Για πες ΜΙΑ περίπτωση ομάδας με μικρο μπατζετ που έκανε ευρωπαϊκό όνειρο. Και μιλάμε για μπάτζετ επιπέδου Ολυμπιακού. Μία. Γιατί η Αντερλεχτ που λες, διπλάσιο μπάτζετ από μας έχει, η Ντνιπρο άνω των 100 μυρίων.
Το Ευρωπαϊκό όραμα είναι να πας ένα σκαλί παραπάνω από τον προηγούμενο πρόεδρο.να φτάσεις στον τελικό του ουεφα.στους 8 φέτος έφτασε η Άντερλεχτ...
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις με ομάδες που τα κατάφεραν χωρίς μεγάλο μπατζετ.
Αλλά αν δεν βοηθάς την ομάδα σαν πρόεδρος και αντίθετα την διαλυεις κάθε χρόνο αλλά και στη μέση της χρονιάς δεν έχεις κανένα όνειρο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Για πες ΜΙΑ περίπτωση ομάδας με μικρο μπατζετ που έκανε ευρωπαϊκό όνειρο. Και μιλάμε για μπάτζετ επιπέδου Ολυμπιακού. Μία. Γιατί η Αντερλεχτ που λες, διπλάσιο μπάτζετ από μας έχει, η Ντνιπρο άνω των 100 μυρίων.
There is a Dude in town
voskos_7 (18-03-17)
Ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα σ'αυτο το θρεντ εδώ και καιρό.
Τι πάει να πει διαλύει ; Πουλάει,όπως κάνουν όλες οι ομάδες στην Ευρώπη. Δε μπορεί να αρνηθεί προτάσεις όταν τα λεφτά είναι πολλά κι ο παίκτης επιθυμεί να φύγει.Τέλος.
Περί Ευρωπαϊκού οράματος,θα σου πω ότι υπάρχουν ομάδες με τρελά μπατζετ που δε μπορούν ούτε καν να περάσουν τους 16.Παρακολουθείτε καθόλου τι ομάδες και από ποια πρωταθλήματα μένουν εκτός Ευρώπης ;
Ακούσατε ποτέ το Μαρινακη, να υπόσχεται πορείες στην Ευρώπη ; Μονο για πρωταθλήματα έχει μιλήσει. Καταλάβετε, ότι με πολλά η λίγα χρήματα, η ομάδα είναι δύσκολο να φτάσει ψηλά στην Ευρώπη.
sirkostas (18-03-17)
Περάσαμε 3 φορές τον όμιλο σε 13 προσπάθειες. Πέντε φορές πατώσαμε στη τελευταία θέση του ομίλου. Την ίδια εποχή η βαζέλα τα πήγαινε πολύ καλύτερα στην Ευρώπη. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Ουέφα.
Κι όσο κι αν επιμένεις να μην το παραδέχεσαι, η διοργάνωση έχει δυσκολέψει αφάνταστα αυτά τα χρόνια. Κάτι ομίλους της πλάκας με Αλκμααρ, Χέρενφεεν, Σταντάρ Λιέγης, Λάτσιο, Βέρντερ δεν ονειρευτήκαμε καν επί Μαρινάκη. Φτάσαμε σε σημείο να πέφτει απ' το 4ο γκρουπ δυναμικότητας ολόκληρη Ντόρτμουντ. Τη μοναδική φορά που πέσαμε σε κάπως βατό όμιλο, προκριθήκαμε. Δεν βγήκαμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι όπως την εποχή που μας καβάλαγε ακόμα κι η Λιλ.
SOAD37 (18-03-17)
Για εμένα είναι η επιβίωση με όσο δυνατόν καλύτερη αθλητική δραστηριότητα (που είμαστε μηδέν τα περισσότερα χρόνια) μέχρι να έρθει η μετεξέλιξη του ποδοσφαίρου με ένα σάλαρυ καπ. Δεν νομίζω ότι η Μπράγκα ή η Σπάρτα Πράγας ή ο Αποέλ είχαν περισσότερα λεφτά
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Προσπαθώ να θυμηθώ τι έχει πετύχει η Σπάρτα Πράγας αυτόν τον αιώνα και δεν με βοηθάει η μνήμη μου. Αν θες, διαφώτισέ με.
Για τη Μπράγκα ήδη έγραψα. Είναι διαφορετικό να προέρχεσαι από πρωτάθλημα που έχει ήδη δώσει κάποιες ομάδες που έχουν πάρει ευρωπαϊκά τρόπαια κι έχει αναδείξει και μερικούς απ' τους μεγαλύτερους παίχτες στην ιστορία του αθλήματος. Και διαφορετικό να προέρχεσαι από πρωτάθλημα της φάπας.
Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική εξαίρεση στον κανόνα, αλλά τότε που προχώρησε μέχρι τους 8, υπηρέτησε πιστά ένα στυλ που εμείς οι ολυμπιακοί αποκαλούσαμε "τσούκου τσούκου μπολλ". Και χάρη σ' αυτό και χάρη στο ότι τον υποτίμησαν οι αντίπαλοί του, πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αλλά όταν ξαναδείς τέτοια επιτυχία από κυπριακή ομάδα, θα έχει βγει η Ελλάδα απ' τα Μνημόνια.
Και σάλαρυ καπ δεν θα υπάρξει ποτέ στο ποδόσφαιρο.
Βασιλεία λάθος και αν το ψάξουμε θα βρούμε και άλλες
Σάλαρυ καπ θα υπάρξει κάποτε αλλιώς θα διαλυθεί το άθλημα. Ηδη αρκετοί ξενερώνουν με αυτά που γίνονται
Τι το εξωπραγματικό έχει πετύχει η Βασιλεία;
Και σάλαρυ καπ ΔΕΝ θα υπάρξει ποτέ. Πως θα γίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελεγχθούν όλες οι ομάδες του πλανήτη; Το κάθε κράτος έχει τη δική του ομοσπονδία και βάζει τους δικούς του κανόνες. Να πάει η Ουέφα να επιβάλλει σάλαρυ καπ στους κινέζους; Με τι θα τους απειλήσει αν δεν συμμορφωθούν; Με αποκλεισμό απ' τις...ευρωπαϊκές διοργανώσεις;
Ασε που ούτε καν τις ευρωπαϊκές ομάδες δεν μπορεί να στριμώξει. Αμα κάνει τη ζόρικη, θα μαζευτούν οι μεγάλοι και πλούσιοι της ηπείρου και θα κάνουν τη δική τους λίγκα. Κι ας πάει μετά η Ουέφα να επιβάλλει σάλαρυ καπ στη Κάλιαρι, στη Χοφενχάιμ και στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Ημιτελικά και προημητελικά που εσύ δεν τα έχεις κάνει ποτέ!
Γιατί στο μπάσκετ, το νβα επιβάλλει στην euroleague? Τα πάντα γίνονται απλώς η παραοικονομία είναι πολύ δυνατή τώρα
Για εμένα αυτό που βλέπω τώρα είναι μια γελοιότητα. Δεν έχει θέση στην ιστορία.
Οσο εξελίσσεται ο αθλητισμός "το πληρώνω για να νικάω, δεν θα έχει θέση". ή θα αλλάξει ή θα αλλάξουν οι φίλαθλοι και θα στραφούν αλλού...
Ολυμπιακός είσαι, εντάξει...
Μη ξεχνάμε όμως, σε ποιά χώρα είσαι πρώτος και με ποιά εμπορικότητα προσπαθείς να βγεις στον διεθνή ανταγωνισμό...
Να το βάλω καημό που δε μας είδα στην τετράδα του Γιουρόπα; Άντε και το έβαλα: Του χεριού μας είναι δηλαδή;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δεν είναι του χεριού μας αλλά δεν μας ενδιαφέρει όσο πρέπει κιόλας... Εχει πολύ μεγάλη διαφορά
Τι συζητατε μωρε; Θα δουμε την ομαδα να παιζει στρωτο ποδοσφαιρο που εχουν ματωσει τα ματια μας μεχρι και στο κυπελλο; Απο εκει ξεκιναει το φετινο χαλι,που μου φτασατε μεχρι τελικο ευρωπαικης διοργανωσης. Να στρωσουν την κωλαρα τους εκει στη διοικηση γιατι το φετινο το παραξεχειλωσαν και μετα βλεπουμε το εαν μπορουμε να προκριθουμε απεναντι στην οποιαδηποτε Μπεσικτας. Να θυμισω πως ημασταν και καπως κωλαρα που φτασαμε εκει που φτασαμε... Αστρο ειχαμε που εκατσαν τετοιες κληρωσεις απεναντι στο σκορποχωρι που ειχαμε φετος...
Γιώργη, μήπως δε το'χουμε κιόλας;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
sirkostas (18-03-17)
Ωραία τα λες τύπε...!!! Απλά, ωμά, κατανοητά και ποιητικά
Δεν διαφωνώ στα περισσότερα απ'οσα λες, μόνο μια μικρή επισήμανση για το ευρωπαϊκό όραμα η όπως αλλιώς θέλεις να το πεις...Για μένα ας περάσει η ομάδα και μια φορά στους "8" όποιασδηποτε διοργάνωσης, είτε Γιουρόπα, είτε τσου λου και ας πεθάνω μετά...Δεν το'χω ζήσει και μια φορά θα'θελα να έχω αυτή την χαρά/πολυτέλεια...Όσο ζούμε ελπίζουμε κι ονειρευόμαστε, δεν όνειροβατω απλώς θέλω η ομάδα που αγαπώ κι υποστηρίζω να κάνει αυτό το βήμα παραπέρα..Αν δεν γίνει κι αυτό, δεν σημαίνει ότι θα πάψω να αισθάνομαι αυτό που αισθάνομαι γτ Ολυμπιακός στα εύκολα, θρύλος στα δύσκολα...
The Dude (18-03-17)
ότι δεν το χουμε, δεν το χουμε. Αλλά γιατί δεν το προσπαθούμε?
και κυρίως γιατί νομίζουμε ότι είμαστε η Ρεάλ? Κάποτε όλα αυτά τα κόμπλέξ θα βγουν στην επιφάνεια γιατί κάποιος θα σε ξεμπροστιάσει... Αυτή την στιγμή ο Μαρινάκης τρώει όλα αυτά απο την εποχή του Κόκκαλη, και όχι τόσο για δικά του λάθη.
Εγώ καταλαβαίνω ότι χρειάζεται μια χρονιά εκκαθάρισης. Αλλες τρεις χτισίματος και μετά κάποια προσπάθεια για παραπάνω πράγματα. Αλλά από όλα αυτά δεν ξέρω πόσα θα γίνουν
ΥΓ. εμένα με καίει η πλάνη πιο πολύ και το καφενείο για να το παίξουμε μάγκες
Και είναι κατόρθωμα που έφτασε ημιτελικά Γιουρόπα; Ε, τότε, η βαζέλα που έχει φτάσει τελικό Πρωταθλητριών είναι η μεγαλύτερη ομάδα του γαλαξία.
Οσο για μπάσκετ, λάθος κάνεις. Ισα ίσα που σ' αυτό το άθλημα οι κανονισμοί διαφέρουν από ήπειρο σε ήπειρο. Γι' αυτό οι αμερικάνοι τον πρώτο καιρό χάνουν τ' αυγά και τα καλάθια στην Ευρώπη.
Και το "πληρώνω για να νικάω" υπάρχει από τότε που πρωτοπάτησε ο άνθρωπος στη γη. Και το ξέρουν όλοι αυτό, εκτός από κάποιους που πιστεύουν τα παραμυθάκια περί των αγνών κι αμόλυντων αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων. Πληρώνω για να νικάω σημαίνει ότι φτιάχνω καλύτερο γήπεδο, καλύτερο προπονητήριο, καλύτερο τεχνικό τιμ και καλύτερους παίχτες. Αυτό δεν μπορεί ν' αλλάξει.
Κι αν θες σάλαρυ καπ στην Ευρώπη, τότε πρέπει πρώτα να απαιτήσεις σάλαρυ καπ στην Ελλάδα. Να έχει το ίδιο μπάτζετ ο Ολυμπιακός με τον Κισσαμικό και τη Λαμία. Ετσι δεν πάει; ή εδώ που είμαστε κυρίαρχοι χάρη στα λεφτά που ρίξαν ο Κόκκαλης κι ο Μαρινάκης, κάνουμε το κορόιδο και σκούζουμε μόνο εκεί που τα λεφτά του Μαρινάκη δεν επαρκούν;
Η αληθεια ειναι καπου στην μεση....Πρεπει μεσα σ'ακρες να αναφερθηκε και καπου παραπανω...Δεν ξερω αν ειναι μονο παθογενεια των ελληνων φιλαθλων (κι οταν αναφερομαι σε ελληνες φιλαθλους, εννοω αποκλειστικα και μονο τους δικους μας, οι αλλοι τις απαιτησεις να εχουν) αυτο που φερνω εναν προπονητη και περιμενω απ'αυτον να πετυχει σε μια χρονια πραγματα που αλλοι προπονητες δεν τα πετυχαν σε 2 και 3 χρονιες που εκατσαν...Δεν ειναι ευκολο πραγμα οταν καθε χρονο αλλαζεις ολη την ομαδα να εχεις και την απαιτηση η καθε καινουργια ομαδα που χτιζεται να γ@μ@ει και να δερνει μεσα σε 2 και 3 μηνες....Θελει χρονο, και κανεις δεν εχει την υπομονη....Βλεπεις τον ζαρντιμ που ηρθε και οι αλλοι τον ειχαν βγαλει αμυντικογενη και οτι επαιζε κουτσου κουτσου μπολ και με το ζορι βαζαμε ενα γκολ και μετα ολοι αμυνα, και τον βλεπεις τι ομαδα εχει φτιαξει στην Γαλλια...Ειναι και τα υλικα θα μου πεις, ναι ειναι τα υλικα, αλλα ειναι και η φιλοσοφια του εκαστοτε συλλοογου...Εδω χανεις ενα ματς και βγαινει ο αλεφαντος κι ο καθε αλεφαντος και μας κανει σεμιναριο προπονητικης, και ο καθε προπονηταρας της εξεδρας τους βγαζει ολους αχρηστους...Ετσι ειναι? Δηλαδη με 2 και 3 κακα αποτελεσματα ο αλλος ειναι αχρηστος και μολις παει σε ομαδα του εξωτερικου πως γινεται ρε φουστη και την πηγαινει μεχρι και τελικο?? Ο ζαρντιμ που τον ανεφερα παραπανω πριν ερθει σ'εμας δεν ειχε παει ημιτελικο με την μπραγκα?? Αχρηστος ηταν δηλαδη??? Αυτο ειναι αρρωστια και μονο λογικη δεν εχει....Ας κοιταξουν για αρχη να στηριξουν τον προπονητη που θα φερουν και να κλεινουν τα αυτια σε ολες τις κασσανδρες και μετα βλεπουμε...
Βλέπω εκπομπή της νόβα, δειχνει οσφπ 11-12. Τζιμπούρ, Μιραλάς, αβρααμ, ιμπαγαςα ,Μέλμπεργκ 2-0 την ΑΕΚ σβηστά.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μπλαμπλαμπλα
Bookmarks