομενοι. Οσο για το βαθος του ροστερ, εχουμε δυο παιχτες σε καθε θεση. Μακραν το πιο βαθυ ροστερ απ'ολες τις ομαδες στην ελλαδα.

Ο παοκ μπορει να υπερτερει σαν ομαδα, εξαιτιας ομοιογενειας και αβαντας απο το συστημα, αλλα ουτε καν αυτος εχει τετοιο βαθος.

Χτυπητα κενα ειναι το στοπερ, το εξτρεμ και ο επιθετικος που λειπουν για να αρχισουμε να τους πηδαμε ολους οπως καναμε τοσα χρονια, οταν παιρναμε ειχαμε φτασει να παιρνουμε δυο πρωταθληματα που ειχαμε συνολικα δυο ηττες σε εξηντα παιχνιδια, αλλα και τοτε γκρινια υπηρχε.

Για τον κοουτς, ειναι θεμα οπτικης ξεκαθαρα, δεν υπαρχει καποιο αντικειμενικο κριτηριο να παραθεσω.

13. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18), Gtakis (12-11-18), SIRSOULIS (12-11-18)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Ομαρ, Τοροσιδης, Σισε, Κουτρης, Καμαρα, Γκιγιερμε, Νατχο, Φορτουνης, Λαζαρος, Ποντενσε. Αλλοι πολυ καλοι παιχτες ηδη και αλλοι ανερχομενοι. Οσο για το βαθος του ροστερ, εχουμε δυο παιχτες σε καθε θεση. Μακραν το πιο βαθυ ροστερ απ'ολες τις ομαδες στην ελλαδα.

Ο παοκ μπορει να υπερτερει σαν ομαδα, εξαιτιας ομοιογενειας και αβαντας απο το συστημα, αλλα ουτε καν αυτος εχει τετοιο βαθος.

Χτυπητα κενα ειναι το στοπερ, το εξτρεμ και ο επιθετικος που λειπουν για να αρχισουμε να τους πηδαμε ολους οπως καναμε τοσα χρονια, οταν παιρναμε ειχαμε φτασει να παιρνουμε δυο πρωταθληματα που ειχαμε συνολικα δυο ηττες σε εξηντα παιχνιδια, αλλα και τοτε γκρινια υπηρχε.

Για τον κοουτς, ειναι θεμα οπτικης ξεκαθαρα, δεν υπαρχει καποιο αντικειμενικο κριτηριο να παραθεσω.

ηλια μου σαφως και δεν τσακωνομαστε απλως διαφωνουμε καθετα. την καλημερα μου.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (12-11-18)

Το avatar του χρήστη Gtakis

Thanks
    6.240
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.403 φορές σε 1.451 μηνύματα
    Ignore User

Παίδες καλημέρα,σκασμένος κι εγώ από τα χθεσινά αλλά σήμερα αρχίζει και καθαρίζει λίγο το μυαλό.... Γιατί λοιπόν πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο,τι εννοώ;
    Σίγουρα η ομάδα μέχρι στιγμής δεν αποδίδει αυτό που θέλουμε, τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων αλλά ΔΕΝ μπορώ να ζητάω από μια ΝΕΑ ομάδα μέσα σε 4-5 μήνες με πειραματικές κατά καιρούς ενδεκάδες να πετάει φωτιές,σε κανένα πρωτάθλημα σοβαρό δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις οι οπαδοί,εδώ περιμένουμε με 9/11 καινούριους παίχτες να νικάμε τα ταμπούρια όπως το χθεσινό τη στιγμή που οι άλλες ομάδες παίζουν καταστροφικό ποδοσφαίρο ενώ ο Ολυμπιακός δημιουργεί,και λέγοντας αυτό εννοώ πως στρώνει σωστά το τόπι (με εξαίρεση το τελευταίο 20 λεπτό χθες)η ομάδα χθες αλλά και γενικότερα τον τελευταίο καιρό παιδιά παίζει ΠΑΡΑ πολύ καλά με συνδυασμούς,τριγωνάκια,τρεξίματα χωρίς την μπάλα και αν βγάλεις από την εξίσωση το γεγονός ότι δεν οι επιθετικοί ΔΕΝ έχουν τα συκώτια να την σπρώξουν στο πλεκτό το θέαμα είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που θα περίμενε κάποιος απο μια καινούργια ομάδα,της λείπει το καλό σέντερ φορ που θα ξεμπουκώσει και την ομάδα με τα γκολ του και ένα εξτρέμ σαν τον κοντό αν και νομίζω ότι θα πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Ναουέλ παρά να επενδύσουμε σε άλλον,στην άμυνα με τέτοιο Σισέ δεν φοβάμαι ακόμα και αν παίζουν τα άλλα γίδια δίπλα του και στα χαφ δόξα τον Κύριο υπάρχει πολυφωνία,με εξαίρεση την παραφωνία που ακούει στο όνομα Μπουχαλάκης που νομίζω πως όχι μόνο υστερεί αμυντικά αλλά έχω την εντύπωση πως σε κάθε επίθεση καθυστερεί χαρακτηριστικά όλη την ομάδα με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταστρέφει ότι καλό πάει να γίνει,ΜΕΓΑ λάθος το γεγονός ότι έδωσε ο χοντρός τόσα λεφτά για Τουρέ,ο παίχτης δυστυχώς δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει,ενώ με αυτά τα λεφτά (αν όντως δόθηκαν τόσα) θα μπορούσε να πάρει ένα καλό φορ πχ.
    Τέλος ας μην αφήνουμε την κάψα μας για τα χαμένα ντέρμπι (κι εμένα με πονάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ) να διαλύσει ότι καλό παει να φτιαχτεί φέτος.

Υπομονή και πάλι υπομονή και τα καλά θα έρθουν.

Συλλυπητήρια για τον αδερφό που έφυγε χθές.

Μόνο Ολυμπιακός!!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Nature's Superfood
    Facebook: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Site:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

17. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Gtakis για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (12-11-18), flessanto (12-11-18), Rena (12-11-18), sabar77 (12-11-18), The Dude (12-11-18)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Και αλλες χρονιες χασαμε το πρωταθλημα, αλλαξε αρκετα το ροστερ, αλλα η ομαδα επαιρνε τα αποτελεσματα. Αν ειχες 1-2 παικτες εγνωσμενης αξιας μπροστα με προσωπικοτητα, θα σκοραραν εκει και θα εκριναν υπερ μας τις λεπτομερειες. Εχουμε μαζεψει ενα σωρο μετριους προς καλους, αλλα κανενας δεν ειναι τοπ. Παλια δεν ειχαμε παντα σοβαρη ομαδα, ειχαμε παικτες!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chainsaw : 12-11-18 στις 14:10

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

Faithful (12-11-18), Oberon (12-11-18)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gtakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παίδες καλημέρα,σκασμένος κι εγώ από τα χθεσινά αλλά σήμερα αρχίζει και καθαρίζει λίγο το μυαλό.... Γιατί λοιπόν πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο,τι εννοώ;
    Σίγουρα η ομάδα μέχρι στιγμής δεν αποδίδει αυτό που θέλουμε, τουλάχιστον βάσει αποτελεσμάτων αλλά ΔΕΝ μπορώ να ζητάω από μια ΝΕΑ ομάδα μέσα σε 4-5 μήνες με πειραματικές κατά καιρούς ενδεκάδες να πετάει φωτιές,σε κανένα πρωτάθλημα σοβαρό δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις οι οπαδοί,εδώ περιμένουμε με 9/11 καινούριους παίχτες να νικάμε τα ταμπούρια όπως το χθεσινό τη στιγμή που οι άλλες ομάδες παίζουν καταστροφικό ποδοσφαίρο ενώ ο Ολυμπιακός δημιουργεί,και λέγοντας αυτό εννοώ πως στρώνει σωστά το τόπι (με εξαίρεση το τελευταίο 20 λεπτό χθες)η ομάδα χθες αλλά και γενικότερα τον τελευταίο καιρό παιδιά παίζει ΠΑΡΑ πολύ καλά με συνδυασμούς,τριγωνάκια,τρεξίματα χωρίς την μπάλα και αν βγάλεις από την εξίσωση το γεγονός ότι δεν οι επιθετικοί ΔΕΝ έχουν τα συκώτια να την σπρώξουν στο πλεκτό το θέαμα είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που θα περίμενε κάποιος απο μια καινούργια ομάδα,της λείπει το καλό σέντερ φορ που θα ξεμπουκώσει και την ομάδα με τα γκολ του και ένα εξτρέμ σαν τον κοντό αν και νομίζω ότι θα πρέπει να πάρει παιχνίδια ο Ναουέλ παρά να επενδύσουμε σε άλλον,στην άμυνα με τέτοιο Σισέ δεν φοβάμαι ακόμα και αν παίζουν τα άλλα γίδια δίπλα του και στα χαφ δόξα τον Κύριο υπάρχει πολυφωνία,με εξαίρεση την παραφωνία που ακούει στο όνομα Μπουχαλάκης που νομίζω πως όχι μόνο υστερεί αμυντικά αλλά έχω την εντύπωση πως σε κάθε επίθεση καθυστερεί χαρακτηριστικά όλη την ομάδα με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταστρέφει ότι καλό πάει να γίνει,ΜΕΓΑ λάθος το γεγονός ότι έδωσε ο χοντρός τόσα λεφτά για Τουρέ,ο παίχτης δυστυχώς δεν βλέπω πως μπορεί να βοηθήσει,ενώ με αυτά τα λεφτά (αν όντως δόθηκαν τόσα) θα μπορούσε να πάρει ένα καλό φορ πχ.
    Τέλος ας μην αφήνουμε την κάψα μας για τα χαμένα ντέρμπι (κι εμένα με πονάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ) να διαλύσει ότι καλό παει να φτιαχτεί φέτος.

Μόνο Ολυμπιακός!!!

Ούτε συ είσαι ιν, τύπε Γατάκη... να ξανάρθεις με τον κηδεμόνα σου...
    There is a Dude in town

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18), Gtakis (12-11-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Gtakis Εμφάνιση μηνυμάτων

Μόνο Ολυμπιακός!!!

Δε νομίζω οτι δεν βλέπει κάποιος την καλή απόδοση.

Αντιθέτως φωνάζουμε γοατι με τις μεταγραφές απο τα πανέρια αυτή η καλή απόδοση παει περίπατο.

Τι να τον κάνω τον Νατχο να βγάζει μπαλαρες όταν μπροστά έχεις μονο γίδια κι έναν εξτρέμ που δε σκοράρει με τίποτα.

Τι να τον κάνω τον Φορτούνη όταν πίσω έπαιζες με Μιράντες και Μεριαδες.

Ολοι βλέπουν καλα πραγματα αλλα και τεράστια λάθη στη στελέχωση του ρόστερ.

Αυτή η νέα ομάδα με έναν εξτρέμ της προκοπής στη μια πλευρά και έναν σοβαρό επιθετικό θα ηταν τωρα πρωτη.

Ναι χτες σφυροκόπησες τον βαζελο. Και τι καταλαβες??? Είχες έναν Μπουχαλακη να τον περασει απο πανω ο Κάτσε και να γαμαει κάθε επίθεση, έναν Ποντενσε να μη πασάρει απο το δεξί στο αριστερό , κι έναν Χασαν όρθιο αμπαλο ξύλο.

Εξτρέμ δεν υπήρχε να μπει στην αλλη πλευρά και μπήκε ο Φορτουνης στα άκρα που δεν το έχει.

Τι να πουμε λοιπόν παραπάνω ?

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

23. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-11-18), Gtakis (12-11-18)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Για να καταλάβω: Αγωνιστικό είναι το πρόβλημα, ή ότι η ομάδα είναι καλή, αλλά την κρέμασε ο πρόεδρος;
    Γιατί διαβάζω ότι δεν έχουμε παράπονο από την απόδοση, αλλά οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι και της πολύ προκοπής, αλλά ο προπονητής είναι κομπλέ, άσχετα και αν κάνει αλχημείες στις επιλογές της εντεκάδας, που οι περισσότεροι παίκτες ήταν επιλογές του (Χασάν - Μιράντα - Ποντένσε), αλλά ο πρόεδρος τους έφερε μάλλον μόνος του, γιατί τους ήξερε και από πριν.
    Μπορούμε να βρούμε μία άκρη;
    Το γιατί έχει φύγει ο Λεμονής, το έχουμε πει όχι μόνο εμείς, αλλά και ο Μαρινάκης, στο ντου στο Ρέντη, μετά το Λεβαδειακό.
    Στο μόνο που φταίει και πρέπει να πάρει στροφές (αν και όταν ήταν νωρίς, έδειχνε να καταλαβαίνει τί πάει να γίνει (Σιόβας - Μανιάτης), αλλά μάλλον ήταν σύμπτωση), είναι ότι η διοίκηση έχει κενά ασφαλείας και η ομάδα εκτίθεται αγωνιστικά από μέσα, με πρώτους και κύριους πρωταγωνιστές Έλληνες διεθνείς δεύτερης διαλογής (Καπίνο, Ταχτσίδης, πέρυσι - βρείτε τους φετινούς), οι οποίοι σε κομβικά ματς, τυχαίνει και αδρανούν σε κάποια μεμονωμένα σημεία του παιχνιδιού κάνοντας λάθη τα οποία η ομάδα τα πληρώνει και με το παραπάνω... Δε μιλάμε για συμπτώσεις, πλέον.

Σέβομαι το ρομαντισμό ορισμένων που ονειρεύονται έναν Ολυμπιακό γεμάτο Έλληνες, αλλά εμένα κάτι άτομα που έχουν γίνει διεθνείς χωρίς προφανή αγωνιστική εξήγηση, με βάζουν σε μεγάλες σκέψεις και τα δείγματά τους, πλέον, είναι πάρα πολλά και επαναλαμβανόμενα για να αποτελούν συμπτώσεις.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (12-11-18), chainsaw (12-11-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Aν είχε μείνει ο Ιρανός θα κάναμε πλάκα φέτος. Τόσο τραγικοί οι παίκτες που έχουμε για φορ που είναι να χτυπάς το κεφάλι στον τοίχο.
    Οι μαλακίες πληρώνονται.

27. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18), Oberon (12-11-18), thelastbaron (12-11-18)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Θα μπορούσα να συμφωνήσω, αλλά θυμάμαι ειδικά τί έχει χάσει σε Τούμπα και Λεωφόρο και συνεχίζω να αμφιβάλλω, για το πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα στα ντέρμπι.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

29. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (12-11-18)

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Ignore User

Εχουμε τωρα και το καθε τσουτσεκι, αλλοθρησκο, να βρισκει ευκαιρια να βγαζει το κομπλεξ του. Ποσες φορες εχω ακουσει απο περυσι, οτι ο Ολυμπιακος επαιρνε τους τιτλους με τη διαιτησια και τωρα που υπαρχει 50-50, φαινεται η γυμνια του.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-11-18)

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σέβομαι το ρομαντισμό ορισμένων που ονειρεύονται έναν Ολυμπιακό γεμάτο Έλληνες, αλλά εμένα κάτι άτομα που έχουν γίνει διεθνείς χωρίς προφανή αγωνιστική εξήγηση, με βάζουν σε μεγάλες σκέψεις και τα δείγματά τους, πλέον, είναι πάρα πολλά και επαναλαμβανόμενα για να αποτελούν συμπτώσεις.
    Παλια υπηρχε ενα υποτυπωδες σκαουτινγκ και βρισκαμε εστω μερικους Ελληνες της προκοπης. Ενα Τοροσιδη, ενα Στολτιδη, καποιον τελοσπαντων. Παντα θα υπαρχουν μερικοι τετοιοι. Μπορει οχι στο ιδιο επιπεδο, αλλα τουλαχιστον αξιοπρεπης. Πλεον μας νοιαζει να βρισκουμε διαφορους Καμαρα και αγοραζουμε Ελληνες απο το πανερι, οι οποιοι εκαναν καριερα πριν 5 χρονια, για να λεμε οτι εχουμε κι απο δαυτους.

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Από τη μία λες οκ υπομονή. Καινούρια ομάδα...
    Καινούρια ομάδα όμως και ο βάζελος....
    Δε μου αρέσει που ο κόουτς αλλάζει την ενδεκάδα συνεχώς. Ομοιογένεια μηδέν.
    Καλός προπονητής μου φαίνεται αλλά πρέπει να καταλάβει που ήρθε. Δε μπορεί να παίζει με τον Μπουχαλάκη που το παιδί δεν έχει ταχύτητα. Όμως.....
    Θα ήθελα να ρωτήσω πόσα χρόνια έχετε να δείτε την ομάδα να τρέχει μέχρι το 90.
    Με αυτόν το ρυθμό που παίζει, που κάνει φάσεις, τα προηγούμενα χρόνια θα έμπαινε ο γιατρός με τον απινιδωτή να σώσει ζωές.
    Δεν υπάρχει ένα γαμήδι μπροστά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και θα το χοντρύνω τώρα....κάποιο φορ να κάνει τρίπλα ή να έχει σουτ δυναμίτη.
    Μια προσωπική ενέργεια από έναν επιθετικό.
    Θα βλέπαμε μπαλάρα φέτος, αλλά το χάλασαν στην κρισιμότερη θέση.
    Ένας φορ ταλαντούχος στο μαρκάρισμα κι ένας καμηλιέρης που δε ξέρει τι του γίνεται.
    Θα πεις τόσο εύκολο είναι να βρεις καλό φορ; Ας κράταγες τον Ιράν ή ας τον έπειθες αν δεν ήθελε πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Δεν είναι Σουάρεζ αλλά είναι πολύ καλός παίκτης.

34. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (12-11-18), flessanto (12-11-18)

Thanks
    4.414
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχουμε τωρα και το καθε τσουτσεκι, αλλοθρησκο, να βρισκει ευκαιρια να βγαζει το κομπλεξ του. Ποσες φορες εχω ακουσει απο περυσι, οτι ο Ολυμπιακος επαιρνε τους τιτλους με τη διαιτησια και τωρα που υπαρχει 50-50, φαινεται η γυμνια του.

ας μην επαιζαν το πουλι τους ολοι (προεδρος προποντητης και παικτες) να επαιρναν το πρωταθλημα

να μην μιλουσε κανεις.τωρα δινουν δικαιωματα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ας μην επαιζαν το πουλι τους ολοι (προεδρος προποντητης και παικτες) να επαιρναν το πρωταθλημα

να μην μιλουσε κανεις.τωρα δινουν δικαιωματα.
    Η μόδα και το ποδόσφαιρο θέλουν γερό στομάχι.

Σελίδα 316 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 16116216266276286296306312313314315316317318319320326336346356366416516616 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές