Bill_K (24-06-16)
Τώρα, αν ρωτήσω τί δουλειά έκανε στον Ολυμπιακό, θα είμαι προκλητικός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (24-06-16)
Τι σε κάνει να πιστεύεις Στάθη ότι ο προπονητής θέλει ανθρώπους άξιους κι όχι απλά να βολέψει φίλους..... Ο προπονητής που έφερε παιχταράδες....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bill_K (24-06-16)
Βρε καλα εκανε ο τιτανας κ τον εδιωξε για οποιοδηποτε λογο ηθελε,δε του εκανε πουλο αρμ,αλλα δεν ειδα να κανει το ιδιο με τα δικα του φυντανια,κυριως απο τς ΠΟΛΥ πετυχεσμενες μεταγραφες που εφερε!
Bill_K (24-06-16)
Δεν πιστεύω ότι ο προπονητής θέλει να κάνει κακό όνομα με το να φέρνει μάπα συνεργάτες, απλά και μόνο επειδή είναι φίλοι του. Μόνο στο ελληνικό δημόσιο παίζει να γίνονται αυτά. Το γιατί του βγήκαν μάπα οι επιλογές δεν το ξέρω. Κι ο Βαλβέρδε όταν έφερνε Ουρτάδο λέγαμε ήρθε ο Εξολοθρευτής και τελικά παίζει να ήταν ο πιο μάπα αμυντικός χαφ που έχω δει στη ζωή μου. Απλά ο κάθε προπονητής έχει μια εικόνα από παίκτες που είχε σε προηγούμενες ομάδες. Κάποιες φορές δεν επιβεβαιώνεται αυτή η εικόνα για τον χ,ψ λόγο. Δεν πιστεύω ότι ο Σίλβα και ο Βαλβέρδε είναι μιζαδόροι ή τους συμφέρει να γίνονται ρόμπα από Άντερλεχτ, Μέταλιστ κλπ.
BrazHlias (22-06-16), chainsaw (23-06-16), Du3lisT (23-06-16), SAF-7- (23-06-16), thelastbaron (22-06-16)
Αδερφε καλα τα λες οκ,αλλα αν ΔΕΝ εισαι υποπτος οπως λες διορθωνεις τα λαθη σου κ στελνεις στο γερο διαολο κατι Σουβλατζιδες κ σεμπαδες πακιστανους ... για να μην πω για την αμυνα,βασικα για να μην πω για οοοολη την ομαδα,αλλα ο καμπιασο μας εφταιξε,ενα παιχτη με τεραστια προσωπικοτητα ειχαμε παει κ αυτος!!!Και ο Τσορι τον χαλαει,μονο τα αμπαλαλε που εφερε δεν τον χαλανε
ΜΥΡΩΔΙΑΣ μεχρι κεραιας για εμενα κ πλεον ΚΟΚΚΙΝΟ πανι μαζι με τον μπατ σπενσερ ...και τον συμφερτο
Bill_K (24-06-16)
Μαζί σου αλλά δεν πιστεύω ότι το κάνει για να τσιμπάει μίζες, αλλά επειδή είναι μυρωδιάς όπως λες. Βασικά δεν ξέρω κι όλας... Εικασίες κάνω. Και τον Κασάμι που σε όλα τα ματς που τον είδα έτρεχε πάνω κάτω και γαμιόταν για κάποιο λόγο την επόμενη αγωνιστική τον άφηνε στον πάγκο. Και πέρναγε και γραμμή από εφημερίδες/ράδια ότι είναι αδιάφορος... Πώς γίνεται παίκτης που είναι στους πρώτους σε κλεψίματα/τρεξίματα και γεμίζει περιοχή και σουτάρει να είναι αδιάφορος; Είναι μίζα του Σίλβα ο Ζντιέλαρ; Ξεσκίζεται στις προπονήσεις ενώ ο Κασάμι τον ξύνει και γι' αυτό τον προτιμάει; Κανείς δεν ξέρει στα σίγουρα τι παίζει.
Δεν ειπα μιζας οτι ειναι με το ετσι ντε ... μυρωδιας απο θεμα προπονητικης κ διαχειρισης κ επιλογων ...και ειναι τοοοοσο που δεν θελει καν να διορθωνει τα λαθη του
Αν δεν παιζαμε 2 συνεχομενες χρονιες Τσ.Λ.
Η ομαδα θα εμπαινε γυρω στα 20-30εκ μεσα, με τους τωρινους μισθους.
Αυτος ειναι ο λογος που ειμαστε συνεχεια στο "παρε δωσε."
Δεν εχει ρευστοτητα το ταμειο.
Ισως υπαρξει μειωση του μπατζετ γενικοτερα.
Η αληθεια ειναι πως δινουμε πολλα αστοχα μυρια.
Σεμπα-Ερνανι-Μποτια-Ντα Κοστα κοστισαν 3εκ+ φετος μονο σε μισθους,
3.6εκ ειναι το μπατζετ μισθων της κουλας.
Ειναι μεσα στο προγραμμα και αυτα και δεν συμβαινουν μονο στον Ολυμπιακο. Οπως θα παρεις "τσαμπα" τον τζεμπουρ και τον μανωλα και θα σου βγουν "λιρα εκατο", ετσι θα την πατησεις και με καποιες αλλες μεταγραφες.
στους δυο που παιρνουμε, βγαινει ο ενας, ετσι ειναι σε ολες τις ομαδες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο αθώος προεδρος πεταχτηκε μεχρι Αγγλία για φις εντ τσιπς και θα επιστρεψει να πουμε.Μολις στερεψουν οι μπακαλιάροι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-06-16)
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο Σίλβα πάει νοτινγχαμ λέει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (24-06-16)
για τον πουτσο εντελως
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (24-06-16)
Οταν εισαι ΑΣΟΒΑΡΟΣ συλλογος για αλλη μια φορα θα σε κοροιδευουν οι γυφτοι της Εστοριλ.
Θα γελανε μαζι σου παιρνοντας σου σοβαρα λεφτα για να σου ανακοινωνουν την τριτη μερα της προετοιμασιας
οτι δεν γουσταρουν να κατσουν πλεον.
Και αντι να τους τρεξεις ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ οπως εκανε περυσι 2 μηνες η Σπορτινγκ, τους εχεις συγχωροχαρτι και
τσαμπουνας και ενα ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ τραμπουκους των πληκτρολογιων για να χασεις
και την επικοινωνιακη μαχη.
Αυτο το comeback μετα απο μια τοσο δυνατη σφαλιαρα, μαζι με την αποχωρηση ΠΑΙΧΤΩΝ/ΗΓΕΤΩΝ για το ροστερ
θα σου κοστισει Βαγγελα. Οταν θα ερθει μια φορμαρισμενη Σλοβαν Μπρατισλαβας νταλα ηλιο καλοκαιρι στο καραισκακη
να σε παιξει ταμπουρι, θα βλαστημας τα 6 χρονια που δεν εδωσες ΚΑΘΑΡΟ πλανο στην ομαδα σου.
Που εδιωξες προπονητες γιατι δεν επειθε η φατσα τους τον κοσμο σου.
Που εκανες ΕΜΜΟΝΗ τον πολεμο σου με ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ και ξεχασες που χτιζονται οι ομαδες.
Που δεν πηρες ουτε ΕΝΑ μαθημα απο τους Αγγελοπουλους να δεις πως φτιαχνονται οι κορμοι.
Α και που σαι. Μην δω διαφημιση περι ρεκορ στα διαρκειας.
Εαν μετα τα φετινα υπαρξει κοσμος που θα ανανεωσει σε αυτο το ταιμιγνκ, τοτε... μας αξιζει ΤΟ ΧΑΛΙ
που μας ταιζεις.
Bill_K (24-06-16), differance (23-06-16), dtakis80 (23-06-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-06-16), ynwa96 (23-06-16)
Θα πάει ο κόσμος να πάρει διαρκείας, αφού το λέει ο Βαρδαλάκης.
δηλαδή εσύ παίρνεις διαρκείας μόνο αν σου φέρουν παίκτες ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο; μήπως, λέω εγώ τώρα, είμαστε ολυμπιακοί και πάνω από όλα η ομάδα; κάτι τέτοια ακούω και διαβάζω και δεν είμαστε σε τίποτα καλύτεροι από τις κλάψες και τους τουίτιδες.
λόγω οικονομικής δυσκολίας έλεγα να μην πάρω διαρκείας αλλά όταν όλο το ίντερνετ έχει λυσσάξει από τους βαζελόγαυρους (τρομάρα τους), 30/6 θα είμαι στα γραφεία να προμηθευτώ διαρκείας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥ!!!
sabar77 (23-06-16)
Η κοροιδια εχει και τα ορια της. ο μονος τροπος να το δειξεις ειναι η αποχη.
Οσο εισαι για την καυλα σου και εσυ και οι υπολοιποι 21000 απο εμας *βαζω και τον εαυτο μου γιατι ανανεωσα τα τελευταια 3 χρονια
που ειμαι μονιμα γερμανια, τοτε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα.
Διωχνεις σημαιες, ταλεντα προπονητες, ξεκινας προετοιμασια με τους Γιαννιωτες και τους πιτσιρικαδες της ακαδημιας για να βγαλεις διτερμα.
Τσαμπουνας και ενα ΟΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ολα καλα.
Αποψη μου ειναι, εαν θες να με εξισωσεις με αεκτζηδες και παοκια καλως. Πιστευω στα σχεδον 10 χρονια που γραφω εδω δεν σου εχω δειξει τετοια
δειγματα
Bill_K (24-06-16)
Στο Νοτιγχαμ σφαζουν αρνιά
στον Πειραιά κριάρια
Και στου Βαγγέλα την ποδιά
πέφτουν ζεστά δολλάρια
Εγύρισα και κοίταξα
στου Ρέντη τα λημέρια
κι είδα κατσίκια παρδαλά
κι άλλα πολλά χουνέρια
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
dtakis80 (23-06-16), Du3lisT (24-06-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-06-16), Paneas (24-06-16)
Bookmarks