Σελίδα 284 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 84184234244254264274280281282283284285286287288294304314324334384484584 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 5.661 έως 5.680 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.176
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.113 φορές σε 2.589 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη πίεση στον μαρινάκη και ειδικά στους παίχτες -σε λογικά πλαίσια-
    Olympiacos is the most successful Greek football club.
    the only club from Greece to have won a major European cup.
    the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Πήγε λεει και τους πήρε ο διάολος στο Ρεντη

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Τεράστιο μπράβο στον πρόεδρο τύπο. Ναι ρε... με Κ20 αρκεί να σέβονται το σήμα...
    There is a Dude in town

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (02-04-18), iakov7 (02-04-18)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Ναι μεν, αλλά: Όταν αλώνιζαν από τον Οκτώβριο, που είχαν πάρει φόρα, εσύ, Βαγγέλη, πού ήσουν; Μόνο με τον Καπίνο και τον Ζντιέλαρ ασχολήθηκες και μετά, έδιωχνες προπονητές - κάνω κάπου λάθος;;;
    Συμβολικά, που λέει ο λόγος, μιά χαρά ξηγήθηκες, αλλά πολύ αργά το σκέφτηκες...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

6. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-04-18), chainsaw (02-04-18), flessanto (03-04-18), Red&White-Nick-7 (04-04-18)

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπάσες στεριές ήλιος πυρρός και φοινικιές
    ένα πουλί που ακροβατεί στα παταράτσα
    γνέφουνε δυο στιγματισμένα μαύρα μπράτσα
    που αρρώστιες τα `χουνε τσακίσει τροπικές

Παντιέρα κίτρινη σινιάλο του νερού
    φούντο τις δυο και πρίμα βρέξε το πινέλο
    τα δυο φανάρια της νυκτός κι ο Πιζανέλο
    ξεθωριασμένος απ’ το κύμα του καιρού

Το καραντί το καραντί θα μας μπατάρει
    σάπια βρεχάμενα τσιμέντο και σκουριά
    από νωρίς δεξιά στη μάσκα την πλωριά
    κοιμήθηκεν ο καρχαρίας που πιλοτάρει

Όρντινα δίνει ο παπαγάλος στον ιστό
    όπως και τότε απ’ του Κολόμπου την κουκέτα
    χρόνια προσμένω να τυλίξεις τη μπαρκέτα
    χρόνια προσμένω τη στεριά να ζαλιστώ

Φωτιές ανάβουνε στην άμμο ιθαγενείς
    κι αχός μας φτάνει καθώς παίζουν τα όργανά τους
    της θάλασσας κατανικώντας τους θανάτους
    στην ανεμόσκαλα σε θέλω να φανείς

Φύκια μπλεγμένα στα μαλλιά στο στόμα φύκια
    έτσι ως κοιμήθηκες για πάντα στα βαθιά
    κατάστιχτη πελεκημένη απο σπαθιά
    διπλά φορώντας των Ίνκας τα σκουλαρίκια

Το καραντί το καραντί θα μας μπατάρει
    σάπια βρεχάμενα τσιμέντο και σκουριά
    από νωρίς δεξιά στη μάσκα την πλωριά
    κοιμήθηκεν ο καρχαρίας που πιλοτάρει
    Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Νίκος με το δράμα του Βάζελου, αλλά μου αρέσει η καλή ποίηση και παίρνεις φχατιστώ.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dimace Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Νίκος με το δράμα του Βάζελου, αλλά μου αρέσει η καλή ποίηση και παίρνεις φχατιστώ.
    Εγώ δεν ξέρω τί σχέση έχει ο Βάζελος σε αυτό το θέμα, αλλά τον Καββαδία τον πόσταρε μάλλον, επειδή τα έχει κάνει θάλασσα ο Βαγγέλης...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-04-18)

.

Thanks
    3.519
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.050 φορές σε 2.860 μηνύματα
    Ignore User

«Κεραυνοί» Μαρινάκη στου Ρέντη!

«Εγώ στην ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα κι εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Παρόλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα. Είστε όμως τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι – φάντασμα έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε!
    Με έχετε κάνει κι εμένα όπως και τον κόσμο μας να σιχαίνομαι να βλέπω την μεγάλη μου αγάπη. Το πρόστιμο για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι 200.000 και 200.000 πρόστιμο για την Λιβαδειά. Και όλα τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα αγαπούν τον θρύλο και τον κόσμο του, πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς.
    Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από δω και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από σας. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα.
    Τα πιτσιρίκια της ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και μ’ αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν. Τα έχετε όλα δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Γι’ αυτό όταν ξανάρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απέξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο.
    Μας έχετε σπάσει τα νεύρα, νευριάζουν ακόμα κι αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο. Που σας δίνω τα πάντα για να με βρίζουν κι από πάνω. Μετά από έξι χρόνια λάσπης στα media, στη Βουλή κατέπεσε η σκευωρία. Ούτε δικαστήριο δεν θα γίνει. Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μια σκευωρία. Αλλά εσείς στον δικό σας κόσμο.
    Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ο σημερινός Παναθηναϊκός, η Λιβαδειά που έχει το 1/15 του μπάτζετ σου, δεν θες προπονητή, ούτε πρόεδρο. Να σέβεσαι τον εαυτό σου. Αυτό χρειάζεσαι μόνο.
    Όσο κοστίζει ένας παίκτης παίρνει όλος ο Λεβαδειακός και όσο δύο, όλος ο Παναθηναϊκός. Και με πενταπλάσιο μπάτζετ απ΄την ΑΕΚ, έχετε αυτή την εικόνα. Ως εδώ όμως! Τελείωσε. Δεν μπορεί η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα να έχει αυτή την εικόνα».

to10.gr

11. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Airness για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-04-18), dimace (02-04-18), Rena (02-04-18)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Ρεζίλι τους έκανε. Τώρα θα σκέφτονται οτι θα προτιμούσαν τις φάπες και τα λαικα δικαστήρια.
    Μπράβο πρόεδρε. Με την Κ20 συμφωνώ κι εγώ.
    Μου άρεσε και αυτή η ατάκα, επειδή είναι αλήθεια.
    Μας έχετε σπάσει τα νεύρα, νευριάζουν ακόμα κι αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο.
    Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ. Αν νευριάζουν κάποιοι σαν και εμένα που δεν πληρώνουν πια διαρκείας, φαντάσου οσοι πληρώνουν. Πάντως κι εγώ το αμέλησα.Ούτε κάρτα μέλους δεν έχω και αυτό σκεφτόμουν με τις επιτυχιες του ερασιτεχνη. Οτι τουλάχιστον κάρτα μέλους πρέπει να έχουμε όλοι (όσοι μπορούν βέβαια)

Και αυτή
    Το πρόστιμο για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι 200.000 και 200.000 πρόστιμο για την Λιβαδειά. Και όλα τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

voskos_7 (02-04-18)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Meχρι τον Γεναρη νομιζε ο Βαγγελας αλλαζονικα, πως θα παρει το πρωταθλημα με ο,τι λιμα κι αν εχει στο ροστερ. Υστερα οταν φανηκε πως χανεται ο τιτλος, παλι δεν εμφανιστηκε. Τωρα μονο που χανει την ευκαιρεια για τα φραγκα του τσου λου, τρελαθηκε. Εδω και 3 μηνες ξεφτλιζουν τον συλλογο οι μισθοφοροι.

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-04-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Meχρι τον Γεναρη νομιζε ο Βαγγελας αλλαζονικα, πως θα παρει το πρωταθλημα με ο,τι λιμα κι αν εχει στο ροστερ. Υστερα οταν φανηκε πως χανεται ο τιτλος, παλι δεν εμφανιστηκε. Τωρα μονο που χανει την ευκαιρεια για τα φραγκα του τσου λου, τρελαθηκε.
    Δεν μπορουσε να τους βρισει προκαταβολικα (εννοω πριν αποτυχουν). Απο την αλλη, αυτη ειναι μια τοσο ακραια ομιλια που αν την εκανε απο πριν τελειωνε και τους παιχτες, οποτε περιμενε πρωτα να διεκδικησει οσες πιθανοητες υπηρχαν.

Απο τοτε που εφυγε ο σιλβα γινονται μονο λαθη, δεν θα πω το αντιθετο, αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να μην του αναγνωρισω πως κανει μια προσπαθεια. Προσπαθεια χωρις προγραμμα - οκ - αλλα ακομα και οι λανθασμενες αλλαγες προπονητων ηταν μια προσπαθεια να αφυπνησει την ομαδα.

Εκ του αποτελεσματος πολλα λαθη, αλλα με οχι κακες προθεσεις.

17. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (02-04-18), iakov7 (02-04-18)

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορουσε να τους βρισει προκαταβολικα (εννοω πριν αποτυχουν). Απο την αλλη, αυτη ειναι μια τοσο ακραια ομιλια που αν την εκανε απο πριν τελειωνε και τους παιχτες, οποτε περιμενε πρωτα να διεκδικησει οσες πιθανοητες υπηρχαν.

Απο τοτε που εφυγε ο σιλβα γινονται μονο λαθη, δεν θα πω το αντιθετο, αλλα απο την αλλη, δεν μπορω να μην του αναγνωρισω πως κανει μια προσπαθεια. Προσπαθεια χωρις προγραμμα - οκ - αλλα ακομα και οι λανθασμενες αλλαγες προπονητων ηταν μια προσπαθεια να αφυπνησει την ομαδα.

Εκ του αποτελεσματος πολλα λαθη, αλλα με οχι κακες προθεσεις.
    Αλλοιμονο αν ο προεδρος της ομαδας ειχε κακες προθεσεις! Ο σοβαρος κοσμος στηριζει τον προεδρο, αλλα πλεον δεν φτανει η προσπαθεια. Χρειαζεται και σοβαροτητα, αλλιως παει στραφι. Ας πουλησει παικτη και με 50 εκατομμυρια. Σκασιλα μας, αν τα λεφτα δεν επενδυονται σωστα.

19. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-04-18), drizzt (02-04-18), flessanto (03-04-18), iakov7 (02-04-18)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Αλλοιμονο αν ο προεδρος της ομαδας ειχε κακες προθεσεις! Ο σοβαρος κοσμος στηριζει τον προεδρο, αλλα πλεον δεν φτανει η προσπαθεια. Χρειαζεται και σοβαροτητα, αλλιως παει στραφι. Ας πουλησει παικτη και με 50 εκατομμυρια. Σκασιλα μας, αν τα λεφτα δεν επενδυονται σωστα.
    Ετσι ειναι. Ειχαμε μια τεραστια ευκαιρια οσο παιζαμε μονοι μας, να φτιαξουμε μια ομαδα που δεν θα την κοντραρε κανεις στην ελλαδα για μια δεκαετια. Μαλακιστηκαμε και τωρα τρεχουμε.

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Ο Βαγγος κατάλαβε αυτό που πάντα έλεγα, αλλά πέρναγε στα ψιλά: μπάλα παίζουν οι παίκτες και δεν χρειάζεται προπονητής για να κερδίσεις λιμα και απλήρωτους. Μόνο λίγο φιλότιμο. Έχω τώρα ελπίδες για καλύτερη συνέχεια.

#αυτόν τον πούστη τον Οφόε, ούτε ζωγραφιστό να μην τον ξαναδώ μετά τη Λιβαδειά. Τομάρι, τεμπέλης μισθοφορος κακής ποιότητας.

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

πολλα μπραβο για την κινηση αυτη και πολυ αργησε.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Red_Bowie

Thanks
    36
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 178 φορές σε 93 μηνύματα
    Ignore User

Βαγγέλη σε πάω και το έχω δηλώσει.
    Δεν με ενοχλεί το να μην πάρω φέτος τίτλο, δεν με ενοχλεί να μην πάρω ούτε του χρόνου, αφού τα θετικά που έχεις προσφέρει στον Σύλλογο (και όχι την ομάδα) σου δίνουν "κάβα" για πολλές στραβοτιμονιές.

ΑΛΛΑ επειδή θέλω να μαι δίκαιος απέναντι στην νοημοσύνη μου πρώτα απ' όλα όπως είμαι δίκαιος και απέναντι σου θεωρώ πως το σημερινό show είναι εκτός από κωμικό και αντιπερισπασμός επικοινωνιακός κακής ποιότητας..

Δεν θα μπω σε διαδικασία να αναλύσω τα λάθη τα οποία έχουν γίνει σε επίπεδο επικοινωνίας, στελέχωσης, οργανογράμματος. Τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές, δεν έχει νόημα να λέμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, στο κάτω κάτω της γραφής μόνο κάποιος ανόητος θα πίστευε στα σοβαρά πως πρώτος απ' όλους δεν τα ξέρεις εσύ ο ίδιος αυτά που συζητάμε στους καφενέδες και τα forum.

Προσωπική μου άποψη είναι πως σήμερα ο Πρόεδρος εκμεταλλευόμενος το θυμικό των οπαδών της ομάδας, βρήκε ευκαιρία να ανακοινώσει έμμεσα πως του χρόνου πάμε για γερό haircut στο budget.
    Επειδή δεν είμαι από αυτούς που κρίνουν με βάση το συναίσθημα τις δηλώσεις ηγετών (πολιτικών, αθλητικών κτλ), πάντα ψάχνω να βρω τί κρύβεται πίσω από την κάθε δήλωση.
    Προφανώς λοιπόν του χρόνου, ελλείψει της προοπτικής των χρημάτων του CL πάμε για γερό ξεπούλημα, αποδεσμεύσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων (και καλά θα κάνουμε λέω εγώ).

Απλά επειδή θέλω να θεωρώ τον Ολυμπιακό ευρωπαϊκό club και όχι ομάδα της Ελλάδας τα σημερινά δεν μου άρεσαν.
    Πήγε ο Πρόεδρος και τα είπε ένα χεράκι στον Σεμπά, στον Μάρτινς, στον Ζιλλέ, στον Οτζίτζα και τα άλλα παιδιά και κάτι έτρεξε στα γύφτικα.
    Δεν με ενδιαφέρει που ο μέσος Ελληναράς οπαδός που θέλει το αφεντικό (ποτέ το δικό του βέβαια) να δείξει πυγμή στον υπάλληλο να 'ουμ, θα κοιμηθεί σήμερα πιο ανακουφισμένος.
    Με ενδιαφέρει η ουσία.
    Και επί της ουσίας λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον Ρόμαν ή τον Werner να κατεβαίνουν στα αποδυτήρια των Conte ή του Klopp και να βάζουν χέρι στους παίχτες.
    Μπορώ όμως να φανταστώ τον Νιάου ή τον Σπανό.
    Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

Η ομάδα φέτος ήταν κακή.
    Ειλικρινά δεν πειράζει.
    Θέλεις να τρίξεις τα δόντια; Κάνε το αν και δεν κατανοώ τί ακριβώς θα κερδίσει η ομάδα από αυτό. Επί της ουσίας εννοώ.
    Κάνε το όμως πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο κάτω κάτω της γραφής και τα μεγαλύτερα παρτάλια να έχουμε για παίχτες (που έχουμε) για κάποιους ο τίτλος "παίχτης Ολυμπιακού" είναι θεσμός. Δεν χρειάζεται να τον αποδομούμε για λόγους θυμικού. Πολλοί έχουν πάρει φέτος σε κάποιο πιτσιρίκι εμφάνιση με το όνομα των παιχτών που σήμερα "τελείωσες".
    Τέλος πάντων.

Κάνε restart το καλοκαίρι, μάζεψε και το budget, χτίσε το roster με ποδοσφαιρική λογική και άσε τα πρόστιμα που θα πάνε στον Ερασιτέχνη και τα άλλα λαϊκίστικα.
    Γνώμη μου τα παραπάνω χωρίς διάθεση να κρίνω όσους ίσως επικροτούν την σημερινή παρέμβαση.
    Απλά δεν μου αρέσουν γενικά κινήσεις ηγετών που στοχεύουν μόνο και μόνο στο να κάνουν γκελ στο θυμικό της μάζας χωρίς κάποια ουσία.
    Κάνε όσα θες στην πράξη και πάμε παρακάτω.
    Το πρόσημο θετικό είναι ούτως ή άλλως και θα ναι για αρκετά χρόνια με όσα ΗΔΗ έχεις πετύχει.

24. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red_Bowie για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-04-18), flessanto (03-04-18), panahs7 (02-04-18), Red&White-Nick-7 (04-04-18), sabar77 (03-04-18), voskos_7 (03-04-18)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

με τη συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές"

κακως που τους ακουγε κιολας
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

26. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> για αυτό το μήνυμα:

celticfrost (02-04-18), chainsaw (02-04-18), flessanto (03-04-18)

Thanks
    36
    Ignore User

Α και να αφήσουμε τα ηρωικά με την Κ20 που θα κατεβάσουμε να παίζει παρακαλώ..
    Ελπίζω μόνο ως αστείο να ειπώθηκε.

28. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Red_Bowie για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-04-18), panahs7 (02-04-18)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Meχρι τον Γεναρη νομιζε ο Βαγγελας αλλαζονικα, πως θα παρει το πρωταθλημα με ο,τι λιμα κι αν εχει στο ροστερ. Υστερα οταν φανηκε πως χανεται ο τιτλος, παλι δεν εμφανιστηκε. Τωρα μονο που χανει την ευκαιρεια για τα φραγκα του τσου λου, τρελαθηκε. Εδω και 3 μηνες ξεφτλιζουν τον συλλογο οι μισθοφοροι.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red_Bowie Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγέλη σε πάω και το έχω δηλώσει.
    Δεν με ενοχλεί το να μην πάρω φέτος τίτλο, δεν με ενοχλεί να μην πάρω ούτε του χρόνου, αφού τα θετικά που έχεις προσφέρει στον Σύλλογο (και όχι την ομάδα) σου δίνουν "κάβα" για πολλές στραβοτιμονιές.

ΑΛΛΑ επειδή θέλω να μαι δίκαιος απέναντι στην νοημοσύνη μου πρώτα απ' όλα όπως είμαι δίκαιος και απέναντι σου θεωρώ πως το σημερινό show είναι εκτός από κωμικό και αντιπερισπασμός επικοινωνιακός κακής ποιότητας..

Δεν θα μπω σε διαδικασία να αναλύσω τα λάθη τα οποία έχουν γίνει σε επίπεδο επικοινωνίας, στελέχωσης, οργανογράμματος. Τα έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές, δεν έχει νόημα να λέμε ξανά τα ίδια και τα ίδια, στο κάτω κάτω της γραφής μόνο κάποιος ανόητος θα πίστευε στα σοβαρά πως πρώτος απ' όλους δεν τα ξέρεις εσύ ο ίδιος αυτά που συζητάμε στους καφενέδες και τα forum.

Προσωπική μου άποψη είναι πως σήμερα ο Πρόεδρος εκμεταλλευόμενος το θυμικό των οπαδών της ομάδας, βρήκε ευκαιρία να ανακοινώσει έμμεσα πως του χρόνου πάμε για γερό haircut στο budget.
    Επειδή δεν είμαι από αυτούς που κρίνουν με βάση το συναίσθημα τις δηλώσεις ηγετών (πολιτικών, αθλητικών κτλ), πάντα ψάχνω να βρω τί κρύβεται πίσω από την κάθε δήλωση.
    Προφανώς λοιπόν του χρόνου, ελλείψει της προοπτικής των χρημάτων του CL πάμε για γερό ξεπούλημα, αποδεσμεύσεις και αναπροσαρμογές συμβολαίων (και καλά θα κάνουμε λέω εγώ).

Απλά επειδή θέλω να θεωρώ τον Ολυμπιακό ευρωπαϊκό club και όχι ομάδα της Ελλάδας τα σημερινά δεν μου άρεσαν.
    Πήγε ο Πρόεδρος και τα είπε ένα χεράκι στον Σεμπά, στον Μάρτινς, στον Ζιλλέ, στον Οτζίτζα και τα άλλα παιδιά και κάτι έτρεξε στα γύφτικα.
    Δεν με ενδιαφέρει που ο μέσος Ελληναράς οπαδός που θέλει το αφεντικό (ποτέ το δικό του βέβαια) να δείξει πυγμή στον υπάλληλο να 'ουμ, θα κοιμηθεί σήμερα πιο ανακουφισμένος.
    Με ενδιαφέρει η ουσία.
    Και επί της ουσίας λοιπόν δεν μπορώ να φανταστώ ας πούμε τον Ρόμαν ή τον Werner να κατεβαίνουν στα αποδυτήρια των Conte ή του Klopp και να βάζουν χέρι στους παίχτες.
    Μπορώ όμως να φανταστώ τον Νιάου ή τον Σπανό.
    Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

Η ομάδα φέτος ήταν κακή.
    Ειλικρινά δεν πειράζει.
    Θέλεις να τρίξεις τα δόντια; Κάνε το αν και δεν κατανοώ τί ακριβώς θα κερδίσει η ομάδα από αυτό. Επί της ουσίας εννοώ.
    Κάνε το όμως πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Στο κάτω κάτω της γραφής και τα μεγαλύτερα παρτάλια να έχουμε για παίχτες (που έχουμε) για κάποιους ο τίτλος "παίχτης Ολυμπιακού" είναι θεσμός. Δεν χρειάζεται να τον αποδομούμε για λόγους θυμικού. Πολλοί έχουν πάρει φέτος σε κάποιο πιτσιρίκι εμφάνιση με το όνομα των παιχτών που σήμερα "τελείωσες".
    Τέλος πάντων.

Κάνε restart το καλοκαίρι, μάζεψε και το budget, χτίσε το roster με ποδοσφαιρική λογική και άσε τα πρόστιμα που θα πάνε στον Ερασιτέχνη και τα άλλα λαϊκίστικα.
    Γνώμη μου τα παραπάνω χωρίς διάθεση να κρίνω όσους ίσως επικροτούν την σημερινή παρέμβαση.
    Απλά δεν μου αρέσουν γενικά κινήσεις ηγετών που στοχεύουν μόνο και μόνο στο να κάνουν γκελ στο θυμικό της μάζας χωρίς κάποια ουσία.
    Κάνε όσα θες στην πράξη και πάμε παρακάτω.
    Το πρόσημο θετικό είναι ούτως ή άλλως και θα ναι για αρκετά χρόνια με όσα ΗΔΗ έχεις πετύχει.

Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με βάση αυτά τα ποστ και στα πλαίσια του διαλόγου, θέλω και εγώ να πώ κάτι.

Προσωπικά μου άρεσε που έγιναν γνωστές οι δηλώσεις προέδρου. Είχα βαρεθεί τόσα χρόνια να μιλάνε Θεοδωρίδης, Καραπαπας και να μην ακούμε τι έχει να πει ο ιδιος ο προεδρος. Δε θεωρώ οτι μίλησε σαν το αφεντικό που πουλάει μούρη στον υπάλληλο, αλλά σαν το αφεντικό που έχει βαρεθεί να βλέπει τον υπάλληλο να κάνει μισή δουλειά και την υπόλοιπη ώρα να κάθεται και να ρίχνει πασιενζες πίνοντας τη φραπεδιά. Έχω δει να γίνονται αντίστοιχα και σε μεγάλες ομάδες. Πχ έχω διαβάσει για τις φωνές που έβαζε ο Γκουαρντιόλα στους παίκτες οταν τολμούσαν να πηγαίνουν με τη μερσεντές στις προπονήσεις, καθώς και την ταπεινότητα και εργατικότητα που απαιτούσε. Επίσης έχω διαβάσει για τα παπούτσια που πέταγε ο Φεργκιουσον σε όσους κοιμόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο και ας λέγονται μπεκαμ. Κατα τη γνωμη μου όχι για να δείξει ποιος ειναι ο μεγαλύτερος μάγκας, αλλα ίσως για να "σπασει" λιγο τον εγωισμο κακομαθημενών εργαζόμενων που επειδή έκαναν μια παραπάνω τρίμπλα ή έχουν μεγάλο κλαμπ απο fangirls και fanboys νομίζουν οτι μπορεί να κάνουν ο,τι θέλουν. Ή για την τιμωρία απο γερμανικό σύλλογο σε έλληνα παίκτη επειδή τόλμησε να σχολιάσει κάτι για τον προπονητή.

Οι δικοί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνουν ο,τι θέλουν, οπως το οτι δε σεβονται την απόφαση προπονητη στο ποιος θα εκτελέσει πεναλτυ. Έπρεπε να τα ακούσουν απο το "αφεντικό" κάποια στιγμή.

Σίγουρα όλοι βλέπουμε οτι θα κοπεί το μπατζετ, όπως έγινε και στο μπασκετ. Και τα έσοδα είναι λίγα χωρίς τα λεφτά του cl και δεν πωλούνται διαρκείας όπως άλλες εποχές και έχουμε ακόμα οικονομική κρίση στην ελλάδα. Για μενα είναι ευκαιρία να δοθούν ευκαίριες απο παιδιά στις ακαδημίες (με την απαραίτητη στήριξη απο καλούς έτοιμους παίκτες βέβαια), γι αυτο και στηριζω την απόφαση για την Κ20 στους επόμενους φετινους αγωνες. Χειρότερα δε θα τα κάνουν. Η αεξ ξεκινησε με παιδαρελια και τωρα ολοι μιλάνε για πολύ καλή ομάδα (εγώ την είδα μόνο στα μεταξύ μας παιχνίδια και δεν έχω άποψη)

Thanks
    36
    Ignore User

Rena ο Guardiola και ο Ferguson τα έκαναν αυτά.
    Όχι οι Πρόεδρες.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (03-04-18)

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Αυτό ισχύει. Αλλά στην ελλάδα ο προεδρος το παίρνει πιο προσωπικά το θέμα, μιας και κρίνεται και πιο προσωπικά. Πχ στην αγγλία θα βρίσει κάποιος τον Μουρινιο αλλα δε νομίζω να βρίζει συνέχεια τον Αμπραμοβιτς που τον είχε φέρει στη Τσελσι. Σε εμάς στην πρώτη ήττα δεν πέφτουμε πάνω στον προπονητή, αλλά πάνω στον πρόεδρο. "Φύγε.. είσαι τσιγκούνης, τρως τα λεφτά, δε σε θέλουμε, νοιάζεσαι μόνο για τα καράβια σου και δεν ασχολείσαι καν με τον ολυμπιακό."

Καιρός ήταν να μιλήσει λοιπόν. Και ναι είναι ελληνική νοοτροπία και ίσως λανθασμένη. Πχ εγώ θέλω να ξέρω οτι υπάρχει πρόεδρος στην ομάδα που βλέπει τι γίνεται και επεμβαίνει όπου χρειαστεί. Και ας είναι το πιο λογικό να κάνουν τη δουλειά αυτή προπονητές και λοιπό τεχνικό team. Εκτός αν οργανωθούμε τόσο που να εμπιστεύομαι περισσότερο τη γνώμη του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή απο τη γνώμη του προέδρου, όπως γίνεται στις μεγάλες ομάδες, όπου ο προεδρος δε φαίνεται πολύ.

Σελίδα 284 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 84184234244254264274280281282283284285286287288294304314324334384484584 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές