Σελίδα 156 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 56106116126136146152153154155156157158159160166176186196206256356456556 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.101 έως 3.120 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη jonk

Thanks
    7.703
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.387 φορές σε 3.349 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειλικρινά τώρα, πιστεύετε ότι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και δη επιχειρηματίες, στο επίπεδο του Προέδρου,με εταιρίες στα χρηματιστήρια του κόσμου,να είναι χαζοι ;
    δουλευω 25+ χρονια σε πολυεθνικες ειναι απιστευτο το ποσο ηλιθιους συναντω στο λεγομενο upper management . το πιο συνηθες ειναι το φαινομενο της αποικιας προλαμβανετε ενας ηλιθιος σε ψηλή θέση και αμεσα καθαριζει οτι θεωρει οτι μπορει μελλοντικα να του παρει την θεση και τους αντικαθιστα με αλλους ακινδυνους και καταντα να εχεις επικεφαλη ενα βλακα με καμποσους καθυστερημενους απο κατω .
    υπαρχει βεβαια και το αλλο τυπακια με πλουσιους γονεις με 15 χαρτια απο σουπερ πανεπιστημια εξωτερικου που τις εργασιες τους τις κανουν ελληναραδες καθηγητες -με το αζημιωτο- απο εδω

2. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sadi (06-08-16)

.

Thanks
    4.340
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.337 φορές σε 4.984 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dukaspap Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν εχει την ομαδα όπως πρεπει κ ουτε μπαλα ειδες κ δεν λεω για φέτος γενικά .Εκτός κ αν εσας σας αρεσει ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών. ..τοτε παω πασω .δεν έγινα ολυμπιακος ουτε για τους τίτλους γραμμενα τα εχω τα πρωταθληματα ειμαι ολυμπιακος για την ιδεα .αν πας στον πειραια κ μιλησεις με πραγματικους ολυμπιακους μεγαλους σε ηλικία θα καταλαβεις οτι αυτο που ξερεις σήμερα σαν ολυμπιακος δεν εχει καμια σχέση. ..ειναι αλλη ομαδα ερυθρα κ κόκκινη. ψιλα γράμματα. ..
    Μια χαρά μπάλα είδα πέρυσι, μια χαρά μπάλα είδα και με Μίτσελ -Βαλβέρδε.

Το ότι δεν υπήρχε διάρκεια είναι ενα θέμα σοβαρό καθώς απο τα χριστούγεννα και μετά ή ομάδα έχει μια πτώση.

Επίσης είναι θέμα και τι περιμένεις να δεις..Δηλ,ομάδες μεγάλες δεν κλείνονται στο Καραϊσκάκης και βλέπεις γρήγορα τη μπάλα και φυσικά πολλές φάσεις.Με ομάδες που έρχονται για να μη εκτεθούν δεν θα δεις μπάλα πουθενά εκτός κι αν είσαι ή Μπαρτσελονα..

Υγ. Οσο για τους παλιούς ολυμπιακούς που λες, δεν διαφωνώ,Πειραιά μένω και γνωρίζω,όμως θα πρέπει να αποδεχθουμε ότι ζούμε σε άλλες εποχές πολύ ποιο διαφορετικές αλλά και δύσκολες.

Κάπτεν Πιτόγυρος Το avatar του χρήστη The Dude

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.275 φορές σε 9.607 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντως είναι μια καλή δικαιολογία τύπε. Σήμερα για παράδειγμα, που μου την πέφτουν όλοι οι βάζελοι και με δουλεύουν για τον αποκλεισμό μας, πώς δε σκέφτηκα να τους πω "μα τι λέτε, εμείς είμαστε οικονομικά υγιές σωματείο, δεν το βλέπετε?"
    Εναλλακτικά θα μπορούσες να τους πεις να έρθουν να καθίσουν αγέρωχα πάνω στο χοντρό μου ερυθρόλευκο παλαμάρι.
    Νομίζω πως έγινα αρκετά σαφής παραπάνω. Τα παραπάνω δεν είναι δικαιολογίες προς τρίτους, είναι η πραγματικότητα.
    There is a Dude in town

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

Η φάση μου θυμίζει την χαρά μερικών οπαδών όταν βλέπουν παίκτη να κάνει καλές εμφανίσεις που λένε "αυτόν θα τον πουλήσουμε πολλά εκατομμύρια". Το θέμα είναι να βλέπουμε καλή μπάλα δηλαδή ή να έχουμε πολλά έσοδα; Πάντως τα πολλά έσοδα στον Ολυμπιακό δεν σημαίνουν και καλή μπάλα μιας και πχ πουλάμε Μήτρογλου 15 μύρια και στη θέση του έρχεται ο παλαίμαχος που έπαιζε και στη Ρουμπίν Καζάν και δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Πουλάμε Μανωλά και φέρνουμε το Μποτία.

*Νέλσον Βαλντέζ - Ο Φονιάς Του Εργοτέλη

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dukaspap Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν πας στον πειραια κ μιλησεις με πραγματικους ολυμπιακους μεγαλους σε ηλικία θα καταλαβεις οτι αυτο που ξερεις σήμερα σαν ολυμπιακος δεν εχει καμια σχέση. ..ειναι αλλη ομαδα ερυθρα κ κόκκινη. ψιλα γράμματα. ..
    Α, μόνον στον Πειραιά έχεις πραγματικούς Ολυμπιακούς και πρέπει να είναι και γέρουλες αλλιώς δεν παίζει. Μάλιστα το μάθαμε κι αυτό.
    There is a Dude in town

7. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (05-08-16)

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

καλα αυτο καταλαβες?δεβ ειπα οτι δεν εχει πραγματικούς ολυμπιακους εκτος πειραια αλλα τη να κανουμε ο ολυμπιακος ειναι πειραιας εκει ειναι ο παλμος ,που θα ακουσεις ιστορίες στον λευκο τον πυργο ?!κ απο ποιον απο τον τσουκαλα ?!πλακα μ κανεις...

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από The Dude Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εναλλακτικά θα μπορούσες να τους πεις να έρθουν να καθίσουν αγέρωχα πάνω στο χοντρό μου ερυθρόλευκο παλαμάρι.
    Νομίζω πως έγινα αρκετά σαφής παραπάνω. Τα παραπάνω δεν είναι δικαιολογίες προς τρίτους, είναι η πραγματικότητα.
    Θα το θέσω απλά: στη μπούτσα μου τα οικονομικά και τα λογιστικά. Στα αρχίδια μου, στα παπάρια μου, πώς να το πω? Εμένα μόνο τα καθαρά ποδοσφαιρικά με ενδιαφέρουν. Δεν πα να χρωστάει 150 δισ η ομάδα? Τι με νοιάζει? Δεν πα να είναι ενταγμένη στο άρθρο 99, 89, 69 ή ό,τι άλλη μαλακία υπάρχει? Σκασίλα μου. Δεν πα να παίζει με δανεικά? Στα τρυφερά μου. Εγώ θέλω τους 11 να ματώνουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα να παίζει αυτό που μπορεί και πρέπει με βάση το όνομα και τη φανέλα της. Δε ζητάω το τσάμπιονς λιγκ, δεν αιθεροβατώ, ξέρω τι μου γίνεται. Και αυτό που βλέπω φέτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός.

Οπότε μη μου μιλάτε για λογιστικά, για μπίζνες και για οικονομικές μπούρδες. Δε με ενδιαφέρουν.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (05-08-16), Protassov (06-08-16)

Περιοχή
    Liquor Town
    Thanks
    9.344
    Ignore User

Στον επαγγελματικό αθλητισμό, οι οικονομικές μπούρδες είναι αυτές που πλερώ τους έντεκα μαντραχαλάδες που (δεν) ματώνουν το αδίδας το φανέλι.
    Χωρίς τις οικονομικές μπούρδες, δεν υπάρχει ενδεκάδα, δεν υπάρχει ομάς. Η θα υπάρχει σε κάποιο ερασιτεχνικό κατηγόρι. Σκληρά, κυνικά αλλά έτσι είναι. Οπότε για να σε ενδιαφέρει να δεις κουκλί το σπίτι μέσα, πρέπει να ρίχνεις και καμιά ματιά στα θεμέλια. Επαγγελματικός αθλητισμός γαρ...
    There is a Dude in town

12. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον The Dude για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (05-08-16), FIGO 7 (05-08-16), iakov7 (05-08-16), Reds (05-08-16), thelastbaron (05-08-16), voskos_7 (05-08-16)

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Κοσμα,αν δεν σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά τότε μη κράζεις και τους παίκτες.

Και ειλικρινά τώρα, πιστεύεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οτι υπάρχουν παίκτες που ματώνουν τη φανέλα..;

Μπάλα βλέπουμε.Eστω λίγη..Αυτή είναι.Τι περιμένετε άλλο να δείτε;

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Reds Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοσμα,αν δεν σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά τότε μη κράζεις και τους παίκτες.

Και ειλικρινά τώρα, πιστεύεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οτι υπάρχουν παίκτες που ματώνουν τη φανέλα..;

Μπάλα βλέπουμε.Eστω λίγη..Αυτή είναι.Τι περιμένετε άλλο να δείτε;
    O σβαινσταιγκερ ματωσε κυριολεκτικα την φανελα στον τελικο του μουντιαλ το 2014! Υπαρχουν καποιοι, αλλα ειναι λιγοι δυστυχως.

Το avatar του χρήστη chainsaw

Περιοχή
    Κρητη/Γερμανια
    Thanks
    29.881
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.722 φορές σε 7.206 μηνύματα
    Ignore User

Χωρις δειγμα υπερβολης, αν φερει ο χοντρος για προπονητη τον Ουζουνιδη, θελω να φυγει. Προτιμω να πεσει ο Ολυμπιακος και να χασουμε καποια πρωταθληματα παρα να μας κοροιδευουν μπροστα στη μουρη μας...θελει και καλα ευρωπαικη καταξιωση ο βαγγελας και κανει το καλυτερο δυνατο για την ομαδα. Ετσι κι αλλιως με αυτη την κινηση, θα επιβεβαιωθει οτι ριχνει λευκη πετσετα και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση της κυριαρχιας μας. Οποτε ας γινει μια ωρα αρχιτερα.

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον chainsaw για αυτό το μήνυμα:

estai (05-08-16), SIRSOULIS (05-08-16)

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

. Δ
    εν πα να χρωστάει 150 δισ η ομάδα? Τι με νοιάζει? Δεν πα να είναι ενταγμένη στο άρθρο 99, 89, 69 ή ό,τι άλλη μαλακία υπάρχει
    Στο 44 ήταν η Αεκ.Στο 69 προσπαθεί ναμπει το χαρούμενο (gay) δίδυμο -Σαββίδης Αλαφουζος?

Walk on Through The Rain Το avatar του χρήστη ynwa96

Περιοχή
    Anfield
    Thanks
    388
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 715 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Πάντως να βλέπουμε και τα θετικά. Το forum είναι γεμάτο ζωή!
    Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.

- Bill Shankly

19. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

differance (05-08-16)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Στα σοβαρα κανω την ερωτηση κ αναμενω κ σοβαρες απαντησεις !
    Υπαρχει εστω ενας με iq μεγαλυτερο κ τσεπη μικροτερη του Τσουκαλα,που πιστευει οτι ο Μαρινακης εχει την Ολυμπιακο απο αγαπη ή απο καυλα ή οτι αλλο θελετε βαλτε πλην του καθαρου συμφεροντος?

.

Thanks
    4.340
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από chainsaw Εμφάνιση μηνυμάτων
    O σβαινσταιγκερ ματωσε κυριολεκτικα την φανελα στον τελικο του μουντιαλ το 2014! Υπαρχουν καποιοι, αλλα ειναι λιγοι δυστυχως.
    Κι ο Μασεράνο τον κώλο του..🙂
    Λίγες περιπτώσεις,πραγματικά..

Πάντως θα πρέπει να αποδεχθουμε κάποια πράγματα και σαν οπαδοί.

Καλη ή κριτική αλλά να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα. Δηλ τι να πουν και κάτι ομαδαρες με τρελά μπάτζετ που όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα στην Ευρώπη,δεν παίζουν και μπάλα...

Το avatar του χρήστη campeon

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 75 φορές σε 52 μηνύματα
    Ignore User

Τον Βαγγελα τον υποστηριξα παρα πολλες φορες εδω μεσα αναγνωριζοντας του καποια πραγματα.Και την σαιζον 14-15 ειπα μια σαιζον λαθος δικαιουται και αυτος να κανει καποια λαθη.Γλυκαθηκε απο τους μανατζαραιους και τον κανουν οτι θελουν.Θεωρω λαθος που διαλεγει Ουζουνιδη.Με τις κινησεις που κανει δειχνει οτι ο Ολυμπιακος ειναι καποια απο τις επιχειρησεις του που αυτη την στιγμη δεν παει καλα οποτε κανει καποιες κινησεις για να μειωσει την χασουρα.Δυστυχως αλλος σαν τον Σωκρατη δεν θα βγει.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Protassov (06-08-16)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Ναι οι μάνατζερ φταίνε λες κι ο εφοπλιστής ειναι κανα παιδάκι....

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

βάζει 20Μ ο χοντρός λεει . Τέλος ο Βρέντζος, αθλητικός διευθυντής ο Μοντεστο.

Sent from my iPad using Tapatalk
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.681
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Ωραια εκανε τα λαθη του ο Μαρινακης τωρα ας βαλει χρημα απο την τσεπη να καλυψει την χασουρα και να ενισχυσει την ομαδα. Ως εδω καλα παμε και αναμενουμε να δουμε οτι οντως θα φερει παιχτες που αξιζουν με τα 20 εκ. που λεει οτι θα βαλει. Ομως απο την αλλη ακους για Ουζουνιδη και λες που παμε? Δηλαδη ο Μαρινακης ακολουθησε μια συνταγη με ξενους προπονητες απο την Ιβηρικη συγκεκριμενα η οποια μας βγηκε. Μεγαλη υποθεση ο προπονητης, να εχεις εναν ανθρωπο στον παγκο που να κουμανταρει οπως πρεπει το καραβι. Ξαφνικα τωρα αρχιζουμε τα πειραματα. Ποιος ο λογος δηλαδη? Αυτες ειναι οι αλλαγες που θα κανουν για να διορθωσουν την ομαδα?!! Ελεος πια!
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (06-08-16)

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Φακλανοπροεδρε κανε την εκπληξη και φερε Μπαμπητεννε να τρελλαθουμε ολοι!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σελίδα 156 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 56106116126136146152153154155156157158159160166176186196206256356456556 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές