Αρχική Δημοσίευση από
The Dude
Τύπε, θα θελα να έβλεπα εσένα να εκτόξευες το μπάτζετ της ομάδας δυο τρεις φορές πάνωαπό τον δεύτερο σε μπάτζετ και στο τέλος της χρονιάς να ερχόσουν τρίτος και να τως τρία μπαλίδια από τα Γιάννενα. Θα θελα να έβλεπα ποσο ήρεμος, νηφάλιος και ζεν θα ήσουν. Γι'αυτό ΠΟΥΛΟ στα μαλακισμένα που έπαιξαν με τα νεύρα μας φέτος και χτίσιμο από την αρχή. Κι επειδή ο Μαρινάκης έχει ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ να το κάνει, θα το κάνει. Και η δήλωση είναι αυτό που όλοι πιστεύουμε αλλά παρ'όλα αυτά, την καταδικάζουμε...
Το ξέρεις ότι τον έχω υπερασπιστεί εδώ μέσα τις περισσότερες φορές κι έχω γίνει κώλος με αρκετούς. Συγνώμη όμως τύπε αλλά δεν κρύβεται η ουσία όσων λέει από πίσω, αλλά καθαρά επικοινωνιακά είναι κι αυτό με εκνευρίζει πάρα πολύ. Έχει θυμώσει; Ωραία, πράξεις μόνο, τα λόγια τι τα θέλει; Και μάλιστα δηλώσεις απαράδεκτες (επιεικώς), όπως "δεν κάνετε ούτε για κωλόχαρτα και να πάτε να πνιγείτε". ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ;;; Πλάκα κάνουμε τώρα; Πριν κάνα μήνα έλεγα για τους οπαδούς που θέλουν να φτύνουν και να πετάνε κορνέδες στην ομάδα και θυμάμαι να μου έβαλες thanks, τώρα που έχει αυτή τη συμπεριφορά ο Μαρινάκης γιατί διαφέρει;
Bookmarks