Σελίδα 172 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 72122132142152162168169170171172173174175176182192202212222272372472572 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.421 έως 3.440 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Α, για άλλη ομάδα μιλάμε.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό πάντως που ο άλλος καταργείται συνολικά ως υπόσταση επειδή έτσι γουστάρουμε και υπάρχει μόνο σαν Πρόεδρος του Ολυμπιακού απέναντι στον λαό του οποίου έχει μια υποχρέωση να ματώνει οικονομικά για να τον ικανοποιήσει αλλά και να φέρει την ευθύνη και για την παραμικρή μαλάκια του οποιουδήποτε παίχτη, προπονητή ή φροντιστή, σα να μην υπάρχει οργανογραμμα και σα να είναι αργόσχολος, μόνο για να ξεθυμαίνουμε, αδυνατώ να το κατανοησω.

Όπως και το "λόγιστες ειμαστε;"....

Σε χρονια λοιπόν που έσκασε η στραβή και γράψαμε μείον γύρω στα 45εκ, λογικά και καλά συγυριστηκε η ομάδα. Προφανώς δεν ξοδεύτηκαν χοντρά πόσα, αλλά είναι απόλυτα λογικό. Κλείσαμε και βασική τρύπα -τον επιθετικο- βάλαμε και λύσεις στα φτερά.... Δεν κλείσαμε το κενό στους στόπερ, αλλά πιστευω οτι θα είμαστε καλυ τεροι αμυντικά λόγω μπακ. Καλά θα πάμε, ανάλογα με τον προπονητή. Τον οποίον η δη από πρώτα δείγματα (πχ Παρντο) τεινω να εκτιμήσω και να εμπιστευτώ. Και του χρόνου, ανάλογα με τα λεφτά, εδώ είμαστε και για καλύτερα.

Ένα πράγμα πάντως μας διαφεύγει ή θέλουμε να αγνοούμε. Σε αγορά που ο Μαζουακου πιάνει 10εκ, ο Ιντεγε μιν6, ο Μιλιβογιεβιτς αγοράζεται 3 και παζαρευεται στα 12, ο Σαμαρης παίζει σε διψήφια, ο Ντουρμαζ κι ο Παρντο γύρω στα 3 , ο Πουλιδο που μας βρωμάει και τον εχουμε για αστειο κοστίζει συνολικά ένα 15αρι και ο Βέργος πάει με ρήτρα 8εκ, παιχτες που όλοι τους χλευάζουμε, μήπως λέω να δούμε ότι η αγορά έχει ξεφύγει; Μήπως έτσι θα μπορέσουμε να δούμε και τα κοστη αλλα και το ρεαλιστικό μας μέγεθος; Εντάξει, όπως έχουμε δείξει σα λαός την έχουμε δει περίεργα ψηλά κι εκει στα ροζ συννεφακια ο ρεαλισμός είναι σπαστικός, η Θρυλαρα θα ξεφευγε; Αλλά ξέρω γω.... Λίγο, κάπως βρε παιδί μου....

Κατά τη γνώμη μου η ομάδα επί Μαρινακη έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, τόσο αγωνιστικα όσο και σαν μπραντ. Ο Μαρινακης καθίσταται και με τη βούλα κεντρικός παίχτης στην εσωτερική αγορα. Δεν θα ζητούσα και περισσότερα, γιατί για τα ψυχολογικα μας και την ανάγκη μαςβγια εκτόνωση πρέπει να ψαχτουμε αλλιώς. Σε ένα υστερει: δεν έχει καταφέρει να μας ψήνει. Δεν πουλάει αγιόκλημα και γιασεμί, φτερά στα ποδάρια και φωτιά μες στα στήθια, ουτε φέρνει βραδυκινητους μάγους να παίζουν με σεντερφορ τον Χουτο, τον Κατεργιαννακη στο τέρμα και Μαυρογενιδηδες Ανατολακηδες και σία γράφοντας απανωτούς θριαμβους στην Ευρώπη για να φωνάζουμε "είναι τρελός ο Προεδρος".

Δυστυχώς ο πύρινος μας κόσμος είμαστε σχιζοφρενείς. Άλλοι χύνουν στο όνομα του Ανδριανοπουλου και του Γουλανδρή, από εποχές που δεν υφίσταντο ούτε σαν παιδιά, μόνο επειδή έτσι είναι ψαγμενο. Άλλοι έχουν για πρότυπο ομάδες της Πρεμιερ και της Πριμερα και μάλιστα τις καλές γιατί καθιστός υπόλοιπες τα χώνουμε άμα λάχει. Άλλοι θέλουμε ντου και ξύλο και φαουλ στην κάθε επαφή και να νικάμε τον βαζέλα να πονάει γιατί περάσαμε πετρινα. Όλοι όμως θα θέλανε σταθερά κάτι άλλο. Είμαστε δύσκολες γκόμενες...

Εγώ χαίρομαι που εξυπηρετωντας αδιαμφισβήτητα τα συμφέροντα του ο Μαριδάκης εξυπηρετεί με συνέπεια και την ομάδα. Με το καλό ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο.
    ... there's no such thing as "too much"...

3. Οι ακόλουθοι 9 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον consigliere για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-09-16), celticfrost (02-09-16), gre470 (02-09-16), lefaman72 (02-09-16), pf7 (02-09-16), Reds (02-09-16), SAF-7- (02-09-16), The Dude (02-09-16), voskos_7 (02-09-16)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    74 μύρια για την άδεια και ψίχουλα για την ομάδα.ωραιος ο πρόεδρος
    Όταν του τα τρώνε τα καράβια, όμως, δε σας βλέπω να εξάπτεστε... Και εκεί, τα ποσά, δεν είναι ρέστα από τσιγάρα LM, όπως το συγκεκριμένο, που διέθεσε για την άδεια...
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mestinmageiasou Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω νομιζω αυτα τα 74εκ ισως ειναι απλα ξεπλημα... σκεφτητε τι ποσα παιζοντε πισω απο τις κουρτινες...!!

Μονο ολυμπιακαρα ρε τιποτα αλλο!
    Χρήστο, δε γράφονται έτσι, τέτοια πράγματα...
    Άλλο, το τί φαίνονται και το τί μπορεί να είναι - δεν είμαστε εμείς αυτοί που μπορούμε να τα χαρακτηρίζουμε έτσι δημόσια...

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μαρινάκης που -μεταξύ των άλλων- είναι και πρόεδρος του Ολυμπιακού, να μην κάνει τίποτε άλλο επιχειρηματικό αλλά να ρίχνει όλα τα λεφτά στον θρυλέοντα για να γουστάρουμε να ουμ (που λέει και ο τύπος ο σάδις), να μπαίνουμε στα φόρα και στα φετσιμπούκια να το παίζουμε μούρες.... είμαστε ωραίοι ρε σεις...
    Να μοιράσουμε τις βάρδιες, για να μη κουράζεται ένας μόνο να απαντάει;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Reds (02-09-16)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Α, για άλλη ομάδα μιλάμε.

Ανεξάρτητα απο τη κουβέντα σας,γίνεσαι κι εσύ τρολ αρκετές φορές.

7. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-09-16), differance (02-09-16)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από consigliere Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό πάντως που ο άλλος καταργείται συνολικά ως υπόσταση επειδή έτσι γουστάρουμε και υπάρχει μόνο σαν Πρόεδρος του Ολυμπιακού απέναντι στον λαό του οποίου έχει μια υποχρέωση να ματώνει οικονομικά για να τον ικανοποιήσει αλλά και να φέρει την ευθύνη και για την παραμικρή μαλάκια του οποιουδήποτε παίχτη, προπονητή ή φροντιστή, σα να μην υπάρχει οργανογραμμα και σα να είναι αργόσχολος, μόνο για να ξεθυμαίνουμε, αδυνατώ να το κατανοησω.

Όπως και το "λόγιστες ειμαστε;"....

Σε χρονια λοιπόν που έσκασε η στραβή και γράψαμε μείον γύρω στα 45εκ, λογικά και καλά συγυριστηκε η ομάδα. Προφανώς δεν ξοδεύτηκαν χοντρά πόσα, αλλά είναι απόλυτα λογικό. Κλείσαμε και βασική τρύπα -τον επιθετικο- βάλαμε και λύσεις στα φτερά.... Δεν κλείσαμε το κενό στους στόπερ, αλλά πιστευω οτι θα είμαστε καλυ τεροι αμυντικά λόγω μπακ. Καλά θα πάμε, ανάλογα με τον προπονητή. Τον οποίον η δη από πρώτα δείγματα (πχ Παρντο) τεινω να εκτιμήσω και να εμπιστευτώ. Και του χρόνου, ανάλογα με τα λεφτά, εδώ είμαστε και για καλύτερα.

Ένα πράγμα πάντως μας διαφεύγει ή θέλουμε να αγνοούμε. Σε αγορά που ο Μαζουακου πιάνει 10εκ, ο Ιντεγε μιν6, ο Μιλιβογιεβιτς αγοράζεται 3 και παζαρευεται στα 12, ο Σαμαρης παίζει σε διψήφια, ο Ντουρμαζ κι ο Παρντο γύρω στα 3 , ο Πουλιδο που μας βρωμάει και τον εχουμε για αστειο κοστίζει συνολικά ένα 15αρι και ο Βέργος πάει με ρήτρα 8εκ, παιχτες που όλοι τους χλευάζουμε, μήπως λέω να δούμε ότι η αγορά έχει ξεφύγει; Μήπως έτσι θα μπορέσουμε να δούμε και τα κοστη αλλα και το ρεαλιστικό μας μέγεθος; Εντάξει, όπως έχουμε δείξει σα λαός την έχουμε δει περίεργα ψηλά κι εκει στα ροζ συννεφακια ο ρεαλισμός είναι σπαστικός, η Θρυλαρα θα ξεφευγε; Αλλά ξέρω γω.... Λίγο, κάπως βρε παιδί μου....

Κατά τη γνώμη μου η ομάδα επί Μαρινακη έχει ανέβει επίπεδο στην Ευρώπη, τόσο αγωνιστικα όσο και σαν μπραντ. Ο Μαρινακης καθίσταται και με τη βούλα κεντρικός παίχτης στην εσωτερική αγορα. Δεν θα ζητούσα και περισσότερα, γιατί για τα ψυχολογικα μας και την ανάγκη μαςβγια εκτόνωση πρέπει να ψαχτουμε αλλιώς. Σε ένα υστερει: δεν έχει καταφέρει να μας ψήνει. Δεν πουλάει αγιόκλημα και γιασεμί, φτερά στα ποδάρια και φωτιά μες στα στήθια, ουτε φέρνει βραδυκινητους μάγους να παίζουν με σεντερφορ τον Χουτο, τον Κατεργιαννακη στο τέρμα και Μαυρογενιδηδες Ανατολακηδες και σία γράφοντας απανωτούς θριαμβους στην Ευρώπη για να φωνάζουμε "είναι τρελός ο Προεδρος".

Δυστυχώς ο πύρινος μας κόσμος είμαστε σχιζοφρενείς. Άλλοι χύνουν στο όνομα του Ανδριανοπουλου και του Γουλανδρή, από εποχές που δεν υφίσταντο ούτε σαν παιδιά, μόνο επειδή έτσι είναι ψαγμενο. Άλλοι έχουν για πρότυπο ομάδες της Πρεμιερ και της Πριμερα και μάλιστα τις καλές γιατί καθιστός υπόλοιπες τα χώνουμε άμα λάχει. Άλλοι θέλουμε ντου και ξύλο και φαουλ στην κάθε επαφή και να νικάμε τον βαζέλα να πονάει γιατί περάσαμε πετρινα. Όλοι όμως θα θέλανε σταθερά κάτι άλλο. Είμαστε δύσκολες γκόμενες...

Εγώ χαίρομαι που εξυπηρετωντας αδιαμφισβήτητα τα συμφέροντα του ο Μαριδάκης εξυπηρετεί με συνέπεια και την ομάδα. Με το καλό ο χρόνος. Ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο.
    Τεράστιο ποστ! Με βρίσκεις σύμφωνο μέχρι την τελευταία λέξη.

9. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Reds για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-09-16), pf7 (02-09-16), The Dude (02-09-16)

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Όντως τεράστιο. 495 λέξεις

(ώρες ώρες γίνομαι πολύ μεγάλο καθίκι, το ξέρω )
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...

11. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-09-16), Red Sting (02-09-16), Rena (02-09-16)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Έκατσες και τις μέτρησες, ή έκανες αυτό που κάνω εγώ;;;

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Ειρωνικό ποστ. Διάβασε παράγραφο 8.23 και δώσε infractions στον εαυτό σου. 😄

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Χμμμ, προσπαθώ, αλλά δεν έχω το αντίστοιχο κουμπάκι

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

1) τι σχέση έχουν τα ποσά που διαθέτει ένας επιχειρηματίας για μια αγορά, με τα χρήματα που διαθέτει η ομάδα για μεταγραφές? Τα μεν είναι λεφτά του επιχειρηματία απευθείας από την τσέπη, τα δε είναι λεφτά της ΟΜΑΔΑΣ. Εκτός αν εννοείτε να κάνει δωρεά 70 μύρια ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό για μεταγραφές. Γιατί αλλιώς δεν γίνεται κάποιος να δώσει χρήματα που ΔΕΝ υπάρχουν...

2) μην μιλάτε για ξέπλυμα με το παραμικρό. Αν υπάρχει ξέπλυμα σε αυτή την περίπτωση, τότε δεν είναι μπλεγμένος μόνο ο Βαγγέλας, αλλά και η κυβέρνηση. Τίποτα δεν είναι απίθανο, πάντα ισχύει αυτό, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ο,τι μας κατέβει... Εκτός αν νομίζετε ότι ξέπλυμα σημαίνει ότι έχει ο Βαγγέλας 70 μύρια από παράνομες δραστηριότητες και κάνει μια αγορά και δεν τον ρωτάει κανένας πού τα βρήκε τα λεφτά...
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Και κυρίως, ποιός είπε ότι, ειδικά σε τέτοια αγορά, θα σπρώξεις ποσό αγνώστου και αμφίβολης προελεύσεως και θα σε αφήσουν οι άλλοι ανενόχλητο;
    Δευτερευόντως, δεν είναι και πολύ συνετό να εμφανίζεις τέτοια έξοδα, αν θες να ξεπλύνεις, γιατί πρέπει να εμφανίσεις και ανάλογα έσοδα και κέρδη, μετά - πράγμα, που είναι ακόμη πιο δύσκολο από το πρώτο: Τα έξοδα, τα βρήκες και τα έσκασες - τα έσοδα, ποιός τα είχε να σου τα δώσει;;;

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Περιμενα εχθες μεχρι αργα, παρακολουθωντας ειδησεις, ωστε να δω ποιοι τελικα αγορασαν τις αδειες. Επειδη ειμαι φιλελες βεβαια, παρακολουθω ειδησεις απο τον σκαϊ, που λεει τα πραγματα οπως ειναι.

Ε, βαζει διαφημισεις η σια η κοσιωνη, η γκομενα του γιου, της κορης του μητσοτακη -ζεστη πολυ εν τω μεταξυ, αλλα δεν τολμω να ανοιξω air condition - και λεω δεν παω να βαλω λιγο παγωτο;

Παω λοιπον, ανοιγω το οικογενειακο παγωτο, απο τα λιντλ αγοραζει παγωτα η μανα μου για να στηριζει τους γερμανους, παω να βαλω μια κουταλια μου πεφτει ολο το παγωτο πανω στο παντελονι. Μιλαμε εγινε χαλια. Παντελονι των τεσσαρων ευρω απο κινεζικο, οχι αστεια.

Τι να εκανα; Φωναξα τη μανα μου, της το εδωσα και εκανε ξεπλυμα. Τετοιο ξεπλυμα δεν εχετε ξαναδει. Να ρωτησει τη μανα μου οποιος θελει να κανει ξεπλυμα.

18. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

consigliere (02-09-16), giovanni#10 (02-09-16), pf7 (02-09-16), Reds (02-09-16), sabar77 (02-09-16), The Dude (03-09-16)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Εκτος απο το οτι αλλαζει προπονητες γιατι δεν φορεσαν ωραια παπουτσια,
    γενικα δεν μπορουμε να εχουμε παραπονο.
    Και να κρινουμε 6ετη πορεια επειδη τα εκανε μανταρα σε 2 μηνες, ειναι αδικο.

Για τα εξωαγωνιστικα αν αρχιζουμε να κραζουμε τον Μαρινακη,
    θα πρεπει να κραξουμε ΟΛΟΥΣ τους παραγοντες του ποδοσφαιρου,
    δικους μας και μη, τωρινους και παλιους.

Θα βγαλουμε και τη ζυγαρια ηθους,
    και θα παμε σε συζητησεις του στιλ "ο Α ειναι πιο εγκληματιας απο τον Β."
    Βασισμενες σε εικασιες και αρθρα προπαγανδιστων.
    Δεν εχει καμια ουσια πραγματικα.

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SAF-7- για αυτό το μήνυμα:

pf7 (02-09-16), Reds (02-09-16), The Dude (03-09-16)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.405 φορές σε 4.024 μηνύματα
    Ignore User

Πραγματικά ρε παιδιά... Πριν χρησιμοποιήσετε μια λέξη μάθετε το σημαίνει. Χωρίς καμία διάθεση να ειρωνευτώ και συγνωμη αν φανώ επιθετικός αλλά ξέρετε το σημαίνει ξέπλυμα χρήματος ή το χρησιμοποιείτε έτσι; Όταν λέμε ξέπλυμα εννοούμε μια δήθεν πωληση κάποιου αγαθού η υπηρεσίας σε πολύ μεγαλύτερο ποσό από αυτό που πραγματικά δαπανήθηκε προκειμένου να νομιμοποιησουμε έσοδα από παράνομες δραστηριότητες. ο αγοραστής ευνοείται γιατί παρουσιάζει πολλά έξοδα και φορολογείται για πολύ μικρότερα κέρδη και ο δήθεν πωλητής επειδή μπορεί πλέον να χρησιμοποιήσει τα χρήματα του που απέκτησε από παράνομες δραστηριότητες.
    Λέγοντας λοιπόν πως τα λεφτά που θα δώσουν για τις άδειες είναι ξέπλυμα είναι σαν να λέμε ότι το κράτος έχει 260 εκατομμύρια μαύρο χρήμα και δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει... Και τα εκανε πλακάκια με τους εφοπλιστές ώστε αυτοί να μην πληρώσουν εφορία(το τελευταίο δεν ακούγεται και τόσο απίθανο το ξερω, αλλά πιστέψτε με υπάρχουν και πιο εύκολοι τρόποι για να γίνει και πιο θεαματικοι. Όπως δωρεές η μεταγραφές σε μια ομάδα κλπ)

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

22. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον flessanto για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-09-16), SAF-7- (04-09-16), The Dude (03-09-16)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν του τα τρώνε τα καράβια, όμως, δε σας βλέπω να εξάπτεστε... Και εκεί, τα ποσά, δεν είναι ρέστα από τσιγάρα LM, όπως το συγκεκριμένο, που διέθεσε για την άδεια...
    εμεις δεν ειπαμε να μην κανει μπιζνες και συμφωνιες προσωπικες για τις επιχειρησεις του.εννοειται να τις προσεχει
    και καλα κανει.εκει βλεπεις εχει να δωσει λογο στους μετοχους.
    στον ολυμπιακο δεν εβαλε φραγκο και η ομαδα παραπαιει.ντροπιαστικος αποκλεισμος απο την ευρωπη και διοικητικα
    ανυπαρκτος.εκει γιατι δεν συμπεριφερεται οπως και στις επιχειρησεις του;δεν εχει να λογοδοτησει σε κανεναν εκει;
    μονο στηριξη θελει και ποτε αμφισβητηση;ας βαλει λεφτα και θα τα παρει πισω οπως εχει κανει ολα αυτα τα χρονια
    που ειχε εσοδα 60-70 μυρια και εξοδα τα μισα.
    εγω δεν θελω καποιον να βαζει λεφτα στην ομαδα.θελω καποιον να κανει σωστη διαχειριση και ο χοντρος ουτε σε
    αυτο δεν ειναι ικανος.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (02-09-16)

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού δεν είναι άλλη από την Ελένη Μενεγάκη.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Ignore User

Θα του πήρε κάνα καλό τσιμούκι.

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red&White-Nick-7 (05-09-16)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sk12072 Εμφάνιση μηνυμάτων
    που ειχε εσοδα 60-70 μυρια και εξοδα τα μισα.
    εγω δεν θελω καποιον να βαζει λεφτα στην ομαδα.θελω καποιον να κανει σωστη διαχειριση
    Ούτε καν κοντά στα πραγματικά νούμερα δεν το προσγείωσες τύπε, άστο να πάει...
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Κι έρχεται λέει ο Βαγγέλας με το ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, δίνει 50 μύρια για τηλεοπτικά στον Ολυμπιακό και φεύγει από τη ΝΟΒΑ και το δείχνει και σε ελεύθερο κανάλι. Και όλοι οι γαύροι προσκυνάνε και του ανάβουν λαμπάδες
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

30. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (05-09-16)

Το avatar του χρήστη mestinmageiasou

Περιοχή
    ΛΕΜΕΣΟΣ
    Thanks
    3
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 62 φορές σε 40 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κι έρχεται λέει ο Βαγγέλας με το ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, δίνει 50 μύρια για τηλεοπτικά στον Ολυμπιακό και φεύγει από τη ΝΟΒΑ και το δείχνει και σε ελεύθερο κανάλι. Και όλοι οι γαύροι προσκυνάνε και του ανάβουν λαμπάδες
    Δεν νομιζω να τον συμφερει γιατι κανεις δεν θα πηγαινει γηπεδο ετσι..... φυσικα σαν καναλαρχης μπορει να συμφερει περισσοτερο οι οπαδοι να βλεπουν τα ματσακια απο τηλεωραση (βλεπε, διαφημησεις κτλπ)...
    κατα τα αλλα against modern football.... μας βλεπω παρεα στα μπαλκονια να βλεπουμε το ματσ απο tv και να φωναζει ολη η πολυκατοικια εισαι στο μυαλο κατι μαγικο.....
    ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
    ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !

Σελίδα 172 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 72122132142152162168169170171172173174175176182192202212222272372472572 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές