Σελίδα 146 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 4696106116126136142143144145146147148149150156166176186196246346446546 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.901 έως 2.920 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SOLID Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η κοροιδια εχει και τα ορια της. ο μονος τροπος να το δειξεις ειναι η αποχη.

Οσο εισαι για την καυλα σου και εσυ και οι υπολοιποι 21000 απο εμας *βαζω και τον εαυτο μου γιατι ανανεωσα τα τελευταια 3 χρονια
    που ειμαι μονιμα γερμανια, τοτε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.

Διωχνεις σημαιες, ταλεντα προπονητες, ξεκινας προετοιμασια με τους Γιαννιωτες και τους πιτσιρικαδες της ακαδημιας για να βγαλεις διτερμα.
    Τσαμπουνας και ενα ΟΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ολα καλα.

Αποψη μου ειναι, εαν θες να με εξισωσεις με αεκτζηδες και παοκια καλως. Πιστευω στα σχεδον 10 χρονια που γραφω εδω δεν σου εχω δειξει τετοια
    δειγματα
    όχι δε σε εξισώνω ούτε εσένα ούτε τον φίλο Paneas και το ξεκαθαρίζω. μιλώ για τη γενικότερη στάση μερίδας οπαδών που έχουν καλομάθει και έχουν γίνει άπληστοι. τι πάει να πει δηλαδή "αν δε μου φέρει παίκτες δεν πάω γήπεδο"; εγώ προσωπολάτρης δεν είμαι και το έχω αποδείξει τόσα χρόνια με βασικό μου μότο "κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό". οφείλω όμως να είμαι αντικειμενικός και όχι ένα κακομαθημένο παιδί που δεν του κάνουν το χατίρι. 6 χρόνια τώρα ο μαρινάκης ξεχρέωσε έναν Ολυμπιακό χρεωμένο μέχρι τη μύτη, βελτιώνει κάθε μέρα το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, κάναμε καλύτερο όνομα στην Ευρώπη και πετύχαμε 6/6 πρωταθλήματα. όλα αυτά σε περίοδο χοντρής κρίσης για τη χώρα. γιατί λοιπόν να βλέπω μόνο μαυρίλα στα πάντα; αν βρεθεί καλύτερος επενδυτής, ο πρώτος θα είμαι που θα βγω να φωνάξω κατά του μαρινάκη αλλά δε θα στηρίξω τον κάθε περαστικό σίλβα.

τι να σας πω ρε παιδιά εγώ όταν βλέπω τη ριγωτή ερυθρόλευκη καυλώνω άσχημα και συνεχίζω να λέω ότι πάνω από όλα η ομάδα. για να πηγαίνει καλά η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τη δική μου και όλων μας.

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον AIIZ για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-06-16), pf7 (24-06-16)

Το avatar του χρήστη estai

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.060 φορές σε 7.609 μηνύματα
    Ignore User

Κάλα μας κάνουν και οι Τσίπραιοι και ο Μαρινάκης και όλο το σύστημα. Χίλια μνημόνια και χίλιοι Σεμπάδες, μέχρι να γινουμε άνθρωποι.

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), dtakis80 (23-06-16), Du3lisT (24-06-16)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Πιστεύω οτι δεν ευθύνεται το ΧΒ για την αποχώρηση του Σιλβα.
    Νομιζω οτι κάποια ομάδα που ενδιέφερε περισσότερο τον Πορτογαλο του έκανε πρόταση και αυτός απλά μας έγραψε στα αρχίδια του και έφυγε.
    Αν ο Μαρινακης αποφάσισε να διώξει προπονητή 2 ήμερες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και 1 μήνα πριν από τα προκριματικά του τσουλου, τότε, απλά έρχονται μαύρες μέρες για την ομάδα.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16)

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    όχι δε σε εξισώνω ούτε εσένα ούτε τον φίλο Paneas και το ξεκαθαρίζω. μιλώ για τη γενικότερη στάση μερίδας οπαδών που έχουν καλομάθει και έχουν γίνει άπληστοι. τι πάει να πει δηλαδή "αν δε μου φέρει παίκτες δεν πάω γήπεδο"; εγώ προσωπολάτρης δεν είμαι και το έχω αποδείξει τόσα χρόνια με βασικό μου μότο "κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό". οφείλω όμως να είμαι αντικειμενικός και όχι ένα κακομαθημένο παιδί που δεν του κάνουν το χατίρι. 6 χρόνια τώρα ο μαρινάκης ξεχρέωσε έναν Ολυμπιακό χρεωμένο μέχρι τη μύτη, βελτιώνει κάθε μέρα το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, κάναμε καλύτερο όνομα στην Ευρώπη και πετύχαμε 6/6 πρωταθλήματα. όλα αυτά σε περίοδο χοντρής κρίσης για τη χώρα. γιατί λοιπόν να βλέπω μόνο μαυρίλα στα πάντα; αν βρεθεί καλύτερος επενδυτής, ο πρώτος θα είμαι που θα βγω να φωνάξω κατά του μαρινάκη αλλά δε θα στηρίξω τον κάθε περαστικό σίλβα.

τι να σας πω ρε παιδιά εγώ όταν βλέπω τη ριγωτή ερυθρόλευκη καυλώνω άσχημα και συνεχίζω να λέω ότι πάνω από όλα η ομάδα. για να πηγαίνει καλά η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τη δική μου και όλων μας.
    Φιλε μου υποστηριζα τον Ολυμπιακο ειτε επαιζε με τον Τζορτζεβιτς ειτε με τον Αρτσουμπι.
    Ειτε με τον Γιουρταδο ειτε με τον Ζετεμπεργκ
    Ειτε με τον Τζιοβανι ειτε με τον Πουλιδο.

Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα.

Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και η ΨΕΥΤΟ/ΓΡΑΦΙΚΟ/ΑΛΗΤΟΦΡΟΣΥΝΗ ομως με ΤΡΕΛΕΝΕΙ. Μου γυρναει τα συκωτια αναποδα.

Δεν μπορει καθε φορα που στραβωνει κατι αντι να βγεις σαν ΑΝΤΡΑΣ μπροστα και να παρεις ευθυνες
    και να κανεις ΤΟΜΕΣ για να διορθωσεις καταστασεις να ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΘΕΝΟΣ
    των Καφρων της 7. Αυτων που ΟΤΙ και να γινει θα την πινουν στο πεταλο και μπαλα δεν θα βλεπουν.

Αυτη η σταση θελει ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Και επειδη ειμαι αντιθετος με γελοιοτητες τυπου πορειες στα γραφεια της ΠΑΕ
    αυτη ειναι η διαμαρτυρια μου.

ΥΓ > Σημερα στην Ντορτμουντ ανανεωσαν 99.4% των περυσινων διαρκειας. μονο ...50 δεν ανανεωσαν!
    Τι νομιζεις? αυτοι περιμενουν παιχταραδες? Τους αφηνουν ΚΑΡΑΒΙΕΣ παιχτων για να πανε στην Μπαγερν.
    Τερματιζουν απο 5 μεχρι 30 ποντους πισω απο την κορυφη. Το χαμηλοτερο διαρκειας κοστιζει 550 Ευρω
    και αυτοι ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
    Ουτε παρασκηνια ουτε γελοιοτητες μετα την φυγη του Κλοπ. Ουτε δελτια τυπου καθε 3 ωρες. Ουτε
    που ξερω βασικα την φατσα των επενδυτων της! Αυτοι οι οπαδοι ειναι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ για το πλανο του σωματειου τους
    ΕΓΩ απλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

8. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), differance (24-06-16), dtakis80 (23-06-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Περνάμε πλέον σε μια νέα εποχή νοοτροπίας και σκέψης, όπου όποιος δεν αγοράζει εισιτήριο διαρκείας είναι βάζελος. Όπου όποιος κάνει κριτική στις επιλογές της διοίκησης θέλει να κάνει κακό στην ομάδα και είναι και πάλι βάζελος.
    Δε παίζει να τα διαβάζω αυτά εδώ μέσα.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16)

Το avatar του χρήστη dtakis80

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.000 φορές σε 3.070 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από estai Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περνάμε πλέον σε μια νέα εποχή νοοτροπίας και σκέψης, όπου όποιος δεν αγοράζει εισιτήριο διαρκείας είναι βάζελος. Όπου όποιος κάνει κριτική στις επιλογές της διοίκησης θέλει να κάνει κακό στην ομάδα και είναι και πάλι βάζελος.
    Γινονται εδω κ χρονια ... δεν ξερεις εσυ,εισαι νιουφης...θα μαθεις ... αχαριστε κ κακομαθημενε ...

Εδω μπηκε ο αλλος εχθες κ μας ελεγε φορα αχαριστους κ οτι τολμαμε να κανουμε μαγκιες με ξενα πορτοφολια κ περιμενουμε "σαν τις αγαμητες γκομενες"εμεσως πλην σαφως μελαμψους καβλιαριδες σε αλογα κ δεν ανοιξε ρουθουνι ρε φιλε

Ολα εχουν ορια ομως ...

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (23-06-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dtakis80 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γινονται εδω κ χρονια ... δεν ξερεις εσυ,εισαι νιουφης...θα μαθεις ... αχαριστε

Εδω μπηκε ο αλλος εχθες κ μας ελεγε φορα αχαριστους κ οτι τολμαμε να κανουμε μαγκιες με ξενα πορτοφολια κ περιμενουμε "σαν τις αγαμητες γκομενες"εμεσως πλην σαφως μελαμψους καβλιαριδες σε αλογα κ δεν ανοιξε ρουθουνι ρε φιλε

Ολα εχουν ορια ομως ...
    Δε μπορώ να μη το γράψω. Βάλε στη θέση των αγάμητων κάποιους οπαδούς και τις ονειρώξεις τους με τον Μαρινάκη. Και να πω ότι η ομάδα ήταν Αεκ η Παοκ προ Μαρινάκη για να δικαιολογείται αυτή η στέρηση και ο έρωτας προς τον πρόεδρο..

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Και απο την αλλη, σε μια αλλη εποχη που οποιος παιρνει διαρκειας ειναι βλαμμενος, με μυαλο αμοιβαδας, προβατο και τα "παιρνει" απο το μαρινακη.

Συγνωμη παιδια, αλλα καλο ειναι να σταματησει αυτο το πραγμα με το εμεις και οι αλλοι και τους χαρακτηρισμους εκατερωθεν. Βριστε το μαρινακη, τον σαββα, τον καραπαπα ή στηριξτε τους, αλλα νισαφι πια, εχω βαρεθει να διαβαζω προσβολες για οσους πιστευουν το αντιθετο απο εμας.

Πιαστηκα απο το ποστ σου, δεν εχει να κανει με εσενα φυσικα, εσυ εκτος απο καποια στιγματα ρατσισμου που εχεις, κατα τα αλλα, μια χαρα εισαι. Αν στραβωσες κανονιζουμε για ξυλικι στην πλατεια.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

15. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον BrazHlias για αυτό το μήνυμα:

dtakis80 (24-06-16), estai (24-06-16), pf7 (24-06-16), Rena (24-06-16), sabar77 (24-06-16), The Dude (24-06-16)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Δε μπορώ να μη το γράψω. Βάλε στη θέση των αγάμητων κάποιους οπαδούς και τις ονειρώξεις τους με τον Μαρινάκη. Και να πω ότι η ομάδα ήταν Αεκ η Παοκ προ Μαρινάκη για να δικαιολογείται αυτή η στέρηση και ο έρωτας προς τον πρόεδρο..
    Αδερφε καλα κανουν κ εχουν ερωτα κ οτι θελουν ας εχουν δικαιωμα τους ειναι κ γουστο τους ... ταμπελιτσες δεν γουσταρω γιατι ααααν εγω ειμαι αχαριστος κακ8μαθημενος κρυφοβαζελοχανουμης μαλακας αυτοι ειναι χαρτζηλικακιδες κ υπαλληλοι που σφιγγουν τα μεζεα τους μολις πουμε κακια κουβεντα για τον πολυχρονεμενο τους ...

Οποτε αμα την παμε ετσι την δουλεια γιναμε τσιρκο ...

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazHlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και απο την αλλη, σε μια αλλη εποχη που οποιος παιρνει διαρκειας ειναι βλαμμενος, με μυαλο αμοιβαδας, προβατο και τα "παιρνει" απο το μαρινακη.

Συγνωμη παιδια, αλλα καλο ειναι να σταματησει αυτο το πραγμα με το εμεις και οι αλλοι και τους χαρακτηρισμους εκατερωθεν. Βριστε το μαρινακη, τον σαββα, τον καραπαπα ή στηριξτε τους, αλλα νισαφι πια, εχω βαρεθει να διαβαζω προσβολες για οσους πιστευουν το αντιθετο απο εμας.

Πιαστηκα απο το ποστ σου, δεν εχει να κανει με εσενα φυσικα, εσυ εκτος απο καποια στιγματα ρατσισμου που εχεις, κατα τα αλλα, μια χαρα εισαι. Αν στραβωσες κανονιζουμε για ξυλικι στην πλατεια.
    Σωστος ο Λιακος

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-06-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Σωστος ο Λιακος
    Γιατί σωστός; Eπείδη με λέει ρατσιστή;
    Δε ξέρω τι πάθανε όλοι και τα βάζουν με μένα απόψε!

20. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον estai για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (24-06-16), Du3lisT (24-06-16), Rena (24-06-16)

Περιοχή
    καμινια-πειραιας
    Thanks
    7.447
    Ignore User

Γιατί σωστός; Eπείδη με λέει ρατσιστή;
    Δε ξέρω τι πάθανε όλοι και τα βάζουν με μένα απόψε!
    Οχι ρε συ για το οτι πρεπει ολοι να κοιταμε το καλο του ολυμπιακου κ κανενος αλλου οπως κ αν λεγεται

Οσο γιαυτο που λες ως πλακα το εξελαβα αυτο που σου λεει ο τρολιας ... για ξαναδιαβασε το καλυτερα φιλε μου

22. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

estai (24-06-16)

Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
    Thanks
    6.034
    Ignore User

Οχι ρε συ για το οτι πρεπει ολοι να κοιταμε το καλο του ολυμπιακου κ κανενος αλλου οπως κ αν λεγεται

Οσο γιαυτο που λες ως πλακα το εξελαβα
    Κι εγω!

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Ωραία - διώξαμε αυτούς που διώξαμε, με υπόδειξη του... προπονητή, φυσικά, για να στρίψει μετά και ο ίδιος ο... υποδείξας...
    Ρε πρόεδρε, ένα διπλωματάκι, στην Αγγλία, 6 μήνες και είσαι κομπλέ. Αν βαρεθείς, σε απολύεις, κιόλας και σε τραβάς στα δικαστήρια, να τρελάνεις και τους άλλους...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

25. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), dtakis80 (24-06-16)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω οτι δεν ευθύνεται το ΧΒ για την αποχώρηση του Σιλβα.
    Νομιζω οτι κάποια ομάδα που ενδιέφερε περισσότερο τον Πορτογαλο του έκανε πρόταση και αυτός απλά μας έγραψε στα αρχίδια του και έφυγε.
    Αν ο Μαρινακης αποφάσισε να διώξει προπονητή 2 ήμερες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και 1 μήνα πριν από τα προκριματικά του τσουλου, τότε, απλά έρχονται μαύρες μέρες για την ομάδα.
    Ακόμα και έτσι να είναι, δεν παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Υπάρχουν συμβόλαια, υπάρχουν ρήτρες, υπάρχουν ευθύνες. Τι έκανε η διοίκηση για να τον κρατήσει? Απλά δέχθηκε την παραίτησή του? Και ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δικαιολογία? Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ακόμα πιο αστείο από το να τον έδιωξε ο Μαρινάκης. Μιλάμε πλέον για μια εντελώς αστεία διοίκηση, που ο καθένας έρχεται και φεύγει όποτε του γουστάρει και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Και όλα αυτά εις βάρος της ομάδας μας φυσικά. Αλλά ποιος από τη διοίκηση χ@#@στηκε για αυτήν??
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), dtakis80 (24-06-16)

Το avatar του χρήστη celticfrost

Περιοχή
    Into the crypts of Ray
    Thanks
    6.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.984 φορές σε 4.178 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα και έτσι να είναι, δεν παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Υπάρχουν συμβόλαια, υπάρχουν ρήτρες, υπάρχουν ευθύνες. Τι έκανε η διοίκηση για να τον κρατήσει? Απλά δέχθηκε την παραίτησή του? Και ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δικαιολογία? Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ακόμα πιο αστείο από το να τον έδιωξε ο Μαρινάκης. Μιλάμε πλέον για μια εντελώς αστεία διοίκηση, που ο καθένας έρχεται και φεύγει όποτε του γουστάρει και δεν ανοίγει ρουθούνι.

Και όλα αυτά εις βάρος της ομάδας μας φυσικά. Αλλά ποιος από τη διοίκηση χ@#@στηκε για αυτήν??
    Και τι να σου κάνει η διοίκηση βρε Κοσμα αν ο άλλος θέλει να φύγει?
    Ποιες ρήτρες και ποια συμβόλαια? Οκ υπάρχουν συμβόλαια σου λέω εγώ .......και γυρνάς εσύ, που θες να φύγεις, και μου λες, αν δεν φύγω σου κάνω την ομάδα μπουρδέλο. Αν πατήσω στα συμβόλαια, μου κάνεις τεράστια ζημιά για ολη την υπόλοιπη χρονιά. Ετσι αποφασίζω να σε αφήσω να φύγεις όμορφα και ωραία προσπαθώντας να σώσω οτι μπορώ.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

29. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον celticfrost για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), campeon (24-06-16), Red Sting (25-06-16)

Το avatar του χρήστη campeon

Thanks
    114
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 75 φορές σε 52 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από celticfrost Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και τι να σου κάνει η διοίκηση βρε Κοσμα αν ο άλλος θέλει να φύγει?
    Ποιες ρήτρες και ποια συμβόλαια? Οκ υπάρχουν συμβόλαια σου λέω εγώ .......και γυρνάς εσύ, που θες να φύγεις, και μου λες, αν δεν φύγω σου κάνω την ομάδα μπουρδέλο. Αν πατήσω στα συμβόλαια, μου κάνεις τεράστια ζημιά για ολη την υπόλοιπη χρονιά. Ετσι αποφασίζω να σε αφήσω να φύγεις όμορφα και ωραία προσπαθώντας να σώσω οτι μπορώ.
    Πολυ σωστα τα λεει ο φιλος.
    . . .δειτε φωτογραφιες απο την πρωτη ημερα της προετοιμασιας ηταν σε αλλο κοσμο. .βλ. παραδειγματα Ζαχοβιτς με το ζορι δεν γινεται.
    Συν οτι η διοικηση ακολουθει μια πολιτικη μη συγκρουσεων ειδικα με ξενους παικτες και προπονητες

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Aκόμα και έτσι να είναι, πρέπει να δείξεις, ότι σαν ομάδα μετράς. Δε μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να έρχεται και να φεύγει όποτε του γουστάρει. Τι είναι ο Ολυμπιακός, κάνα σκορποχώρι? Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται? Ποιος είναι ο κ. Σίλβα και μπορεί να παίζει έτσι με το όνομα του Ολυμπιακού? Έφυγε ο Ρομπέρτο και είδαμε ένα σωρό δημοσιεύσεις, δακρύβρεχτες επιστολές, τουίτς, ανακοινώσεις, κόντρα ανακοινώσεις και δε συμμαζεύεται. Φεύγει ο προπονητής σου και δε λες ΤΙΠΟΤΑ? Πού είστε κύριοι της διοίκησης? Κάνετε μπάνια ή κοιμάστε? Στον επόμενο τυχάρπαστο που θα σηκωθεί να φύγει μες στο καταχείμωνο τι θα κάνετε? Πάλι τίποτα? Αμ έτσι δεν κάνεις όνομα ομάδας, κάνεις όνομα καφενείου.

Ναι δε γούσταρε, αλλά έδιωξε κάποιους παίχτες που μπορεί ο επόμενος να τους θέλει. Ναι βαριότανε, ας το έλεγε ΠΡΙΝ αρχίσει η προετοιμασία. Της πούτσας προπονητής ήτανε, αλλά δε μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό. ΕΚΤΟΣ, και αν δεν έφυγε μόνος του αλλά τον έφυγαν...
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

32. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον differance για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), dtakis80 (24-06-16), Du3lisT (26-06-16), sk12072 (24-06-16)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι δε γούσταρε, αλλά έδιωξε κάποιους παίχτες που μπορεί ο επόμενος να τους θέλει. Ναι βαριότανε, ας το έλεγε ΠΡΙΝ αρχίσει η προετοιμασία. Της πούτσας προπονητής ήτανε, αλλά δε μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό. ΕΚΤΟΣ, και αν δεν έφυγε μόνος του αλλά τον έφυγαν...
    δεν θα μπορουσα να το αρθρωσω καλυτερα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

34. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

Bill_K (24-06-16), differance (24-06-16)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδή εσύ παίρνεις διαρκείας μόνο αν σου φέρουν παίκτες ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο; μήπως, λέω εγώ τώρα, είμαστε ολυμπιακοί και πάνω από όλα η ομάδα; κάτι τέτοια ακούω και διαβάζω και δεν είμαστε σε τίποτα καλύτεροι από τις κλάψες και τους τουίτιδες.

λόγω οικονομικής δυσκολίας έλεγα να μην πάρω διαρκείας αλλά όταν όλο το ίντερνετ έχει λυσσάξει από τους βαζελόγαυρους (τρομάρα τους), 30/6 θα είμαι στα γραφεία να προμηθευτώ διαρκείας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥ!!!
    O κύριος λόγος που δεν παίρνω διαρκείας είναι ότι είμαι άφραγκος. Αλλά και να τα είχα ίσως προτιμούσα να τα δώσω στο μπάσκετ που δεν πάει το δούλεμα σύννεφο. Την ομάδα οι παίκτες τη φτιάχνουν και δεν ξέρω αν πρέπει να ντρέπομαι που με τράβαγε στο γήπεδο να πάω να δω παικταράδες (επίσης κάτι που μας λείπει πάρα πολύ από τότε που σταμάτησε ο Τζόλε, παίκτες σημαίες, γι' αυτό δεν συμφωνώ πλήρως ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα). Πάντως αν μου περίσσευαν μπορεί να τα 'δινα κι αν έβγαινε ο Μαρινάκης αύριο κι έλεγε "φέτος θα παίξουμε με την Κ20" αλλά τώρα ούτε καν. Ειδικά όταν επιστρατεύεται Βαρδαλάκηδες και Νικολακόπουλους να με ψήσουν ότι "όλα καλά". Πρέπει να με θεωρεί πολύ ζώο οπαδό.

36. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Σελίδα 146 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 4696106116126136142143144145146147148149150156166176186196246346446546 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές