Σελίδα 205 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 5105155165175185195201202203204205206207208209215225235245255305405505605 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 4.081 έως 4.100 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

.

Περιοχή
    Οπου με βγαλει..!!!
    Thanks
    3.227
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.229 φορές σε 3.252 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν δε μπορείς το παραπάνω βγαίνεις και λες στον κόσμο σου "μάγκες, ως εδώ είμαστε, πάμε για πρωτάθλημα και ξεχάστε όλα τα άλλα". Και τελειώνει το παραμύθι, κανείς δε θα σου πει τίποτα. Δεν απολύεις προπονητές ως ανίκανους και δε βάζεις τα ΜΜΕ σου να παραμυθιάζουν τον κόσμο ότι εσύ μπορείς αλλά έπεσες σε ανίκανους που σε χαντάκωσαν.
    Ακριβως αυτο, ας μου κακοφανει, που θα μου κακοφανει δηλαδη αλλα μην μου πετας τα "We keep on dreamin" και τετοιες μ@λ@κιες ενω ταυτοχρονα ο μοναδικος σου στοχος ειναι να καβατζωσεις το πρωταθλημα. και στα @ρχιδι@ σου η ευρωπη....Δηλαδη ποιο ακριβως ειναι το ευρωπαικο οραμα η προκριση μεχρι τους "16" του τσου λου, μια φορα στα 4-5 χρονια, η προκριση στους "32" του γιουροπα...Απο'κει περασαν κι αλλοι, so what?? Μια χρονια ρε φουστη δεν θες να κανεις το βημα παραπανω? Μια χρονια μονο, δεν θελεις να λες οτι εγω π.χ τον Ολυμπιακο τον πηγα και ενα βημα παραπερα???Μονο θα αποκλειομαστε απο το καθε χωριο και μετα θα λεμε: τωρα παμε να παρουμε τον βαζελο, την κουλα η τον μπαοκ...Καραμελα εχει καταντησει πλεον.....Εγω παντως την εχω φτυσει....

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων

Πιστεύω ότι ο Μπέντο αργά η γρήγορα θα τελείωνε. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είχαμε πολλές αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του.

Οι δηλώσεις ήταν η αφορμή.
    Μόλις μια βδομάδα πριν είχε βγει ο Μαρινάκης κι απέκρουσε τις αποδοκιμασίες κατά του Μπέντο. Η απόφαση ήταν να βγει η χρονιά μ' αυτόν. Υπό τη προϋπόθεση ότι θα έκανε τουμπεκι και θα έπαιρνε όλο το ανάθεμα πάνω του για τις πωλήσεις παιχτών και για τις μεταγραφές που δεν έγιναν.

Εφόσον βγήκε και μίλησε κι αποκαλύφθηκε ότι αυτά ήταν καθαρά επιλογές της διοίκησης, έβαλε μόνος του υπογραφή στο απολυτήριο.

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Γιατί είχε ο Σωκράτης; Στη τελική δε μπορούμε παραπάνω, ας το καταλάβουμε να τελειώνει αυτό το θέμα.
    ο σωκρατης καποτε ειχε.μετα το παρατησε και αυτος.ο μαρινακης δεν ειχε ποτε.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Το avatar του χρήστη jojo

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.102 φορές σε 701 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μόλις μια βδομάδα πριν είχε βγει ο Μαρινάκης κι απέκρουσε τις αποδοκιμασίες κατά του Μπέντο. Η απόφαση ήταν να βγει η χρονιά μ' αυτόν. Υπό τη προϋπόθεση ότι θα έκανε τουμπεκι και θα έπαιρνε όλο το ανάθεμα πάνω του για τις πωλήσεις παιχτών και για τις μεταγραφές που δεν έγιναν.

Εφόσον βγήκε και μίλησε κι αποκαλύφθηκε ότι αυτά ήταν καθαρά επιλογές της διοίκησης, έβαλε μόνος του υπογραφή στο απολυτήριο.
    Πεντακάθαρες αποφάσεις της διοίκησης.

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Γιατί είχε ο Σωκράτης; Στη τελική δε μπορούμε παραπάνω, ας το καταλάβουμε να τελειώνει αυτό το θέμα.
    Κόκκινε αδερφέ μου! Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, δαύτη η κουβέντα. Τα πέτρινα γαμημένα χρόνια, τη λύτρωση την είδαν επί προεδρίας Κόκκαλη.
    Δεν υπάρχει κακία στη κουβέντα μου, απλά το βίωσα έτσι, όπως και πολλά Αδέρφια μου δω ΄χαμω.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ευρωπαϊκό όραμα θεωρώ ότι δεν μπορεί να έχει καμία ομάδα από πρωτάθλημα Δ' κατηγορίας, όπως το ελληνικό. Ισως μια φωτοβολίδα, με τεράστια οικονομική επένδυση, αλλά φωτοβολίδα θα είναι κι αυτή. Για Τσάμπιονς Λιγκ ούτε το συζητάω, δεν υπάρχει περίπτωση. Αλλά κοιτάζω και τους τελικούς του Ουέφα/Γιουρόπα κι εκεί το ίδιο συμπέρασμα βγάζω. Ναι, φτάσαν σε τελικό ομάδες σαν την Αλαβές και τη Μπράγκα, αλλά προέρχονταν από πρωταθλήματα πολύ ανώτερα του ελληνικού. Οπως επίσης κι η Φούλαμ με τη Μίντλεσμπρο. Πήγε κι η Ρέιντζερς, αλλά προέρχεται από πρωτάθλημα που είναι μεν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά έχει αναδείξει τεράστιους παίχτες και οι ομάδες του έχουν κερδίσει κατά καιρούς ευρωπαϊκά τρόπαια.
    Η μόνη εξαίρεση είναι η Ντνίπρο, αλλά θεωρώ πως απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (17-03-17)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο σωκρατης καποτε ειχε.μετα το παρατησε και αυτος.ο μαρινακης δεν ειχε ποτε.
    25η θέση είσαι στην Ευρωπαϊκή κατάταξη. Με τον Κόκκαλη ποτέ δεν είχες ανέβει τόσο ψηλά.
    Επίσης, άλλες εποχές τότε στα οικονομικά.

9. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (17-03-17)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jojo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κόκκινε αδερφέ μου! Δεν μπορεί να τελειώσει έτσι, δαύτη η κουβέντα. Τα πέτρινα γαμημένα χρόνια, τη λύτρωση την είδαν επί προεδρίας Κόκκαλη.
    Δεν υπάρχει κακία στη κουβέντα μου, απλά το βίωσα έτσι, όπως και πολλά Αδέρφια μου δω ΄χαμω.
    Δεν αντιλέγω και τον ευχαριστούμε γι'αυτό.
    Στην Ευρώπη όμως κανένα όραμα. Μια χρονιά καλη χρονια και τίποτα άλλο.
    Κερδίζαμε την ΑΕΚ με τέσσαρες και μέτα απο λίγες ημέρες μετρούσαμε τις καρδούλες στη μπλούζα της Χέρενφεν.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Εντελώς άλλες εποχές. Πακέτα από Αλφα Ντίτζινταλ, ο ΟΠΑΠ έδινε σοβαρά λεφτά στις ομάδες κι όχι τα ψίχουλα που δίνει τώρα ο Κουροπαλάτης κλπ.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (17-03-17)

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Μαζί σου sir.
    Φωτοβολίδα!
    Τα οικονομικά δεδομένα θα είναι πάντα θέματα διοικήσεων και νοοτροποιών.
    Ας μου δώσει κάποιος την προοπτική να την απολαύσω.

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από jojo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαζί σου sir.
    Φωτοβολίδα!
    Τα οικονομικά δεδομένα θα είναι πάντα θέματα διοικήσεων και νοοτροποιών.
    Ας μου δώσει κάποιος την προοπτική να την απολαύσω.
    Τι να σου πω, φίλε μου; Οπως το βλέπει ο καθένας.

Προσωπικά, δεν έχω την απαίτηση απ' τον Μαρινάκη να βγάλει 200.000.000 απ' τη τσέπη του για να πετύχει μια αμφίβολη επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Γιατί ακόμα και με τέτοια επένδυση, πάλι ζόρι θα είναι να πετύχει κάτι.

Αν του περισσεύουν, ας τα δώσει για να χτιστεί κανένα ορφανοτροφείο. Ετσι θα πιάσουν τόπο κι όχι αν τα σκορπίσει για να πληρώσει κάποιους μισθοφόρους μαντράχαλους που κλωτσάνε μια μπάλα.

15. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (17-03-17), jojo (17-03-17), panahs7 (18-03-17), Reds (17-03-17), SAF-7- (18-03-17), The Dude (18-03-17), voskos_7 (17-03-17)

Περιοχή
    Χώρα των κενταύρων
    Thanks
    718
    Ignore User

Τα στατιστικά είναι για τους τριτοτέταρτους η χαρά.
    Στην 89η θέση θα ήθελα να ’μαι την Κυριακή, με 0..4

Thanks
    4.414
    Ignore User

25η θέση είσαι στην Ευρωπαϊκή κατάταξη. Με τον Κόκκαλη ποτέ δεν είχες ανέβει τόσο ψηλά.
    Επίσης, άλλες εποχές τότε στα οικονομικά.
    τα στατιστικα δεν μου λενε τιποτα σπυρο.
    στους 8 του τσ.λ. σε εφτασε μια ανασα απο τους 4 παιζοντας μπαλαρα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ναι, γιατί εκείνη την εποχή αρκούσε να περάσεις έναν όμιλο κι ήσουν κατευθείαν στους 8. Η διοργάνωση έχει αλλάξει κατά πολύ. Τότε έβγαιναν μόνο 2 ομάδες απ' τα τοπ πρωταθλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος η Ισπανία είχε 5 ομάδες, οι άγγλοι κι οι γερμανοί από 4 κι οι ιταλοί 3. Η μέρα με τη νύχτα.

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (18-03-17), Reds (17-03-17)

Το avatar του χρήστη Nikosgus

Thanks
    484
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 301 φορές σε 183 μηνύματα
    Ignore User

Τι να σου πω, φίλε μου; Οπως το βλέπει ο καθένας.

Αν του περισσεύουν, ας τα δώσει για να χτιστεί κανένα ορφανοτροφείο. Ετσι θα πιάσουν τόπο
    Αυτό είναι τόσο σωστό που με κάνει να νιώθω ματαιόδοξος ακόμα και που γράφω εδώ. Είναι τόσο σωστό που θέλω να μην το ξαναπεις. Θα κάνω πως δεν το διάβασα για να συνεχίσω να βρίζω τον χοντρό να βάλει κανα φράγκο στην ομάδα.

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sirkostas (17-03-17)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Δε ζητάμε από τον χοντρ... εεε, τον πρόεδρο να βάλει φράγκα. Να μας ξεκαθαρίσει το πλάνο θέλουμε κι εμείς μαζί του.

Μη μας περνάει όμως για μαλάκες.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Thanks
    4.414
    Ignore User

Ναι, γιατί εκείνη την εποχή αρκούσε να περάσεις έναν όμιλο κι ήσουν κατευθείαν στους 8. Η διοργάνωση έχει αλλάξει κατά πολύ. Τότε έβγαιναν μόνο 2 ομάδες απ' τα τοπ πρωταθλήματα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος η Ισπανία είχε 5 ομάδες, οι άγγλοι κι οι γερμανοί από 4 κι οι ιταλοί 3. Η μέρα με τη νύχτα.
    κωστα η ιστορια εγραψε οτι περασες απο ομιλο με αγιαξ (που ειχε παρει τσ.λ. 2 χρονια πριν) και πορτ (ναι αυτην
    που πηρε ουεφα και τσ.λ.μερικα χρονια αργοτερα).εναν πολυ δυσκολο ομιλο παιζοντας μπαλαρα.
    ο σωκρατης απο τοτε ξαναπερασε και τους ομιλους 2 φορες.δεν ειδα τον μαρινακη να εχει τοσες επιτυχιες
    που ειναι προσανατολισμενος στην ευρωπαικη καταξιωση.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ο Μαρινάκης δεν έχει περάσει απ' τους ομίλους; Και τότε πως φτάσαμε να παίζουμε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Οσο για τα ονόματα της Πόρτο και του Αγιαξ που γράφεις, όταν τους αντιμετωπίσαμε ήταν τελείως ξεδοντιασμένοι. Ειδικά απ' τους ολλανδούς που ουδεμία σχέση είχαν με την ομαδάρα που το σήκωσε 4 (κι όχι 2) χρόνια πριν. Αν τους είχαμε αντιμετωπίσει το 1994-95, θα έκλαιγαν μανούλες.

Επί Μαρινάκη τα πράγματα έχουν ζορίσει απίστευτα, γιατί έχει δυσκολέψει πολύ η διοργάνωση. Ομιλο με ομαδάρες επιπέδου Γιουβέντους και Ατλέτικο Μαδρίτης ουδέποτε πετύχαμε εκείνα τα χρόνια, ευτυχώς κιόλας γιατί θα μας έκαναν με τα κρεμμυδάκια.

Thanks
    4.414
    Ignore User

Κώστα μου δεν είπα ότι δεν πέρασε όμιλο ο Μαρινάκης. Αυτό όμως το έκανε 3 φορές ο Κόκκαλης....και σε πήγε στους 8 κιόλας.
    Ο Μαρινάκης τι εχει να αντιπαραβαλει σε αυτο;1 πρόκριση.....ουαου.τρελλο Ευρωπαϊκό όνειρο
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Μπορεί κάποιος να μου πει τί δίαολο είναι αυτό το ευρωπαϊκό όνειρο;
    Είναι κατάκτηση τίτλου; Δεν πρόκειται να συμβει. Ετσι ήρεμα κι απλα. Δεν μπορεί να συμβει. Με αυτά τα μπάτζετ που έχουμε στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να χτυπήσουμε ούτε μικρομεσαίες καλές ομάδες τύπου Σεβίλλης. Η Σεβίλλη με το μπάτζετ το περσινό αγόραζε Ολυμπιακό και το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο και της έμεναν και ρέστα.
    Είναι πορεία; Πορεία ως ημιτελικά; Ως τους 8; Ως που; και γιατί ως εκεί; είναι κάποιο κανονάκι που κερδίζεις εκεί; Ο,τι και να θες να κάνεις πρέπει να έχεις πρόγραμμα και λεφτα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει τίποτα από τα δύο. Και ακόμα και να τα είχε, δεν θα είχε το πιο βασικό. Υπομονη και βάθος χρόνου.
    Και ναι. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έχει λεφτα. Είναι μια μικρή οικονομικά ομάδα της Ευρώπης και ο Μαρινάκης δεν μπορεί να κάνει κάτι γι'αυτό. Δεν είναι ευθύνη της ομάδας τα πενιχρά έσοδα, οι αστείες χορηγίες και το τέλμα της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Ας ξυπνήσουμε και ας δούμε λιγάκι την πραγματικότητα...δεν είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας ο Ολυμπιακος; Βρακί δεν έχει ο κώλος μας, λουλούδια θέλει ο πούτσος μας;
    Να λέμε κι ευχαριστώ που έχουμε μια διοίκηση που σε όλη τη θητεία της είναι μέσα στην κρίση έχει βάλει παραταιρα χρήματα με το τί συμβαίνει γύρω μας και κρατα.ει την ομάδα στον αφρό. Με τα στραβά, με τα λάθη, όμως και μαθαίνει, και δεν έχει καταντήσει την ομάδα ζελεδένιο να βολοδέρνει και να μην έχει να πληρώσει δεή, ούτε κουλα να σέρνεται στην γάμα εθνικη.
    Δεν υπάρχει ευρωπαϊκό όραμα. Είναι το εξτραδάκι. Όπου και όσο φτάσουμε. Και να τσεπώσουμε κανα λιλί.
    There is a Dude in town

27. Οι ακόλουθοι 10 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (18-03-17), dimace (19-03-17), panahs7 (18-03-17), Reds (18-03-17), sabar77 (18-03-17), sirkostas (18-03-17), SOAD37 (18-03-17), TBM (30-03-17), ttg_red (18-03-17), voskos_7 (18-03-17)

Σελίδα 205 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 5105155165175185195201202203204205206207208209215225235245255305405505605 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές