Είδες ένα περίεργο πράμα, τύπε τρολ;
Οταν ο Κόκκαλης ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού, ήταν μαφιόζος, πρέκτορας της στάζι, είχε στήσει παράγκα... μέχρι το 2010 αυτά. Μέχρι δε, το 2010 ο Μαρινάκης δεν είχε ακουστεί ποτέ και πουθενά για τίποτα. Αγιος.
Το 2010 λοιπόν, ο Κόκκαλης αγιοποιήθηκε και ο Μαρινάκης εδώ και 8 χρόνια είναι ναρκέμπορας, μαφιόζος και αρχηγός ΕΟ.
Αλλά δεν φταίει ο Ολυμπιακός...
There is a Dude in town
Ούτε διαφωνώ σε κάτι απ' όλα αυτά, ούτε είπα να λέει ναι. Μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση. Να τα κάνει στην πράξη, οι ανακοινώσεις δεν μου λένε τίποτα. Να βγάλει ανακοίνωση ως Μαρινάκης και να αναδείξει ότι κοινωνικά θέματα θέλει, ως Ολυμπιακός δεν θα με εκπροσωπεί εμένα κάνοντας αντιπολίτευση (γιατί κάνει, μας αρέσει δεν μας αρέσει). Αύριο θα υπογράψει να παίξει με τους όρους του Βασιλειάδη ναι ή όχι;
BrazHlias (08-08-18)
BrazHlias (08-08-18)
Ακόμα γαμιέται αυτή με όποιον βρει, τύπε;![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (08-08-18)
Υπάρχει η λογική που αναφέρει πως, η εμπλοκή προσώπων του περιβάλλοντος της ΠΑΕ με τα δημοτικά του Πειραιά εξηγείται αν υπολογιστεί σε συνάρτηση με την αγορά του λιμανιού από την COSCO. Αυτή ελέγχει το λιμάνι του Πειραιά που το ελέγχει ο Δήμος του Πειραιά.
Πως φτάσαμε να λέμε πέρα από τα αγωνιστικά πάντως, ούτε που κατάλαβα. Αυτή ήταν και η ένσταση μου αρχικά, ότι ασχολούμαστε με θέματα που δεν μας αφορούν άμεσα σαν σύλλογο. Κατά τ' άλλα No politica.
panahs7 (08-08-18)
BrazHlias (08-08-18), giovanni#10 (08-08-18)
flessanto (08-08-18)
Επειδή σήμερα άκουγα τον εμετικό κοντό στην ΕΡΑ και ισχυριζόταν πως είναι χρεοκοπημένη η Καραϊσκάκη ΑΕ και ότι τις μετοχές ακόμα έχουν Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης και πως το γήπεδο είναι φτηνιάρικο και προκάτ (καλά αυτό δεν αξίζει συζήτηση) και συνειδητοποίησα ότι μπορεί και να έχω μείνει πίσω σε ενημέρωση, έχει ψάξει το θέμα κανείς σοβαρά να ξέρουμε λίγο τί παίζει έστω να μη μας πιάσουν άσχετους σε καμία συζήτηση;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ούτε καν να ελέγξει τις πηγές του ο ξεφτίλας δεν σκέφτηκε...10 χρόνια έχει μεταβιβάσει ο Κόκκαλης τις μετοχές στον Μαρινάκη αλλά αυτος ούτε καν το άκουσε...
Γαμημένοι δημοσιογράφοι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
drizzt (15-08-18), giovanni#10 (15-08-18)
Νομιζω περα απο την πλακα οτι το 50% ανηκει στον Λαυρεντιαδη ακομη κια πως εχει μπλοκαριστιε οποιαδηποτε μεταβιβαση του επειδη ο Λαυρεντιαδης ειναι στην ψειρου.
Βεβαια αυτο ειναι καποια χρονια πισω. Δεν ξερω αν ισχυει ακομη. Δεν ξερω καν αν ειναι στην ψειρου ακομη.
Bookmarks