Αρχική Δημοσίευση από
consigliere
Αυτό πάντως που ο άλλος καταργείται συνολικά ως υπόσταση επειδή έτσι γουστάρουμε και υπάρχει μόνο σαν Πρόεδρος του Ολυμπιακού απέναντι στον λαό του οποίου έχει μια υποχρέωση να ματώνει οικονομικά για να τον ικανοποιήσει αλλά και να φέρει την ευθύνη και για την παραμικρή μαλάκια του οποιουδήποτε παίχτη, προπονητή ή φροντιστή, σα να μην υπάρχει οργανογραμμα και σα να είναι αργόσχολος, μόνο για να ξεθυμαίνουμε, αδυνατώ να το κατανοησω.
Όπως και το "λόγιστες ειμαστε;"....
Σε χρονια λοιπόν που έσκασε η στραβή και γράψαμε μείον γύρω στα 45εκ, λογικά και καλά συγυριστηκε η ομάδα. Προφανώς δεν ξοδεύτηκαν χοντρά πόσα, αλλά είναι απόλυτα λογικό. Κλείσαμε και βασική τρύπα -τον επιθετικο- βάλαμε και λύσεις στα φτερά.... Δεν κλείσαμε το κενό στους στόπερ, αλλά πιστευω οτι θα είμαστε καλυ τεροι αμυντικά λόγω μπακ. Καλά θα πάμε, ανάλογα με τον προπονητή. Τον οποίον η δη από πρώτα δείγματα (πχ Παρντο) τεινω να εκτιμήσω και να εμπιστευτώ. Και του χρόνου, ανάλογα με τα λεφτά, εδώ είμαστε και για καλύτερα.
Ένα πράγμα πάντως μας διαφεύγει ή θέλουμε να αγνοούμε. Σε αγορά που ο Μαζουακου πιάνει 10εκ, ο Ιντεγε μιν6, ο Μιλιβογιεβιτς αγοράζεται 3 και παζαρευεται στα 12, ο Σαμαρης παίζει σε διψήφια, ο Ντουρμαζ κι ο Παρντο γύρω στα 3 , ο Πουλιδο που μας βρωμάει και τον εχουμε για αστειο κοστίζει συνολικά ένα 15αρι και ο Βέργος πάει με ρήτρα 8εκ, παιχτες που όλοι τους χλευάζουμε, μήπως λέω να δούμε ότι η αγορά έχει ξεφύγει; Μήπως έτσι θα μπορέσουμε να δούμε και τα κοστη αλλα και το ρεαλιστικό μας μέγεθος; Εντάξει, όπως έχουμε δείξει σα λαός την έχουμε δει περίεργα ψηλά κι εκει στα ροζ συννεφακια ο ρεαλισμός είναι σπαστικός, η Θρυλαρα θα ξεφευγε; Αλλά ξέρω γω.... Λίγο, κάπως βρε παιδί μου....
Κατά τη γνώμη μου η ομάδα επί Μαρινακη έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, τόσο αγωνιστικα όσο και σαν μπραντ. Ο Μαρινακης καθίσταται και με τη βούλα κεντρικός παίχτης στην εσωτερική αγορα. Δεν θα ζητούσα και περισσότερα, γιατί για τα ψυχολογικα μας και την ανάγκη μαςβγια εκτόνωση πρέπει να ψαχτουμε αλλιώς. Σε ένα υστερει: δεν έχει καταφέρει να μας ψήνει. Δεν πουλάει αγιόκλημα και γιασεμί, φτερά στα ποδάρια και φωτιά μες στα στήθια, ουτε φέρνει βραδυκινητους μάγους να παίζουν με σεντερφορ τον Χουτο, τον Κατεργιαννακη στο τέρμα και Μαυρογενιδηδες Ανατολακηδες και σία γράφοντας απανωτούς θριαμβους στην Ευρώπη για να φωνάζουμε "είναι τρελός ο Προεδρος".
Δυστυχώς ο πύρινος μας κόσμος είμαστε σχιζοφρενείς. Άλλοι χύνουν στο όνομα του Ανδριανοπουλου και του Γουλανδρή, από εποχές που δεν υφίσταντο ούτε σαν παιδιά, μόνο επειδή έτσι είναι ψαγμενο. Άλλοι έχουν για πρότυπο ομάδες της Πρεμιερ και της Πριμερα και μάλιστα τις καλές γιατί καθιστός υπόλοιπες τα χώνουμε άμα λάχει. Άλλοι θέλουμε ντου και ξύλο και φαουλ στην κάθε επαφή και να νικάμε τον βαζέλα να πονάει γιατί περάσαμε πετρινα. Όλοι όμως θα θέλανε σταθερά κάτι άλλο. Είμαστε δύσκολες γκόμενες...
Εγώ χαίρομαι που εξυπηρετωντας αδιαμφισβήτητα τα συμφέροντα του ο Μαριδάκης εξυπηρετεί με συνέπεια και την ομάδα. Με το καλό ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο.
Bookmarks