Σελίδα 164 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 64114124134144154160161162163164165166167168174184194204214264364464564 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.261 έως 3.280 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Εγώ βλέπω ότι μόλις αγρίεψαν τα πράγματα έπεσε το σανό περί 20Μ για να ησυχάσει ο κόσμος και τελικά στα ίδια μείναμε.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (10-08-16)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όταν λες "σαφέστατη υπεροχή" τι εννοείς? Η ΑΕΚούλα πέρσι 2 φορές μας σοδόμησε, μάλιστα τη μία στον τελικό του κυπέλλου.
    Τα ματς με την αεκ απο τοτε που ανελαβε ο μαρινακης:

Κύπελλο Ελλάδας 2015/2016 (17/05/2016) - ΤΕΛΙΚΟΣ Ολυμπιακός 1 - 2 ΑΕΚ
    Super League 2015/2016 (13/02/2016) - 22η Αγωνιστική ΑΕΚ 1 - 0 Ολυμπιακός
    Super League 2015/2016 (17/10/2015) - 7η Αγωνιστική Ολυμπιακός 4 - 0 ΑΕΚ
    Κύπελλο Ελλάδας 2014/2015 (11/03/2015) - Προημιτελικά - Επαν. ΑΕΚ 0 - 3 Ολυμπιακός
    Κύπελλο Ελλάδας 2014/2015 (11/02/2015) - Προημιτελικά - 1ος Αγων. Ολυμπιακός 1 - 1 ΑΕΚ
    Super League 2012/2013 (10/03/2013) - 25η Αγωνιστική Ολυμπιακός 3 - 0 ΑΕΚ
    Super League 2012/2013 (11/11/2012) - 10η Αγωνιστική ΑΕΚ 0 - 4 Ολυμπιακός
    Super League 2011/2012 (10/02/2012) - 21η Αγωνιστική Ολυμπιακός 2 - 0 ΑΕΚ
    Super League 2011/2012 (15/10/2011) - 6η Αγωνιστική ΑΕΚ 1 - 1 Ολυμπιακός
    Super League 2010/2011 (20/03/2011) - 27η Αγωνιστική Ολυμπιακός 6 - 0 ΑΕΚ
    Super League 2010/2011 (27/11/2010) - 12η Αγωνιστική ΑΕΚ 1 - 0 Ολυμπιακός
    6 νικες, 2 ισοπαλιες, 3 ηττες. Τα γκολ 23-6 (το 0-3 στο κυπελλο το μετραω σαν 1-0, αφου τοσο ηταν το σκορ οταν διεκοπει το ματς.)

4. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

SAF-7- (10-08-16), voskos_7 (10-08-16)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.835
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.665 φορές σε 836 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μπορω πραγματικα στη λογικη του πρωτος στο χωριο για μια ζωη και στη πολη ουτε να σε ξερουν οτι υπαρχεις

45αρισα και μολις πεερναω τα συνορα γελανε ολοι

Και καποιοι αλλοι οπαδοι με κατι μπατζετ μικροτερα μου κουνανε κυπελο

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Epistimonas7 (11-08-16)

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Όταν λες "σαφέστατη υπεροχή" τι εννοείς? Η ΑΕΚούλα πέρσι 2 φορές μας σοδόμησε, μάλιστα τη μία στον τελικό του κυπέλλου.
    Και εμείς, το 2002 μιά χαρά πηδήξαμε το βάζελο στο μπάσκετ και στο κύπελλο και στα πλέυ οφφ και στην Ευρώπη... Προέκυψε, από κάπου, στη συνέχεια, ότι γίναμε καλύτεροι του;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Προέκυψε στην κουβέντα μας, ότι ο Παναθηναϊκός είχε σαφέστατη υπεροχή τότε, για να την αντιπαρέλθω με το σχετικό επιχείρημα?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Μπορείς να μας πεις ΜΙΑ τέτοια ομάδα; Γιατί κοιτώντας τα τελευταία 20 χρόνια, το κοντινότερο που βλέπω σε μπάτζετ Ολυμπιακού είναι τουλάχιστο διπλάσιο από εμάς...
    There is a Dude in town

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Προέκυψε στην κουβέντα μας, ότι ο Παναθηναϊκός είχε σαφέστατη υπεροχή τότε, για να την αντιπαρέλθω με το σχετικό επιχείρημα?
    Και εμείς, έχουμε ακόμα και τώρα, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους. Δεν έχει αποδειχτεί τίποτε άλλο.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Τοτε φιλαρακι παω πασο
    Κατσε ησυχος για την ελλαδα λοιπον
    Αντε να χασεις μερικα πρωταθληματα απο τα τοσα που θα ζησεις γιατι οι αλλοι παργαμτικα για πολαλ χρονια δεν θα σηκωσουν κεφαλι για πολυ
    Αλλα μεχρι εκει
    Οπως παραδεχτηκες και εσυ θες πρωτος στο χωριο και οσο για την πολη ουτε που να σε ξερουν
    Σεβαστο
    Και εχει καιποια λογικη αν σκεφτεις οτι καθε μερα δεν βλεπεις τους ευρωπαιους αλλα τους λαγους κα ιτα χανουμια που μπορεις να τους κανεις πλακα
    Αλλα μπορεις μεσα στην ελλαδα μονο γιατι οταν σου μιλανε για ευρωπη αδερφε οι βαζελοι ξερεις οτι μας εχουν απο κατω
    Μετρανε τελικο εστω και με χουντα
    Μετρανε τετραδα
    Μετρανε οχταδες

Και εμεις μιλαμε για εφταρες πενταρες και μια φορα στους 8
    Ρε φίλε ο παναθηναικος πήγε τελικό με 5 αγώνες.Τι συγκρίνεις τώρα..
    Είναι ίδιο το ποδόσφαιρο τότε με σήμερα;

Τι έχει κάνει η ομάδα των αμπελοκήπων τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη;
    Δηλαδή θα ήσουν ικανοποιημένος ευρωπαϊκά αν είχες μια τετράδα και μια οκτάδα;

Στην τελική, ο "Panathinaikos"που λένε κι οι δημοσιογράφοι του, που είναι τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, γιατί άμα το πάμε έτσι κι εμείς όταν ήμασταν μπουρδέλο, στα πέτρινα χρόνια, πήγαμε στους 8 με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν μ'αφορα ο βαζελος φίλε και δεν θέλω να μιλάω για αυτους..Είμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

The Dude (10-08-16)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Δεν μπορω πραγματικα στη λογικη του πρωτος στο χωριο για μια ζωη και στη πολη ουτε να σε ξερουν οτι υπαρχεις

45αρισα και μολις πεερναω τα συνορα γελανε ολοι

Δεν ξέρω αν εννοείς την ομάδα της Φιλαδέλφειας, αν όμως αναφέρεσαι σ'άυτους και σου κουνάνε κύπελλο, θα σου θυμίσω ότι αυτοί είναι που σε 6 χρόνια έχουν φάει 24 γκολ και παλι καλά να λες γιατί δύο χρόνια έλλειπαν..

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ βλέπω ότι μόλις αγρίεψαν τα πράγματα έπεσε το σανό περί 20Μ για να ησυχάσει ο κόσμος και τελικά στα ίδια μείναμε.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Τα 20 εκ θα τα βάλει υποχρεωτικά και δεν είναι σανό..

Thanks
    4.835
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορείς να μας πεις ΜΙΑ τέτοια ομάδα; Γιατί κοιτώντας τα τελευταία 20 χρόνια, το κοντινότερο που βλέπω σε μπάτζετ Ολυμπιακού είναι τουλάχιστο διπλάσιο από εμάς...
    θα σου πω τους τελικους ουεφα
    Κατι που ουτε καν εχουμε πλησιασει
    Πραγματικα δεν ξερω τα μπατζετ αλλα απο τα ονοματα που θαδεις δεν νομιζω να νομιζεις οτι ειχαν παραπανω απο εμας
    Αν κανω λαθος ειναι γιατι δεν μπορω να ψαξω τα οικονομικα τους

Λοιπον

2000 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΑΛΑΒΕΖ
    2004 ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ
    2010 ΠΟΡΤΟ-ΜΠΡΑΓΚΑ
    2014 ΣΕΒΙΛΗ - ΝΤΝΙΡΠΟ

Εννοείται οτι καταλαβαινεις τους αδυναμους και φτωχους κρικους σε καθε ζευγαρι
    Τωρα πραγαμτικα δεν νομιζω οτι οικονομικα εχουμε μεγαλη διαφορα απο αυτες
    Αν κανω λαθος ας μου το πει καποιος

Αυτες που λες πηγανε εκει που δεν προκειται να παμε εμεις με τα μυαλα που κουβαλανε μερικοι προεδροι και διοικησεις

Thanks
    4.835
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε φίλε ο παναθηναικος πήγε τελικό με 5 αγώνες.Τι συγκρίνεις τώρα..
    Είναι ίδιο το ποδόσφαιρο τότε με σήμερα;

Τι έχει κάνει η ομάδα των αμπελοκήπων τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη;
    Δηλαδή θα ήσουν ικανοποιημένος ευρωπαϊκά αν είχες μια τετράδα και μια οκτάδα;

Στην τελική, ο "Panathinaikos"που λένε κι οι δημοσιογράφοι του, που είναι τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, γιατί άμα το πάμε έτσι κι εμείς όταν ήμασταν μπουρδέλο, στα πέτρινα χρόνια, πήγαμε στους 8 με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν μ'αφορα ο βαζελος φίλε και δεν θέλω να μιλάω για αυτους..Είμαστε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.
    Τελικός κυπέλλου Πρωταθλητριών 1970-71 στο Γουέμπλεϊ
    Ημιτελικά κυπέλλου Πρωταθλητριών 1984-85
    Προημιτελική φάση κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1987-88
    Προημιτελική φάση κυπέλλου Πρωταθλητριών 1991-92
    Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ 1995-96
    Προημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ 2001-02
    Προημιτελική φάση κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2002-03

Μην με κανεις δικηγορο του πουστροβαζελου σε παρακαλω πολυ

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας.

Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (10/, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε χολωμένος από το γεγονός ότι οπαδοί της αγγλικής ομάδας πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πίσω από την πρόσληψη του Μοντανιέ και την απόκτηση παικτών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, αυτός επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες που ήρθαν στο κλαμπ και τόνισε ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζει και περιπτώσεις επενδυτών από την Ασία ή την Αμερική.
    "Κάποιοι οπαδοί μας πιστεύουν ότι όλοι οι παίκτες που υπογράφουμε είναι επιλογές του πιθανού επενδυτή. Η Football League δεν μας έχει δώσει το πράσινο φως ακόμη για αυτή τη συμφωνία. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί.
    Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ο κόσμος νομίζει πως δεν έχω ξοδέψει τίποτα από την τσέπη μου. Έχω επενδύσει 106 εκατομμύρια λίρες στο διάστημα που βρίσκομαι στο κλαμπ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον Μάικλ Αντόνιο και τον Μπριτ Ασομπαλόνγκα. Που υπέγραψε τον Λάνσμπουρι. Εγώ τους έφερα στο κλαμπ. Όταν υπογράψαμε παίκτες το καλοκαίρι, είδα ανθρώπους να ευχαριστούν τον κ. Μαρινάκη.
    Μερικοί οπαδοί νομίζουν ότι δεν είμαι εγώ αυτός που επηρεάζει τις εξελίξεις. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον μάνατζερ εδώ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τους παίκτες. Με όλο τον σεβασμό στον πιθανό επενδυτή, προσπαθούμε να πετύχουμε μαι συμφωνία που θα του επιτρέψει να έρθει και να επενδύσει στο κλαμπ. Επίσης δουλεύω και προς μια άλλη κατεύθυνση για το κλαμπ. Τα κάνω και τα δύο.
    Όταν η Football League θα επιτρέψει να συμβεί, θα είναι περισσότερο από καλοδεχούμενος στον σύλλογο. Εγώ είμαι αυτός που ξοδεύω χρήματα τη δεδομένη χρονική περίοδο".
    Με τον Παϊτίμ Κασάμι να υπογράφει στην Φόρεστ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για όλη τη σεζόν, πολλοί έκαναν την υπόθεση ότι πρόκειται για σημάδι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη επηρεάζει καταστάσεις στη Νότιγχαμ. Όμως ο Αλ Χασαουί υποστηρίζει ότι δεν είναι έτσι.
    "Έχω μια καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά δεν πήραμε κανέναν παίκτη τσάμπα. Έχουμε αποκτήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, θυμηθείτε. Τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία επενδυτική συμφωνία".
    Ο Αλ Χασαουί υποστήριξε ότι η δέσμευση του με την Νότιγχαμ δεν πρόκειται να αλλάξει αν η συμφωνία με τον Μαρινάκη δεν εγκριθεί.
    "Ίσως αυτή η συμφωνία γίνει πραγματικότητα. Ενδέχεται κάποιοι άλλοι άνθρωποι να έρθουν στον κλαμπ, από την Ασία ή την Αμερική. Είμαστε ανοιχτοί στις επενδύσεις, αλλά δεν έχουμε καμία έγκριση από την Football League ακόμη και δεν μπορούμε να ασκήσουμε πίεση γιατί υπάρχουν κανόνες και δεν μπορούμε να τους πούμε τι να κάνουν.
    Αν δεν συμβεί, θα συνεχίσω το ίδιο, όπως το κάνω ήδη για 4 χρόνια. Αλλά θα ήθελα να έχω κάποιον να με βοηθάει. Να επενδύσει κάποια χρήματα για να σπρώξει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.
    Αν μπορέσουμε να έχουμε έμπειρους ανθρώπους να αναμιχθούν, που έχουν καλές επαφές, που έχουν παίξει στο Champions League κάθε σεζόν, αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό. Ακόμη κι αν δεν συμβεί, είμαι σίγουρος ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ σύντομα θα είναι στην Premier League".
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

Tα διαβαζω και νευριαζω
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Τελικός κυπέλλου Πρωταθλητριών 1970-71 στο Γουέμπλεϊ
    Ημιτελικά κυπέλλου Πρωταθλητριών 1984-85
    Προημιτελική φάση κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1987-88
    Προημιτελική φάση κυπέλλου Πρωταθλητριών 1991-92
    Ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ 1995-96
    Προημιτελική φάση Τσάμπιονς Λιγκ 2001-02
    Προημιτελική φάση κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2002-03

Μην με κανεις δικηγορο του πουστροβαζελου σε παρακαλω πολυ

Φίλε μου το να περάσεις σήμερα τους 16 του CL είναι μεγάλο επίτευγμα για ομάδα με μπάτζετ σαν το δικό μας. Το ποδόσφαιρο πλέον είναι ποιό δύσκολο κι οι αγώνες ποιό πολλοί.

Δεν θα κάνω συγκρίσεις ούτε για νίκες ούτε για πορείες. Να είχε κατακτήσει ο ζελας κάνα ΟΥΕΦΑ να το συζητούσαμε.

Τα άλλα όλα είναι για να γίνεται κουβέντα..Για σένα μπορεί να μετράει οτι ο ζελας έχει πορείες, για μένα οτι είμαι ο πολυνίκης στην Ευρώπη και παει λέγοντας.

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αλ Χασαουί: "Εγώ βάζω τα χρήματα, όχι ο Μαρινάκης"

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας.

Σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη (10/, ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ εμφανίστηκε χολωμένος από το γεγονός ότι οπαδοί της αγγλικής ομάδας πιστεύουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται πίσω από την πρόσληψη του Μοντανιέ και την απόκτηση παικτών την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Φαουάζ Αλ Χασαουί ξεκαθάρισε ότι αυτός βάζει χρήματα και κάνει κουμάντο στη Νότιγχαμ, αυτός επέλεξε τον προπονητή και τους παίκτες που ήρθαν στο κλαμπ και τόνισε ότι ακόμη δεν έχει εγκριθεί από την Football League το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Βαγγέλη Μαρινάκη στα διοικητικά της αγγλικής ομάδας. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι εξετάζει και περιπτώσεις επενδυτών από την Ασία ή την Αμερική.
    "Κάποιοι οπαδοί μας πιστεύουν ότι όλοι οι παίκτες που υπογράφουμε είναι επιλογές του πιθανού επενδυτή. Η Football League δεν μας έχει δώσει το πράσινο φως ακόμη για αυτή τη συμφωνία. Μπορεί να συμβεί, μπορεί και να μη συμβεί.
    Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι ο κόσμος νομίζει πως δεν έχω ξοδέψει τίποτα από την τσέπη μου. Έχω επενδύσει 106 εκατομμύρια λίρες στο διάστημα που βρίσκομαι στο κλαμπ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον Μάικλ Αντόνιο και τον Μπριτ Ασομπαλόνγκα. Που υπέγραψε τον Λάνσμπουρι. Εγώ τους έφερα στο κλαμπ. Όταν υπογράψαμε παίκτες το καλοκαίρι, είδα ανθρώπους να ευχαριστούν τον κ. Μαρινάκη.
    Μερικοί οπαδοί νομίζουν ότι δεν είμαι εγώ αυτός που επηρεάζει τις εξελίξεις. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τον μάνατζερ εδώ. Εγώ είμαι αυτός που έφερε τους παίκτες. Με όλο τον σεβασμό στον πιθανό επενδυτή, προσπαθούμε να πετύχουμε μαι συμφωνία που θα του επιτρέψει να έρθει και να επενδύσει στο κλαμπ. Επίσης δουλεύω και προς μια άλλη κατεύθυνση για το κλαμπ. Τα κάνω και τα δύο.
    Όταν η Football League θα επιτρέψει να συμβεί, θα είναι περισσότερο από καλοδεχούμενος στον σύλλογο. Εγώ είμαι αυτός που ξοδεύω χρήματα τη δεδομένη χρονική περίοδο".
    Με τον Παϊτίμ Κασάμι να υπογράφει στην Φόρεστ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό για όλη τη σεζόν, πολλοί έκαναν την υπόθεση ότι πρόκειται για σημάδι πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήδη επηρεάζει καταστάσεις στη Νότιγχαμ. Όμως ο Αλ Χασαουί υποστηρίζει ότι δεν είναι έτσι.
    "Έχω μια καλή σχέση με αυτούς τους ανθρώπους. Αλλά δεν πήραμε κανέναν παίκτη τσάμπα. Έχουμε αποκτήσει παίκτες από τον Ολυμπιακό και στο παρελθόν, θυμηθείτε. Τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Τζαμέλ Αμπντούν. Αυτό δεν έχει να κάνει με καμία επενδυτική συμφωνία".
    Ο Αλ Χασαουί υποστήριξε ότι η δέσμευση του με την Νότιγχαμ δεν πρόκειται να αλλάξει αν η συμφωνία με τον Μαρινάκη δεν εγκριθεί.
    "Ίσως αυτή η συμφωνία γίνει πραγματικότητα. Ενδέχεται κάποιοι άλλοι άνθρωποι να έρθουν στον κλαμπ, από την Ασία ή την Αμερική. Είμαστε ανοιχτοί στις επενδύσεις, αλλά δεν έχουμε καμία έγκριση από την Football League ακόμη και δεν μπορούμε να ασκήσουμε πίεση γιατί υπάρχουν κανόνες και δεν μπορούμε να τους πούμε τι να κάνουν.
    Αν δεν συμβεί, θα συνεχίσω το ίδιο, όπως το κάνω ήδη για 4 χρόνια. Αλλά θα ήθελα να έχω κάποιον να με βοηθάει. Να επενδύσει κάποια χρήματα για να σπρώξει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο.
    Αν μπορέσουμε να έχουμε έμπειρους ανθρώπους να αναμιχθούν, που έχουν καλές επαφές, που έχουν παίξει στο Champions League κάθε σεζόν, αυτό μπορεί να είναι κάτι καλό. Ακόμη κι αν δεν συμβεί, είμαι σίγουρος ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ σύντομα θα είναι στην Premier League".
    ουτε εκει βαζει λεφτα;

τι τα κανεις ρε μαρινακη; στον ταφο σου θα τα παρεις;

20. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

Apache (11-08-16), dtakis80 (10-08-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-16), ttg_red (11-08-16), voskos_7 (11-08-16)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    ουτε εκει βαζει λεφτα;

τι τα κανεις ρε μαρινακη; στον ταφο σου θα τα παρεις;

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (11-08-16)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ξέρω για σας αλλά φέτος μου 'χουν γίνει ζέππελιν με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Ο Βικτόρ βγηκε και ειπε οτι ο Σιλβα εφυγε επειδη δε θα εκαναν μεταγραφες κι οτι ο ιδιος θα πηγαινε στη Νοτγχαμ αλλα επειδη εγινε αυτο , του ζήτησαν να ερθει σ εμας. Τόνισε οτι προεδρος ειναι ο ιδιος και στις δυο ομαδες.

Οσο πιο γρηγορα φυγει ο χοντρος απ τη διοικηση, τοσο καλυτερα θα ναι.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Faithful για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (11-08-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-16)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Ο Βικτόρ βγηκε και ειπε οτι ο Σιλβα εφυγε επειδη δε θα εκαναν μεταγραφες κι οτι ο ιδιος θα πηγαινε στη Νοτγχαμ αλλα επειδη εγινε αυτο , του ζήτησαν να ερθει σ εμας. Τόνισε οτι προεδρος ειναι ο ιδιος και στις δυο ομαδες.

Καλα αυτα τα ακουω βερεσε Μαργαριτα ... οχι οτι ηθελα επιβεβαιωσε απο τον βικτορα για τον ψυχαρα,αλλα μη βγαινει να το παιξει κ θυμα τωρα ... ηξερε πολυ μα πααααρα πολυ καλα που ερχοταν κ απο πρωτο χερι,αν δεν ηθελε ας αρνιοταν ... στο φιναλε το ΤΙ προπονητης ειναι πηραμε γευση ... αυτα ειναι τις σουφρας τα 9μερα ...

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (11-08-16)

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Για εξήγησέ μας το σκεπτικό σου τύπισσα, αν θες...
    There is a Dude in town

Σελίδα 164 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 64114124134144154160161162163164165166167168174184194204214264364464564 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές