sadi (06-08-16)
δουλευω 25+ χρονια σε πολυεθνικες ειναι απιστευτο το ποσο ηλιθιους συναντω στο λεγομενο upper management . το πιο συνηθες ειναι το φαινομενο της αποικιας προλαμβανετε ενας ηλιθιος σε ψηλή θέση και αμεσα καθαριζει οτι θεωρει οτι μπορει μελλοντικα να του παρει την θεση και τους αντικαθιστα με αλλους ακινδυνους και καταντα να εχεις επικεφαλη ενα βλακα με καμποσους καθυστερημενους απο κατω .
υπαρχει βεβαια και το αλλο τυπακια με πλουσιους γονεις με 15 χαρτια απο σουπερ πανεπιστημια εξωτερικου που τις εργασιες τους τις κανουν ελληναραδες καθηγητες -με το αζημιωτο- απο εδω
sadi (06-08-16)
Μια χαρά μπάλα είδα πέρυσι, μια χαρά μπάλα είδα και με Μίτσελ -Βαλβέρδε.
Το ότι δεν υπήρχε διάρκεια είναι ενα θέμα σοβαρό καθώς απο τα χριστούγεννα και μετά ή ομάδα έχει μια πτώση.
Επίσης είναι θέμα και τι περιμένεις να δεις..Δηλ,ομάδες μεγάλες δεν κλείνονται στο Καραϊσκάκης και βλέπεις γρήγορα τη μπάλα και φυσικά πολλές φάσεις.Με ομάδες που έρχονται για να μη εκτεθούν δεν θα δεις μπάλα πουθενά εκτός κι αν είσαι ή Μπαρτσελονα..
Υγ. Οσο για τους παλιούς ολυμπιακούς που λες, δεν διαφωνώ,Πειραιά μένω και γνωρίζω,όμως θα πρέπει να αποδεχθουμε ότι ζούμε σε άλλες εποχές πολύ ποιο διαφορετικές αλλά και δύσκολες.
There is a Dude in town
Η φάση μου θυμίζει την χαρά μερικών οπαδών όταν βλέπουν παίκτη να κάνει καλές εμφανίσεις που λένε "αυτόν θα τον πουλήσουμε πολλά εκατομμύρια". Το θέμα είναι να βλέπουμε καλή μπάλα δηλαδή ή να έχουμε πολλά έσοδα; Πάντως τα πολλά έσοδα στον Ολυμπιακό δεν σημαίνουν και καλή μπάλα μιας και πχ πουλάμε Μήτρογλου 15 μύρια και στη θέση του έρχεται ο παλαίμαχος που έπαιζε και στη Ρουμπίν Καζάν και δεν θυμάμαι καν το όνομά του. Πουλάμε Μανωλά και φέρνουμε το Μποτία.
*Νέλσον Βαλντέζ - Ο Φονιάς Του Εργοτέλη
consigliere (05-08-16)
καλα αυτο καταλαβες?δεβ ειπα οτι δεν εχει πραγματικούς ολυμπιακους εκτος πειραια αλλα τη να κανουμε ο ολυμπιακος ειναι πειραιας εκει ειναι ο παλμος ,που θα ακουσεις ιστορίες στον λευκο τον πυργο ?!κ απο ποιον απο τον τσουκαλα ?!πλακα μ κανεις...
Θα το θέσω απλά: στη μπούτσα μου τα οικονομικά και τα λογιστικά. Στα αρχίδια μου, στα παπάρια μου, πώς να το πω? Εμένα μόνο τα καθαρά ποδοσφαιρικά με ενδιαφέρουν. Δεν πα να χρωστάει 150 δισ η ομάδα? Τι με νοιάζει? Δεν πα να είναι ενταγμένη στο άρθρο 99, 89, 69 ή ό,τι άλλη μαλακία υπάρχει? Σκασίλα μου. Δεν πα να παίζει με δανεικά? Στα τρυφερά μου. Εγώ θέλω τους 11 να ματώνουν μέσα στο γήπεδο και η ομάδα να παίζει αυτό που μπορεί και πρέπει με βάση το όνομα και τη φανέλα της. Δε ζητάω το τσάμπιονς λιγκ, δεν αιθεροβατώ, ξέρω τι μου γίνεται. Και αυτό που βλέπω φέτος ΔΕΝ είναι ο Ολυμπιακός.
Οπότε μη μου μιλάτε για λογιστικά, για μπίζνες και για οικονομικές μπούρδες. Δε με ενδιαφέρουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Στον επαγγελματικό αθλητισμό, οι οικονομικές μπούρδες είναι αυτές που πλερώ τους έντεκα μαντραχαλάδες που (δεν) ματώνουν το αδίδας το φανέλι.
Χωρίς τις οικονομικές μπούρδες, δεν υπάρχει ενδεκάδα, δεν υπάρχει ομάς. Η θα υπάρχει σε κάποιο ερασιτεχνικό κατηγόρι. Σκληρά, κυνικά αλλά έτσι είναι. Οπότε για να σε ενδιαφέρει να δεις κουκλί το σπίτι μέσα, πρέπει να ρίχνεις και καμιά ματιά στα θεμέλια. Επαγγελματικός αθλητισμός γαρ...
There is a Dude in town
Κοσμα,αν δεν σε ενδιαφέρουν τα οικονομικά τότε μη κράζεις και τους παίκτες.
Και ειλικρινά τώρα, πιστεύεις στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο οτι υπάρχουν παίκτες που ματώνουν τη φανέλα..;
Μπάλα βλέπουμε.Eστω λίγη..Αυτή είναι.Τι περιμένετε άλλο να δείτε;
Χωρις δειγμα υπερβολης, αν φερει ο χοντρος για προπονητη τον Ουζουνιδη, θελω να φυγει. Προτιμω να πεσει ο Ολυμπιακος και να χασουμε καποια πρωταθληματα παρα να μας κοροιδευουν μπροστα στη μουρη μας...θελει και καλα ευρωπαικη καταξιωση ο βαγγελας και κανει το καλυτερο δυνατο για την ομαδα. Ετσι κι αλλιως με αυτη την κινηση, θα επιβεβαιωθει οτι ριχνει λευκη πετσετα και εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση της κυριαρχιας μας. Οποτε ας γινει μια ωρα αρχιτερα.
. ΔΣτο 44 ήταν η Αεκ.Στο 69 προσπαθεί ναμπει το χαρούμενο (gay) δίδυμο -Σαββίδης Αλαφουζος?εν πα να χρωστάει 150 δισ η ομάδα? Τι με νοιάζει? Δεν πα να είναι ενταγμένη στο άρθρο 99, 89, 69 ή ό,τι άλλη μαλακία υπάρχει![]()
Πάντως να βλέπουμε και τα θετικά. Το forum είναι γεμάτο ζωή!
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
differance (05-08-16)
Στα σοβαρα κανω την ερωτηση κ αναμενω κ σοβαρες απαντησεις !
Υπαρχει εστω ενας με iq μεγαλυτερο κ τσεπη μικροτερη του Τσουκαλα,που πιστευει οτι ο Μαρινακης εχει την Ολυμπιακο απο αγαπη ή απο καυλα ή οτι αλλο θελετε βαλτε πλην του καθαρου συμφεροντος?
Κι ο Μασεράνο τον κώλο του..🙂
Λίγες περιπτώσεις,πραγματικά..
Πάντως θα πρέπει να αποδεχθουμε κάποια πράγματα και σαν οπαδοί.
Καλη ή κριτική αλλά να βλέπουμε και λίγο την πραγματικότητα. Δηλ τι να πουν και κάτι ομαδαρες με τρελά μπάτζετ που όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα στην Ευρώπη,δεν παίζουν και μπάλα...
Τον Βαγγελα τον υποστηριξα παρα πολλες φορες εδω μεσα αναγνωριζοντας του καποια πραγματα.Και την σαιζον 14-15 ειπα μια σαιζον λαθος δικαιουται και αυτος να κανει καποια λαθη.Γλυκαθηκε απο τους μανατζαραιους και τον κανουν οτι θελουν.Θεωρω λαθος που διαλεγει Ουζουνιδη.Με τις κινησεις που κανει δειχνει οτι ο Ολυμπιακος ειναι καποια απο τις επιχειρησεις του που αυτη την στιγμη δεν παει καλα οποτε κανει καποιες κινησεις για να μειωσει την χασουρα.Δυστυχως αλλος σαν τον Σωκρατη δεν θα βγει.
Protassov (06-08-16)
Ναι οι μάνατζερ φταίνε λες κι ο εφοπλιστής ειναι κανα παιδάκι....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
βάζει 20Μ ο χοντρός λεει . Τέλος ο Βρέντζος, αθλητικός διευθυντής ο Μοντεστο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ωραια εκανε τα λαθη του ο Μαρινακης τωρα ας βαλει χρημα απο την τσεπη να καλυψει την χασουρα και να ενισχυσει την ομαδα. Ως εδω καλα παμε και αναμενουμε να δουμε οτι οντως θα φερει παιχτες που αξιζουν με τα 20 εκ. που λεει οτι θα βαλει. Ομως απο την αλλη ακους για Ουζουνιδη και λες που παμε? Δηλαδη ο Μαρινακης ακολουθησε μια συνταγη με ξενους προπονητες απο την Ιβηρικη συγκεκριμενα η οποια μας βγηκε. Μεγαλη υποθεση ο προπονητης, να εχεις εναν ανθρωπο στον παγκο που να κουμανταρει οπως πρεπει το καραβι. Ξαφνικα τωρα αρχιζουμε τα πειραματα. Ποιος ο λογος δηλαδη? Αυτες ειναι οι αλλαγες που θα κανουν για να διορθωσουν την ομαδα?!! Ελεος πια!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (06-08-16)
Φακλανοπροεδρε κανε την εκπληξη και φερε Μπαμπητεννε να τρελλαθουμε ολοι!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks