Σελίδα 140 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 4090100110120130136137138139140141142143144150160170180190240340440540 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.781 έως 2.800 από 12635

Θέμα: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.957 φορές σε 2.313 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΙΙΙ - Σχόλια , κριτική

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχουν καμία σχέση τα αγωνιστικά, ο Σόλιντ και η Σεβίλλη με το άλλο που είπες και σχολίασα κι εγώ κι ο Χρίστος. Δε διαφωνώ σ' αυτά, ούτε στο θέμα του Ζαρντίμ. Πως ξέρουμε οτι δεν πήγαινε στις προπονήσεις της Μαρσέιγ δεν κατάλαβα. Αυτό μου φαίνεται αστείο κι όχι η πορεία του στη Γαλλία. Άλλωστε δεν περίμενα να πάει και καλύτερα. Τώρα για τον Βάις, το μόνο που θυμάμαι να 'χει πει, είναι οτι "παρά την ήττα, το μοντέλο έδειχνε όμορφος στον πάγκο, οπότε θα είναι χαρούμενος".
    Μα οι ιδιοι οι παικτες της Μαρσειγ παραπονεθηκαν στην προεδρο (ειναι γυναικα αν δεν κανω λαθος).
    Αυτο με το Σολιντ το εφερα ως παραδειγμα για το ποσο δυσκολο ειναι να φυγει ενας προπονητης στα ξεκινηματα του συμβολαιου του. Δεν απολυεις εναν ανθρωπο, αλλα μια ομαδα 10 ατομων καποιες φορες. Οποτε βλεπεις καταστροφικους τυπους να μενουν και 2 και 3 χρονια σε παγκους. Ο Μαρινακης δεν εχει τετοια κολληματα, εδιωξε προπονητη στην προετοιμασια.

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.445 φορές σε 19.050 μηνύματα
    Ignore User

Με βάζετε και ψάχνω ξανά τα ρεπορτάζ, βραδυάτικα, αφού ο ένας (δικαίως) ρωτάει και ο άλλος (παραδόξως), δεν απαντάει, αφού το ξέρει...
    UPDATE 1-Soccer-Marseille dismiss Michel over behavior concerns
    04/19/2016 5:47
    * Passi steps in for final four games

* Marseille face Cup semi-final on Wednesday (Adds details)

PARIS, April 19 (Reuters) - Olympique de Marseille sacked coach Michel on Tuesday with four games to play in Ligue 1, citing the Spanish coach's behavior.

"Given the behavior of Michel, notably during those last three weeks, Olympique de Marseille have suspended Michel with immediate effect and summoned him to a pre-redundancy interview," OM said in a statement.

The club added that assistant coach Franck Passi would take charge until the end of the season.

Marseille are 15th in the Ligue 1 standings, six points above the relegation zone.

French sports daily L'Equipe reported that Michel, who took over from Marcelo Bielsa in August last year, did not direct Monday's training session.

OM, who are on a club record 14-game winless streak at the Stade Velodrome in Ligue 1, travel to Ligue 2 side Sochaux for a French Cup semi-final on Wednesday. (Reporting by Julien Pretot; Editing by Patrick Johnston)

04/19/2016 5:47
    Αυτό, είναι το εύκολο ρεπορτάζ...
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (21-04-16)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.258
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.475 φορές σε 20.731 μηνύματα
    Ignore User

Δεν ξέρω αν πήγαινε ή όχι στις προπονήσεις ο Μίτσελ, να πω την αλήθεια κι εμένα μου φαίνεται απίθανο να ήταν τόσο τραβηγμένο, ότι όλη τη δουλειά την έκανε ο Βίκτορ πάντως, κυρίως τον πρώτο καιρό, είναι λίγο πολύ γνωστό. Όχι μόνο στις προπονήσεις και στην διάρκεια του αγώνα ακόμη χειρότερα, απλά κοιτούσε με τα χέρια στις τσέπες κι έκανε αλλαγές σε στάνταρ χρονικά σημεία (αυτό με την αλλαγή ακριβώς στο 60' είναι ανέκδοτο), λες και προπονούσε με βιβλίο. Για να μην τον αδικούμε σε όλα πάντως, είχε και μερικά καλά, αυτά ήταν ότι προσπαθούσε να βελτιωθεί και έδειχνε να μαθαίνει γρήγορα, ενώ στο τέλος έδεσε με την ομάδα. Και πάνω που έδεσε τον διώξαμε, ότι να 'ναι με λίγα λόγια...

ΥΓ. Το μεγαλύτερο έγκλημα στη θέση του προπονητή τα τελευταία χρόνια, ήταν η απομάκρυνση Ζαρντίμ.

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ακόμα μεγαλύτερο και από αυτό, ήταν η πρόσληψή του, δεδομένου το τί ζητούσαμε από αυτόν...
    Δεν απέτυχε σαν προπονητής, αλλά σαν συνεχιστής του έργου του Βαλβέρδε, με ό,τι αυτό συνόδευε...

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.585 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Εγω δεν εχω δει δηλώσεις παίκτη να κράζει το μοντέλο, ουτε διάβασα πουθενα οτι ζητούσαν απο τη διοίκηση να τον διώξει. Αντίθετα, διάβασα το παρακάτω.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός Μισί Μπασουαγί εξήρε τις ικανότητες του Μίτσελ ως προπονητή και αναγνώρισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του στην Μαρσέιγ έχουν ευθύνες.
    Ο Μπασουαγί - μιλώντας για το θέμα Μίτσελ και και πως ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού χρεώνεται την φετινή πορεία της Μαρσέιγ - επισήμανε για:

Την αποχώρηση Μίτσελ: Περισσότερο φταίμε εμείς παρά ο Μίτσελ! Είμαστε απογοητευμένοι που έφυγε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε το... ταξίδι μας, όπως και αυτός. Είναι ένας πολύ καλός κόουτς. Ήρθε σε λανθασμένο τάιμινγκ στην ομάδα. Σε ένα σημείο όπου κάναμε πολλά λάθη. Πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.033
    Ignore User

Δεν είναι και πολύ αμερόληπτη η κρίση του παίκτη, καθώς είναι ο μόνος που στέκεται στο ύψος των περιστάσεων από την αρχή της χρονιάς...

Thanks
    6.734
    Ignore User

Γεια σου ρε Μαρινάκη!! χαχαχαχαχαχαχα

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 42, παράγραφος 4α. και β. του ΚΑΠ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και πρόστιμο από 10.000-50.000 ευρώ το 80% από τα οποία θα καταλήξουν στο ταμείο του Ολυμπιακού, το 10% στην ΕΠΟ και τοι 10% στο ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    20.258
    Ignore User

Είμαι ο μόνος που δεν βρίσκω την ποινή που τους επιβλήθηκε, αντάξια των όσων έκαναν; Του χρόνου πάλι τα ίδια θα έχουμε στο μεταξύ μας. Το μόνο που μένει στο τέλος, είναι όλη η λάσπη που μας πετάνε με τα πες-πες, άσχετα αν δεν πράττουν τίποτα.

10. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

Faithful (27-04-16), SAF-7- (27-04-16)

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

Κι εμένα το -3 βαθμοί για να μην κατέβουν μου ακούγεται αρκετά χαλαρή ποινή. Κανονικά θα έπρεπε να είναι το λιγότερο -6. Δυσφημίζουν το άθλημα στον χείριστο βαθμό. Εντωμεταξύ μ' αυτά τα καραγκιοζιλίκια στο τέλος θα πιστέψουμε ότι αδικήθηκαν κι όλας στο συγκεκριμένο αγώνα. Που δεν δόθηκαν 2 πέναλτυ υπέρ μας και που στο τέλος μπήκαν με το έτσι θέλω και διέκοψαν τον αγώνα. Που πετάξανε μπουκάλι στον προπονητή μας που δεν έχει προκαλέσει ποτέ.

12. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (26-04-16), Faithful (27-04-16), panahs7 (27-04-16), SAF-7- (27-04-16), thelastbaron (27-04-16)

Το avatar του χρήστη SAF-7-

Thanks
    760
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 708 φορές σε 343 μηνύματα
    Ignore User

Ε τι συζηταμε...
    Αν το εκανε αυτο το πραγμα ομαδα Αγγλιας ή Γερμανιας,
    θα την διαγραφανε.
    Τοπικα για 5 χρονια κλπ.

Το avatar του χρήστη Paneas

Περιοχή
    Γλυφάδα
    Thanks
    4.705
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.509 φορές σε 4.543 μηνύματα
    Ignore User

Kαι με ποιά λογική ο κλόουν λέει ότι δεν κατέβηκε γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο; Στα playoff δηλαδή δεν παραμένει το ίδιο; Εκεί γιατί θα κατέβει; Ας μην κατέβει ούτε playoff να πέσει κατηγορία αφού είναι τόσο μέγας μπουγατσομάχος.

15. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Paneas για αυτό το μήνυμα:

chainsaw (28-04-16), Faithful (27-04-16)

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Aστεία "ποινή" το -3. Αποκλεισμός από το επόμενο πρωτάθλημα θα έπρεπε να είναι. Και ένα γερό πρόστιμο.

Αντ αυτού τιμωρείται ο Ολυμπιακός, οι οπαδοί του, το ποδόσφαιρο με τις αστείες αποφάσεις της πολιτικής ηγεσίας περί τελικού κεκλεισμένων των θυρών κλπ κλπ.
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

17. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (27-04-16)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.747
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Κανονικά δε θα έπρεπε να αποβληθούν απ' το Κύπελλο και για την επόμενη χρονιά;; Αφού δεν το γουστάρουν και το σνομπάρουν, ας κάτσουν σπίτια τους.
    http://www.red-dna.com/forum/signaturepics/sigpic5510_18.gif

Thanks
    20.258
    Ignore User

Ωραία τα είπε ο Σάββας (και γενικά τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω πως, φαίνεται να έχει στρώσει την συμπεριφορά του). Να ακούγονται όσα συμβαίνουν, για να γνωρίζουν όλοι και να κρίνουν. Ο Ολυμπιακός είχε τα αρχίδια να παραμείνει και να τους κάνει όλα τα χατήρια, αν και δεν ήταν υποχρεωμένος και αφού τη γλίτωσαν που θα μπορούσε να διακοπεί το ματς στο 22' και κανείς να μη μπορεί να πει κάτι, βρήκαν πάτημα μετά σε φάσεις και βγήκαν κι από πάνω! Αφού είναι πουστράκια λοιπόν και χτυπάνε πισώπλατα, δεν θα λυπηθώ κανέναν τους ξανά, εύχομαι ο Βαγγέλας να τους βιάζει για χρόνια...

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.337
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.981 φορές σε 15.086 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Paneas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι με ποιά λογική ο κλόουν λέει ότι δεν κατέβηκε γιατί το ποδόσφαιρο παραμένει το ίδιο; Στα playoff δηλαδή δεν παραμένει το ίδιο; Εκεί γιατί θα κατέβει; Ας μην κατέβει ούτε playoff να πέσει κατηγορία αφού είναι τόσο μέγας μπουγατσομάχος.
    Ζημια προσπαθουν να κανουν στον Ολυμπιακο μωρε και πραγματικα κανουν, αλλα βεβαια κανουν μεγαλυτερο κακο στις δικες τους ομαδες.
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.974 φορές σε 14.483 μηνύματα
    Ignore User

Οι δικές τους ομάδες είναι για τον Τύρναβο. Ούτε ίδιοι δεν ασχολούνται μαζί τους. Μόνο με τον Ολυμπιακό και αυτό για να του κάνουν κακό.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Αλλά όπως πάντα μας κλάνουν τους πάπαρους και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.

Thanks
    6.734
    Ignore User

Ο Ζουπάνος δικαιώνεται

Εδώ και καιρό έχουν αρχίσει οι εργασίες πλήρους αναβάθμισης και βελτίωσης του φαληρικού γηπέδου. Μετά το λίφτινγκ στον Ρέντη σειρά παίρνει και το Καραϊσκάκη ως προς τους εσωτερικούς του χώρους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν και όλες οι απαιτούμενες εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου διαρκώς βελτιώνει σε κάθε επίπεδο τις εγκαταστάσεις της και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ας μην ξεχνάμε πως είχε προσληφθεί ειδική εταιρεία από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία για το χορτάρι στον Ρέντη.
    ― Bertrand Russell

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (28-04-16)

Thanks
    20.258
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Ζουπάνος δικαιώνεται

Εδώ και καιρό έχουν αρχίσει οι εργασίες πλήρους αναβάθμισης και βελτίωσης του φαληρικού γηπέδου. Μετά το λίφτινγκ στον Ρέντη σειρά παίρνει και το Καραϊσκάκη ως προς τους εσωτερικούς του χώρους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνουν και όλες οι απαιτούμενες εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάλλου διαρκώς βελτιώνει σε κάθε επίπεδο τις εγκαταστάσεις της και το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ας μην ξεχνάμε πως είχε προσληφθεί ειδική εταιρεία από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Πορτογαλία για το χορτάρι στον Ρέντη.
    Επιτέλους, 12 χρονών έγινε το γήπεδο, λεφτά έχει ο Βαγγέλης, καιρός ήταν να αλλαχτεί.

Φάτε την τώρα που με λέτε περίεργο.

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Red Sting (28-04-16)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Πέρασα πριν 2 βδομάδες περίπου έξω από το Καραϊσκάκη και μου φάνηκε ότι τα κόκκινα στηρίγματα της οροφής τα έβαφαν γκρι! Επειδή ήμουν με το τραίνο όμως δε μπόρεσα να δω πολλά. Ξέρει κανείς κάτι επί του θέματος η απλά μου φάνηκε;

Σελίδα 140 από 632 ΠρώτηΠρώτη ... 4090100110120130136137138139140141142143144150160170180190240340440540 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές