Ξέχασες Ριβαλντο, Αναστόπουλο και Μάρκο Νε
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το Μάγουλα Παπαδόπουλο ξεχάσατε.
Στη μπούτσα μου που πήγε ο Βαλβέρδε, ο Ζαρντίμ και ο Φετφατζίδης. Ο Ολυμπιακός έκανε βήματα μπροστά όλα αυτά τα χρόνια; Αρχίδια έκανε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (22-08-17)
Δε λες καλά που δεν έκανε βήματα πίσω.. Δεν είναι και δύσκολο...
τα βηματα τα συγκρίνεις σύμφωνα με το γενικότερο πλαίσιο της ύπαρξης σου
Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ παραπάνω από αυτό τον μο ενώ στον ερασιτέχνη όταν οι άλλοι πέφτουν κατηγορίες, εσύ στα 7 ομαδικά τμήματα σου πήγες 4 Final και 3 τελικούς. Σε μια εποχή όπου ο μέσος οπαδός δεν μπορεί να πληρώσει αρκετά στα εισιτήρια/διαρκείας
σε τέτοιους πολύπλοκους οργανισμούς όποιος θα σκεφτεί την μπο*&%α του στο τέλος θα θερίσει θύελλες για μεγάλο διάστημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Και αγωνιστικά Κοσμά, τις περισσότερες χρονιές βήματα μπροστά κάναμε κι ας μην είδαμε μπάλα. Το δείχνει και η βαθμολογία της UEFA και μάλιστα όταν κάθε χρόνο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Δεν λέω ότι έχουμε καταφέρει και τίποτα σπουδαίο, αλλά πάντα ως μέτρο σύγκρισης παίρνεις το παρελθόν σου, σωστά; Σύμφωνα με αυτό λοιπόν, έχουμε 7 στα 7 πρωταθλήματα και βρισκόμαστε στην υψηλότερη θέση που έχουμε βρεθεί ποτέ στην Ευρώπη. Οπότε;
flessanto (22-08-17)
Μαρινάκης: "Ο Ολυμπιακός γύρισε εκεί που ανήκει. Στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μία σπουδαία επιτυχία για τον Θρύλο και συνολικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες ομάδες και να καταφέρουν όλες να προκριθούν".
Μπράβο Χοντρε
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Το περσινό πάθημα έγινε μάθημα. Φέτος επενδύσαμε και βγήκαμε κερδισμένοι.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Έτσι είναι χοντρέ. Αν πληρώσεις θα τα πάρεις πίσω δεκαπλάσια.
Μέχρι και σουβλάκια θα φάω απόψε για την πάρτη σου, να τα βλέπω να σε θυμάμαι.
giovanni#10 (23-08-17)
Με εσένα δεν είναι ποτέ κανείς σίγουρος. Φέτος γίνονται τα αυτονόητα και η ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκει. Αλλά, επειδή σε φοβάμαι, περιμένω και τις υπόλοιπες κινήσεις μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, για να δω εάν έβαλες μυαλό ή όχι. Εάν δηλαδή θέλεις έναν Ολυμπιακό δυνατό και υπολογίσιμο, όπως και ασυναγώνιστο στην Ελλάδα, ή θα ξεπουλήσεις και πάλι με την πρώτη ευκαιρία.
Είδομεν...
panahs7 (23-08-17), Red&White-Nick-7 (23-08-17)
Θα περιμένει την κλήρωση πρώτα. Αν πέσουμε με Ρεάλ δεν έχει νόημα να κάνουμε μεταγραφές.
Συμφωνώ στο πρώτο σκέλος, αλλά ρε σεις δεν είναι ξεπούλημα, αλλά τρελή υπεραξία. Και αυτό είναι κατόρθωμα για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Έχουμε δικτυωθεί πλέον για τα καλά και για κάποιο λόγο οι έξω ξεχνάνε ότι είμαστε ελληνική ομάδα όταν αγοράζουν. Πως θα πεις όχι ρε Κοσμά σε 15 εκ. για έναν 19χρονο που δεν έχει κάνει και τίποτα το τρομερό μέχρι τώρα και η πραγματική του αξία είναι στο 1/3?
Πρέπει να είσαι χαζός για να πεις "όχι εγώ θα τον κρατήσω να χτίσω ομάδα πάνω του". Επίσης μην ξεχνάτε ξαναλέω ότι και οι ίδιοι οι παίκτες παίζουν τον βασικότερο παράγοντα γιατί θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Ήδη τα ρεπορτάζ μιλάνε για τους μάνατζερ του Ρέτσου, τι τον συμβουλεύουν και με ποιον τρόπο να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή. Δεν έκανε τυχαία την καλύτερη του εμφάνιση μέχρι τώρα, στο χθεσινό ματς.
Για να δούμε πως θα κλείσει ο Αύγουστος.
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν περιμενουμε να περασουν οι μερες χεστα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks