Σελίδα 289 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 89189239249259269279285286287288289290291292293299309319329339389489589 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.761 έως 5.780 από 12633

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη Pireotis7

Thanks
    147
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 522 φορές σε 342 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το ότι τα βάλανε με τον Προπονητή με ξεπερνά.

Έκανε ότι μπορούσε ο άνθρωπος για να τελειώσει μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά με αξιοπρέπεια. Και θα την πληρώσει;

Απλά τα πράγματα, παίρνεις έναν έναν τους τουρίστες που έχουν μαζευτεί και τους ρίχνεις ένα καλό ΓΑΜΗΣΙ.

Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε.

Όσο για την διοίκηση, όλα το καλοκαίρι θα κριθούν. Τώρα που η ομάδα έχει πιάσει πάτο, παρουσιάζει μια αγωνιστική εικόνα παρόμοια με του χρεοκοπημένου παναθηναικού, δεν έχει κανέναν απολύτως κορμό και δεν θα υπάρξουν τα λεφτά του ΤΣ.Λ

Τώρα είναι η ώρα να πέσουν γερά φράγκα και να γίνουν σωστές κινήσεις και εδώ που φτάσαμε λεω και εγώ η ομάδα να πάει σε Ελληνικό μοντέλο για κορμό και να γίνουν μερικές σοβαρές προσθήκες (Μολέδο πρώτα πρώτα). Αρχίζουμε με τους δανεικούς, Σιώπη, Ρισβάνη, Τσιμίκα, Λαιφη κτλ. και μετά προχωράμε σε ντόπια πράγματα (Λάζαρος, Μάνος, Καιπερς κτλ.). Στο τέλος χτυπάς και μερικούς παικταράδες ΒραζιλοΑργεντίνους και θα καυλώνει η καρδιά σου να βλέπει Θρύλο.

Αν πάμε πάλι σε σκεπτικό τύπου θα πάρουμε αυτόν που παίζει στην Β' Βελγίου που κοστίζει 20 εκατομμύρια αλλά παλιότερα έπαιζε (βλέπε σκούπιζε τον πάγκο) στην Μπαρτσα,Ρεαλ,Μπαγερν κτλ. Τον ήπιαμε. Ξεκάθαρα.

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.400 φορές σε 4.019 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Pireotis7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ότι τα βάλανε με τον Προπονητή με ξεπερνά.

Έκανε ότι μπορούσε ο άνθρωπος για να τελειώσει μια εντελώς αποτυχημένη χρονιά με αξιοπρέπεια. Και θα την πληρώσει;

Απλά τα πράγματα, παίρνεις έναν έναν τους τουρίστες που έχουν μαζευτεί και τους ρίχνεις ένα καλό ΓΑΜΗΣΙ.

Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε.

Όσο για την διοίκηση, όλα το καλοκαίρι θα κριθούν. Τώρα που η ομάδα έχει πιάσει πάτο, παρουσιάζει μια αγωνιστική εικόνα παρόμοια με του χρεοκοπημένου παναθηναικού, δεν έχει κανέναν απολύτως κορμό και δεν θα υπάρξουν τα λεφτά του ΤΣ.Λ

Τώρα είναι η ώρα να πέσουν γερά φράγκα και να γίνουν σωστές κινήσεις και εδώ που φτάσαμε λεω και εγώ η ομάδα να πάει σε Ελληνικό μοντέλο για κορμό και να γίνουν μερικές σοβαρές προσθήκες (Μολέδο πρώτα πρώτα). Αρχίζουμε με τους δανεικούς, Σιώπη, Ρισβάνη, Τσιμίκα, Λαιφη κτλ. και μετά προχωράμε σε ντόπια πράγματα (Λάζαρος, Μάνος, Καιπερς κτλ.). Στο τέλος χτυπάς και μερικούς παικταράδες ΒραζιλοΑργεντίνους και θα καυλώνει η καρδιά σου να βλέπει Θρύλο.

Αν πάμε πάλι σε σκεπτικό τύπου θα πάρουμε αυτόν που παίζει στην Β' Βελγίου που κοστίζει 20 εκατομμύρια αλλά παλιότερα έπαιζε (βλέπε σκούπιζε τον πάγκο) στην Μπαρτσα,Ρεαλ,Μπαγερν κτλ. Τον ήπιαμε. Ξεκάθαρα.
    Βασικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μεταφραζοντας τα χθεσινά λόγια του προέδρου και υποπτευομενος την λογική του πίσω από αυτά, τον ήπιαμε έτσι κ αλλιώς.

Εκεί στην ΠΑΕ πάρτε το χαμπάρι.
    Όλες οι επιτυχίες θέλουν ΣΧΕΔΙΑΣΜΌ ΠΛΆΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΉ.
    Και όχι μόνο στον αθλητισμό. Παντού. Παραδείγματα άπειρα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Μια χαρά ξηγήθηκε. Πούτσα αν χάνουνε ακόμα και στη προπόνηση... εδώ είναι Ολυμπιακός. Χάνουμε από τα Γιάννενα 3-0 και δε θα πει τίποτα; Ποιός έπαιζε δηλαδή; Εγώ; Ο Ενχελς των 7 εκατομμυρίων, ο Φορτούνης και όλη η κουστοδία... όταν βλέπουν τους λογαριασμούς να φουσκώνουν, είναι καλά ε;
    ΕΠαγγελματίες είναι, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ... τέλος με τα μαλακισμένα τα κακομαθημένα. ΠΟΥΤΣΑ μέχρι να δύσει η ανατολή.
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.239
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.459 φορές σε 20.718 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντελώς άκυρη δήλωση. Ο προπονητής είναι υπηρεσιακός, οι παίκτες από την ακαδημία, συν όσοι θεωρούνται τίμιοι κι ότι σέβονται την ομάδα.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Μια χαρά... έγκυρη είναι η δήλωση. Ο μοναδικός σκοπός της είναι ο επικοινωνιακός, όπως και πριν λίγο καιρό που τον αποθέωναν όλοι. Μόνο που τώρα δεν τσίμπησε κανένας για 2η φορά γιατί έχουν χάσει τη μπάλα και δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν σωστά. Δεν μ' αρέσει καθόλου εκεί που πάει η δουλειά, ο Μαρινάκης αυτός δεν έχει καμιά σχέση με τον Μαρινάκη των πρώτων χρόνων (ως προς το αγωνιστικό). Ας αφήσει τις μαλακίες και να βγει να πει ξεκάθαρα ποια είναι η κατάσταση, περισσότερο θα εκτιμηθεί. Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα, ΦΤΑΝΕΙ!

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (08-05-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Περι του ποιος ειναι ο μαρινακης, απλα να υπενθυμισω πως τον πρωτο κιολλας μηνα της προεδριας του, ειχε κανει κατι παρομοιο οταν ειχαμε αποκλειστει απο την μακαμπι με προπονητη το λινεν.

Βεβαια η επομενη κινηση του τοτε, ηταν να παρει τον βαλβερδε και με συνοπτικες διαδικασιες ενα σωρο παιχτες, δινοντας ενα σκασμο λεφτα για ριερα, παντελιτς, ρομενταλ, ιμπαγασα κ.α..

Να δουμε τι θα γινει φετος.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (08-05-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μια χαρά... έγκυρη είναι η δήλωση. Ο μοναδικός σκοπός της είναι ο επικοινωνιακός, όπως και πριν λίγο καιρό που τον αποθέωναν όλοι. Μόνο που τώρα δεν τσίμπησε κανένας για 2η φορά γιατί έχουν χάσει τη μπάλα και δεν μπορούν ούτε αυτό να κάνουν σωστά. Δεν μ' αρέσει καθόλου εκεί που πάει η δουλειά, ο Μαρινάκης αυτός δεν έχει καμιά σχέση με τον Μαρινάκη των πρώτων χρόνων (ως προς το αγωνιστικό). Ας αφήσει τις μαλακίες και να βγει να πει ξεκάθαρα ποια είναι η κατάσταση, περισσότερο θα εκτιμηθεί. Δεν παλεύεται άλλο αυτό το πράγμα, ΦΤΑΝΕΙ!
    Τύπε, θα θελα να έβλεπα εσένα να εκτόξευες το μπάτζετ της ομάδας δυο τρεις φορές πάνωαπό τον δεύτερο σε μπάτζετ και στο τέλος της χρονιάς να ερχόσουν τρίτος και να τως τρία μπαλίδια από τα Γιάννενα. Θα θελα να έβλεπα ποσο ήρεμος, νηφάλιος και ζεν θα ήσουν. Γι'αυτό ΠΟΥΛΟ στα μαλακισμένα που έπαιξαν με τα νεύρα μας φέτος και χτίσιμο από την αρχή. Κι επειδή ο Μαρινάκης έχει ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ να το κάνει, θα το κάνει. Και η δήλωση είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε αλλά παρ'όλα αυτά, την καταδικάζουμε...
    There is a Dude in town

9. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18)

Thanks
    20.239
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τύπε, θα θελα να έβλεπα εσένα να εκτόξευες το μπάτζετ της ομάδας δυο τρεις φορές πάνωαπό τον δεύτερο σε μπάτζετ και στο τέλος της χρονιάς να ερχόσουν τρίτος και να τως τρία μπαλίδια από τα Γιάννενα. Θα θελα να έβλεπα ποσο ήρεμος, νηφάλιος και ζεν θα ήσουν. Γι'αυτό ΠΟΥΛΟ στα μαλακισμένα που έπαιξαν με τα νεύρα μας φέτος και χτίσιμο από την αρχή. Κι επειδή ο Μαρινάκης έχει ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ να το κάνει, θα το κάνει. Και η δήλωση είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε αλλά παρ'όλα αυτά, την καταδικάζουμε...
    Το ξέρεις ότι τον έχω υπερασπιστεί εδώ μέσα τις περισσότερες φορές κι έχω γίνει κώλος με αρκετούς. Συγνώμη όμως τύπε αλλά δεν κρύβεται η ουσία όσων λέει από πίσω, αλλά καθαρά επικοινωνιακά είναι κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Έχει θυμώσει; Ωραία, πράξεις μόνο, τα λόγια τι τα θέλει; Και μάλιστα δηλώσεις απαράδεκτες (επιεικώς), όπως "δεν κάνετε ούτε για κωλόχαρτα και να πάτε να πνιγείτε". ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;;; Πλάκα κάνουμε τώρα; Πριν κάνα μήνα έλεγα για τους οπαδούς που θέλουν να φτύνουν και να πετάνε κορνέδες στην ομάδα και θυμάμαι να μου έβαλες thanks, τώρα που έχει αυτή τη συμπεριφορά ο Μαρινάκης γιατί διαφέρει;

11. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18), flessanto (08-05-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Μόνο του πατήθηκε...

Πιστεύω πως θα κάνει αυτά που πρέπει. Θα διαολοστείλει ολα τα λιμά και θα φέρει μια καινούργια ομάδα παικτών.
    Αυτό έκανε και πέρσι. Και πήρε από όλους μπράβο, ακόμα και από τύπους που είναι σκεπτικοί απέναντί του. Ολοι έλεγαν, μπράβο που επιτέλους έκανε υπερβάσεις, έφερε παικταράδες κλπ κλπ, μη θέλουμε να τα θυμηθούμε... φταίει ο Μαρινάκης που ήρθε ο Καρσλάς κι έπαιζε τον πούλο του με τα δυο χέρια για να πάει ίσια, φταίει ο Μαρινάκης που ο ΜΑνίκιας ήρθε και πήρε... 20 κιλά... ρε πούστη μου, τρώω επι μια βδομάδα από τρία πιτόγυρα και δεν παίρνω γραμμάριο, τι διάολο έτρωγε η καταβόθρα; Φταίει ο Μαρινάκης που πάνε χθες και τρώνε τρία γκόλια από τον Πας; ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Η ΛΑΜΙΑ; Λίγη αξιοπρέπεια ρε... να τιμήσουν έστω και τελαυταία στιγμή τα λεφτά τους, τα μαμόθρεφτα... γαμώ τη πίστη μου μέσα...

Αν τώρα ΔΕΝ κάνει αυτά που λέει, πίστεψέ με, εγώ πρώτος θα βγω και θα τον κράξω... όχι γιατί είμαι εγώ ο μάγκας, αλλά γιατί δε θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη μας.
    There is a Dude in town

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (07-05-18)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Το ξέρεις ότι τον έχω υπερασπιστεί εδώ μέσα τις περισσότερες φορές κι έχω γίνει κώλος με αρκετούς. Συγνώμη όμως τύπε αλλά δεν κρύβεται η ουσία όσων λέει από πίσω, αλλά καθαρά επικοινωνιακά είναι κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Έχει θυμώσει; Ωραία, πράξεις μόνο, τα λόγια τι τα θέλει; Και μάλιστα δηλώσεις απαράδεκτες (επιεικώς), όπως "δεν κάνετε ούτε για κωλόχαρτα και να πάτε να πνιγείτε". ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;;; Πλάκα κάνουμε τώρα; Πριν κάνα μήνα έλεγα για τους οπαδούς που θέλουν να φτύνουν και να πετάνε κορνέδες στην ομάδα και θυμάμαι να μου έβαλες thanks, τώρα που έχει αυτή τη συμπεριφορά ο Μαρινάκης γιατί διαφέρει;
    Εγω να πω πως την οργη του την εδειξε την προηγουμενη φορα, οταν ειπε πως θα παιζουμε με τους μικρους. Εκει του εδωσα δικιο, αλλα δεν μπορει οποτε καονουμε και μια γκελα να αρχιζει το κραξιμο λες και ειναι ο τσουκαλας.

Τα ειπε μια φορα τελος. Καθε βδομαδα αυτο θα γινεται;

υ.γ. χαρτια υγειας ειπε ο προεδρος, δεν ειπε κωλοχαρτα. Μην τον αδικεις.

Thanks
    20.239
    Ignore User

Μόνο του πατήθηκε...

Πιστεύω πως θα κάνει αυτά που πρέπει. Θα διαολοστείλει ολα τα λιμά και θα φέρει μια καινούργια ομάδα παικτών.
    Αυτό έκανε και πέρσι. Και πήρε από όλους μπράβο, ακόμα και από τύπους που είναι σκεπτικοί απέναντί του. Ολοι έλεγαν, μπράβο που επιτέλους έκανε υπερβάσεις, έφερε παικταράδες κλπ κλπ, μη θέλουμε να τα θυμηθούμε... φταίει ο Μαρινάκης που ήρθε ο Καρσλάς κι έπαιζε τον πούλο του με τα δυο χέρια για να πάει ίσια, φταίει ο Μαρινάκης που ο ΜΑνίκιας ήρθε και πήρε... 20 κιλά... ρε πούστη μου, τρώω επι μια βδομάδα από τρία πιτόγυρα και δεν παίρνω γραμμάριο, τι διάολο έτρωγε η καταβόθρα; Φταίει ο Μαρινάκης που πάνε χθες και τρώνε τρία γκόλια από τον Πας; ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ; ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Η ΛΑΜΙΑ; Λίγη αξιοπρέπεια ρε... να τιμήσουν έστω και τελαυταία στιγμή τα λεφτά τους, τα μαμόθρεφτα... γαμώ τη πίστη μου μέσα...

Αν τώρα ΔΕΝ κάνει αυτά που λέει, πίστεψέ με, εγώ πρώτος θα βγω και θα τον κράξω... όχι γιατί είμαι εγώ ο μάγκας, αλλά γιατί δε θα επιτρέψω ποτέ σε κανέναν να παίζει παιχνίδια στην πλάτη μας.
    Δεν θα τα κάνει τύπε. Η λιτότητα θα επικρατήσει ξανά. Όταν έμεινε εκτός ΤΣΛ απειλούμασταν απ' το FFP, την επόμενη μέρα κιόλας έχωσε 30εκ ΑΜΚ και έτσι ωφελήθηκε και το ταμείο. Έμμεσα όμως, όχι άμεσα. Φέτος, ξέρουμε εδώ και μήνες ότι δεν έχει ΤΣΛ αν ήθελε να χώσει λεφτά θα το είχε κάνει ήδη. Ελληνοποίηση και βλέπουμε, αυτό το έργο θα δούμε φέτος και μάλιστα θα βγει και από πάνω σε ενδεχόμενη αποτυχία, αφού αυτό θέλει κι ο κόσμος. Έλληνες. Ε θα τους έχει.

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

Δεν θα τα κάνει τύπε. Η λιτότητα θα επικρατήσει ξανά. Όταν έμεινε εκτός ΤΣΛ απειλούμασταν απ' το FFP, την επόμενη μέρα κιόλας έχωσε 30εκ ΑΜΚ και έτσι ωφελήθηκε και το ταμείο. Έμμεσα όμως, όχι άμεσα. Φέτος, ξέρουμε εδώ και μήνες ότι δεν έχει ΤΣΛ αν ήθελε να χώσει λεφτά θα το είχε κάνει ήδη. Ελληνοποίηση και βλέπουμε, αυτό το έργο θα δούμε φέτος και μάλιστα θα βγει και από πάνω σε ενδεχόμενη αποτυχία, αφού αυτό θέλει κι ο κόσμος. Έλληνες. Ε θα τους έχει.
    Εγω αυτο με τα λεφτα δεν το καταλαβαινω. Με λογικες επιλογες και προγραμμα θα μπορουσαμε να εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα με τα μισα λεφτα απ'οσα πεταμε.

Οι καλυτεροι και χρησιμοτεροι παιχτες μας, εχουν ερθει ως ελευθεροι ή με πολυ λιγα χρηματα. Μακαρι να εμφανισει φετος παιχτες οπως οι μανιατης, σιοβας, μανωλας, σαμαρης και ξενους οπως ο μαζουακου, ο ομαρ και ο μιλιβογιεβιτς (που τοτε καποιοι ελεγαν πως ειναι λιγος για να αντικαταστισει τον σαμαρη)...

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

flessanto (08-05-18), The Dude (07-05-18)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.058 φορές σε 7.608 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω αυτο με τα λεφτα δεν το καταλαβαινω. Με λογικες επιλογες και προγραμμα θα μπορουσαμε να εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα με τα μισα λεφτα απ'οσα πεταμε.

Οι καλυτεροι και χρησιμοτεροι παιχτες μας, εχουν ερθει ως ελευθεροι ή με πολυ λιγα χρηματα. Μακαρι να εμφανισει φετος παιχτες οπως οι μανιατης, σιοβας, μανωλας, σαμαρης και ξενους οπως ο μαζουακου, ο ομαρ και ο μιλιβογιεβιτς (που τοτε καποιοι ελεγαν πως ειναι λιγος για να αντικαταστισει τον σαμαρη)...
    Να πας να αγοράσεις από τα λιντλ εσύ που μπορείς να βρεις και λαβράκια.
    Να σε πιάσει ψαγμένο κόψιμο.

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Κι όμως... δίκιο έχει ο τύπος ο τρόλ. Οι πιο χρήσιμοι παίκτες μας όλα αυτα τα χρόνια ήταν παίκτες ελεύθεροι ή με λίγα χρήματα ή δανεικοί. Και Ρομπέρτο και Ιμπαγάσα, Τσόρι, Μανωλάς, Μίλι, Φορτούνης, Καρίμης, Σισέ, ακόμα και αρχικός Μιραλάς.
    Απεναντίας πολύ λίγες ακριβές μεταγραφές έπιασαν τόπο. Ενχελς, Μανίκιας και Καρσελάς μας κόστισαν ένα σκασμό χρήματα και μας έδωσαν τα παπάρια τους σε χρυσό πιατέλο.
    Εγώ όμως πιστεύω το εξής και το πάω παραπάνω. Πρέπει να έχεις στρατιώτες, πρέπει να έχεις και λοχαγούς, πρέπι και στρατηγό. Αν ο στρατηγός βρέθηκε, πρέπει να βρεθούν και οι λαχαγοί. Εννοώ, παίκτες με προσωπικότητα και σεβασμό στα αποδυτήρια. Για πολλά χρόνια είχαμε τέτοιους, από Τζόλε, Ρίμπο, Κάνιο, Τσόρι, Φουστέρ και κλπ που θα είναι κολώνες στα καλά και τα άσχημα. Φέτος ήταν σημαντικό πρόβλημα αυτό. Ποιός έβγαινε μπροστά; Ποιος τους ξύπναγε; Ποιός είχε τα αρχίδα αυτά; Κανείς. Εκεί θα έχουμε λογικά θέμα και τους χρόνου...
    There is a Dude in town

20. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18), vasilis-thrylos7 (09-05-18)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.698
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.498 φορές σε 4.533 μηνύματα
    Ignore User

Κι όμως... δίκιο έχει ο τύπος ο τρόλ. Οι πιο χρήσιμοι παίκτες μας όλα αυτα τα χρόνια ήταν παίκτες ελεύθεροι ή με λίγα χρήματα ή δανεικοί. Και Ρομπέρτο και Ιμπαγάσα, Τσόρι, Μανωλάς, Μίλι, Φορτούνης, Καρίμης, Σισέ, ακόμα και αρχικός Μιραλάς.
    Απεναντίας πολύ λίγες ακριβές μεταγραφές έπιασαν τόπο. Ενχελς, Μανίκιας και Καρσελάς μας κόστισαν ένα σκασμό χρήματα και μας έδωσαν τα παπάρια τους σε χρυσό πιατέλο.
    Εγώ όμως πιστεύω το εξής και το πάω παραπάνω. Πρέπει να έχεις στρατιώτες, πρέπει να έχεις και λοχαγούς, πρέπι και στρατηγό. Αν ο στρατηγός βρέθηκε, πρέπει να βρεθούν και οι λαχαγοί. Εννοώ, παίκτες με προσωπικότητα και σεβασμό στα αποδυτήρια. Για πολλά χρόνια είχαμε τέτοιους, από Τζόλε, Ρίμπο, Κάνιο, Τσόρι, Φουστέρ και κλπ που θα είναι κολώνες στα καλά και τα άσχημα. Φέτος ήταν σημαντικό πρόβλημα αυτό. Ποιός έβγαινε μπροστά; Ποιος τους ξύπναγε; Ποιός είχε τα αρχίδα αυτά; Κανείς. Εκεί θα έχουμε λογικά θέμα και τους χρόνου...
    Είχαμε το Μποτία στρατηγό.

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

flessanto (08-05-18), voskos_7 (07-05-18)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Πριν απο τους παιχτες πρεπει να ξηλωθει η παε.

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

jonk (08-05-18), voskos_7 (07-05-18)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είχαμε το Μποτία στρατηγό.

βασικά, στρατηγός είναι οκόοουτσας, άρα είχες μπόλικους από δαύτους...
    Ο Μπούτιας ήταν καλός μέχρι που έμπλεξε με τα αλβανικά μπούτια της τραγουδιάρας.
    There is a Dude in town

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Ignore User

βασικά, στρατηγός είναι οκόοουτσας, άρα είχες μπόλικους από δαύτους...
    Ο Μπούτιας ήταν καλός μέχρι που έμπλεξε με τα αλβανικά μπούτια της τραγουδιάρας.
    και μετα στρατηγος παρεμεινε, απλα σε αλλο πεδιο μαχης.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.031
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.442 φορές σε 19.047 μηνύματα
    Ignore User

Όλα τα λάθη του μπορεί να είναι ανθρώπινα, εκτός από ένα, για το οποίο, δεν έχει κανένα ελαφρυντικό: Το ότι εφέτος, είχαν πάρει τον έλεγχο οι παίκτες και κάνανε ό,τι γουστάρανε, δε μπορεί να είναι λάθος, ούτε απειρίας - ούτε, πολύ περισσότερο φόρτου εργασίας.
    Αν οι συνεργάτες του στη διοίκηση, κάνανε πλάτες σε τέτοια φαινόμενα και σε αυτόν, έφταναν τα γεγονότα "από μέσα" αλλιώς και αυτός, έβλεπε μόνο ανεξήγητα φαινόμενα, οι πρώτοι που έπρεπε να στείλει στα Γίαννινα και να τους ρίξει στη λίμνη μετά το παιχνίδι, είναι αυτοί.
    Εγώ, το ξαναλέω, ότι τους παίκτες στο σύνολο, από μακριά, δε τους βλέπω τόσο κακούς, ώστε να γίνουν τόσο εκτεταμένες προγραφές - απλά, δεν υπάρχουν κάποιοι να τραβήξουν την ομάδα μπροστά και να λύσουν κάποιους από τους υπόλοιπους.
    Οι προπονητές, είναι άλλη ιστορία - γνωστή και μη τα ξαναλέμε.

Αργότερα, θα δούμε αν και το χθεσινό ευτράπελο του μέλλοντος προπονητή να ποστάρει την ώρα του αγώνα, που παρακολουθούσε ο ίδιος από τα θεωρεία του σταδίου, πανηγύρια για το τέννις, που έπαιζε ο συμπατριώτης του ήταν απλά, ένα... παραλειπόμενο... Το ότι το διαχειρίζεται άλλος, το προφίλ, δεν είναι δικαιολογία, έτσι κι αλλιώς.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

29. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18), flessanto (08-05-18), jonk (08-05-18), vasilis-thrylos7 (09-05-18)

Το avatar του χρήστη Red_Bowie

Thanks
    36
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 178 φορές σε 93 μηνύματα
    Ignore User

Το έγραψα και την άλλη φορά με την επίσκεψη στα αποδυτήρια και τα καντήλια.
    Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που γίνονται φέτος στην ομάδα.
    Τολμώ να πω πως το σοβαρότερο κομμάτι της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι οι παίχτες.
    Το ότι έκαναν κακή αγωνιστική σεζόν δεν έχει να λέει κάτι.
    Το πιο εύκολο είναι να διορθωθεί.
    Ο Βαγγέλης όμως βλέπω πως έχει αποφασίσει να διαβεί τον δρόμο της γραφικότητας.
    Ο οποίος είναι δρόμος και χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς επιστροφή (όποιος έχει αμφιβολία ας κοιτάξει τον Τράκη).
    Βαγγέλη βάλε μυαλό γιατί δεν σε βλέπω καλά.
    Ηρέμησε, καθάρισε το μυαλό σου γιατί οι έρχονται ζόρικα χρόνια.
    Κανόνισε να γελάνε μαζί μας.
    Κάποτε μας έλεγαν για "κορνέδες", γελούσαν με τα σκαμπίλια του Ανάργυρου, ε τώρα θα μας υποδέχονται του χρόνου με "κωλόχαρτα".

Α και κάτι τελευταίο.
    Σε έγραψαν στα παπάρια τους οι παίχτες όπως είδες.
    Έκανες ντου την άλλη φορά να τους τα "τρίξεις" και αγχώθηκαν πολύ.
    Ειλικρινά έχω ξενερώσει με πολλά φέτος με το τμήμα αυτό που το αγωνιστικό είναι το τελευταίο που με νοιάζει.

ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ

31. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red_Bowie για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (07-05-18), estai (07-05-18), flessanto (08-05-18), jonk (08-05-18), panahs7 (07-05-18)

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.691
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.386 φορές σε 3.348 μηνύματα
    Ignore User

αυτο με τον ταχτσιδη , ειναι ολα τα λεφτα , ο ταχτσιδης ειναι ενας παικτης που μπορει να σου βγαλει μερικες καθετες , αργος , ψιλοφιλοτιμος με καποιες γκελες που εχασε την προετοιμασια του κωλου λογω τραυματισμου και παντα επαιζε με παικτη το ιδιο αργοκαρουτα με αυτον διπλα, παντως αχρηστο δεν τον λες .
    ο κωστακης την ιδια μερα δεν γυρισε απο τα γιαννενα και την εκανε για το χωριο του , ενω ο ταχτσιδης που γυρισε ,πηγε στο βερτη . αν εχει και αλλα πειθαρχικα παραπτωματα γαμηστε τον, βαση κανονισμου - αν υπαρχει - αν οχι δεν πατε να γαμηθητε που θα τον κανετε και ντα γιατι βγηκε.
    με τον τζουρτζεβιτς οκ ολο το χρονο μου εσπασε τα αρχιδια , ομως επειδη τον εχω πετυχει πολλες φορες εξω , ποτε με ποτε δεν τον εχω δει με παρεα , μονο με την μανα του μια κλασικη γιαγια χωριου
    αυτο το παιδι κανει μπαμ οτι εχει ψυχολογικα , φροντισε καποιος να τον βοηθησει ειτε στο φιλικο ειτε επαγγελματικα με καποιον ψυχολογο?

Σελίδα 289 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 89189239249259269279285286287288289290291292293299309319329339389489589 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές