2 προπονητές αλλάξαμε + 1 ετοιμάζεται... Μήπως ήρθε η ώρα για την επόμενη αλλαγή;; Είμαι 35 χρονών. Γουστάρω να βλέπω κάθε ματς του θρύλου ακόμα και όταν παίζει με τον παναιγιάλειο. Αλλά αυτό το πράγμα φέτος δεν βλέπεται.. Πραγματικά δεν βλεπόμαστε. Αυτά που κοροιδεύαμε για χρόνια σε άλλες ομάδες τα βλέπω φέτος στον Ολυμπιακό. Κάθε χρόνο και πιο αποδυναμωμένοι. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρουμε επειδή όλοι οι άλλοι είναι ανύπαρκτοι - όχι οτι εμείς είμαστε υπαρκτοί... Αλλά τουλάχιστον οι άλλοι βελτιώνονται, παίρνουν και κανά παίκτη της προκοπής. Η ψαλίδα μικραίνει δυστυχώς και αυτό είναι αποτέλεσμα της διοίκησής μας. Πολλά λάθη και δυστυχώς επαναλαμβανόμενα δείχνει σκοπό και δόλο. Όταν πουλάς Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ομάρ, Μίλι, Ιντέγε κλπ μέσα σε 1 χρόνο, τους βασικούς σου παίκτες και κάθε φορά σε κάθε θέση περιμένεις να σου βγει ο παίκτης, ΔΕΝ φτιάχνεις ομάδα, απλά πειραματίζεσαι και εύχεσαι να βγει. Το ίδιο θα γίνει και με τον Ρέτσο, Μανθάτη ή όποιον άλλο βγει. Αλλά έτσι ΔΕΝ κάνεις ομάδα. Κράτα κορμό ρε φίλε. Κράτα και άλλαξε 2-3 παίκτες. Όχι όλους..Εδώ στο μπάσκετ οι Αγγελόπουλοι αλλάζουν 3-4 παίκτες, αλλά ο κορμός είναι ίδιος. Πείτε μου μια σημαία του θρύλου στην ενδεκάδα μας. Αν πάει να γίνει μπούλο και αυτός. Αν δεν έχεις όνειρα φύγε και πούλα σε κάποιον που έχει. Ξέρω ξέρω... Εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός. Προσπαθώ να κάνω κακό στον Θρύλο...
Bookmarks