Σελίδα 310 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 10110210260270280290300306307308309310311312313314320330340350360410510610 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 6.181 έως 6.200 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδώ και χρόνια;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ο Κόκκαλης το είχε κυνηγήσει ουκ ολίγες φορές, τύπε. Πάει καμιά 20αριά χρόνια η κολώνια...
    There is a Dude in town

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (10-10-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Ο τύπος είναι γαύρος. Ισιος από τους λίγους ως δημοσιογράφος. ΔΟύλεψε στο Σκότος. Τον φάγανε. Τα εξηγάει ωραία. Γιώργος Χαλάς.

Ένα από τα δημοφιλέστερα – αλλά και πιο πιασάρικα – κλισέ στην υπόθεση αρκετών παραμυθιών με τα οποία μεγαλώσαμε, ήταν η ύπαρξη της «κακιάς μητριάς» που κατά κανόνα είχε πάρει τη θέση της αποβιώσασας στοργικής μητέρας…
    Στις 18 Μαρτίου του 2017 ο μεγαλύτερος δημοσιογράφος/εκδότης στην ιστορία του αθλητικού Τύπου άφησε την τελευταία του πνοή. Λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατό του, τίποτε δεν θύμιζε το «ΦΩΣ» που ο ίδιος ίδρυσε και με το οποίο ανατράφηκαν γενιές Ολυμπιακών…
    Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εφημερίδα που πλημμύριζε από την πατρική στοργή του δημιουργού της, απέκτησε τάσεις που έμοιαζαν εκδικητικές, στρεφόμενη αρχικά εναντίον των δικών της ανθρώπων. Στελέχη που επί δεκαετίες ήταν κυριολεκτικά δίπλα στον Θόδωρο Νικολαΐδη βίωσαν μια συμπεριφορά ανεπίτρεπτη που ο ίδιος ο τεράστιος εκδότης θα την εισέπραττε ως ευθεία προσβολή προς το πρόσωπό του. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο πως από τους εκατοντάδες ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε ο κυρ Θόδωρος, είναι ζήτημα αν βρισκόταν έστω κι ένας να πει γι’ αυτόν κακή κουβέντα; Ακόμα και όταν ήταν εν ζωή…
    Ξέρεις τι είναι να τελείς επί δεκαετίες διευθυντής της μεγαλύτερης αθλητικής εφημερίδας, να είσαι ο άνθρωπος που εμπιστευόταν τυφλά ο κυρ Θόδωρος και μέσα σε μια νύχτα να σε τρώνε λάχανο;
    Ξέρεις τι είναι να γράφεις για δεκαετίες το ανεξάντλητο «Α-Ω», να παραμένεις ακμαιότατος όπως στα 25 σου και παρ’ όλα αυτά να σε παύουν δίχως ποτέ κανείς να αναλάβει μπροστά σου την ευθύνη για τη συγκεκριμένη απόφαση; Να σε κοιτάξει στα μάτια βρε αδερφέ και να σου πει «ξέρεις κάτι, εγώ σε έκοψα γιατί δε μου κάνεις» και όχι να λέει «δεν είναι δική μου απόφαση, είναι του αλλουνού»…
    Υπήρξαν βέβαια και άνθρωποι που απομακρύνθηκαν και παρ’ όλα αυτά πήγαν στη γιορτούλα που στήθηκε για να τιμηθούν για την προσφορά τους. Ή κάποιοι που ευχαρίστησαν τις αδερφές Νικολαΐδου μέσα από τις σελίδες του ΦΩΤΟΣ για την «κατανόησή» τους, θεωρώντας πως η προφορική συμφωνία είχε την αξία της γραπτής. Στην περίπτωσή μου αναφέρομαι, όταν αφελώς εξέφρασα δημοσίως τις ευχαριστίες μου για τη συμφωνία… απόλυσής μου, η οποία προέβλεπε – ως ένδειξη σεβασμού στην προσφορά μου προς την εφημερίδα – να πάρω ολόκληρη την αποζημίωσή μου και όχι τη μισή μέσω της απόλυσης με τετράμηνη προειδοποίηση. Αφελής σε βαθμό ηλιθιότητας…
    Τους τελευταίους πέντε μήνες δέχτηκα αμέτρητες φορές το ερώτημα «γιατί έφυγες από το ΦΩΣ;». Για να ξέρετε λοιπόν, κανείς μας δεν έφυγε από το ΦΩΣ. Απλώς, το ΦΩΣ έφυγε από μας. Κάποιοι λίγοι αποχώρησαν ικανοποιημένοι (σε βαθμό που ήρθαν να καταθέσουν εναντίον συναδέλφου τους και υπέρ της νέας εργοδοσίας παρότι φρεσκοαπολυμένοι!), οι περισσότεροι ωστόσο ένιωσαν ότι τους πρόδωσε το σπίτι τους.
    Την παραμονή του εδώ αγώνα με την Μπαρτσελόνα, δυο μόλις μέρες μετά το 1-0 της Λεωφόρου, η νέα ηγεσία του ΦΩΤΟΣ αποφάσισε να τυπώσει μια συνέντευξη που μονάχα εχθροί του Ολυμπιακού θα δημοσίευαν εκουσίως, με τον συγκεκριμένο τρόπο και στο συγκεκριμένο τάιμινγκ.
    Αν και διαφώνησα από την πρώτη στιγμή με τα όσα γράφτηκαν, αλλά και με το χρονικό σημείο που δημοσιεύτηκαν, δυο μέρες αργότερα υπερασπίστηκα το ΦΩΣ απέναντι στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε τις αναφορές στην προ 18ης Μαρτίου του 2017 ιστορία του. Εννοείται πως ο κυρ Θόδωρος είχε κάνει αρκετές φορές λάθος, αλλά αν σκεφτείς ότι σχεδόν 18.000 φύλλα κυκλοφόρησαν επί των ημερών του, τα λάθη του ποσοτικά έμοιαζαν με σταγόνα στον ωκεανό…
    Το «ευχαριστώ» των νεόκοπων ιδιοκτητών ήταν να μου επιβάλουν νέα μείωση μισθού λίγες μέρες αργότερα και να με υποχρεώσουν να υπογράψω μια ντροπιαστική καινούργια σύμβαση εργασίας με όρους ρωμαϊκής γαλέρας με το «πειστικό» επιχείρημα «ή υπογράφεις ή φεύγεις». Όταν βέβαια, ξεκαθάρισα πως τουλάχιστον δυο παράμετροι θα έπρεπε να αλλάξουν προκειμένου να υπογράψω – καθότι μετέβαλλαν άρδην την ως τότε εργασιακή μου σχέση με το ΦΩΣ – η απάντηση ήταν πως «αυτά είναι γενικά, εσύ θα συνεχίσεις όπως και πριν». Ναι αμέ…
    Στις 8 Μαΐου η συνεργασία μου με το «νέο» ΦΩΣ ολοκληρώθηκε. Έτσι κι αλλιώς, το «παλιό» το πήρε μαζί του φεύγοντας ο κυρ Θόδωρος, κάτι που έγινε αντιληπτό ακόμα και στους μη αναγνώστες του. Την ίδια μέρα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε δημόσια θέση, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος της αποχώρησής μου είχε να κάνει με ένα (ακόμη) λογοκριμένο κείμενο το οποίο έβαζε την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον σύλλογο στις πραγματικές της διαστάσεις. Η έκπληξή μου ήταν μεγάλη, καθώς δεν είχα την παραμικρή πληροφόρηση ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο και ότι η περίπτωσή μου θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις…
    Το φύλλο της 9ης Μαΐου ήταν γεμάτο… Χαλά. Μπορεί εγώ να μην είχα πει ή γράψει το παραμικρό σχετικώς, ωστόσο η νέα διοίκηση της εφημερίδας θεώρησε σκόπιμο να επιτεθεί σε έναν (πρώην πια) συντάκτη της, ο οποίος υπερασπίστηκε τα συμφέροντά της με τεράστιο προσωπικό κόστος για σχεδόν μιάμιση δεκαετία. Ποια θεωρούσα «συμφέροντα» της εφημερίδας; Αυτά που συμβάδιζαν με τις αρχές της και δη με την προάσπιση της ιδέας του Ολυμπιακού. Όσο για την ακρίβεια του περιεχομένου της επίθεσης, ούτε λόγος: σαν το πλασέ του Φετφατζίδη στο 94’…
    Στο δικό μου μυαλό θα λογιζόταν ως αλητεία να απευθύνεσαι στους οπαδούς του Ολυμπιακού, να έχεις κερδίσει με το σπαθί σου το προσωνύμιο «ευαγγέλιο» και παρ’ όλα αυτά να κάνεις τον Πόντιο Πιλάτο σε θέματα που (σου) επέβαλαν να πάρεις ξεκάθαρη θέση. Θεωρώντας λοιπόν, πως η πολιτική του ΦΩΤΟΣ συμβάδιζε με τη στήριξη του Ολυμπιακού όταν και όποτε αυτή κρινόταν απαραίτητη, έκανα εχθρούς και έκλεισα πολλές πόρτες ακολουθώντας πιστά αυτή την επιλογή.
    Τα έβαλα με κανάλια, με ραδιόφωνα, με σάιτ, με εφημερίδες, με οποιονδήποτε θεωρούσα ότι παίζει βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του Ολυμπιακού. Το τίμημα αυτής της επιλογής ήταν να παραμείνω «περιορισμένος» στο ΦΩΣ. Μου κόστισε οικονομικά, μου κόστισε σε επίπεδο δημοσιότητας, αλλά αν γύριζα τον χρόνο πίσω, ακριβώς την ίδια επιλογή θα έκανα. Θεωρούσα ότι αυτή η στάση θα συνέχιζε να εκτιμάται και μετά το φευγιό του κυρ Θόδωρου. Το πρώτο δείγμα «εκτίμησης» ήρθε στις αρχές Μαΐου με την αποπομπή μου από τις σελίδες του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ και με μια τεράστια μπιστολιά στις αποδοχές μου. Μέχρι που ακολούθησαν και τα υπόλοιπα «δείγματα»…
    Δεν απάντησα ποτέ σε εκείνη τη μαγιάτικη επίθεση από επιλογή. Και δεν το έκανα ούτε όταν «επιστρατεύτηκε» στο φύλλο της 10ης Μαΐου ένας «αγανακτισμένος αναγνώστης» που έστειλε(;) επιστολή στο ΦΩΣ η οποία περιείχε μηνύσιμες αναφορές. Από το ανυπέρβλητο ήθος του κυρ Θόδωρου μέχρι εκείνο το σημείο, η κατηφόρα ήταν μεγάλη και απότομη…
    Δεν έχω αποδείξεις για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], στο facebook περί χορηγιών του ΟΠΑΠ, αλλά και για τα ποσά που τυχόν έχουν εισπραχθεί από τον Οργανισμό τα τελευταία χρόνια. Μπορώ όμως να υπογράψω με χέρια και πόδια πως άνθρωποι που δεν είχαν πατήσει ποτέ το πόδι τους στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας μέχρι και την αποφράδα ημέρα της 18ης Μαρτίου 2017, βρέθηκαν ξαφνικά να έχουν λόγο στα πράγματα. Όχι ότι είναι κακό σώνει και καλά κάτι τέτοιο, ωστόσο εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί το ιστορικό ΦΩΣ από πρώτο σε κυκλοφορία βρέθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα τρίτο – κάτω και από τη Live Sport! – και με τον οργανισμό που λέγεται Ολυμπιακός «απέναντι» του…
    Πασχίζουν οι νεόκοποι ιδιοκτήτες της εφημερίδας να πείσουν εαυτούς και αλλήλους ότι ξαφνικά τρελάθηκα και έφυγα από μόνος μου. Το ότι λογοκρίθηκαν δις κείμενά μου (που όλως τυχαίως είχαν εγκωμιαστικές αναφορές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη) προφανώς δε συνιστά γι’ αυτούς αιτία διακοπής συνεργασίας με απολύτως δική τους υπαιτιότητα. Όπως δε συνιστά βλαπτική μεταβολή η… μεταμεσονύκτια παύση του ΕΥΘΕΩΣ από τις σελίδες της εφημερίδας και η εντολή να επιστρέψω στα «Διεθνή»! Δηλαδή, να γυρίσω πίσω στο 2003 και στις μέρες που πρωτοπήγα στο ΦΩΣ ως απόφοιτος σχολής, μέχρι να μου αναθέσει ο κυρ Θόδωρος πιο «εμπορικά» ρεπορτάζ τέσσερις μήνες αργότερα…
    Το «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» του Θεόδωρου Νικολαΐδη ήταν το μεγαλύτερο brand name στην ιστορία του ελληνικού αθλητικού Τύπου. Και το ότι εκεί γεννήθηκα και ενηλικιώθηκα δημοσιογραφικά θα το εκτιμώ μέχρι να πεθάνω. Μέχρι να έρθει όμως εκείνη η ώρα που θα «χαιρετήσω», θα έχω να λέω για το πόσο κρίμα είναι όλα όσα έγιναν από την επομένη κιόλας του θανάτου του κυρ Θόδωρου. Ξέρεις τι είναι να φτάνεις στο σημείο να πιστεύεις πως σέβεσαι πολύ περισσότερο τη μνήμη ενός ανθρώπου απ’ ό,τι κάποιοι οικείοι του;
    Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι επιθυμούσε κάποιος από τους σχεδόν 40 απολυμένους/αποχωρήσαντες του ΦΩΤΟΣ να χάσει τη δουλειά του; Έστω και με σχεδόν 50% μείωση όπως αυτή που μου επιβλήθηκε σε δυο δόσεις; Επειδή δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος άλλου συναδέλφου, περιορίζομαι στα δικά μου. Δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαία η απόφαση της αποπομπής μου από τις σελίδες του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ, ούτε βέβαια και η εν συνεχεία παύση του ΕΥΘΕΩΣ που μου γνωστοποιήθηκε εν είδει… «πραξικοπήματος»: με ένα μεταμεσονύκτιο email κι ενώ η εφημερίδα είχε ήδη τυπωθεί με το τελευταίο μου κείμενο να πέφτει θύμα λογοκρισίας…
    Τώρα, το γιατί υπήρχε τόσο μεγάλη σπουδή και αγωνία να σταματήσει να γράφει έστω και μια λέξη για τον Ολυμπιακό ένας άνθρωπος που επί μια δεκαετία το όνομά του συνδέθηκε επαγγελματικά με τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, το ξέρουν άλλοι καλύτερα από μένα. Εγώ μπορώ μονάχα να υποθέτω. Το σίγουρο είναι πως επρόκειτο για το πιο θλιβερό επαγγελματικό φινάλε της ζωής μου..

ΥΓ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε κανέναν ποιον να διαβάζει και ποιον όχι. Όταν όμως υπάρχει τόσο μεγάλο παρασκήνιο όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, καλό είναι να αναρωτιέστε και να αναζητάτε την αλήθεια. Εκτός κι αν έχετε πειστεί ότι μαζί με μένα και τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες από το ΦΩΣ, [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Και μην τα βάζετε με τους συντάκτες της εφημερίδας γιατί αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα…
    ΥΓ2. Δεν ακούγεται τρομερά αστείος ο ισχυρισμός ότι προσπάθησα να δημιουργήσω πρόβλημα «στις σχέσεις Φωτός» και ΠΑΕ Ολυμπιακού», όπως ατυχώς – αν και σκοπίμως – γράφτηκε σε εκείνο το θλιβερό «αφιέρωμα» σε βάρος μου;
    ΥΓ3. Μεταξύ μας, το να σε υποστηρίζει το sdna συνιστά τη χειρότερη δυνατή διαφήμιση όταν υποτίθεται ότι απευθύνεσαι στον κόσμο του Ολυμπιακού. Έστω και στους πιο γκρινιάρηδες…
    ΥΓ4. Κριτική στον Ολυμπιακό έκανα και θα συνεχίσω να κάνω όποτε το κρίνω σκόπιμο. Απλώς δεν θα ισοπεδώσω πρόσωπα και πράγματα επειδή κάποιοι λίγοι «φτιάχνονται» στην παραπάνω ιδέα…
    ΥΓ5. «Πες τους να μου βρουν τη διαθήκη του Αλέξανδρου Κατσαντώνη». Ποιος το είπε και γιατί;
    ΥΓ6. Ένας από τους πιο επιφανείς… τετράμηνους (από αυτούς δηλαδή που έχασαν τη μισή αποζημίωσή τους) είναι ο Παντελής Διαμαντόπουλος. Να κάνεις λόγο για «ασέβεια» και να έχεις φερθεί με τέτοιον τρόπο σε ανθρώπους που συνδύασαν το όνομά τους με το ΦΩΣ…

Πηγή: fws.gr
    There is a Dude in town

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-10-18)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.246 φορές σε 5.496 μηνύματα
    Ignore User

Μεγαλο μουνοπανο και δημοσιογραφος ουτε κατα διανοια, Τυπε.

Βασιλικοτερος του Βασιλεως, ρεπορταζ μηδεν και παντα γραφει απλα τη γνωμη του με την οποια πρεπει ολοι να συμφωνησουν γιατι "το λεω εγω ο γαμαω".

Απο το φως τον εδιωξαν γιατι το επεδιωξε ο ιδιος και στη συνεχεια το επαιζε και θιγμενος.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Καλός είναι και ίσιος. Ακου που σου λέω...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Για καποιους λιγους αρδακους δεν ακουω τιποτα. Ενας ειναι κι αυτος.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Έφυγε και ο Διαμαντόπουλος από το φως;

Θα κάνει ρεπορτάζ Ολυμπιακού ο μπραουδακης από δω και πέρα;
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-10-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Πολύ συγκινητικό άρθρο.
    Του κόβαν τον μισθό, τον λογοκρίναν αλλά ο καημένος συνέχιζε για να προασπίσει την ιδέα που λέγεται Ολυμπιακός.
    Ας πάει να δουλέψει στις οικοδομές.

11. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

drizzt (10-10-18), giovanni#10 (11-10-18), Paneas (11-10-18), sk12072 (12-10-18)

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Διαμαντόπουλος και Φιλέρης την κάνουν από το ΦΩΣ. Το έχουν πει στο ραδιόφωνο. Όχι ακόμη όμως, γιατί δεν τελείωσε το τετράμηνο της προειδοποίησης απόλυσης. Νομίζω είπαν για Δεκέμβριο.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (11-10-18)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πιο ύπουλο φίδι εχει γίνει το σκότος... εχθρός εδώ και χρόνια.
    Όλα καλά ρε τύπε, αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Πως γίνεται ο Νικολαϊδης, τον οποίο υμνεί ο Χαλάς να πέθανε το '17, αλλά να λειτουργεί υπόγεια εδώ και χρόνια όπως λες;

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα καλά ρε τύπε, αλλά κάτι δεν μου κολλάει. Πως γίνεται ο Νικολαϊδης, τον οποίο υμνεί ο Χαλάς να πέθανε το '17, αλλά να λειτουργεί υπόγεια εδώ και χρόνια όπως λες;
    Ο Θεόδωρος, ο μακαρίτης, είχε πολλά προβλήματα υγείας χρόνια πριν πεθάνει και μαζί με τα γεράματα, ήταν ανίκανος να ακολουθήσει τους ρυθμούς που χρειάζονταν για να είναι ενεργός εκδότης. Τα είχε δώσει στους άλλοι που ήταν και είναι φίδια. Δεν υπήρχε Θεόδωρος τα τελευταία χρόνια.
    There is a Dude in town

Thanks
    20.258
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Θεόδωρος, ο μακαρίτης, είχε πολλά προβλήματα υγείας χρόνια πριν πεθάνει και μαζί με τα γεράματα, ήταν ανίκανος να ακολουθήσει τους ρυθμούς που χρειάζονταν για να είναι ενεργός εκδότης. Τα είχε δώσει στους άλλοι που ήταν και είναι φίδια. Δεν υπήρχε Θεόδωρος τα τελευταία χρόνια.
    Ο Χαλάς πάντως άλλα λέει. Δέκα φορές τόνισε ότι όλα άλλαξαν τη μέρα που πέθανε. Anyway.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Ο Χαλάς πάντως άλλα λέει. Δέκα φορές τόνισε ότι όλα άλλαξαν τη μέρα που πέθανε. Anyway.
    Ναι ρε τύπε, κρατούσε γκέμια, είχε υψηλή εποπτεία αλλά δεν ήταν μάχιμος εκδότης... στη σπιταρόνα του ήταν ο παππούλης κι έκοβε κίνηση...
    Αυτό που προφανώς λέει ο Χαλάς είναι πως με το που πέθανε, μπήκαν τα όρνεα μέσα, οπάπηδες και ζελεδένιοι για να το διαλύσουν το μαγαζί. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι παλιοί και γαύροι την έκαναν...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Σας πηδάει ολόγιομα ο Βαγγέλιος τύπος...
    There is a Dude in town

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.622
    Ignore User

Ο Χαλας λεει πολλες μαλακιες.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Όλα θα μπορούσα να του τα συγχωρήσω, αλλά και μόνο που βρήκε το θάρρος να υπογράψει άρθρο στο οποίο έψεγε τον κόσμο που διαβάζει και πιστεύει έστω και προσωρινά τα παραμύθια τους (γιατί όλοι ξέρουν τί συμβαίνει και δε γράφουν σαν εμάς, βάσει ενδείξεων ή πείρας) που γράφονται για να μασκαρέψουν τα αίσχη προσώπων της διοίκησης στη διαχείριση του αγωνιστικού μέρους της ομάδας, έσβησε κυρίως ως άνθρωπος από τα δικά μου μητρώα...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Thanks
    20.258
    Ignore User

Παραπέμπεται σε δίκη για "στημένα" ο Β. Μαρινάκης

Την παραπομπή σε δίκη 28 ατόμων εκ των οποίων και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την αποκαλούμενη υπόθεση των «στημένων αγώνων», αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Πάλι τα ίδια. Όποτε χρειάζεται να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη για πολιτικά θέματα, έχουμε βρει την εύκολη λύση. Αρε πουσταράδες.

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-10-18)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

To ενδιαφέρον είναι ότι συγκατηγορούμενος με τον πρόεδρο είναι και ο Μάνος ο ποδοσφαιριστής μας
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (12-10-18)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Εδώ άμα τη επιστροφή για απότιση φόρου τιμής στον ίσως καλύτερο πρόεδρο όλων τον εποχών τον Γιάννη Μώραλη που κατευθύνει με τα στιβαρά του χέρια το καράβι εκεί απέναντι που φαίνεται κάτι σα στεριά. Κλίνω το γόνυ στα εκατομμύρια που έχει ξοδέψει αυτός ο απλός βιοπαλαιστής, ο αγνός φίλαθλος και ο εμπνευσμένος δήμαρχος της καρδιάς του συκωτιού και της σπλήνας μας.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (13-10-18)

Thanks
    20.258
    Ignore User

Ονομαστικές καταγγελίες στη συνάντηση με την UEFA

Ποια είναι τα τρία πρόσωπα που μπήκαν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού στη συνάντηση με την UEFA και για ποιον λόγο. Πού συμφώνησε ο ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε ονομαστικές καταγγελίες στην συνάντηση που είχαν με την UEFA οι εκπρόσωποι των τεσσάρων "μεγάλων" το βράδυ της Πέμπτης (11/10). Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι κατήγγειλαν τους Θωμά Μητρόπουλο και Γιάννη Παπαδόπουλο ως τους ανθρώπους που ελέγχουν τόσο την ΚΕΔ, όσο και τον Τριτσώνη, με τον Περέιρα -σύμφωνα πάντα με όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού- να γνωρίζει αλλά να μην έχει καμία αντίδραση στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Οι ερυθρόλευκοι μάλιστα έκαναν λόγο για την παρουσία και τον ρόλο που παίζουν "ποινικοί και μπράβοι της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου", όπως τόνισαν χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Ολυμπιακός εξέφρασε την δυσφορία του για τον τρόπο που η ΕΠΟ επικοινωνεί καταστάσεις που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του Ιάκωβου Φιλιππούση. Τοποθέτηση στην οποία συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

«Έκανε» ήδη 3 διεθνείς ο Ολυμπιακός, με έναν 4ο στον προθάλαμο…

Ο Κ. Νικολακόπουλος στέκεται στο blog του στο gazzetta στη σημαντική εξέλιξη της καριέρας των Καμαρά, Τσιμίκα, Σισέ και Ποντένσε.

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει ουσιαστικά δύο μήνες-στις 9 Αυγούστου με τη Λουκέρνη ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Και μέσα σε δύο μήνες ο Ολυμπιακός έχει «κάνει» ήδη τρεις νεαρούς παίκτες του διεθνείς! Κι έναν τέταρτο τον έχει «βάλει» στον προθάλαμο της Εθνικής του!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Μαντί Καμαρά έπαιξε πρώτη φορά με την Εθνική Γουϊνέας πριν ένα μήνα και προχθές ξανάπαιξε πάλι και θα συνεχίσει το παιδί έτσι, βασικός, την υγειά του να΄ χει. Ήδη είναι είδωλο στην πατρίδα του!!!
    Ο Τσιμίκας την Παρασκευή έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Ελλάδας. Ντεμπούτο κι αυτός και δη σε επίσημο παιχνίδι κι αυτός, όχι σε φιλικό. Παρεμπιπτόντως, από δική του καλοζυγισμένη σέντρα ο Μήτρογλου σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα και κρατάει την Ελλάδα στη μάχη της πρώτης θέσης.

Ο Σισέ χθες Σάββατο έπαιξε για πρώτη φορά με την Εθνική Σενεγάλης! Κι αυτός διεθνές ντεμπούτο, επίσης σε επίσημο παιχνίδι. Παρεμπιπτόντως, όχι απλά έπαιξε για πρώτη φορά, αλλά έβαλε και το πρώτο γκολ της ομάδας του!

Κι ο Ποντένσε. Στα γραφεία του Ολυμπιακού έφτασε τις προάλλες ενημέρωση από την πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, σύμφωνα με την οποία ήταν στην προεπιλογή των 30 παικτών του Φερνάντο Σάντος για τα παιχνίδια με την Πολωνία και την Σκωτία. Τελικά, το όνομα του δεν ήταν στην τελική πρόσκληση των 23 Πορτογάλων διεθνών, αλλά για να βρίσκεται στην προεπιλογή σημαίνει πολύ απλά ότι είναι στον προθάλαμο της Εθνικής ομάδας του.

....

Εκτος απο αυτους τους τεσσερις υπαρχουν ακομα καμια 20ρια ποδοσφαιριστες που εξελίχθηκαν απο την ομαδα και εκαναν ενα βημα παραπανω, οπως επισης και αρκετοι που ξεκινοντας απο τις ακαδημιες μας εφτασαν μεχρι την εθνικη ομαδα.

Για τους καλους παιχτες φουτμπολ μανατζερ, αυτα ειναι πολυ απλα, τα κανουν καλυτερα, οπως επισης και για αυτους που κανουν θεωρητικες συζητησεις σε καφενεια και φορουμ, αλλα η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη και πολυ δυσκολοτερη.

Στην πραγματηκοτητα δεν ξερω αν εχει υπαρξει ξανα περιοδος που ο Ολυμπιακος ή αλλη ελληνικη ομαδα επαιρνε παιχτες ασημους, τους δουλευε, τους βελτιωνε και τελικα τους εκανε καλυτερους, φτανοντας τους ενα σκαλι παραπανω.

Λαθη γινονται, και εχθρος τους καλου ειναι το καλυτερο, αλλα πριν δεκαπεντε χρονια λεγαμε για το μοντελο της πορτο και πλεον ειμαστε σε αυτο το σημειο. Οχι να φτασουμε το επιπεδο της πορτο, αλλα να λειτουργουμε με αυτο το πλανο.

29. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

flessanto (18-10-18), panahs7 (16-10-18), voskos_7 (16-10-18)

Σελίδα 310 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 10110210260270280290300306307308309310311312313314320330340350360410510610 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές