όχι δε σε εξισώνω ούτε εσένα ούτε τον φίλο Paneas και το ξεκαθαρίζω. μιλώ για τη γενικότερη στάση μερίδας οπαδών που έχουν καλομάθει και έχουν γίνει άπληστοι. τι πάει να πει δηλαδή "αν δε μου φέρει παίκτες δεν πάω γήπεδο"; εγώ προσωπολάτρης δεν είμαι και το έχω αποδείξει τόσα χρόνια με βασικό μου μότο "κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό". οφείλω όμως να είμαι αντικειμενικός και όχι ένα κακομαθημένο παιδί που δεν του κάνουν το χατίρι. 6 χρόνια τώρα ο μαρινάκης ξεχρέωσε έναν Ολυμπιακό χρεωμένο μέχρι τη μύτη, βελτιώνει κάθε μέρα το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις, κάναμε καλύτερο όνομα στην Ευρώπη και πετύχαμε 6/6 πρωταθλήματα. όλα αυτά σε περίοδο χοντρής κρίσης για τη χώρα. γιατί λοιπόν να βλέπω μόνο μαυρίλα στα πάντα; αν βρεθεί καλύτερος επενδυτής, ο πρώτος θα είμαι που θα βγω να φωνάξω κατά του μαρινάκη αλλά δε θα στηρίξω τον κάθε περαστικό σίλβα.
τι να σας πω ρε παιδιά εγώ όταν βλέπω τη ριγωτή ερυθρόλευκη καυλώνω άσχημα και συνεχίζω να λέω ότι πάνω από όλα η ομάδα. για να πηγαίνει καλά η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τη δική μου και όλων μας.
Κάλα μας κάνουν και οι Τσίπραιοι και ο Μαρινάκης και όλο το σύστημα. Χίλια μνημόνια και χίλιοι Σεμπάδες, μέχρι να γινουμε άνθρωποι.
Πιστεύω οτι δεν ευθύνεται το ΧΒ για την αποχώρηση του Σιλβα.
Νομιζω οτι κάποια ομάδα που ενδιέφερε περισσότερο τον Πορτογαλο του έκανε πρόταση και αυτός απλά μας έγραψε στα αρχίδια του και έφυγε.
Αν ο Μαρινακης αποφάσισε να διώξει προπονητή 2 ήμερες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και 1 μήνα πριν από τα προκριματικά του τσουλου, τότε, απλά έρχονται μαύρες μέρες για την ομάδα.
Bill_K (24-06-16)
Φιλε μου υποστηριζα τον Ολυμπιακο ειτε επαιζε με τον Τζορτζεβιτς ειτε με τον Αρτσουμπι.
Ειτε με τον Γιουρταδο ειτε με τον Ζετεμπεργκ
Ειτε με τον Τζιοβανι ειτε με τον Πουλιδο.
Δεν με ενδιαφερουν τα προσωπα.
Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και η ΨΕΥΤΟ/ΓΡΑΦΙΚΟ/ΑΛΗΤΟΦΡΟΣΥΝΗ ομως με ΤΡΕΛΕΝΕΙ. Μου γυρναει τα συκωτια αναποδα.
Δεν μπορει καθε φορα που στραβωνει κατι αντι να βγεις σαν ΑΝΤΡΑΣ μπροστα και να παρεις ευθυνες
και να κανεις ΤΟΜΕΣ για να διορθωσεις καταστασεις να ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΘΕΝΟΣ
των Καφρων της 7. Αυτων που ΟΤΙ και να γινει θα την πινουν στο πεταλο και μπαλα δεν θα βλεπουν.
Αυτη η σταση θελει ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Και επειδη ειμαι αντιθετος με γελοιοτητες τυπου πορειες στα γραφεια της ΠΑΕ
αυτη ειναι η διαμαρτυρια μου.
ΥΓ > Σημερα στην Ντορτμουντ ανανεωσαν 99.4% των περυσινων διαρκειας. μονο ...50 δεν ανανεωσαν!
Τι νομιζεις? αυτοι περιμενουν παιχταραδες? Τους αφηνουν ΚΑΡΑΒΙΕΣ παιχτων για να πανε στην Μπαγερν.
Τερματιζουν απο 5 μεχρι 30 ποντους πισω απο την κορυφη. Το χαμηλοτερο διαρκειας κοστιζει 550 Ευρω
και αυτοι ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.
Ουτε παρασκηνια ουτε γελοιοτητες μετα την φυγη του Κλοπ. Ουτε δελτια τυπου καθε 3 ωρες. Ουτε
που ξερω βασικα την φατσα των επενδυτων της! Αυτοι οι οπαδοι ειναι ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ για το πλανο του σωματειου τους
ΕΓΩ απλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.
Bill_K (24-06-16), differance (24-06-16), dtakis80 (23-06-16)
Περνάμε πλέον σε μια νέα εποχή νοοτροπίας και σκέψης, όπου όποιος δεν αγοράζει εισιτήριο διαρκείας είναι βάζελος. Όπου όποιος κάνει κριτική στις επιλογές της διοίκησης θέλει να κάνει κακό στην ομάδα και είναι και πάλι βάζελος.
Δε παίζει να τα διαβάζω αυτά εδώ μέσα.
Bill_K (24-06-16)
Γινονται εδω κ χρονια ... δεν ξερεις εσυ,εισαι νιουφης...θα μαθεις ... αχαριστε κ κακομαθημενε ...
Εδω μπηκε ο αλλος εχθες κ μας ελεγε φορα αχαριστους κ οτι τολμαμε να κανουμε μαγκιες με ξενα πορτοφολια κ περιμενουμε "σαν τις αγαμητες γκομενες"εμεσως πλην σαφως μελαμψους καβλιαριδες σε αλογα κ δεν ανοιξε ρουθουνι ρε φιλε
Ολα εχουν ορια ομως ...
estai (23-06-16)
Και απο την αλλη, σε μια αλλη εποχη που οποιος παιρνει διαρκειας ειναι βλαμμενος, με μυαλο αμοιβαδας, προβατο και τα "παιρνει" απο το μαρινακη.
Συγνωμη παιδια, αλλα καλο ειναι να σταματησει αυτο το πραγμα με το εμεις και οι αλλοι και τους χαρακτηρισμους εκατερωθεν. Βριστε το μαρινακη, τον σαββα, τον καραπαπα ή στηριξτε τους, αλλα νισαφι πια, εχω βαρεθει να διαβαζω προσβολες για οσους πιστευουν το αντιθετο απο εμας.
Πιαστηκα απο το ποστ σου, δεν εχει να κανει με εσενα φυσικα, εσυ εκτος απο καποια στιγματα ρατσισμου που εχεις, κατα τα αλλα, μια χαρα εισαι. Αν στραβωσες κανονιζουμε για ξυλικι στην πλατεια.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αδερφε καλα κανουν κ εχουν ερωτα κ οτι θελουν ας εχουν δικαιωμα τους ειναι κ γουστο τους ... ταμπελιτσες δεν γουσταρω γιατι ααααν εγω ειμαι αχαριστος κακ8μαθημενος κρυφοβαζελοχανουμης μαλακας αυτοι ειναι χαρτζηλικακιδες κ υπαλληλοι που σφιγγουν τα μεζεα τους μολις πουμε κακια κουβεντα για τον πολυχρονεμενο τους ...
Οποτε αμα την παμε ετσι την δουλεια γιναμε τσιρκο ...
BrazHlias (24-06-16)
estai (24-06-16)
Ωραία - διώξαμε αυτούς που διώξαμε, με υπόδειξη του... προπονητή, φυσικά, για να στρίψει μετά και ο ίδιος ο... υποδείξας...
Ρε πρόεδρε, ένα διπλωματάκι, στην Αγγλία, 6 μήνες και είσαι κομπλέ. Αν βαρεθείς, σε απολύεις, κιόλας και σε τραβάς στα δικαστήρια, να τρελάνεις και τους άλλους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακόμα και έτσι να είναι, δεν παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Υπάρχουν συμβόλαια, υπάρχουν ρήτρες, υπάρχουν ευθύνες. Τι έκανε η διοίκηση για να τον κρατήσει? Απλά δέχθηκε την παραίτησή του? Και ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δικαιολογία? Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ακόμα πιο αστείο από το να τον έδιωξε ο Μαρινάκης. Μιλάμε πλέον για μια εντελώς αστεία διοίκηση, που ο καθένας έρχεται και φεύγει όποτε του γουστάρει και δεν ανοίγει ρουθούνι.
Και όλα αυτά εις βάρος της ομάδας μας φυσικά. Αλλά ποιος από τη διοίκηση χ@#@στηκε για αυτήν??
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και τι να σου κάνει η διοίκηση βρε Κοσμα αν ο άλλος θέλει να φύγει?
Ποιες ρήτρες και ποια συμβόλαια? Οκ υπάρχουν συμβόλαια σου λέω εγώ .......και γυρνάς εσύ, που θες να φύγεις, και μου λες, αν δεν φύγω σου κάνω την ομάδα μπουρδέλο. Αν πατήσω στα συμβόλαια, μου κάνεις τεράστια ζημιά για ολη την υπόλοιπη χρονιά. Ετσι αποφασίζω να σε αφήσω να φύγεις όμορφα και ωραία προσπαθώντας να σώσω οτι μπορώ.
Aκόμα και έτσι να είναι, πρέπει να δείξεις, ότι σαν ομάδα μετράς. Δε μπορεί ο κάθε τυχάρπαστος να έρχεται και να φεύγει όποτε του γουστάρει. Τι είναι ο Ολυμπιακός, κάνα σκορποχώρι? Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνεται? Ποιος είναι ο κ. Σίλβα και μπορεί να παίζει έτσι με το όνομα του Ολυμπιακού? Έφυγε ο Ρομπέρτο και είδαμε ένα σωρό δημοσιεύσεις, δακρύβρεχτες επιστολές, τουίτς, ανακοινώσεις, κόντρα ανακοινώσεις και δε συμμαζεύεται. Φεύγει ο προπονητής σου και δε λες ΤΙΠΟΤΑ? Πού είστε κύριοι της διοίκησης? Κάνετε μπάνια ή κοιμάστε? Στον επόμενο τυχάρπαστο που θα σηκωθεί να φύγει μες στο καταχείμωνο τι θα κάνετε? Πάλι τίποτα? Αμ έτσι δεν κάνεις όνομα ομάδας, κάνεις όνομα καφενείου.
Ναι δε γούσταρε, αλλά έδιωξε κάποιους παίχτες που μπορεί ο επόμενος να τους θέλει. Ναι βαριότανε, ας το έλεγε ΠΡΙΝ αρχίσει η προετοιμασία. Της πούτσας προπονητής ήτανε, αλλά δε μπορεί να παίζει με τον Ολυμπιακό. ΕΚΤΟΣ, και αν δεν έφυγε μόνος του αλλά τον έφυγαν...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bill_K (24-06-16), differance (24-06-16)
O κύριος λόγος που δεν παίρνω διαρκείας είναι ότι είμαι άφραγκος. Αλλά και να τα είχα ίσως προτιμούσα να τα δώσω στο μπάσκετ που δεν πάει το δούλεμα σύννεφο. Την ομάδα οι παίκτες τη φτιάχνουν και δεν ξέρω αν πρέπει να ντρέπομαι που με τράβαγε στο γήπεδο να πάω να δω παικταράδες (επίσης κάτι που μας λείπει πάρα πολύ από τότε που σταμάτησε ο Τζόλε, παίκτες σημαίες, γι' αυτό δεν συμφωνώ πλήρως ότι η ομάδα είναι πάνω από πρόσωπα). Πάντως αν μου περίσσευαν μπορεί να τα 'δινα κι αν έβγαινε ο Μαρινάκης αύριο κι έλεγε "φέτος θα παίξουμε με την Κ20" αλλά τώρα ούτε καν. Ειδικά όταν επιστρατεύεται Βαρδαλάκηδες και Νικολακόπουλους να με ψήσουν ότι "όλα καλά". Πρέπει να με θεωρεί πολύ ζώο οπαδό.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-06-16)
Bookmarks