Faithful (09-12-16)
Εγώ προσωπικά θέλω, λύση συνεργασίας με το γύφτο, τον Ντα Κόστα και τον Βιάνα. Να παίζει ο Ρέτσος. Είναι με τεράστια διαφορά ο καλύτερος στοπερ της ομάδας. Όποιος προπονητής δε χρησιμοποιεί αυτόν αλλά τον Ντα Κόστα και τον Βιάνα, είναι ή μαλάκας ή ΑΣΧΕΤΟΣ. Προπονητής ας έρθει όποιος θέλει στη θέση του.
Faithful (09-12-16)
Λιγότερους από 9 βαθμούς, σε όμιλο, έχουμε να μαζέψουμε από το '08 - με εξαίρεση το 13 (πού ήταν μονά τα παιχνίδια). Και όλες οι συμμετοχές, είναι στην "από πάνω" διοργάνωση.
Αν με Μαρίν, Ντομίγκες, Καμπιάσσο (τον πρώτο, τον έφερε αυτός, τον τρίτο, δε διαφώνησε να τον φέρουν πίσω), Ελαμπντελαουί (μη βλέπετε που δε μιλάει ακόμα), Ζντίελαρ, έξω από το ρόστερ (μέχρι και τον Ανδρούτσο, για 8άρι τον βάζει, σα να μην υπάρχουν εναλλακτικές) - Μανιάτη - Σιόβα, εκτός πλάνων διοίκησης - Καρντόζο, εκτός κάθε αγωνιστικής ικανότητας και Πασιέντσα στο δρόμο της επιστροφής, κάτι έχει γίνει πολύ λάθος... Δε νομίζεις, ρε Βαγγέλη;;;
Τα λάθη, είναι για να γίνονται, αλλά και να διορθώνονται... Γιατί και αυτά που έχεις τώρα, μπορεί να μη τα έχεις μετά το Φεβρουάριο, λέω εγώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Και τώρα; Που δεν έπεσε θηρίο; Πώς μας το λένε ότι δεν είναι ανάγκη να πάρουμε παίκτες;;;
The Dude (12-12-16)
Ela re si, einai gnosta ta kolpa. An tixoume se diskolo antipalo, lene "Tetoioi antipaloi einai etsi ki allios pano apo tis dinatotites mas. Den mporoume na kanoume kati kalitero", eno an tixei eukolos, "Elate tora, xreiazomaste metagrafes gia na perasoume tin kolopetinitsa" .Ennoeitai pos an ginei stravi kai apokleistoume, ftaiei o ekastote bento
P.S Signomi gia ta greeklish,den exei epilogi gia ellinika to pc tis vivliothikis.
pirateeeeeee (12-12-16), voskos_7 (12-12-16)
γεννανε και τα κοκορια σου προεδρε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και τα βόδια...
Μαρινακη επειδη πραγματικα τα λογια ποια δεν μπορουν να περιγραψουν τα συναισθηματα μου καθε κυριακη και σε καθε ευρωπαικο ματς που βλεπω δυο θα σου πω και ξερω οτι θα το γραψεις στα παπαρια σου κιολας
ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (14-12-16)
Όλα αυτά έκανε;
Θυμάμαι τον Αυλωνίτη, που προπερυσι μας χάρισε τη νίκη με τον Λαγό, τον άλλο από την Ξάνθη που πηραμε πέρυσι και δεν έπαιξε παιχνίδι το παιδί (Γούτα τον λέγανε; Δεν θυμάμαι... Βοσκέ βοηθα) και άλλους και λέω:
Είναι αυτοί χειρότεροι από τον Κόστα; Μην τρελλαθούμε.
Δεν είναι μόνο πως ο Πρόεδρος μαλακίζεται και είμαστε φέτος για τα σφαγεία. Είναι και ο προπονητής για τα σίδερα. (ή τον γαμ...ει ο Κόστας και γι αυτό παίζει. Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ)
*Εν ανάγκη ας βάλει έναν απ' τους Λεντέσμσα ή Μίλι στην άμυνα. Εξωτερικοί αμυντικοί λέγονται αυτοί οι παίκτες στη γλώσσα των προπονητών (όχι αμυντικοί μέσοι) Μπάλα ξέρουν, σε καμιά περίπτωση δεν θα είναι χειρότεροι από τον Κόστα ή τον Μπέουρα...
differance (14-12-16), dimace (14-12-16), giovanni#10 (14-12-16)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (14-12-16)
Και τελικα ποιος ειναι ο Λεντεσμα;;;;;;;;;;;
dimace (15-12-16), giovanni#10 (14-12-16), Red&White-Nick-7 (15-12-16), voskos_7 (14-12-16)
Αυτο το ξερω ρε Τυπε, αλλά ο "Λομπο" απο πανω δεν επαιζε στοπερ!!
Τον καμπιασο εννοει.
ο,τι αλλο χρειαστειτε, μην διστασετε.
Μία πίτσα, ρε Λιάκο, με μανιτάρια...
Αλλοι για να περάσει η ώρα, ρίχνουν τις τάπες των βαρελιών... εμείς αναπτύσσουμε φιλοσοφικές συζητήσεις αναζητήσεις...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks