Χοντρέ άσε τα παπούτσια και φτιάξε το χορτάρι γιατι θα σε κυνηγάει ο Ζουπάνος...
Η adidas γιορτάζει τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού
200 συλλεκτικά ζευγάρια X15 σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους φίλους του Θρύλου!
Τη φετινή χρονιά δύο θρύλοι συναντιούνται: ο Ολυμπιακός και η adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους από την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και είναι έτοιμοι να γράψουν μαζί ιστορία στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Τιμώντας τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Ολυμπιακού, η adidas σχεδίασε μια επετειακή έκδοση του μοντέλου ποδοσφαιρικών παπουτσιών X15, η οποία διατίθεται σε μόλις 200 συλλεκτικά ζευγάρια σε όλη την Ελλάδα.
Στην επετειακή αυτή έκδοση του «X15», αποτυπώνονται τα ερυθρόλευκα χρώματα της ομάδας, ενώ δε λείπουν το επετειακό χρυσό λογότυπο των «90 Χρόνων», καθώς και η αποκλειστική αρίθμηση στο εξωτερικό της γλώσσας σε κάθε ένα από τα 200 συλλεκτικά ζευγάρια.
Σχετικά με το X15
Το X15 είναι το απόλυτο όπλο για τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Το TECHFIT COLLAR αγκαλιάζει τον αστράγαλο προσφέροντας καλύτερη στήριξη και εφαρμογή. Όσον αφορά στην X-CLAW βάση του παπουτσιού, είναι φτιαγμένη για να χαρίζει καλύτερη πρόσφυση και ανάλαφρη αίσθηση. Αντίστοιχα, και το καινοτόμο σώμα X-CAGE του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί για τους πλέον δυναμικούς και ευέλικτους παίκτες στον κόσμο. Η ελαφριά και διαιρεμένη σε επιμέρους τμήματα κατασκευή του προσφέρει απόλυτη στήριξη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των πιο απότομων κινήσεων στο γήπεδο. Τέλος, η εξωτερική επιφάνεια X-SKIN είναι φτιαγμένη από τρία στρώματα που αποδίδουν άψογη άνεση, προστασία και υψηλές επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες. Το X15 είναι ένα προϊόν που αλλάζει το παιχνίδι, φτιαγμένο για τους πραγματικούς game changers του ποδοσφαίρου.
Με το X15 αγωνίζονται μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως οι: Luis Suarez, Christian Bale, Diego Costa, καθώς και οι παίκτες του Ολυμπιακού: Alfred Finnbogason, Brown Ideye, Hernani και Δημήτρης Σιόβας.
Η επετειακή έκδοση του X15 είναι διαθέσιμη στο Red Store ("Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης") και στα adidas stores στον Πειραιά, στο Ελληνικό και στο The Mall Athens.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Χοντρέ άσε τα παπούτσια και φτιάξε το χορτάρι γιατι θα σε κυνηγάει ο Ζουπάνος...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
η λεπτομερεια που δεν αναφερει το ρεπορταζ, ειναι πως αυτα τα παπουτσια εχουν ενσωματωμενο ενα κομμματι γκαζον στο κατω μερος τους, το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση. Ετσι ειναι σαν να πατοας σε χορταρι, σε οποιαδηποτε επιφανεια και αν βρισκεσαι.
Ειναι ενα τεχνασμα, για να εχουμε ανταγωνιστικο πλεονεκτημα σε σχεση με τους αντιπαλους μας που ερχονται στο καραισκακη, αφου αυτοι θα ερχονται σε επαφη με το αισχρο κιτρινισμενο και κακοδιατηρημενο χορτο, ενω εμεις θα παιζουμε σε χαλί.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
captain-cook (29-09-15), dtakis80 (29-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-09-15), kwtsios (29-09-15), panahs7 (25-09-15), Red Sting (25-09-15), SAF-7- (25-09-15), The Dude (25-09-15), vasilis-thrylos7 (29-09-15), voskos_7 (25-09-15)
Ασταδιάλα ρε αλήτες!Εγώ φταίω που θέλω να σας κάνω ανθρώπους!
![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (25-09-15)
Το μονο ασχημο στο παπουτσι ειναι η ελειψη των τριων κλασικων γραμμων της Adidas.
Αντι για τις γραμμες εχει 5 ακυρες μουτζουρες που μονο στο σχεδιαστη θα αρεσουν λογικα.
Αν είχαν λίγο τακουνάκι θα τα αγόραζα. Αλλά έτσι όπως είναι δεν... Μου χαλάνε τις γάμπες.
voskos_7 (27-09-15)
Tης πλακας, τελειως.
voskos_7 (27-09-15)
Και το Θησείο, κάτι τέτοια φορούσαν, σχεδόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (28-09-15)
Τώρα μπήκα στο σπορ φμ και βλέπω πως διέρρευσε το κατηγορητήριο για το Μαρινάκη. Τι φάση;
![]()
No existe el frio, no existe el hambre, solo Dios y la Patria! Viva la Patria
"Στην Ελλάδα, άμα δεν είσαι Ολυμπιακός, πρέπει να μάθεις να κερδίζεις και τη διαιτησία".
Μόλις το άκουσα στο κρατικό ραδιόφωνο από έγκριτο δημοσιογράφο.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kwtsios (29-09-15)
kwtsios (29-09-15)
Διπλο σημερα στην αγγλια και δηλωσεις βαγγελα ιδρωμενου και λαχανιασμενου, με ξεκουμπωτα τα τρια κουμπια του πουκαμισου και την γραβατα λυτη και με λεκκε απο μουσταρδα, χωρις φουστες και μπλουζες...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Συγχαρητηρια Προεδρε, συνεχισε να μεγαλωνεις τον Ολυμπιακο μας!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
pf7 (29-09-15)
μπραβο και στον προεδρο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pf7 (29-09-15)
Να λεμε κ τα μπραβο οταν πρεπει!μπραβο Βαγγελα
Faithful (30-09-15)
Την χρονιά που είχατε θέμα "μη μεταγραφές ποδοσφαίρου" ίσως να είναι και από τις χρονιές που είμαστε οσο το δυνατόν πιο πλήρεις
παντού έχουμε παίχτες και βάθος
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
consigliere (30-09-15)
Βαγγελη απολογησου.
Κι έκτη κατηγορία στο κατηγορητήριο. Ξεπάστρεψες μέσα σε λίγα λεπτά πενταψήφιο αριθμό ζελεδένιων με δόλια μέσα, τρία (3) αγγούρια στην πατούρα τους...
There is a Dude in town
Μιλα ρε. Που ειναι οι μεραγραφες;
Bookmarks