καραγκοζιλικια απο την διοικηση
Kαι με το κατάλληλο εικονίδιο στο θέμα πλέον.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καραγκοζιλικια απο την διοικηση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
5.6.2017
Έγραψα Πρόεδρε τότε, ότι πρέπει να σεβαστείς την ιστορία του Θρύλου.
Αντιπολίτευση δε σου έκανα, σώπασα. Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος σε κανένα πεδίο και σε καμία δυναμική του συγκεκριμένου ποστ.
Άσε άνθρωπε μου τις παρεμβατικές συμβουλές τους, που πάντα θα ορίζουν ‘καταστροφικές‘ διαστάσεις.
Η μπάλα είναι στρογγυλή και η κατάκτηση των τίτλων είναι η Ιστορία μας.
Μαζί με όλο το επιτελείο του Χάσι, τέρμα κι ο Ράντος. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων κάποιος Αγριογιάννης, ο οποίος ήταν μια ζωή στον βάζελο και μέντορας του Καπίνο, τον οποίο έχει βρει από πολύ μικρό και ο ίδιος τον πήγε εκεί. Ριζικό ξήλωμα πάλι με λίγα λόγια.
chainsaw (25-09-17)
Αυτό με τον ραντο δεν το κατάλαβα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συγνώμη, έδιωξαν τον Καπίνο αλλά προσέλαβαν τον μέντορά του για προπονητή???
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (26-09-17), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-09-17)
Bαγγελα εισαι τεραστιος. Βρηκες τον δικο σου Νικο αλεφαντο και συνεχιζεις για να ξεπερασεις το ρεκορ απολυσεων-προσληψεων προπονητη, ο οποιος μενει ανεργος στο μεσοδιαστημα.
Συνεχιζουμε να ονειρευομαστε!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Οπως ολοι ξερετε ειμαι πολυ γκρινιαρης και τα χωνω παντα στη διοικηση αφου τοσα χρονια δεν βλεπω η πλανο η οραμα με τις κινησεις που κανει
Αλλα............
Οταν υπαρχει θεμα συσπείρωσης και η ομαδα μου βαλεται απο παντου τοτε σταματαω να γκρινιαζω και δεν χτυπαω κανεναν
Το μονο που μενει τωρα ειναι ηρεμια και στοχοι οι οποιοι ειναι εφικτοι
Ευρωπη ας την ξεχασουμε αφου οι προβλεψεις δεν ειναι με το μερος μας
Ομως πρεπει να κανουμε τα παντα να βρεθουμε οσοι μπορουμε διπλα στην ομαδα και να την προστατεψουμε οπως μπορουμε
Σε ραδια και σε καφενεια σε καφετερειες και σε πλατειες
Μην τους δωσουμε δικαιωμα να μας δουν διχασμενους
Ετσι θα τους τρελανουμε και θα κανουμε αυτο που ξερουμε καλυτερα
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
BrazHlias (26-09-17), chainsaw (26-09-17), consigliere (26-09-17), dimace (02-10-17), giovanni#10 (26-09-17), maniakos7 (26-09-17), Protassov (27-09-17), Red&White-Nick-7 (26-09-17), sabar77 (26-09-17), sardine (26-09-17), The Dude (26-09-17)
Τέλος κι ο Μοντεστό.
Παίζει να παίχτηκαν τρελά καντήλια μετά το ματς με την κούλα...
Όλοι εναντίων όλων φάση...
Run and gun...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν ειμαστε καθολου καλα. Τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε φιλε;
Πρόεδρε, ψήσου τώρα που έχουμε και το Δήμαρχο δικό μας, να μετονομαστεί ο δρόμος μπροστά από το προπονητήριο, στο Ρέντη, σε "Οδός Τάκη Λεμονή"...
Ή στο γραφείο του προπονητή, να μπει η ταμπέλα "Κέντρο Διερχόμενων".
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Βαγγέλας από την Κυριακή το βράδυ είναι σε φάση:
![]()
giovanni#10 (26-09-17), Protassov (27-09-17), voskos_7 (26-09-17)
Ή οποιος προπονητης προλαβει να τελειωσει το πρωταθλημα χωρις να απολυθει, να παιρνει το βραβειο "Sir Takis Lemonis".
Ο Μοντέστο έκανε τον κονιόρδο τόσο καιρό ή είχε κάποια δουλειά όντως;
consigliere (26-09-17), Red&White-Nick-7 (27-09-17)
Πρόεδρε σε ευχαριστούμε που δεν βαριόμαστε ποτέ με σένα και τα ραβοξηλωματα σου
Bookmarks