voskos_7 (29-07-16)
Α,σε γαβροφόρουμ είμαστε τόσο καιρό;! ΟΥ να χαθειτε να χανεστε...Θα τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε παιδιά; Προς τα εκεί θα πάει πάλι το πράγμα..;
voskos_7 (29-07-16)
Πάντα οι πρόεδροι του ολυμπιακού είχαν την τιμητική τους στα στόματα του ερυθρόλευκου λαού,κι αναρωτιέμαι αν είχαμε καμία προεδράρα όπως ο καναλάρχης, ή παλιοτερα οπως κάτι πορτοφολάδες,τι θα κάναμε καί τι θα λέγαμε τώρα..
Να θυμίσω οτι εκείνες τις εποχές το Καραϊσκάκης είχε 42.000 κόσμο σε αγώνα κυπέλλου με τον Διαγόρα..
Δεν έχει αλλάξει τίποτα απο τότε, μόνο οι άνθρωποι κ ή νοοτροπία τους..
Ρε τύπε, σοβαρά τώρα, νόμισες ότι αναφερόμουν σε σένα; Για ποιό λόγο; Κι έχω δώσει ποτέ τέτοια δείγματα συμπεριφοράς να χαρακτηρίζω σύγγαυρο τύπο "κλόουν"; Στον σβετλάνας γιό Σαβίδοφ αναφέρομαι, καθώς παλιά έκανε τον κλόουν σε τσίρκο του Ροστόφ. Και το σκατο ντι εν έι είναι δικό του... έλεος ρε τύπε...
There is a Dude in town
SKORPIOS7 (30-07-16)
Red&White-Nick-7 (29-07-16)
Σε περναει ο προεδρας Βαγγελιος, Τυπε. (τον ανεφερα μιας και ειμαστε και στο δικο του τοπικ)
Εγώ είμαι βάζελος και ρατσιστής.
Το σχόλιό σου είναι άκρως ρατσιστικό. Να διαγραφεί.
There is a Dude in town
The Dude (30-07-16)
Θα στείλει και τον Κασαμι ο χοντρός.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aπο redvoice.Η μεταγραφή του Ελβετού χαφ θεωρείται δεδομένη καθώς απ’ότι φαίνεται θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα Αγγλικά εδάφη,όπως γράφει ο «Γαύρος».
Πιθανότερος προορισμός του διεθνή άσου είναι η Νότιγχαμ,ενώ ενδιαφέρονται οι Σαουθάμπτον και Μίντλεσμπρο.Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα ως αναφορά την εξέλιξη της υπόθεσης και αναμένονται οι ανακοινώσεις.
Τα έλεγε ο βοσκος.
Είναι η μόνη απομάκρυνση, στην οποία δε μπορώ να φέρω καμία αντίρρηση, παρά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
Αυτό το παιδί, δύσκολα θα κάνει καριέρα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Γαυρακια την αντεχετε την αληθεια;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
celticfrost (31-07-16), maniakos7 (31-07-16), SKORPIOS7 (31-07-16), thelastbaron (31-07-16), voskos_7 (30-07-16)
Δε θα μ ενοχλουσε αν ηξερα οτι θα ερχοταν ενα χάφ επιπεδου.
Τωρα που θα πορευτούμε με μπουχαλακη....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σ' αυτό το θρεντ όλο για πιτόγυρα ή μπιφτέκια θα γράφετε. Πρέπει να μπαίνουμε φαγωμένοι να πούμε..
maniakos7 (31-07-16), Red&White-Nick-7 (30-07-16), SKORPIOS7 (31-07-16), The Dude (30-07-16), ttg_red (30-07-16)
10 εκατομμυρια θα ριξει ο χοντρος για τρεις παιχτες οταν μονο για τον μοζαοκου αυτος ζηταει 8-10
Αντε βγαλε συμπερασμα τωρα
ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ Ο ΓΥΛΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΙΣ ΠΑΙΧΗ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 10 ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ
Παιδια αυτα που βλεπω φετος δε τα εχω ξαναδει. Ενα μπουρδελο η κατασταση απο ολες τις αποψεις.
-Φημες για ομαδα στην Αγγλια
-Φευγει ο προπονητης πρωτη μερα της προετοιμασιας
-Καμια μεταγραφη σε θεση που η ομαδα ποναει μεχρι 31 Ιουλιου και ενω παιζουμε προκριματικα
-Απομακρυνση γεωργατου που με την σειρα του λεει οτι λεει
-Απομακρυνση φουστερ / καμπιασσο και παλι καλα ο δευτερος γυρισε.
Φανταστειτε, καλος παικτης δεν εχει γραφτει ΚΑΝ απο τις εφημεριδες. Ολο ενδιαφερον για κατι σαπακια. Και μακαρι μην ερθει αυτος ο Αμπροουζ της Σελτικ. Ο τυπος ειναι 3 φορες χειροτερος του Ντα Κοστα
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
SKORPIOS7 (31-07-16)
Μάλλον, θα έχουμε μεταγραφή διοίκησης, σχετικά σύντομα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks